Συζήτηση για την ίδρυση Φιλικής Εταιρείας 2014 υπό ανωνύμων Ελλήνων .

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014



                                             Ποια Ελλάδα προτιμάς

Χαιρετώ τους απανταχού στον κόσμο Έλληνες . 
Η κίνηση αυτή έναν και μόνο έχει ως πρωτεύοντα κύριο στόχο : Την σωτηρία της Ελλάδος . 
Δίχως να χρησιμοποιήσω εντυπωσιακές φράσεις  και περίπλοκα εντυπωσιακά ρητορικά σχήματα θα ήθελα να σκεφτείτε τα επόμενα λόγια μου με ψυχραιμία και λογική . Δεν θέλω να με χαρακτηρίσετε αιθεροβάμονα , φιλόδοξο , αντισημίτη  ,δεξιό ,αριστερό ,φασίστα και οτιδήποτε άλλο παρά μόνο να δείτε σοβαρά τα όσα ακολουθούν . 
Σκοπός της ίδρυσης της  Φιλικής Εταιρείας 2014 είναι η γενική επανάσταση των Ελλήνων για την «ανέγερσιν και απελευθέρωσιν του Ελληνικού Έθνους και της Πατρίδoς μας» ,όπως ακριβώς ήταν  ο σκοπός της από του 1814 ιδρυθείσας Φιλικής Εταιρείας . Η μόνη μας διαφορά είναι πως στην παρούσα Φιλική Εταιρεία  δεν θα πάρουμε τα όπλα . Όπλο μας θα είναι η ψήφος του Ελληνικού λαού .
Ψάχνω χρόνια τώρα να βρω κυρίως στο διαδίκτυο , παρακολουθώντας και τα ΜΜΕ  φυσικά , μία κίνηση εφαλτήριο για την εθνική μας παλιγγενεσία .  Φευ ! Τίποτα . Δεν θέλω να πιστέψω πως ο Έλληνας αδιαφορεί , είναι αδύνατον . Πεποίθησή μου είναι πως περιμένει κάποιον να βγει μπροστάρης και να ακολουθήσει ως Μακεδονική φάλαγγα να σαρώσει την λανθάνουσα δημοκρατία που επέβαλλαν μίσθανα όργανα του διεθνούς σιωνισμού και να εδραιώσει την αληθινή δημοκρατία στον ιερό αυτόν τόπο .
Συνέλληνες δεν έχουμε πολλά χρονικά περιθώρια . Κάθε μέρα που περνά 2 με 3 πατριώτες μας αυτοκτονούν κάτω από την πίεση της ανέχειας και των συνιστωσών αυτής . Ξεπερνούν οι αυτόχειρες της τελευταίας 5ετίας τους 7000 ... εκατομμύρια άλλοι βρίσκονται στο χείλος της καταστροφής  και κανενός πολιτικού δεν ιδρώνει το αυτάκι 
Πρέπει να δράσουμε και η ώρα είναι τώρα .  
Επί της ουσίας λοιπόν εδώ θα τεθούν προς συζήτηση οι αρχές του καταστατικού οι οποίες αφού οριστικοποιηθούν θα ταξινομηθούν και θα προχωρήσουμε στην επόμενη φάση που είναι η ίδρυση πολιτικού φορέα . 
Αυτές είναι οι βασικές και αδιαπραγμάτευτες αρχές μας  οι οποίες θα κατοχυρωθούν συνταγματικά είναι  : 
α) Άμεσος λογιστικός έλεγχος του κράτους και απόδοση ευθυνών . 
β) Παύση πληρωμών έως ότου ολοκληρωθεί ο λογιστικός έλεγχος και 
γ) έως να μας αποζημιώσουν για το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις .
δ) Κανένας μισθός του δημόσιου τομέα δεν μπορεί να ξεπερνά το διπλάσιο του ανειδίκευτου εργάτη .
ε) Κανείς δεν μπορεί να υπουργοποιηθεί αν δεν εκλεγεί από τον Ελληνικό λαό .
ζ) Κανείς αλλοεθνής δεν μπορεί να είναι υποψήφιος βουλευτής . 
η) Μέχρι δύο φορές μπορεί κάποιος να είναι ή να εκλεγεί βουλευτής , όχι όμως στην ίδια εκλογική περιφέρεια .
θ) Φυλάκιση και δήμευση όλης της κινητής και ακίνητης περιουσίας όποιου βουλευτή καταχραστεί δημόσιο χρήμα . 
ι) Κανενός βουλευτή  το παιδί  δεν μπορεί να κατέχει θέση στον δημόσιο τομέα εκτός κι αν αυτή η θέση πάρθηκε μέσα από το ΑΣΕΠ . Έλεγχος στους ήδη κατέχοντες δημόσια θέση .
κ) Κατάργηση των ειδικών δικαστηρίων για τους βουλευτές . Αρμόδια θα είναι τα αστικά και ποινικά δικαστήρια . Απόλυτη εφαρμογή του "πόθεν έσχες".
λ) Καμία θέση στα στρατιωτικά αξιώματα δεν μπορεί να κατέχει αλλοεθνής όπως επίσης καμία θέση σε στρατηγικής σημασίας πόστα του δημοσίου δεν μπορεί να κατέχει αλλοεθνής .
μ) Επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες τους . Ουσιαστικότερη φύλαξη των συνόρων μας για την αποφυγή του φαινομένου . 
ν) Καμία πώληση ελληνικού εδάφους σε όμορες χώρες ή στους κατοίκους των.
ξ) Άμεση αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της χώρας . Ανακήρυξη ΑΟΖ και επέκταση των εθνικών μας υδάτων στα 12 ν.μ.
ο)   Κατάργηση όλων των προνομίων του ΚΙΣΕ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος) που παρέχονται σ'αυτό ως ΝΠΔΔ (νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου) με αναδρομική ισχύ  από την ημέρα της αναγνώρισής του ως ΝΠΔΔ . 
π)  Κατάργηση των ΜΚΟ (Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση) και του θεσμού των. 
ρ) Μείωση του αριθμού των βουλευτών σε 150 . Κατάργηση βουλευτικής αποζημίωσης και όλων των βουλευτικών προνομίων . Βουλευτές και υπουργοί θα αμείβονται με το διπλάσιο μισθό του εκάστοτε μισθού ανειδίκευτου εργάτη  . 
σ) Επαναπροκαθορισμός του ΕΣΥ. Κατάργηση όλων των αθλιοτήτων των τελευταίων ετών (χρέωση τηλεφώνου για ραντεβού, εισιτήριο , υψηλή συμμετοχή στα φάρμακα κλπ ) 
τ) Εξασφάλιση κατώτερου μισθού και κατώτερης σύνταξης για αξιοπρεπή διαβίωση  .
υ) Απαγόρευση κατάσχεσης κύριας κατοικίας χαμηλόμισθων , χαμηλοσυνταξιούχων και ανέργων .
φ) Κατάργηση όλων των προστίμων προς τον δημόσιο τομέα .
χ) Κατάργηση όλων των τελών και των παγίων προς παρεχόμενες υπηρεσίες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα 
ψ) Απόλυτη συμμόρφωση των Τραπεζών όσον αφορά  το ύψος των επιτοκίων με αναδρομική ισχύ 20ετίας . Όσα παρανόμως έχουν εισπραχθεί (σε βάθος 20ετίας) θα επιστραφούν εντόκως . 
ω) Αλλού αλλαγή και αλλού κατάργηση βασικών άρθρων του συντάγματος , όπως το ανεύθυνο και ακαταδίωκτο των βουλευτών (κεφ.3, αρ.61&62) 
 Αυτό είναι εν ολίγοις το "αλφαβητάρι" μας . Δυνητικά ρεαλιστικό. 
Είστε διατεθειμένοι να χτίσουμε το αύριο σήμερα ; Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν . Για την επόμενη φάση χρειάζονται τριακόσιοι  νοματαίοι για το σύνολο της επικράτειας . (Θέτω το εαυτό μου εκτός για να μην κατηγορηθώ για ιδιοτέλεια ) Ας συζητήσουμε να δούμε αν είναι εφικτό . 
ΥΓ. Παραφράζοντας την Πυθαγόρεια φράση "Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύραν" λέω : "Μηδείς πολιτικός νυν και τεως εισίτω μοι την θύραν". Είναι ανεπιθύμητοι της συζήτησης αυτής όλοι οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι που εκών άκων έθεσαν  την Ελλάδα προ των ταρτάρων  ή προ της κολάσεως αν θέλετε .