Ούλοφ Πάλμε 1927-1986 . Ο μάρτυρας της ειρήνης . Σαν σήμερα δολοφονήθηκε .

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Ούλοφ Πάλμε 1927-1986

Ο σουηδός πολιτικός Ούλοφ Πάλμε γεννήθηκε στη Στοκχόλμη. Προερχόταν από ευκατάστατη οικογένεια της ανώτερης αστικής τάξης αλλά όταν ήταν μόλις πέντε χρόνων έχασε τον πατέρα του, πράγμα που επηρέασε την ψυχολογία του σε όλη την υπόλοιπη ζωή του.


Φιλάσθενο παιδί, ο Πάλμε τελείωσε τη στοιχειώδη εκπαίδευση με κατ' οίκον διδασκαλία και τη μέση εκπαίδευση ως οικότροφος. Κατόπιν παρακολούθησε μαθήματα σε κολέγιο του Οχάιο των ΗΠΑ από όπου αποφοίτησε το 1948, οπότε περιόδευσε με οτοστόπ τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Μεξικό. Επιστρέφοντας στην πατρίδα του φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης, όπου σπούδασε νομικά και πήρε το πτυχίο του το 1951.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης ο Πάλμε έγινε μέλος του Φοιτητικού Συλλόγου των Σοσιαλδημοκρατών. Το 1952 αναδείχθηκε πρόεδρος της Ενωσης Σπουδαστών της Σουηδίας.
Ως σπουδαστής με πολιτική δράση ο Πάλμε συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του στα διεθνή ζητήματα και ταξίδεψε στην Ανατολική και στη Δυτική Ευρώπη. Το 1953 πέρασε τρεις μήνες επισκεπτόμενος χώρες της Ασίας, την Ινδία κυρίως αλλά και την Κεϋλάνη, τη Βιρμανία, την Ινδονησία κ.ά. Από την κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες τον εντυπωσίασαν ιδιαίτερα οι κοινωνικές ανισότητες, οι φυλετικές διακρίσεις και η άνοδος του μακαρθισμού. Αλλά το ταξίδι του στην Ασία ήταν εκείνο που κυρίως εδραίωσε τις αντιαποικιοκρατικές πεποιθήσεις του.
Ανοδική πορεία
Το 1953, όταν ο Πάλμε επέστρεψε από την Ασία, τον ανακάλυψε ο τότε αρχηγός του Σουηδικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος των Εργατών και πρωθυπουργός της Σουηδίας Τάγκε Ερλάντερ και τον τοποθέτησε στη θέση του γραμματέα του. H αμοιβαία εκτίμηση και η στενή φιλία που αναπτύχθηκε ανάμεσα στους δύο άνδρες σήμανε για τον Πάλμε πολύτιμη βοήθεια στην περαιτέρω πορεία του.
Το 1956 ο Πάλμε νυμφεύθηκε την παιδοψυχολόγο Λίσμπετ Μπεκ-Φρίις, το 1958 εξελέγη μέλος του σουηδικού κοινοβουλίου με τους σοσιαλδημοκράτες και το 1963 έγινε μέλος της κυβέρνησής τους ως υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου.
Από εκεί και πέρα η άνοδος του Πάλμε υπήρξε συνεχής. Το 1965 έγινε υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών και το 1967 υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού. Το 1969 διαδέχθηκε τον παραιτηθέντα Ερλάντερ ως πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος και ως πρωθυπουργός.
H σούπα της εξουσίας
Αναλαμβάνοντας την πρωθυπουργία ο Πάλμε περιέγραψε με μια μεταφορά την πολιτική που σκόπευε να ακολουθήσει: «H σούπα» είπε «δεν τρώγεται τόσο καυτή όσο είναι όταν μαγειρεύεται». Μολονότι όμως έκτοτε μετρίασε τη ριζοσπαστική εικόνα που παρουσίαζε πριν, ο Πάλμε παρέμεινε αφοσιωμένος στα ιδεώδη της ελευθερίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ειρήνης και εργάστηκε με ζήλο και συνέπεια για την πραγμάτωσή τους.
Στο εσωτερικό ο Πάλμε εγκαινίασε εξαιρετικά προοδευτικές κοινωνικές και οικονομικές μεταρρυθμίσεις που απέβλεπαν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των φτωχότερων στρωμάτων του πληθυσμού. Εφάρμοσε δικαιότερη εισοδηματική πολιτική και μερίμνησε για την αναμόρφωση του συστήματος κοινωνικών ασφαλίσεων και παροχών και για την ενίσχυση της καλλιέργειας της τέχνης και της επιστήμης. Στα φιλολαϊκά κοινωνικά μέτρα της κυβέρνησης Πάλμε εντάσσεται και η πολιτική της απέναντι στους μετανάστες από φτωχές χώρες οι οποίοι είχαν εγκατασταθεί και εργάζονταν στη Σουηδία αναζητώντας καλύτερη τύχη. Με τα μέτρα αυτά επιτεύχθηκε η ενσωμάτωση των μεταναστών στη σουηδική κοινωνία, με την παραχώρηση πλήρων πολιτικών δικαιωμάτων και την παράλληλη καταπολέμηση οποιωνδήποτε ρατσιστικών τάσεων.
Στις διεθνείς σχέσεις χάρη στη δράση του Πάλμε η Σουηδία βγήκε από την ιστορική απομόνωσή της και από την αυτοεξυπηρετική ουδετερότητά της (που έκαναν μερικούς να υποστηρίξουν ότι κατά τη διάρκεια του B´ Παγκοσμίου Πολέμου η Σουηδία είχε πουλήσει όπλα στη ναζιστική Γερμανία και είχε επιτρέψει να χρησιμοποιηθεί το σιδηροδρομικό δίκτυό της για τη μεταφορά γερμανικών εφοδίων στη Νορβηγία).
Ασυλο στους πρόσφυγες
Ο Πάλμε τάχθηκε αναφανδόν κατά της αμερικανικής ανάμειξης στον πόλεμο του Βιετνάμ, κατά της σοβιετικής επέμβασης στην Τσεχοσλοβακία και υπέρ των αφρικανικών απελευθερωτικών κινημάτων, στα οποία προσέφερε άμεση και έμπρακτη βοήθεια.
H κυβέρνηση Πάλμε χορήγησε πολιτικό άσυλο σε πολλούς πολιτικούς πρόσφυγες από διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων Αμερικανοί που δεν ήθελαν να πολεμήσουν στο Βιετνάμ αλλά και έλληνες πολέμιοι της δικτατορίας των συνταγματαρχών. Θαρραλέος επικριτής της επιθετικής πολιτικής των ΗΠΑ, ο Πάλμε παρομοίασε τον βομβαρδισμό του Ανόι από τους Αμερικανούς με τον βομβαρδισμό της Γκερνίκα από τους Γερμανούς κατά τον ισπανικό εμφύλιο πόλεμο. Οταν νεαροί αριστεροί στη Στοκχόλμη πέταξαν αβγά στον αμερικανό πρεσβευτή, οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες έφτασαν σε τέτοιο σημείο έντασης ώστε ο πρόεδρος Νίξον δήλωσε ότι ο σουηδός πρεσβευτής δεν ήταν πλέον ευπρόσδεκτος στην Ουάσιγκτον. H κατάσταση βελτιώθηκε μόνο μετά την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από το Βιετνάμ.
Το 1976, ύστερα από 44 χρόνια συνεχούς παραμονής στην εξουσία, οι σοσιαλδημοκράτες έχασαν τις εκλογές και στη Σουηδία σχηματίστηκε κεντροδεξιά κυβέρνηση. H δραστηριότητα του Πάλμε στη διεθνή σκηνή εντάθηκε τότε ακόμη περισσότερο. Μαζί με τον Βίλι Μπραντ και τον Μπρούνο Κράισκι ο Πάλμε βοήθησε στην ανανέωση της εικόνας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, της οποίας διετέλεσε αντιπρόεδρος. Εργάστηκε ως μέλος της Επιτροπής Μπραντ για τα προβλήματα Βορρά - Νότου και ως πρόεδρος της Επιτροπής Πάλμε για την Κοινή Ασφάλεια, και το 1980 ανέλαβε το δύσκολο έργο του μεσολαβητή του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στον πόλεμο Ιράν - Ιράκ επισκεπτόμενος αρκετές φορές την περιοχή για συνομιλίες με τους ηγέτες των εμπολέμων.
H επάνοδος και το τέλος
Μετά τις κοινοβουλευτικές εκλογές του 1982 οι σοσιαλδημοκράτες επανήλθαν στην εξουσία και ο Πάλμε στην πρωθυπουργία. Κατά τη δεύτερη θητεία του ο Πάλμε θέλησε να εφαρμόσει ακόμη ριζοσπαστικότερες οικονομικές μεταρρυθμίσεις για τη βελτίωση της γενικής κατάστασης της χώρας και ειδικότερα της θέσης των εργαζομένων. Τα σχέδια του Πάλμε προκάλεσαν τη σφοδρή αντίδραση των οικονομικών συμφερόντων, που έκαναν λόγο για απειλή κομμουνιστικοποίησης της Σουηδίας, ενώ και το ίδιο το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα διχάστηκε απέναντι σε αυτή την πολιτική.
Στα διεθνή θέματα ο Πάλμε ενέτεινε τις προσπάθειές του για την προάσπιση της ειρήνης και τον τερματισμό του εξοπλιστικού ανταγωνισμού ανάμεσα στα δύο αντίπαλα στρατόπεδα, το ανατολικό και το δυτικό. Επαιξε πρωτεύοντα ρόλο στην πρόταση για δημιουργία αποπυρηνικοποιημένων ζωνών στην Ευρώπη και πήρε μέρος στην Πρωτοβουλία των Εξι, η οποία αποσκοπούσε στη διαφύλαξη της διεθνούς ειρήνης και στον αφοπλισμό και στην οποία συμμετείχαν επίσης η πρωθυπουργός της Ινδίας Ιντιρα Γκάντι, οι πρόεδροι της Αργεντινής Ραούλ Αλφονσίν, του Μεξικού Μιγκέλ ντε λα Μαντρίντ και της Τανζανίας Τζούλιους Νιερέρε και ο έλληνας πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου.
Τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου 1986 ο Πάλμε περπατούσε μαζί με τη σύζυγό του σε δρόμο της Στοκχόλμης αμέριμνος και χωρίς συνοδεία. Ωρα 23.30 άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε τον σουηδό πρωθυπουργό.
H είδηση της δολοφονίας του Πάλμε συγκλόνισε την οικουμένη. H χώρα του βυθίστηκε σε βαρύ πένθος και πάνω από εκατό χιλιάδες άνθρωποι παρακολούθησαν την κηδεία του.
H δολοφονία παραμένει ανεξιχνίαστη.
KEIMENA: ΙΩΑΝΝΑ ΖΟΥΛΑ
πηγή
 ΥΓ1. Την γιουγκοσλαβική μυστική υπηρεσία UDBA εμπλέκει στη δολοφονία του Σουηδού πρωθυπουργού Ούλοφ Πάλμε, το 1986, το γερμανικό περιοδικό Focus, επικαλούμενο νέα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα, αποκαλύπτεται η κατάθεση στη γερμανική γενική εισαγγελία του Βίνκο Σίντιτσιτς, συνεργάτη των γιουγκοσλαβικών μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με την οποία «η UDBA πλήρωσε για τη δολοφονία του Πάλμε για να δυσφημίσει Κροάτες αυτονομιστές».

Ο Σίντιτσιτς φέρεται να κατέθεσε το 2008 ότι ο δολοφόνος είναι σήμερα 65 ετών, ζει στο Ζάγκρεμπ και εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας. Μάλιστα, έδωσε λεπτομέρειες και για το φονικό όπλο, λέγοντας ότι ήταν ρεβόλβερ Smith&Wesson, διαμετρήματος 357 Magnum, το οποίο είχε εισαχθεί με πλοίο λαθραία στη Σουηδία από τις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει το Focus, η Γερμανία έστειλε αντίγραφο της κατάθεσης στη Σουηδία, αλλά δεν έλαβε επίσημη απάντηση. Σύμφωνα με το περιοδικό, ο Σίντιτσιτς είχε βοηθήσει τις δικαστικές αρχές του Μονάχου να εξιχνιάσουν και τη δολοφονία ενός Κροάτη διευθυντή πετρελαϊκής εταιρείας, ενώ έχει περάσει 10 χρόνια σε φυλακή της Σκοτίας για απόπειρα δολοφονίας.
πηγή

ΥΓ2. Άλλες έρευνες λένε πως επρόκειτο να σκοτώσουν  άλλον και όχι τον Πάλμε .

Η Ντορούλα και ο άντρας της έχουν βγάλει το 1 εκατομμύριο έξω !

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Και γιατί δεν το έλεγε το τσουλί τόσες μέρες ;
Τάχα δεν το ήξερε λέει !
Θα τρελαθώ ! Μωρή μαλάκο δεν μιλάμε για ένα ευρώ !
Σάλτα και γαμήσου τώρα ...Θες και να μας κυβερνήσεις λαμόγιο !

Άχρηστοι οι όλοι τους !

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 12 ΔΙΣ ΜΑΥΡΑ, ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΩΡΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΤΣΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!

Οι Ελληνικές τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην Αλβανία, Εθνική και Alpha Bank, επισήμως πλέον και με πρόσφατο νόμο, απαγορεύεται να μεταφέρουν εμβάσματα και κεφάλαια προς τις μητρικές τράπεζες τους στην Ελλάδα!!!! 

Το Εποπτικό Συμβούλιο της Τράπεζα της Αλβανίας ενέκρινε το νόμο αυτό, με τον οποίο, δεν θα επιτρέπεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας και την Alpha Bank να μεταφέρουν κεφάλαιά τους στις μητρικές τράπεζες στην Ελλάδα.
 

Ο νέος τραπεζικός νόμος εγκρίθηκε στα τέλη του περασμένου έτους στο Κοινοβούλιο κατόπιν απόφασης της Κεντρικής Τράπεζας, όπως προβλέπει η αλβανική νομοθεσία.
 

Η αλλαγή αυτή αναμένεται να κάνει ασφαλέστερες τις καταθέσεις των Αλβανών στις τράπεζες, τοποθετώντας ουσιαστικά τις ελληνικές τράπεζες υπό την εποπτεία της Τράπεζας της Αλβανίας.....
 

Με το νόμο αυτόν, η Τράπεζα της Αλβανίας κόβει το δρόμο της εκροής κεφαλαίων από τα παραρτήματα των ελληνικών τραπεζών προς τις μητρικές τράπεζες.
 

Με τον τρόπο αυτόν, γράφει αλβανικό δημοσίευμα, διαχωρίζει η Τράπεζα Αλβανίας τον δεσμό των δύο ελληνικών τραπεζών με τις μητρικές στην Ελλάδα, ώστε να λειτουργούν όπως και οι τράπεζες της Αλβανίας.
 

Η εφαρμογή αυτής της διάταξης αναφέρεται συγκεκριμένα ως προς τις δύο ελληνικές τράπεζες και μελλοντικά, ίσως, εφαρμοστεί και σε άλλες τράπεζες, ωστόσο για τις ελληνικές τράπεζες κρίθηκε ως απαραίτητο μέτρο λόγω των οικονομικών δυσκολιών που διανύει η ελληνική πολιτεία μετά από μακρά περίοδο ύφεσης, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.
 

ΤΗN ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 12 ΔΙΣ ΜΑΥΡΑ, ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ!!!! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ 10% ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..

Οι χειρότεροι δολοφόνοι ,όλων των εποχών από καταβολής κόσμου ,επιτίθενται .

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Οι Rothschilds θέλουν τις τράπεζες του Ιράν;

Του Pete Papaherakles (American Free Press)
Μήπως ένα από τους βασικούς λόγους που οι ΗΠΑ και το Ισραήλ στοχοποιούν το Ιράν, είναι για να κερδίσουν τον έλεγχο της κεντρικής του τράπεζας;
Όσο αυξάνονται οι εντάσεις που οδηγούν προς έναν απερίσκεπτο πόλεμο στο Ιράν, τόσο αξίζει να συγκρίνουμε το ιρανικό τραπεζικό σύστημα με αυτά των ΗΠΑ, της Βρετανίας, και του Ισραήλ.
Κάποιοι ερευνητές, τονίζουν το γεγονός ότι, το Ιράν είναι μια από τις τρεις μόνο χώρες στον κόσμο, των οποίων η κεντρική τράπεζα δεν ελέγχεται από τους Rothschild.
Πριν από την 11/9/2001, οι χώρες αυτές ήταν επτά: Αφγανιστάν, Ιράκ, Σουδάν, Λιβύη, Κούβα, Β. Κορέα, και Ιράν.
Μέχρι το 2003, οι Rothschild κατάφεραν να «καταπιούν» το Αφγανιστάν και το Ιράκ, ενώ μέχρι το 2011, το ίδιο έγινε και με το Σουδάν και την Λιβύη.
Στην Λιβύη μάλιστα, εγκαθιδρύθηκε μια τράπεζα των Rothschild στη Βεγγάζη, την ώρα που η χώρα σπαράσσονταν από τον εμφύλιο πόλεμο!
Το Ισλάμ απαγορεύει την χρέωση τόκου, κάτι που αποτελεί σημαντικότατο πρόβλημα για το τραπεζικό σύστημα των Rothschild. Μέχρι πριν μερικούς αιώνες, το ίδιο ίσχυε και στον χριστιανικό κόσμο, και μάλιστα η χρέωση τόκου τιμωρούνταν με θάνατο. Θεωρούνταν ως εκμετάλλευση, και υποδούλωση!
Από το 1815 περίπου, οπότε και οι Rothschild ανέλαβαν τον έλεγχο της Τράπεζας της Αγγλίας, συνεχώς επεκτείνουν τον έλεγχό τους στις τράπεζες όλου του κόσμου. Η μέθοδος που ακολουθούσαν ήταν να πείθουν τους κατά τόπους διεφθαρμένους πολιτικούς να δέχονται τεράστια δάνεια, τα οποία όμως δεν μπορούν ποτέ να ξοφλήσουν, και έτσι οι χώρες τους να καθίστανται υποχείρια και θύματα των τραπεζικών δυνάμεων των Rothschild.
Αν κάποιος ηγέτης αρνείται τα δάνεια αυτά, απομακρύνεται ή δολοφονείται.
Αν αποτύχουν αυτές οι μέθοδοι, τότε πραγματοποιούνται εισβολές, και αμέσως εγκαθιδρύεται στη χώρα μια νέα κερδοσκοπική τράπεζα υπό τον έλεγχο των Rothschild.
Οι Rothschild ασκούν ισχυρότατη επιρροή στα παγκόσμια ΜΜΕ. Με την μέθοδο της συνεχούς επανάληψης, τα ΜΜΕ πείθουν τους λαούς να δέχονται ως αλήθεια τις διάφορες ιστορίες τρόμου σχετικά με τους «κακούς» του πλανήτη.
Οι Rothschild ελέγχουν την Τράπεζα της Αγγλίας, την αμερικανική Federal Reserve, την ΕΚΤ, το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα, και την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών.

Παράλληλα, έχουν στα χέρια τους το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου χρυσού, ελέγχοντας και το χρηματιστήριο χρυσού του Λονδίνου, το οποίο καθημερινά ορίζει την τιμή του.
Λέγεται, πως η συγκεκριμένη οικογένεια κατέχει πάνω από τον μισό συνολικό πλούτο ολόκληρου του πλανήτη, που υπολογίζεται από την Credit Suisse στα $231 τρισεκατομμύρια. Όλα αυτά τα ελέγχει ο σημερινός επικεφαλής της οικογένειας, Evelyn Rothschild (Δες σχετικά: Ο Evelyn de Rothschild ζητάει παγκόσμιο νόμισμα - video).
Κάποιοι αντικειμενικοί παρατηρητές πιστεύουν πως η Τεχεράνη δεν δαιμονοποιείται επειδή αποτελεί μια πυρηνική απειλή, όπως οι Ταλιμπάν, ο Σαντάμ Χουσείν, αλλά και ο Καντάφι, δεν συνιστούσαν πραγματικές απειλές.
Τότε ποιος είναι ο πραγματικός λόγος;
Ο πραγματικός λόγος είναι τα τρισεκατομμύρια που θα κερδηθούν από το πετρέλαιο, ή τα αντίστοιχα από τον πόλεμο;
Ο πραγματικός λόγος είναι να χρεοκοπήσουν οι ΗΠΑ, ή να ξεκινήσει ο Γ` Π.Π.;
Ο πραγματικός λόγος είναι να καταστραφούν οι εχθροί του Ισραήλ, ή απλά να καταστραφεί η κεντρική τράπεζα του Ιράν, έτσι ώστε να μην μείνει κανείς που δεν θα συμμετέχει στην παγκόσμια τραπεζική κομπίνα των Rothschild;

Μπορεί τελικά ο πραγματικός λόγος να είναι ένας από όλους τους παραπάνω, ή ακόμη χειρότερα, όλοι μαζί!


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: Antinews / Το είδα ΕΔΩ

Αυτήν την δημοκρατία εκπροσωπούν οι ανώμαλοι αλήτες ...

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Ο πολύ μαλάκας και δημοκράτης Γιούνκερ


Η απόλυτη φθορά αξιών και ηθών  εκφράζεται στα πρόσωπα της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτικών όλου του κόσμου . Αιτία ; Το χρήμα και η άσκηση εξουσίας . Η λύση ; Μία ! Στη κρεμάλα όλοι , μαζί με τους ενήλικους της οικογένειάς τους και δήμευση της περιουσίας τους . 

Ήρθε η ώρα η Ελλάδα να κάνει και πάλι το καθήκον της   και οι Έλληνες να σώσουν άλλη μία φορά την ανθρωπότητα .



Το παρακάτω κείμενο το είδαμε εδώ .


ΣΟΚ. Γιούνκερ προς Έλληνες: Θα ψηφίσετε μόνο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.



Απίστευτη παρέμβαση στα εσωτερικά πράγματα της χώρας έκανε σήμερα ο πρόεδρος του Eurogroup κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Hannoversche Allgemeine Zeitung».

 Για να δείτε δηλαδή πόσο υπολογίζουν την ελληνική «δημοκρατία» και τον ελληνικό λαό οι ευρωπαίοι «σύμμαχοί» μας.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το τι θα συμβεί εάν στην Ελλάδα....
μετά τις εκλογές έλθουν στην εξουσία κόμματα που δεν προτίθενται να τηρήσουν τις υποσχέσεις για μεταρρυθμίσεις που έδωσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, απάντησε πως  Σαμαράς και Παπανδρέου δεσμεύτηκαν ότι θα τηρήσουν όσα υποσχέθηκαν ενυπόγραφα και συνέχισε με το εξής απίθανο:

 «Αν όμως ακραία κόμματα ενισχυθούν σε τέτοιο βαθμό, που το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να μην μπορούν να σχηματίσουν έναν πλειοψηφικό κυβερνητικό συνασπισμό (θεωρούν δηλαδή βέβαιη την συγκυβέρνηση) και κληθούν να κυβερνήσουν πολιτικοί οι οποίοι θα αποχωρήσουν από το πρόγραμμα βοήθειας, τότε θα αποχωρήσουμε κι εμείς».

Δηλαδή στην ουσία ο κ. Γιούνκερ (άγνωστο από πού πήρε τέτοιο θάρρος), υποδεικνύει στους υποτελείς του προτεκτοράτου Ελλάδα, να ψηφίσουν μόνο ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, διαφορετικά θα αφήσουν την Ελλάδα να χρεοκοπήσει, οπότε και πάλι μπαίνει σε εφαρμογή το γνωστό παραμύθι ότι «δεν θα μπορούν να καταβληθούν μισθοί και συντάξεις» και πάει λέγοντας....

Μέχρι στιγμής, ακόμα δεν έχουμε ακούσει κάποια διαμαρτυρία από πλευράς Σαμαρά ή Παπανδρέου – Βενιζέλου.

Θα υπάρξει άραγε κάποια έστω τυπική διαμαρτυρία προς τα αφεντικά ή η παρέμβαση του Γιουνκέρ τους βολεύει;;; (νομίζουν)!!!

ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο




ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΑ   ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ  

  Οι   ζωοψυχολόγοι   έχουν   καταφέρει  να  διδάξουν    σε  γορίλλες   την  γλώσσα  των   κωφαλάλων  .  Οι  θηλυκοί    γορίλλες   διδάσκουν  στα  παιδιά  τους  τις  μισές  λέξεις  απο  αυτές  που  διδάχτηκαν  .  Αν  λοιπόν  λείψει  ο  άνθρωπος  σε  λίγες  γενιές  δεν  θα  έχει  μείνει  κανένα  ίχνος  της  γλώσσας   στους  γορίλλες  .  Η  γλώσσα  των  κωφαλάλων  είναι  πολύ  "βαριά"   για  τον  εγκέφαλο  του  γορίλλα .

Ας  υποθέσουμε   οτι  έρχεται  ένας  ισχυρός  εξωγήϊνος .  Επιλέγει   τους   τιμιότερους  και  εξυπνότερους   ,  εγκαθιδρύει  ένα  τέλειο  πολίτευμα  Άμεσης  Δημοκρατίας  και  φεύγει .  Θα  επιζήσει  για  πάντα  το  πολίτευμα  ;   Αμφίβολο .  Αφού  ψηφίζει  όλος  ο  λαός  (  κατα  98 %  όχι  πολύ  σκεπτόμενος )  σε  λίγο  καιρό  θα  εκλεγούν  και  βλάκες  και  ανέντιμοι  στις  ηγετικές   θέσεις  και  το  πολίτευμα  θα  χαλάσει .  
Επομένως  δεν  πρέπει  να  μας  απασχολεί   ποιό   πολίτευμα   ΜΑΣ  ΑΡΕΣΕΙ   αλλά  ποιό  πολίτευμα   είναι   ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΟ  (  δηλαδή  δεν   απαιτείται    άλλη  επίσκεψη  του    εξωγήϊνου   για  να  επισκευάσει το  πολίτευμα) .

Πότε   ένα  πολίτευμα  είναι   ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΟ  ; 
Κάθε  πολίτευμα  λειτουργεί  χάρις  σε  μία  ηγετική  ομάδα  που  βρίσκεται  στην  κορυφή  της  κοινωνικής  πυραμίδας  .  Άλλοι  την  ονομάζουν  "ιερατείο"  ,  "Συμβούλιο  Σοφών"   ή  "Καθοδηγητικό   ιερατείο"  .  Αυτή  η  ομάδα   καθοδηγεί   τα  πάντα  :  κοινωνικά  ,  οικονομικά  και  θρησκευτικά  ζητήματα .  Άρα   όπου  βλέπετε   την  λέξη  "ιερατείο"   σε  αυτό   το  κείμενο  μην  σκέπτεσθε   μόνο  θρησκευτικά  ζητήματα .  Είναι  κάτι  πολύ   ευρύτερο .

Τα  χρόνια  κυλούν  και  κάποια  μέλη  του  ιερατείου  πεθαίνουν  και  αντικαθίστανται .  Εάν   ο   ΣΤΟΧΟΣ   του  ιερατείου   και  οι  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ  ΤΟΥ  ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ     μένουν  αμετάβλητες   ,  τότε  το  ιερατείο   είναι  ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΟ . Επομένως  και  το  πολίτευμα  είναι  αυτοσυντηρούμενο .

Υπάρχουν  δύο  τρόποι   αντικατάστασης   των  νεκρών  μελών  του  ιερατείου  : 
-  Εκλογή  απο  τον  λαό   (  ΑΝΟΙΚΤΟ   ΙΕΡΑΤΕΙΟ )
-  Εκλογή   απο  το  ιερατείο  (  το  ιερατείο  εκλέγει   τα  νέα  μέλη  χωρίς  να  ρωτά  τον  λαό ) . ΚΛΕΙΣΤΟ  ΙΕΡΑΤΕΙΟ .

Η  εκλογή  απο  τον  λαό  οδηγεί  σε  εκφυλισμό   και  παρακμή  του  ιερατείου  (  εξήγησα  ήδη  το γιατί ) . Επομένως  το  αυτοσυντηρούμενο  ιερατείο   δημιουργείται   ή  με  την  δεύτερη  μέθοδο  ή  με  κάποια  άλλη   μέθοδο  που  μας  διαφεύγει  προς  το  παρόν .



Ο  Πλάτων  έθεσε  πολύ  σαφώς   τις  βάσεις  ενός   ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΥ  ιερατείου  : 

ΠΟΛΙΤΕΙΑ  543 α  
 Καλά .  Μείναμε   λοιπόν  σύμφωνοι ,  αγαπητέ   Γλαύκων  ,  οτι  σε  μια  πολιτεία  , που   μέλλει  να  κυβερνιέται   άριστα  ,  θα  είναι  κοινές  οι  γυναίκες  ,  κοινά  τα  παιδιά ,  κοινή  όλη  η  εκπαίδευση  ,  κοινά  όλα  τα  πολεμικά  και  ειρηνικά  έργα  και  η  ανώτατη  εξουσία  θα  δίνεται   σε  όσους   αναδείχνονται   άριστοι   στη   φιλοσοφία  και  στα  πολεμικά .
Μάλιστα . εμείναμε  σύμφωνοι . 
Επίσης  παραδεχτήκαμε  οτι  ,  αφού  οριστούν  οι άρχοντες ,  θα  κατοικήσουν   μαζί  με  τους  στρατιώτες  σε  κατοικίες  τέτοιες  ,  όπως   είπαμε  πρίν ,  κοινές  δηλαδή  για  όλους  και  όπου   κανένας   δεν  θα  έχει  τίποτα  δικό  του .  Εκτός  βέβαια  απο  την  κατοικία  ,  θυμάσαι  βέβαια  ακόμη  τί  παραδεχτήκαμε   και  για  την  ιδιοκτησία . 
Βέβαια  θυμάμαι  ,  οτι  κανένας  απο  αυτούς  δεν  πρέπει  να  έχει  οποιαδήποτε   ατομική  περιουσία  ...
Αλλά   σαν  αθληταί  που  θα  είναι   προορισμένοι   για  τον  πόλεμο   και  για  την  φρούρηση  της  πολιτείας  ,  θα  παίρνουν   απο  τους  άλλους   μισθό  για  τις  υπηρεσίες  τους  μονάχα  την  τροφή  τους  ,  όση  τους  χρειάζεται   για  έναν  χρόνο  ,  και  θα  φροντίζουν  αποκλειστικά  για  την  ασφάλεια  τη  δική  τους  και  της  πολιτείας .
Εδώ  ο   Πλάτων  μιλά   για  την  ηγετική  ομάδα   της  Πολιτείας  του . Βλέπουμε  λοιπόν  οτι  όσο  ανεβαίνουμε   την  πυραμίδα  της  εξουσίας  ,  οι  πολυτέλειες   μειώνονται . Πρώτα  κόβονται  τα   χρυσά  ,  τα  αμάξια   κι  οι  βίλες .  Μετά  κόβονται  τα  πολυτελή  φαγητά .
Στην  κορυφή  της  πυραμίδας   τα  πράγματα  γίνονται  πολύ  σφιχτά :  Τα  φαγητά  ,  τα  ρούχα   και  οι  κατοικίες  είναι   τα  απολύτως  απαραίτητα   για  την  υγεία . Η  χαρά  του  να  μεγαλώνεις  ένα   παιδί  απο  το  ΔΙΚΟ  σου   DNA   έχει  εξαλειφθεί . Δεν  γνωρίζεις  τους   βιολογικούς  γονείς  των  παιδιών  που  γενούν  οι  γυναίκες  του  ιερατείου  . Άρα  δεν  υπάρχει  το  κίνητρο  "Προωθώ  το  παιδί  μου  διότι   είναι  ΔΙΚΟ  ΜΟΥ" 
Ο  (  η )  ερωτικός  σύντροφος  σου  σύντροφος   δεν   είναι   δεμένος  με  κάποια  δεσμά  γάμου  δίπλα  σου  και  αύριο  μπορεί  να  σε  αφήσει  για  κάποιον  άλλον ( άλλη ) . Αυτή  την  ανασφάλεια  μπορεί  να  την  αντέξει   μόνον  όποιος  είναι  ερωτευμένος  με  ανώτερα  ιδανικά .
 
Αυτό  το  ιερατείο   λέγεται  ΑΛΛΟΚΕΝΤΡΙΚΟ .  Δηλαδή  θεωρεί  τον  εαυτό  του  αναλώσιμο  για  χάρη  ενός  ΣΤΟΧΟΥ   που  πρέπει  να  επιτευχθεί .
Τα  πράγματα  είναι  ζόρικα  ( για  τα  μέλη  αυτού  του  ιερατείου ) .
Εάν  η  Ελλάδα  είχε  τέτοιο  ιερατείο  δείτε  πώς  θα  ζούσε :

Θα  κατοικούσε   σε  ένα  νησάκι  του Ιονίου  σύμφωνα  με  τις  οδηγίες  του  Πλάτωνα .   Όταν  κάποιο  μέλος  αρρώσταινε  θα  έπρεπε  να  αρκεστεί   στην  φροντίδα  των  Ελλήνων  γιατρών .  Δεν  θα  μπορούσε  να  μεταβεί   σε  κάποιο   σούπερ  τέλειο   νοσοκομείο  του  εξωτερικού .  Εκεί  θα  μπορούσαν  να  τον  εκβιάσουν  ( ή  να  του  χορηγήσουν  κάποια  ουσία  που  επιδρά  στον  εγκέφαλο )   και  να  του  αποσπάσουν  κρατικά  μυστικά .
Δεν  θα μπορούσε   να  ταξιδέψει  ποτέ  μόνο  του  ( το  μέλος  του  ιερατείου )  ούτε  μέσα  ούτε  έξω  απο  την  Ελλάδα ( για  να  μην  έρθει  σε  επαφή  με  ξένους  πράκτορες ) .

Αυτή η  ζωή  φαίνεται   εφιαλτική   στους  ηλίθιους  που   κυβερνούν  σήμερα  την  χώρα . Δεν  θα  επιχειρούσαν  ποτέ  να  γίνουν  πολιτικοί  με  τέτοιες  συνθήκες .  Μόνο  πολύ  γενναίοι   και  ερωτευμένοι  με  ανώτερα  ιδανικά  θα  το  επιχειρούσαν . 

Τα   ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΑ   ιερατεία  είναι  αυτά  που   ανεβαίνοντας   την  πυραμίδα  της  εξουσίας  ,  ανεβαίνουν  και  οι   υλικές   ανταμοιβές .
Επομένως   όλοι  οι  ψεύτες  και  οι  ηλίθιοι   ποθούν  να  γίνουν  πολιτικοί  ! 
Πού  και  πού  κάποιος  ψεύτης   καταφέρνει  να  ξεγελάσει  τους  κριτές  και  να  εισέλθει  στο  ιερατείο .  Έτσι  τελικά   το  ιερατείο   παρακμάζει .

Αυστηρώς   ΑΛΛΟΚΕΝΤΡΙΚΑ  ιερατεία  δεν  γνωρίζω  να  έχουν  υπάρξει   έως  τώρα :
Το  Εθνικοσοσιαλιστικό   ιερατείο  της   Γερμανίας είχε  μια  "ελαφρά  δόση"   αλλοκεντρισμού .  Ο  Χίτλερ  ήταν  ολιγαρκής  και  ασκητικός  αλλά  οι  συνεργάτες  του   όχι .
Μοναρχία :  Το  πολίτευμα  αυτό   είναι   ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟ   και δεν  είναι  αυτοσυντηρούμενο   αν  και  ανανεώνεται   με  την δεύτερη  μέθοδο . Πάντα  ξεκινά  με  έναν  ικανό  βασιλιά   αλλά τελικά  καταλήγει  σε  ένα  ηλίθιο  τελικό   μέλος  της  δυναστείας  .  Μια   επανάσταση  φέρνει   στο  προσκήνιο   νέα  δυναστεία  για  να  επαναληφθεί  η  ίδια  ιστορία .
Εάν  οι  βασιλιάδες   είχαν  την  στοιχειώδη  ευφυϊα  να  παντρεύονται    την   εξυπνότερη  και  υγιέστερη  γυναίκα   του  βασιλείου  (  έστω  και  αν  ήταν  απο  το  χαμηλότερο  κοινωνικό  στρώμα )  ίσως  απέφευγαν  την  παρακμή  . 

Καθολικισμός :  Το  ιερατείο   του  Βατικανού  τα  κατάφερε  πολύ  καλά .  Αφού  δεν  υπάρχουν  βιολογικά παιδιά  κανείς  αξιωματούχος  δεν  δολοπλοκεί  για  να  ανεβάσει   στην  πυραμίδα  τον  ηλίθιο  γυιό  του .  Η   επιλογή  νέων  μελών  γίνεται  αξιοκρατικά  μέσα   απο  ένα  πολύ  μεγάλο  αριθμό  υποψηφίων.  Είναι   φαινομενικά  ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟ  .  Στη  πραγματικότητα   οι  σκοτούρες   αυξάνονται   πολύ  περισσότερο   απο  τις  υλικές  απολαβές  όταν  ανεβαίνεις  στην  ιεραρχία .  Έτσι   ένας   ψεύτης  και  ηλίθιος   δεν  έχει  λόγους   να  επιδιώκει  να  γίνει   Πάπας .

Σπαρτιατικό  :  Δεν  γνωρίζω  λεπτομέρειες   για  το  πώς  εκλεγόταν  και  τί  υλικές  απολαβές   είχε   επομένως  δεν  μπορώ  να  το  σχολιάσω .  Η  θυσία του  Λεωνίδα  στις  Θερμοπύλες   μας  δίνει  μια  ένδειξη  οτι  ήταν  ΑΛΛΟΚΕΝΤΡΙΚΟ .

Ορθοδοξία :  Το  ιερατείο   του  Φαναρίου   παρακμάζει  διότι  δεν  έχει  μεγάλο  αριθμό  υποψηφίων .  Οι   Τούρκοι  επιβάλλουν  να  επιλέγεται  ο  Πατριάρχης  μέσα   απο  τους  λιγοστούς  Έλληνες  της  Τουρκίας .

Αυτοκέφαλη  Εκκλησία της  Ελλάδος: Το  ιερατείο  σε  φάση   βαριάς   παρακμής  διότι  είναι   καθαρά    ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟ .

Περιούσιοι :  Το  κρυφό  ιερατείο  τους  τα  έχει  καταφέρει   αρκετά    καλά  .  Εδώ  και  αιώνες  πλησιάζει  αργά  και  σταθερά  προς  τον  στόχο   του  (  που  είναι  πάντα  ο  ίδιος ) . Γνωρίζουμε  δύο  μόνο  ονόματα  απο  το   ιερατείο    και  δεν  γνωρίζουμε  πώς   ανανεώνει  τα   μέλη  του . Φαίνεται   ΑΛΛΟΚΕΝΤΡΙΚΟ   αλλά  δεν  μπορούμε  να  είμαστε  σίγουροι .

Το  ότι  κατάφερε   να   γίνει   μισητό   απο  όλο   τον  κόσμο  δείχνει   μια  σοβαρή  έλλειψη   ευελιξίας .
Στην  αρχή   αύξησε  τον  πληθυσμό   του  πλανήτη  (  τους  πολλούς  και  πεινασμένους  τους  ελέγχεις   καλύτερα  απο  τους  λίγους  και  χορτάτους )  αλλά  τώρα  λέει  "Γίνατε  πολλοί   και  πρέπει  να  σας  αραιώσω !"  .  Το  τέλειο  παράδειγμα  ανοησίας ! 


Το  παρακάτω  σχήμα  δείχνει  όλους  τους  τύπους   ιερατείων 
politeymata
Το  ΑΝΟΙΚΤΟ - ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟ   είναι  ανέφικτο  διότι   ένας   ελεύθερος   λαός  δεν  θα  ψήφιζε  ποτέ   ιερατεία   εμφανώς  εγωκεντρικά .
Το  ΑΝΟΙΚΤΟ - ΑΛΛΟΚΕΝΤΡΙΚΟ   είναι  το  πολίτευμα   της   Αθήνας  του  Περικλή  .  Υποτίθεται  οτι  ο  λαός  ψήφιζε   πολιτικούς   παθιασμένους  με  την  Άμεση  Δημοκρατία  έστω  και  αν  έπαιρναν  μισθό  ελαφρώς   μεγαλύτερο   του μέσου  Αθηναίου .  Το   πολίτευμα   αυτό  πάσχει  διότι  ο  λαός   δεν  έχει  ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑ   και  δεν  κάνει    ΜΑΚΡΟΠΝΟΑ  σχέδια .  Ο  λαός  των  Αθηνών  ,  με  καθαρές  δημοκρατικές  διαδικασίες  ,  απεφάσισε  να   φορολογήσει  άγρια  τους  συμμάχους  για  να   περνά  καλά  και  να  χτίζει  Παρθενώνες .  Δεν  επέδειξε   κάποια  διάθεση  να  εξαπλώσει  το   πολίτευμα  σε   άλλες  πόλεις .  Δεν   θυσίασε   την  καλοπέρασή του  για  να    συνενώσει   τους   'Ελληνες   κατά  των  Περσών  .  Ο  Φίλιππος  (  με  λιγότερη   παιδεία  )  το  διέβλεψε  και  το  έθεσε  σε  εφαρμογή . Ο  λαός   δεν  θέλει   δύσκολα  διλήμματα  ,  σαν  αυτά  που  του  θέτει  η   Άμεση  Δημοκρατία .  Θέλει  έναν  ηγέτη  να  του  δίνει  έτοιμες  λύσεις  .  Ο  λαός  δεν  μπορεί  να  θέσει  σε  εφαρμογή   μυστικά   σχέδια  που  θα  αποδώσουν  μετά  απο   100   χρόνια .   Τα  ιερατεία  όμως  μπορούν . 
Η  Αθηναϊκή  Άμεση  Δημοκρατία   δοκιμάστηκε  στην  αρένα  της  ιστορίας .  Δεν  έζησε   πολύ  ,  νικήθηκε  απο  το  ιερατείο  της  Σπάρτης  ,  δεν   άφησε   έντονα  σημάδια  στην  μνήμη  των  λαών ,  δεν  ξαναζωντάνεψε    μέχρι  σήμερα . 

Το  ΚΛΕΙΣΤΟ  και  ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟ   είναι  το   χριστιανικό   ιερατείο   της  Ελλάδος  .  Η  κατάντια  του   είναι  η   καλύτερη  απόδειξη  οτι   δεν  είναι  το  ιερατείο  που  ζητάμε .
Το  μόνο  αυτοσυντηρούμενο   ιερατείο  είναι   το   ΑΛΛΟΚΕΝΤΡΙΚΟ   και  ΚΛΕΙΣΤΟ  .  Δεν  έχει  υπάρξει  ποτέ  μέχρι  σήμερα   σε  καθαρή  μορφή . Μήπως   ήρθε η  ώρα  του ;   Μήπως  ήρθε  η ώρα  η  ανθρωπότητα  να  κάνει  ένα  άλμα   πρός  τα  πάνω ;  


Το  ιερατείο  που  χρειάζεται  σήμερα ο  Ελληνισμός   είναι  οπωσδήποτε    ΑΛΛΟΚΕΝΤΡΙΚΟ   και   ΚΛΕΙΣΤΟ  .  Εάν  υπάρχουν  Έλληνες  που  θεωρούν  τον  εαυτό  τους   ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ   για  χάρη   των  ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ   ΙΔΕΩΝ  ,  οφείλουν   ΝΑ  ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ .
Και  αφού  το  δηλώσουν  ,  να  μαζευτούν  σε  ένα  νησάκι   και  να  φτιάξουν  το  δικό τους  ασκητικό   κοινόβιο (  ένα  μοναστήρι    ΕΛΛΗΝΙΚΟ  -   όχι   χριστιανικό ) .
Αφού περάσει  λίγος  καιρός   και  αποδείξουν  οτι  διαθέτουν  ΣΟΦΙΑ   και  ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑ   ,  σύμπας   ο  Στρατός  και  η  Αστυνομία   θα  πάψουν  να  υπακούουν  στους   πουλημένους   πολιτικούς  και  θα    ταχθούν  υπο  τας  διαταγάς   των  ΕΛΛΗΝΩΝ  .
Τότε  θα  τελειώσει   πραγματικά  η   υποδούλωσή  μας   που  άρχισε  το  141  πΧ .