ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ « ΤΥΠΟΥ ΓΚΙΟΛΙΑ » ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ " HELLENICREVENGE "... ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


  1. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ,εναντίον πατριωτικού ιστολογίου,εκτελεστικός βραχίονας μια κακομαθημένη στάρλετ,και βοηθός, υπό νομικό σχημα ,η δικαστική εξουσία.
    ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΥΦΑΙΝΕΤΑΙ.
  2. Παρακολουθήσαμε όλοι την υπόθεση τόσο του ΑΡΜΥΑΛΕΡΤ,όσο και την υπόθεση της επίθεσης που έχει δεχτεί το πατριωτικό ιστολόγιο HELLENICREVENGE
  3. Το εν λόγω ιστολόγιο,εδώ και πολύ καιρό ,καταγγέλει την συνεργασία κρατικών φορέων με τους πράκτορες της παγκοσμιοποίησης.Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΌΣ ΤΟΥ ΛOΓΟΣ ΣΚΛΗΡOΣ ,ΌΠΩΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΉ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΎ ΠΑΡΑΛΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΊΝΑΙ .
  4. To ιστολόγιο έχει εντοπίσει ,ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος στην διαπλοκή της ανώτατης ηγεσίας του στρατεύματος,όπου απο ότι διαπιστώνεται,υπάρχει τέλεια συνεργασία των στρατηγών με το αντεθνικό καθεστώς που παν να επιβάλλουν στην πατρίδα μας.(ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ....ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ)

Γουρλώνουν τα μάτια, οι ηγέτες κρατών, με την προοπτική της προμήθειας του 10%. ποσό που καταβάλλεται σε λογαριασμούς στην Ελβετία

| 1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Σύμφωνα με το βιβλίο The best democracy money can buy που κυκλοφόρησε στην  Ελλάδα με τίτλο: Δημοκρατία σε τιμή ευκαιρίας του Γκρέγκ Πάλαστ.

Η βία, οι ταραχές και το πολιτικό πρόβλημα είναι αναμενόμενες και πρβλέψιμες και  επιδιώκονται από το ΔΝΤ. Το Πρώτο Βήμα του μηχανισμού-πάντα σύμφωνα με το βιβλίο- είναι ο misssing stastatistician!!!!! Κάποια στατιστικά στοιχεία εμφανίζονται ή εξαφανίζονται ξαφνικά «παραποιημένα» και έτσι ακριβώς έγινε στη Φλώριδα (σ.σ Α: τα δικά μας Greek Statistics!!!)

Δείτε σχετικά: «First, there´s the matter of the missing statistician»

Μετά, το βιβλίο που γράφτηκε το 2003, περνά στο δεύτερο κεφάλαιο με τίτλο: Πουλήστε το Lexus,
κάψτε την Ελιά!!!!! {Chapter 2/ Sell the Lexuw, Burn the Olive Tree:

Την αποκάλυψη των στατιστικών στοιχείων ακολουθεί το Δεύτερο Βήμα. Το χάος και ο πανικός και τελικά επιβάλεται μια διάσωση και μια σειρά καταστροφικά μέτρα τα οποία οδηγούν την κοινωνία στα όριά της και φέρνουν βαθιά ύφεση.