Ο αμοραλισμός έχει ταυτότητα και πατρίδα : τους Εβραίους και το Ισραήλ .

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Προωθείται η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα δηλώνει το Ισραήλ

Ένα τμήμα του φορτίου της ανθρωπιστικής βοήθειας που μετέφερε ο διεθνής στολίσκος, που δέχθηκε επίθεση τη Δευτέρα από ισραηλινούς καταδρομείς, έχει προωθηθεί οδικώς στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε σήμερα ισραηλινός εκπρόσωπος.

«Το φορτίο ενός από τα έξι πλοία εκφορτώθηκε πλήρως και μεταφέρθηκε προς την Λωρίδα της Γάζας με μία φάλαγγα οκτώ φορτηγών, μέσω του μεθοριακού σταθμού του Κερέμ Σαλόμ», τόνισε ο ταγματάρχης Γκι Ινμπάρ.

«Το φορτίο αποτελείται κατά βάση από ιατροφαρμακευτικό υλικό, αναπηρικά καροτσάκια και τρόφιμα», τόνισε ο ίδιος. «Μία δεκάδα από άλλα φορτηγά πρόκειται να διασχίσει απόψε το Κερέμ Σαλόμ, επίσης με ιατρικά υλικά και τρόφιμα», πρόσθεσε.



Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η εκφόρτωση της υπόλοιπης ανθρωπιστικής βοήθειας, που μετέφεραν τα πλοία του στολίσκου με κατεύθυνση τη Γάζα, πρόκειται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη.

Οι διοργανωτές της πρωτοβουλίας μιλούσαν για 10.000 τόννους βοήθειας, που αποτελείται κυρίως από ιατρικό υλικό, φάρμακα, προκατασκευασμένες κατοικίες, παιγνίδια και χρωματιστά μολύβια για τα παιδιά.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν θα σχολιάσω τα ανθρώπινα σκουπίδια ...

Προσοχή συνέλληνες ! Είναι καθαρή προβοκάτσια η επίθεση των μισαρών Εβραίων στον στολίσκο διεθνούς βοήθειας ! Είναι μέρος των σχεδίων τους !

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Μην επαναπαύεσται στα λεγόμενα των ΜΜΕ .Δεν είχαν φανερούς λόγους να επιτεθούν σε διεθνή ύδατα σε μία τέτοια νηοπομπή . Πρόσχημα ήταν η νηοπομπή του στολίσκου βοήθειας . Κάτι μεγαλύτερο κρύβετε πίσω απ΄την κίνηση αυτή και το πιό πιθανό σενάριο είναι η αμφισβήτηση-διαμάχη της ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) Τουρκίας και Κύπρου .

Οι Εβραίοι θέλουν να το παίξουν αφεντικά επειδή ,προφανώς να ήρθαν σε συμφωνία με τους Κύπριους για άντληση πετρελαίου στην περιοχή ,παρά το casus belli των Τούρκων προς την Κύπρο . Να σημειώσουμε εδώ πως εντός της ΑΟΖ Κύπρου έχουν βρεθεί τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων (σύμφωνα με  Αμερικάνους ερευνητές) . 

Πολύ δύσκολα οι Τούρκοι θα προχωρήσουν σε αντίποινα στους Εβραίους , οι οποίοι Εβραίοι πριν λίγο καιρό έστειλαν την Τουρκία στο ΔΝΤ .
Πολύ πιθανόν οι Τούρκοι να είχαν πράκτορες πάνω στο πλοίο τους οι οποίοι θα κατέγραφαν αντιδράσεις και κινήσεις των Εβραίων . Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη ούτε στους Τούρκους ούτε στους Ισραηλινούς ... δεν κάνουν τίποτε στην τύχη , πάντα κάπου αποσκοπούν .
Ενισχύει την άποψή μου αυτή η δήλωση του αντιπρόεδρου της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντζ ο οποίος τόνισε στο δίκτυο ΤRT πως : «δεν μπορούμε να κηρύξουμε πόλεμο στο Ισραήλ . Αυτό δεν θα ήταν σωστό» , όπως επίσης και η μεσοβέζικη στάση των ΗΠΑ .
Από δω και πέρα το σενάριο αλλάζει και αγριεύει . Η Τουρκία μπορεί μέσω του αντιπρόεδρου της να είπε πως δεν θα κάνει πόλεμο αλλά είπε επίσης πως από δω και πέρα τα αντίποινα θα είναι ανυπολόγιστα κι άνευ προηγουμένου και πως αν υπάρξει ξανά βοήθεια στην Γάζα τα πλοία τους θα τα συνοδεύει το πολεμικό τους ναυτικό ! Τι νόημα έχει τότε η παρουσία πολεμικών πλοίων ; Και τι θα κάνει τότε το Ισραήλ ;
Αν κάτι τέτοιο συμβεί καταλαβαίνεται πως οφείλει να αντιδράσει με τον ίδιο τουλάχιστον τρόπο ... Το σενάριο θέλει σύρραξη , γενίκευση , εμπλοκή τρίτων και ο Γ΄ παγκόσμιος είναι εδώ ... με τους μισάνθρωπους παγκόσμιους τρομοκράτες -τοκογλύφους-τραπεζίτες να τρίβουν τα χέρια τους . Έχει ξαναγίνει πάμπολλες φορές όμως τώρα υπάρχει μια ιδιαιτερότητα ... έχει μπει ο στόχος για την παγκόσμια κυριαρχία των Εβραίων και είναι αποφασισμένοι να τον πετύχουν .

ΥΓ. Τούρκοι και Ισραηλινοί είναι το ίδιο σινάφι , μην απορείτε ... τα ίδια κάνουν σήμερα και αυτοί με τους Κούρδους , τα ίδια έκαναν με τους Αρμένιους , τα ίδια έκαναν και με μας σε συνεργασία μάλιστα με τους Εβραίους .

Το παιχνίδι είναι στημένο ... είναι συνεννοημένοι ... θυμηθείτε το ...