οι Επικυρίαρχοι έχουν την δυνατότητα Να προγραμματίζουν δολοφόνους για να επιτύχουν τους στόχους τους

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Η αλήθεια για τον δολοφόνο της Νορβηγίας! - Ένα αποκαλυπτικό βίντεο που πρέπει να δουν όλοι


Αυτό το βίντεο του David Duke είναι ένα απο τα πιο αποκαλυπτικά βίντεο σχετικά με τα υπόγεια παιχνίδια που παίζουν οι Εβραίοι Επικυρίαρχοι.. Αποκαλύπτεται απο τα στοιχεία του βίντεο ότι ο δολοφόνος της Νορβηγίας Breivik κάθε άλλο παρα εθνικιστής ήταν.


Ήταν στην πραγματικότητα ένας προγραμματισμένος δολοφόνος...Όσο απίστευτο και αν ακούγεται σε πολλούς οι Επικυρίαρχοι έχουν αυτή την δυνατότητα.Να προγραμματίζουν δολοφόνους για να επιτύχουν τους στόχους τους.Είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα με το οποίο θα ασχοληθούμε στο μέλλον περισσότερο.


Όπως αποκαλύπτεται και στο βίντεο οι Σιωνιστές με αυτές τις δολοφονίες πέτυχαν ένα πολύ σημαντικό στόχο τόσο στην Νορβηγία όσο και στην Ευρώπη.Να τρομοκρατήσουν την κοινή γνώμη για τον κίνδυνο της ανόδου του Εθνικισμού και της αντιμετανάστευσης. Θυμηθείτε ότι πριν το τρομοκρατικό κτύπημα του Breivik η αστυνομία του Όσλο είχε βγάλει ανακοίνωση στην οποία με στοιχεία έλεγε οτι τα τελευταία 5 χρόνια όλοι οι βιασμοί στο Οσλο είχαν διαπραχθεί απο μετανάστες μη-Ευρωπαίους. Μετά το κτύπημα το θέμα των βιασμών απο αλλοδαπούς στην Νορβηγία θάφτηκε.


Όποιος παρακολούθησε προσεκτικά τις εξελίξεις θα είδε οτι όλες οι χώρες άρχισαν να πέρνουν μέτρα ενάντια σε όσους αντιτίθενται στην πολυπολιτισμικότητα και δηλώνουν πατριώτες..Ο πόλεμος παίζεται σε πολλά επίπεδα.Ο εχθρός μοιάζει αόρατος και χρησιμοποιεί ύπουλες μεθόδους και τακτικές προκειμένου να στρέψει τους Ευρωπαίους σε συγκρούσεις μεταξύ τους και στην συνέχεια να φέρουν σε σύγκρουση τον Μουσουλμανικό με τον Χριστιανικό κόσμο μέσα στην Ευρώπη... 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ...!!!

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ-ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ-ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ!


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΥΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ! ΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ!


ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!


ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΧΕΡΙΑ,ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ! ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΓΑΝΕ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ;;; ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ; Ο Χ Ι! ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ,ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ,ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ....


ΥΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ Η ΚΕΕΔ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ,ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΩΡΑ Κ ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΕΡΕΣ.


ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!

Μπράβο στον Βελόπουλο : Αυτή είναι η βόμβα που τρέμει το σύστημα και στοχοποιήθηκα.

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Δελτίο Τύπου


Το 2005 το Εθνικό Συμβούλιο για τις Γερμανικές Επανορθώσεις, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας (ΑΣΟΕ) οργάνωσε ένα συνέδριο με γενικό θέμα «Οι οφειλές της Γερμανίας στην Ελλάδα». Ενα από τα επιμέρους θέματα του συνεδρίου ήταν και "Οι διεκδικήσεις των αρχαιοτήτων που προέρχονται από κλοπές και παράνομες ανασκαφές των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής" και αφορούσε το θέμα της επιστροφής των αρχαιοτήτων, που περιήλθαν στην κατοχή του Γερμανικού Δημοσίου και σε ιδιωτικές συλλογές με κλοπές και παράνομες ανασκαφές, που πραγματοποίησαν τα στρατεύματα κατοχής, καθώς και της αποζημίωσης για τις ζημιές που προκάλεσαν στις αρχαιότητες στη διάρκεια της κατοχής.





Το θέμα αυτό ποτέ δεν πήρε τη δημοσιότητα που πρέπει αν και είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Τόσο στη διάρκεια της γερμανικής κατοχής, όπως και μετά την απελευθέρωση, οι 16 έφοροι και 11 επιμελητές αρχαιοτήτων προπάντων οι εξέχοντες Χρήστος Καρούζος (ακαδημαϊκός, διευθυντής του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου) και ο Μαρίνος Καλλιγάς (έφορος Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, κατόπιν διευθυντής της Εθνικής Πινακοθήκης) κατέγραψαν σε μια μελέτη τις αρπαγές των αρχαιοτήτων από τα μουσεία από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής και το Γερμανικό Αρχαιολογικό Ινστιτούτο στην Ελλάδα, το οποίο συνέχισε τις εργασίες του, όπως και προπολεμικά με διευθυντή τον αρχαιολόγο Βάλτερ Μπρέντε, φανατικό ναζί, βαθμοφόρο του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος. Η έκθεση της επιτροπής εκδόθηκε (1946) στο Εθνικό Τυπογραφείο, από το τότε υπουργείο Θρησκευμάτων και Εθνικής Παιδείας, στο οποίο υπαγόταν η Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Ιστορικών Μνημείων, με τίτλο «Ζημίαι των Αρχαιοτήτων εκ του Πολέμου και των Στρατών Κατοχής».


Αυτή η μελέτη- έκθεση αποτελεί βασική πηγή για την ιστορική και αρχαιολογική έρευνα για τις κλοπές και τις καταστροφές των αρχαιοτήτων της περιόδου εκείνης. Έκτοτε όλοι οι υπουργοί Πολιτισμού των ελληνικών κυβερνήσεων, ή αγνοούν αυτό το γεγονός, ή αδιαφορούν, ή δεν θέλησαν ποτέ να διαταράξουν τις σχέσεις των δύο χωρών, με την υποβολή σχετικού αιτήματος για την επιστροφή των αρχαιοτήτων. Όμως όπως πάγιο αίτημα του ελληνικού λαού είναι να επιστρέψουν στην πατρίδα τους τα γλυπτά του Παρθενώνα, το ίδιο αίτημα πιστεύω πως πρέπει να δοθεί και για την επιστροφή στην κοιτίδα τους των αρχαιολογικών θησαυρών που εκλάπησαν κατά την διάρκεια της κατοχής. Είναι στις προθέσεις μου να αγωνιστώ για να γίνει αυτό πραγματικότητα όσο και όσους αν "ενοχλεί" αυτός μου ο αγώνας. Θυμάμαι πως όταν μιλούσα για τα ελληνικά πετρέλαια και το φυσικό αέριο με θεωρούσαν γραφικό ή ονειροπόλο. Το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα.


πηγή

Η πιο ανίκανη υπουργός παιδείας όλων των εποχών !

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο




Η Άννα Διαμαντοπούλου μπέρδεψε την ημερομηνία εκλογών στο ΠΑΣΟΚ με την ημερομηνία έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων …!!! Δεν μπορούν να τυπωθούν τα τετράδια των εξετάσεων. Έκανε πάλι το θαύμα της η κ. Διαμαντοπούλου !!
«Τη νέα σχολική χρονιά είναι σίγουρο ότι θα έχουν πλέον τυπωθεί τα βιβλία και τα τετράδια της προηγούμενης…»
Τραγελαφικές καταστάσεις εκτυλίσσονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στο χώρο της Παιδείας. Η κατάρρευση του εκπαιδευτικού μας συστήματος δεν έχει τέλος.
Νέες καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την επικινδυνότητα της πολιτικής της κ. Διαμαντοπούλου.
Όπως κατέθεσε σε ερώτηση στη Βουλή προς την Υπουργό Παιδείας ο κ. Νικολόπουλος «Δημοσιεύματα του ημερήσιου τύπου κάνουν λόγο για τον κίνδυνο οι πανελλαδικές να μείνουν ... χωρίς χαρτί. Όπως και στην περίπτωση των βιβλίων που έφτασαν Χριστούγεννα και ακόμη τυπωνόταν έτσι και τώρα υπάρχει πολύ μεγάλη καθυστέρηση.»

Ο Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ από το βήμα του Κοινοβουλίου μετέφερε την αγωνία των εκπαιδευτικών όλης της χώρας που καταγγέλλουν ότι έχουν παρέλθει οι προθεσμίες κατά τις οποίες το Υπουργείο θα πρέπει να δώσει την εντολή για το τύπωμα των τετραδίων στα οποία γράφουν τα παιδιά εξετάσεις.
Συγκεκριμένα τόνισε ο Αχαιός Βουλευτής : «Το πρόβλημα είναι πως ενώ υπάρχει χαρτί για τα εσωτερικά φύλλα, δεν υπάρχει το χαρτί για τα εξώφυλλα όπου οι μαθητές αναγράφουν τα στοιχεία τους και οι διορθωτές τη βαθμολογία. Παράλληλα υπάρχει πρόβλημα και με τα άλλα αναλώσιμα όπως οι ταινίες επικάλυψης των στοιχείων, αλλά και οι φάκελοι.»

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του ο κ. Νικολόπουλος τόνισε : «Ο σχετικός διαγωνισμός που έγινε και ήταν μειοδοτικός, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ναυάγησε και τώρα ουσιαστικά είναι όλα στον αέρα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και
ο οργανισμός έκδοσης των βιβλίων ουσιαστικά βάζει λουκέτο στο τέλος του μήνα και έτσι δεν υπάρχει καν το περυσινό δίχτυ ασφαλείας.»
Ο χρόνος πιέζει και η απάντηση από το Υπουργείο είναι η σιωπή...
Ο Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή και απευθυνόμενος στην κ. Διαμαντοπούλου της τόνισε ότι η έλλειψη σχεδιασμού, οργάνωσης και  προγραμματισμού έχει οδηγήσει σε τρομερά λάθη το Υπουργείο Παιδείας, τα αποτελέσματα των οποίων δυστυχώς πληρώνουν οι ελληνικές οικογένειες, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί.

Ο κ. Νικολόπουλος ζήτησε σαφείς εξηγήσεις από την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα περί προβλήματος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις λόγω έλλειψης χαρτιού και σαφή τοποθέτηση για τις ενέργειες προς επίλυση του προβλήματος.
Στα ερωτήματα που ζητούν απάντηση κατά την εκτίμηση του Βουλευτή είναι και το θέμα που έχει προκύψει με την κατάργηση του ΟΕΔΒ και τη σχετική ενημέρωση που είχε γίνει ότι δεν μπορεί να αναλάβει την εκτύπωση των τετραδίων. Ζήτησε λοιπόν να κατατεθεί στη Βουλή ολόκληρη η αλληλογραφία του Οργανισμού με την Υπουργό Παιδείας για να αποδειχθεί ποιος κωλυσιεργεί.

Τελειώνοντας ο Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ, κ. Νικολόπουλος ζήτησε από την Υπουργό να καταθέσει όλη τη σχετική αλληλογραφία που αποδεικνύει αν έχει περάσει η προθεσμία για την έκδοση εντολής τυπώματος των τετραδίων. Και φυσικά κάλεσε την κ. Διαμαντοπούλου να δεσμευθεί ενώπιων του Κοινοβουλίου ότι θα υπάρξει απρόσκοπτη λειτουργία των Πανελληνίων Εξετάσεων κάτω από αυτές τις συνθήκες;
Τις δύσκολες αυτές ώρες που περνάει ο τόπος κανείς δεν νομιμοποιείται να κωλυσιεργεί και να παρατείνει την αγωνία χιλιάδων νέων ανθρώπων … !!
Επιτέλους ας αναλογιστεί και η κ. Διαμαντοπούλου τις ευθύνες που την βαραίνουν και ας καταλάβει επιτέλους ότι ημερομηνία ορόσημο γι’ αυτήν δεν είναι η 18 Μαρτίου, ημέρα εκλογής νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, αλλά η 21 Μαΐου, ημέρα έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων.


πηγή

Να του αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος , να πληρώσει αυτός τις μέρες αδείας που έγραψε στους λαθρομετανάστες και να πάει φυλακή για 7000 μέρες το λαμόγιο !

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Γιατί βουλιάξαμε και γιατί καταστράφηκε το Ε.Σ.Υ.;  7.000 ημέρες αναρρωτικής άδειας σε λαθρομετανάστες από ένα γιατρό σε 1 μόνο χρόνο!!!


Ψάχνετε ακόμη γιατί υπάρχει ανεργία στην Ελλάδα, γιατί απαξιώθηκε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και γιατί μπαίνει μέσα το ελληνικό κράτος κατά δισεκατομμύρια κάθε χρόνο; Σε συνδυασμό και με την αθρόα εξαγωγή εμβασμάτων χωρίς στοιχειώδη έλεγχο ή φορολόγηση, φάτε στη μάπα μνημόνια και τρέχτε να πάρετε πατάτες μέσω του πατατοκινήματος...


Μία απίστευτη "φάμπρικα" φαίνεται πως έχει στηθεί στο ΙΚΑ Ηρακλείου, ανοίγοντας "μαύρη τρύπα" στα ασφαλιστικά ταμεία. Μετά τα σκάνδαλα με τις ... μεταμεσονύκτιες αιμοκαθάρσεις, τις ... εξ αποστάσεως διαγνώσεις και τα "φακελάκια", κάποιοι βρήκαν ένα νέο τρόπο να ωφελούνται σε βάρος των κρατικών ταμείων.:


Σύμφωνα με πληροφορίες, γιατροί "γράφουν" σωρηδόν αναρρωτικές άδειες, κυρίως σε οικονομικούς λαθρομετανάστες, οι οποίοι μπορούν με τον τρόπο αυτό και την αποζημίωση από το ΙΚΑ να πάρουν και την άδεια παραμονής τους να ανανεώσουν ως εργαζόμενοι, ενώ την ίδια στιγμή μπορούν να εργαστούν και να πάρουν "μαύρα" και τα χρήματα του ημερομισθίου τους!


Όπως γίνεται αντιληπτό, η επιβάρυνση για τα ασφαλιστικά ταμεία είναι τεράστια καθώς από τη μία δίνονται χρήματα σε δήθεν ασθενείς κι από την άλλη στα ασφαλιστικά ταμεία δημιουργείται μία μεγάλη τρύπα, καθώς οι μέρες της αναρρωτικής άδειας εκλαμβάνονται ως μέρες εργάσιμες και πληρώνονται ως τέτοιες, προκειμένου οι οικονομικοί λαθρομετανάστες να επιτύχουν την άδεια παραμονής τους.


Χαρακτηριστικό της "κομπίνας" είναι ότι γιατρός στο Ηράκλειο μέσα σε ένα χρόνο έχει γράψει 7.000 μέρες αναρρωτικής άδειας! Την ίδια στιγμή, συγκεκριμένος ξενοδοχοϋπάλληλος, "βγήκε" σε αναρρωτική από την ημέρα λήξης της σύμβασής του με το ξενοδοχείο στο οποίο εργαζόταν ως την ημέρα που ξεκίνησε ξανά τη δουλειά! Αιτία; Μα φυσικά το ότι η αποζημίωση του ΙΚΑ αντιστοιχεί σε ποσό πολύ μεγαλύτερο από το επίδομα ανεργίας.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ΙΚΑ Ηρακλείου και τον ΕΟΠΥΥ ερευνώνται τα πάντα, ενώ δεν αποκλείεται να ζητηθεί και εισαγγελική παρέμβαση, ενώ φυσικά ερωτήματα γεννώνται για τη στάση που θα τηρήσει απέναντι σε αυτό το θέμα και τις "πρακτικές" εργαζομένων το Εργατικό Κέντρο.


ΠΗΓΗ: Cretalive 
Το είδα στο KRASOBLOG

Τα μιάσματα οι Εβραίοι πίσω απ΄την "μπίσνα" με τα γενόσημα !

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Σιγά μην νοιάζονταν οι αλιτήριοι της κυβέρνησης για την οικονομία στα φάρμακα ! Οι επιχειρηματίες της φυλής τους κρύβονται από πίσω . Και είναι βέβαιο πως θα δουλέψει και η μίζα , βεβαίως βεβαίως !

jew

ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΒΙΝΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Μας το μετέφερε άνθρωπος που γνωρίζει καλά τα της υγείας και το δημοσιεύουμε...Ξέρετε γιατί ο Βασιλάκης Καίλας της βουλής έχει κινήσει γή και ουρανό για να φέρει τα γενόσημα; Μα γιατί πίσω απο τα συγκεκριμένα γενόσημα που προέρχονται απο τη Σενεγάλη και το Πακιστάν κρύβεται Ισραηλινός κολοσσός ο οποίος απο το 2009 έχει εκδηλώσει την προθυμία του να ανοίξει καταστήμα στην Ελλάδα... Κάτι σαν σουπερ μάρκετ γενοσήμων δηλαδη...
SUPERFARM 
Καταλάβατε τώρα γιατί τόση πρεμούρα απο τον Ανδρέα τον δουλευταρά; Μπήκε στις μεγάλες μπίζνες και αυτός και όπως πάντα οι μπίζνες του είναι στη δική μας πλάτη...