Ναζί ο Γρηγόρης Λαμπράκης ; Δυστυχώς ναι !

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014


Ο Γρηγόρης Λαμπράκης χαιρετούσε ναζιστικά και χρησιμοποιούσε το Heil Hitler και οι Γλέζος, Θεοδωράκης ήταν μέλη της Εθνικής Οργάνωσης Νεολαίας του Μεταξά!!!

 Πως θα ηχούσε στα αυτιά σας εάν ακούγατε πως ο Γρηγόρης Λαμπράκης χαιρετούσε ναζιστικά χρησιμοποιώντας μάλιστα σε ιδιόχειρα σημειώματά του το σύνθημα Heil Hitler;

 

 Ποιος αλήθεια θα μπορούσε να πιστέψει πως εν έτει 1940, ο ήρωας της Αριστεράς χρησιμοποιούσε σε ιδιόχειρα σημειώματά του το σύνθημα Heil Hitler;

Η αλήθεια αποτυπώνεται στα παρακάτω φωτογραφικά ντοκουμέντα που δείχνουν το Ιερό Τέρας των απανταχού Κομμουνιστών στην Ελλάδα, να χαιρετάει όντως ναζιστικά και να κλείνει σε γράμμα που είχε στείλει από τη Γερμανία όπου βρισκόταν το 1936 στη φίλη του με το Heil Hitler!!!

 

 Σημειώνεται πως εκείνη την εποχή πρέπει να ήταν της μόδας ο... φασισμός, αφού δύο ακόμη μετέπειτα φανατικοί υποστηρικτές της Αριστεράς, ο Μανώλης Γλέζος και ο Μίκης Θεοδωράκης, ήταν μέλη της Ε.Ο.Ν (Εθνική Οργάνωση Νεολαίας του Μεταξά) και προφανώς και εκείνοι χαιρετούσαν ναζιστικά!

πηγή