Γνωρίζετε το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ ;

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο




Το γερμανικό υπουργείο των Εξωτερικών, ήτοι η κυβέρνηση της Μέρκελ, χρηματοδότησε την κατάπτυστη έκδοση του ελληνικού παραρτήματος του ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, το οποίο φέρει την υπογραφή του βασικού ψευδομάρτυρα κατά της Χρυσής Αυγής, στρατευμένου μαρξιστή δημοσιογράφου Δ. Ψαρρά και τον πομπώδη τίτλο: «Η Χρυσή Αυγή μπροστά στη Δικαιοσύνη»!
Με πρόσφατη την δικαίωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή αναφορικά με τις άθλιες κατηγορίες περί ύπαρξης «μαύρων ταμείων» και «μαύρων χρηματοδοτών», εγείρεται μείζον πολιτικό θέμα με την αποκάλυψη πως η συγκεκριμένη έκδοση της οποίας συγγραφέας είναι ο υβριστής και συκοφάντης της Χρυσής Αυγής Ψαρράς, όπως και οι περισσότερες δραστηριότητες του ελληνικού παραρτήματος του ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, χρηματοδοτούνται από το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών, δηλαδή από την κυβέρνηση της Μέρκελ!
Η αποκάλυψη αυτή, συνιστά σκάνδαλο μεγατόνων διότι αποδεικνύει πως τόσο η εγκληματική συμμορία του Σύριζα, όσο και ο δημοσιογράφος του Ιού, έχουν αναλάβει εργολαβικά την λυσσαλέα πολεμική κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, με χρήματα του γερμανικού κράτους!
Υπενθυμίζεται ότι το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ- παράρτημα Ελλάδας, βρίσκεται υπό την σκέπη του Σύριζα, διοργανώνοντας συνέδρια όπως εκείνο το οποίο έλαβε χώρα στις 20-22 Μαρτίου 2014, στο Θέατρο Ακροπόλ στην Αθήνα, με θέμα «Η Αριστερά στην κυβέρνηση - τι, γιατί και πως», όπου μίλησαν όλα τα εξέχοντα στελέχη της γερμανοχρηματοδοτούμενης συμμορίας, όπως οι Γιάννης Δραγασάκης μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Καλύβης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και τέλος ο ίδιος ο πρόεδρος του Σύριζα, Αλέξης Τσίπρας!
Διόλου τυχαία μάλιστα, στην παρουσίαση-συζήτηση της έκδοσης κατά της Χρυσής Αυγής με υπογραφή Ψαρρά, παραβρέθηκε πλήθος βουλευτών του Σύριζα, καθώς και η γνωστή για τις ανθελληνικές της θέσεις, βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ρεπούση.
Πλέον, δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι η πολιτική σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής χρηματοδοτείται από γερμανικά κεφάλαια τα οποία εισρέουν δίχως φειδώ προς κόμματα και δημοσιογράφους, προκειμένου να συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή.
Μετά από αυτή την αποκάλυψη, η οποία εκθέτει ανεπανόρθωτα τόσο τον βασικό κατήγορο της Χρυσής Αυγής Ψαρρά (σε βιβλίο του οποίου στηρίχθηκε το άθλιο Πόρισμα Βουρλιώτη), όσο και το κόμμα της Κουμουνδούρου, δέον όπως το συνταγματικό τόξο μετονομαστεί σε μνημονιακό. Διότι άπαντες οι απατεώνες που εξουσιάζουν τυραννικά τον Ελληνικό Λαό, πληρώνονται από τους Γερμανούς για να σπιλώνουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, την μοναδική απειλή για τους δανειστές και διεθνείς τοκογλύφους!
Αυτή είναι η Αριστερά του Σύριζα και αυτός ο «αντικειμενικός» δημοσιογράφος Ψαρράς: χρηματοδοτούμενοι από τη Μέρκελ και τη γερμανική κυβέρνηση, με την ομπρέλα του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ!