Έστησαν μπουρδέλο μέσα στους χώρους των δικαστηρίων και κακοποιούσαν ανήλικα

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Η φιμωμένη είδηση που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!!

 Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς...

 Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.

 Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων! ...

 Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη "Embedding disabled by request").

 Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.

 Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet. Τέτοια mail s πρέπει να γίνονται forward αμέσως. 

Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε. Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.

 Κοσμάς Ν. Ζαχαράτος
δικαστής Γρεβενών


Πουτανογέννες ... αυτός είναι ο επιθανάτιος ρόγχος σας ...

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Απαγορεύτηκε τελικώς  με απόφαση του Αττικάρχη (Κων/νος Μιχαιρίνας - για να ξέρετε το όνομά τουη διανομή τροφίμων στους άπορους Έλληνες από τον Λαϊκό Σύνδεσμο, η οποία επρόκειτο να γίνει στο πλαίσιο συγκέντρωσης του κόμματος, αφού προηγουμένως ο δήμαρχος της Αθήνας Γ.Καμίνης είχε απαγορεύσει αυτή καθ'αυτή την διανομή τοφίμων!
 
Η απόφαση της ΓΑΔΑ έχει ως εξής «Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής,  δεν επιτρέπονται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, σήμερα από 12.00 ώρα  έως και την 24.00 ώρα, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις ή πορείες στην περιοχή της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς Αχαρνών-Ιουλιανού-Φιλαδέλφειας-Δομοκού-Νέστορος-Κωνσταντινουπόλεως-Αγίου Μελετίου-Αχαρνών».
 
Φυσικά η απόφαση αυτή είναι βγαλμένη από τα έργα και τις ημέρες ολοκληρωτικών καθεστώτων, καθεστώτα που υποτίθεται όλα τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου" καταριώνται, αλλά εφαρμόζονται "a la cart" όταν το σύστημα νιώθει ότι κινδυνεύει...
 
Φαντασθείτε σε ο οποιοδήποτε άλλο κόμμα π.χ. το ΚΚΕ που επίσημα δεν αναγνωρίζει την συνταγματική δημοκρατία της χώρας να απαγόρευαν κατ'αρχήν διανομή τροφίμων και εν συνεχεία να απαγόρευαν και συγκέντρωσή του, τι θα είχε συμβεί.
 
 
Ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης είχε τονίσει ότι η διανομή τροφίμων «μόνο για Ελληνες» είναι«παράνομη και πολιτικά απαράδεκτη» και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή, προφανώς δεν τον ενδιαφέρει ποσώς για του Ελληνες πολίτες που τον ψήφισαν κιόλας για να εκελγεί, αν έχουν να φάνε.
 
Παράλληλα, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδιας καταφέρθηκε και αυτός με επιθετικές δηλώσεις κατά του Λαϊκού Συνδέσμου
 
Παρά την απαγόρευση του συσσιτίου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος επιμένει στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και για τον σκοπό αυτό στην πλατεία Αττικής θα παραβρίσκεται απόψε Τετάρτη σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, με επικεφαλής τον Νίκο Μιχαλολιάκο.
Η διανομή τροφίμων στους άπορους που είχε επιχειρηθεί να πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα στην πλατεία Συντάγματος, παρά την απαγόρευση από τον δήμο Αθηναίων, σημειώθηκαν επεισόδια με την αστυνομία, που απέτρεψε την πραγματοποίηση του.
Eίναι η δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα που απαγορεύεται συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου μετά το "κόκκινο" που άναψε η κυβέρνηση στο φεστιβάλ της Νεολαίας του κομματος στην Καλαμάτα.
Είναι προφανές ότι το - αποδεδειγμένα - άρρωστο σύστημα είναι πανικοβλημένο από τα δημοσκοπικά ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου (υπάρχουν ετιρείες δημοσκοπήσεων που θεωρούν ότι το ποσοστό του κόμματος είναι πάνω από το 15% αυτή την στιγμή) και προβαίνει σε κινήσεις πανικού...
 Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΥΓ. Ελπίζω πως όσοι  τον ψηφίσατε να πεινάτε σήμερα μαζί με τις οικογένειές σας ...

ΥΓ. Στις 6μμ στον σταθμό Λαρίσης η διανομή τροφίμων ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ