Κορυζής Αλέξανδρος : ο μόνος Έλληνας πρωθυπουργός που αυτοκτόνησε

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Το πρώτο Γερμανικό πολεμικό ανακοινωθέν της 6ης Απριλίου 1941.-
« Τα επιτεθέντα Στρατεύματά μας, προσέκρουσαν εις πείσμονα αντίστασην.
Η ικανότητα του εχθρού (Ελλήνων) για άμυνα, παραμένει αμείωτος».
Ημέρες και νύχτες διαρκή η γιγαντομαχία...΄Όλα τα εχθρικά κύματα θραύονται πάνω στην Ψυχή του ΄Ελληνα Στρατιώτη...

Σήμερα κλείνουν 70 χρόνια από την Ηρωϊκή αντίσταση στην Γραμμή Μεταξά 1941-2011,
Μην περιμένετε εορτασμούς. Είναι λίγο δύσκολο στον Πρωθυπουργό που θέλει να μοιαζει του Τσολάκογλου, να μας θυμίζει τέτοιες ηρωϊκες στιγμές. Αν ήμασταν άλλη χώρα θα κάναμε Μεγάλες Εορτές., αλλά οι συγκρίσεις θα φέρουν ευλογους συνειρμούς.
Τότε ο Χίτλερ, σήμερα ο Σόρος.
Τότε με τάνκς, τουλάχιστον έντιμα, σήμερα με μνημόνιο, σαν τα φίδια.
O Κορυζής για να μην υπάρξει Ελληνας Πρωθυπουργός που θα υπογράψει παράδοση της Ελλάδας, αυτοκτόνησε κι ας ήταν Υπηρεσιακός Πρωθυπουργός!

Να τρώτε τρία αμύγδαλα την ημέρα και δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο.

| 2 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται από τους καρπούς του αμύγδαλου. Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6 . Β17 και ιχνοστοιχεία
Η βιταμίνη Β17 δεν είναι βιταμίνη. Είναι η παλιά ονομασία της αμυγδαλίνης.

Η αμυγδαλίνη είναι το πικρό συστατικό των αμυγδάλων και μια πιθανή τοξίνη αφού μπορεί να απελευθερώσει κυανίδη στον οργανισμό. Η αμυγδαλίνη θεωρείται ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, αλλά αυτό δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά.
Έχει υποστηριχθεί, ότι με τον αποκλεισμό των πικρών ουσιών – μόνο ηδονή και ευχαρίστηση στο λάρυγγά μας είναι το σύνθημά μας – αποκλείσαμε μια από τις 4 βασικές γεύσεις: αλμυρό, ξινό, πικρό, γλυκό,. Πολλοί έχουν απορρίψει και το ξινό και έχουν επιλέξει το αλμυρό και το γλυκό. Έτσι έχει χαθεί η ισορροπία. Ο Ιπποκράτης τόνιζε την ισορροπία, επηρεασμένος από τον πατέρα της ελληνικής ιατρικής τον γιατρό Αλκμαίωνα. Αυτός θεωρείται η κορυφή της ελληνικής ιατρικής γιατί πρώτος αυτός ασχολήθηκε με ην ανατομία και φυσιολογία και διατύπωσε ως εξής τις αντιλήψεις του για την υγεία και την αρρώστια, που υιοθέτησε και ο Ιπποκράτης: «Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού.