Οι "σωτήρες" των λαων ξαναχτυπούν ... και πάλι εκεί όπου υπάρχει πετρέλαιο ! Τυχαίο ;

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Συνεδρίασαν οι πλανητάρχες και αποφάσισαν σε δύο ώρες ... επέμβαση στην Λιβύη . Θα τους σώσουν καταστρέφοντάς τους ...Μπροστάρης ο καχεκτικός εβραιόσπορος Σαρκοζί ...

Και οι δηλώσεις του ΓΑΠ εε !!! "Η σημερινή συνάντηση έδειξε την αποφασιστικότητα της διεθνούς κοινότητας για την εφαρμογή των αποφάσεων του ΟΗΕ, ειδικότερα βεβαίως για την προστασία ανθρώπινων ζωών στη Λιβύη" ...

Καλά ρε σαχλαμάρα , καλά ρε αμερικανάκι ... που είναι η εκτέλεση των αποφάσεων του ΟΗΕ για την Κύπρο ; Ε ; Γιατί δεν διώχθηκαν οι Τούρκοι από την Κύπρο με την χρήση στρατιωτικών μέσων ; Ε ; Οι Κύπριοι δεν είναι άνθρωποι ;

ΠΛΑΤΩΝ : Οι μαθηματικοί νόμοι και όχι οι Θεοί ελέγχουν το σύμπαν

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Ερευνα έσπασε το μυστικό κώδικα του Πλάτωνα.
Στο δαιδαλώδες «σπήλαιο» των ιδεών του Πλάτωνα εισχώρησε Βρετανός ερευνητής, που κατάφερε να σπάσει ένα μυστικό μαθηματικό και μουσικό κώδικα, ο οποίος φαίνεται ότι κρυβόταν στα έργα του αρχαίου Ελληνα φιλοσόφου. «Ηταν σαν να ανοίγαμε έναν τάφο και να εντοπίζαμε μέσα του καινούργια έργα του Πλάτωνα», λέει ο δρ Τζέι Κένεντι, ιστορικός της Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.

Η ύπαρξη κρυμμένων μηνυμάτων στα πλατωνικά κείμενα είχε συζητηθεί αρκετές φορές στους επιστημονικούς κύκλους, έλειπε όμως μία συγκροτημένη θεωρία που να αποδεικνύει την ύπαρξή τους. Ο Βρετανός επιστήμονας, τα συμπεράσματα του οποίου δημοσιεύτηκαν στην αμερικανική επιθεώρηση «Apeiron», αποκαλύπτει ότι ο Πλάτωνας χρησιμοποίησε μια διάταξη συμβόλων, εμπνευσμένη από τη θεωρία του Πυθαγόρα, για να δώσει στα έργα του μουσική δομή. Τον 6ο αιώνα π.Χ. ο Πυθαγόρας είχε διακηρύξει ότι οι ουράνιες σφαίρες παράγουν μια μουσική που δε γίνεται αντιληπτή με την ακοή.

Εισαγγελέας Ι. Σακκάς: Παραιτούμαι ! Δεν δέχομαι να παραγράφονται όλα τα εγκλήματα των πολιτικών

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Παραίτηση με βόμβες από τον εισαγγελέα Ι. Σακκά. Τι λέει για το Μνημόνιο, την καταβύθιση της Δικαιοσύνης και την καταπάτηση των δικαιωμάτων των πολιτών.

Γροθιά στο στομάχι της κυβέρνησης του κατοχικού Μνημονίου αλλά και συγκεκριμένων υπουργών της εκτελεστικής εξουσίας, που κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό και ενδεχομένως να έχουν υποπέσει σε σοβαρές κακουργηματικές κατηγορίες, αποτελούν οι δηλώσεις που έκανε χθες στην Ευελπίδων ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωάννης Σακκάς, ο οποίος υπέβαλε αιφνίδια παραίτηση από τα καθήκοντα του.

Ο κ. Σακκάς, μιλώντας στη «δημοκρατία», κατήγγειλε το πολιτικό σύστημα και την ατιμωρησία των βουλευτών κάνοντας λόγο για «κρατικά κακουργήματα» και για ωμή παραβίαση του Συντάγματος με αποτέλεσμα την καταβύθιση της Δικαιοσύνης και την κατάφωρη καταπάτηση των δικαιωμάτων του πολίτη.