Οι προδότες δεν θα πάψουν να υπάρχουν

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Έψαχνα πολύ καιρό να βρω ποιός είναι ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας www.bulgarmak.org και μόλις σήμερα τον εντόπισα . Αν και μοιάζει να είναι Βουλγαρική σελίδα δυστυχώς δεν είναι . Ο κάτοχός της είναι Ελληνας , σύγχρονος Εφιάλτης !

Είναι ο  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΟΙΔΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ και της ΕΛΕΝΗΣ, που γεννήθηκε το 1948 και κατοικεί στην Έδεσσα, στην οδό Σαρανταπόρου 12 και Κύπρου 30  (η δεύτερη είσοδος), σε μια τετραόροφη οικοδομή, πλησίον του σιδ. σταθμού της πόλεως και στην οποία δεν κατοικεί κανείς άλλος, εκτός από τον ίδιο, ενώ στο ένα από τα κουδούνια αναγράφεται το όνομα "Anthony Katsorof" (πρόκειται για τον Καναδό πολίτη Done Katsorof, που μένει στο Τορόντο, στη συνοικία DANFORD και κατάγεται από το Αμύνταιο-"πατριωτάκι" και αυτός).

Τι λέτε βρε μισάσθρωποι λεπροφορείς !

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Δελτίο Τυπου για την αθώωση του  ΠΛΕΥΡΗ

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την έντονη απογοήτευση και την απορία του για την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία κατά την εφετειακή εκδίκαση αθωώθηκε ο σύγχρονος θιασώτης του Ναζισμού στην Ελλάδα Κ. Πλεύρης, εναντίον του οποίου είχε ασκηθεί αυτεπάγγελτη δίωξη, βάση του αντιρατσιστικού νόμου 927/79 και είχε παραπεμφθεί σε δίκη κατόπιν βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.

Η κατάπτυστη ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ του ΛΟΝΔΙΝΟΥ για τον ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ - ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Το ακόλουθο κείμενο ψηφίστηκε στο Διεθνές Συνέδριο που διοργάνωσε το Βρετανικό Κοινοβούλιο και η Διακοινοβουλευτική Σύμπραξη για την Καταπολέμηση του Αντισημιτισμού (ICCA – Interparliamentary Coalition for Combating Antisemitism) – Λονδίνο, 15 – 17 Φεβρουαρίου 2009.

Προοίμιο


Εμείς, εκπρόσωποι των Κοινοβουλίων μας από ολόκληρο τον κόσμο, που συνήλθαμε στο Λονδίνο για την ιδρυτική Διάσκεψη και τη Σύνοδο Kορυφής της Διακοινοβουλευτικής Σύμπραξης για την καταπολέμηση του Αντισημιτισμού, στρέφουμε την προσοχή του δημοκρατικού κόσμου στην αναβίωση του αντισημιτισμού ως ισχυρής δύναμης στην πολιτική, τις διεθνείς υποθέσεις και την κοινωνία.

Παρά ταύτα έγινε "άγιος" των Ελλήνων !

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Ο άγιος Νικόλαος ήταν ένας από τους καταστροφείς των αρχαίων Ελληνικών Ιερών και κατά συνέπεια του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού . Δείτε τι και πως διδάσκουν στους χριστιανοπαίδες .



Μεθοδεύετε η παγκόσμια σκλαβιά !

| 2 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΡΙΧΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

Βγήκε το πολυαναμενόμενο συναρπαστικό ντοκυμαντέρ του δημοσιογράφου Alex Jones με ελληνικούς υπότιτλους: Endgame: blueprint for global enslavement. To "Endgame" είναι το τελικό αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας πάνω σε ιστορικά ντοκουμέντα που εξηγούν γιατί οι ηγέτες αυτού του κόσμου είναι μανιακοί με τον απόλυτο έλεγχο, της κατακυρίευσης και της σκλαβιάς της ανθρωπότητας, χειριζόμενοι τρομαχτική ισχύ για χάρη μόνο της ισχύoς, συγκεντροποιώντας την εξουσία σε ένα αδυσώπητο παγκόσμιο κυβερνητικό σύστημα, και επιδιώκοντας την "τελική λύση τους" για παγκόσμιο πληθυσμιακό αποδεκατισμό. Το "Endgame" ξεσκεπάζει το μακροπρόθεσμο σχέδιο των ελιτιστών και εξηγεί γιατί θα είναι ένας εφιάλτης για το υπόλοιπο της ανθρωπότητας εκτός και εάν ξεσηκωθούμε τώρα και πολεμήσουμε ενάντια στα συστήματα του ελέγχου τα οποία σχεδιάστηκαν για να μετατρέψουν εμάς και τον πλανήτη μας σε ένα πλανήτη φυλακή. Ξεσκεπάζονται ανοιχτά η λέσχη Μπίντερμπεργκ, οι Ροκφέλερ και οι Ροθτσιλντ, η Ευγονική, ο μετανθρωπισμός, και τα εγκλήματα των τυράννων και της ελιτ διαμέσου των αιώνων.





πηγή ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ