ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ... Αντώνης Σαμαράς : "Θα κάτσουμε στα τέσσερα στην τρόικα " !!!

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 | 1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Ο Πρωθυπουργός της  Ελλάδος (ο εβραίος της λέσχης  μπιλτεμπερκ ,Σαμαρούκος) προτρέπει τους υπουργούς του και κατά συνέπεια όλον τον ελληνικό λαό - μπροστά στις απαιτήσεις της τρόικας - να κάτσουν στα τέσσερα !

Αν είναι δυνατόν !!!

 Η αποκάλυψη έγινε από τον δικό του υφυπουργό Νίκο Νικολόπουλο . Παρακολουθείστε το σχετικό βίντεο παρακάτω ...



Στα τέσσερα να κάτσεις εσύ και όλο το σου το γαμημένο προδοτικό σόι ρε εβραιόπουλο ... είστε μαθημένοι εσείς . Τα ίδια έκανε και ο προδότης ο παπούς σου , Αλέξανδρος Ζάννας .

Για όσους δεν ξέρουν ο Αλέξανδρος Ζάννας ήταν ιδρυτικό μέλος της "Επιτροπής Εθνικής Αμύνης" η οποία και παραχώρησε τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στους πρέσβεις της Αντάντ, που είχαν ήδη όχι μόνο παραβιάσει την ουδετερότητα της Ελλάδας αλλά και ενεργήσει στρατιωτικές σε βάρος της επιχειρήσεις, αποκλεισμούς, βομβαρδισμούς αποβάσεις κ.λ.π. Θα έρθει η ώρα  όμως προδότη για σένα και το σινάφι σου.

Γνωστή βέβαια είναι και η πατροπαράδοτη οικογενειακή φιλία και ρουσφετολογία με την άλλη προδοτική οικογένεια των Παπανδρέων ...

Κανένας Έλληνας πρωθυπουργός  δεν εκλέχθηκε ποτέ σ΄αυτήν την χώρα  ... κανένας ! Όλοι τους είναι εβραιογεννημένοι και ορκισμένοι εχθροί της Ελλάδος και αυτό που τους πρέπει είναι κρεμάλα .

Διαδώστε το παντού ... ας αποκαλυφθεί η αλήθεια στους παραπλανημένους και ας ξυπνήσουν επιτέλους ... ήρθε η ώρα συνέλληνες ...