"Αυτές οι τεχνολογίες να βγουν στην αγορά γρήγορα, πριν κάποια ξένη εταιρεία διεκδικήσει την πρωτιά, για μια πατέντα 100% αναπτυγμένη στο Αριστοτέλειο"

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

 

Νανοτεχολογία σε ρούχα-φορτιστές, μέχρι εύκταμπτες tv made in Greece! 


Μέσα στα επόμενα 2 χρόνια θα δούμε στην Ελλάδα: ρούχα που φορτίζουν τις ηλεκτρονικές μας συσκευές (κινητά, ipods, laptops κ.α.), φωτοβολταϊκές τέντες, εύκαμπτες οθόνες τηλεόρασης, στολές για ακραίες θερμοκρασίας, αλλά και νέα «εξειδικευμένα φάρμακα». 


Τα Οργανικά Ηλεκτρονικά, η καινοτομία του Εργαστηρίου Νανοτεχνολογίας του Φυσικού τουΑΠΘ προσφέρει νέες δυνατότητες: ευκαμψία, χαμηλό κόστος, ενεργειακή αυτονομία. .. 


Ήδη «τρέχουν» 3 ευρωπαϊκά προγράμματα: το Rolemak ύψους 2,74 εκατ. ευρώ, το Υφατρόνικ ύψους 800.000 ευρώ και το Νανοργάνικ ύψους 700.000 ευρώ για την εμπορική αξιοποίηση της καινοτομίας.  


Ο επικεφαλής του Εργαστηρίου Στέργιος Λογοθετίδης τονίζει: «Το ζήτημα είναι αυτές οι τεχνολογίες να βγουν στην αγορά γρήγορα, πριν κάποια ξένη εταιρεία διεκδικήσει την πρωτιά, για μια πατέντα 100% αναπτυγμένη στο Αριστοτέλειο».


 Όλα βασίζονται στην καινοτομία των Οργανικών Ηλεκτρονικών που ανέπτυξε το Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας (LTFN) του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.  


Ο κ. Στέργιος Λογοθετίδης απαντά: - Πώς τα GoodNews της ελληνικής ακαδημαϊκής κοινότητας θα αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο δημόσιο βίο της χώρας; Είναι απαραίτητο να αυξηθούν τα κονδύλια που επενδύονται στην έρευνα σε εθνικό επίπεδο. Τώρα βρίσκονται στο 0,5%, πρέπει άμεσα να ανέβουν στο 3-4%. Πρέπει να επενδύσουμε στην τεχνολογία και στην ελληνική καινοτομία, οι οποίες μπορούν να δώσουν λύση στην κρίση, που δεν είναι μόνο οικονομική. -
 

 Γιατί είναι GoodNews η καινοτομία των οργανικών Ηλεκτρονικών; Διότι ανοίγουν νέο κεφάλαιο στη χρήση και εφαρμογή ηλεκτρονικών, όπως την ξέρουμε μέχρι σήμερα. Τα τελευταία 50 χρόνια επικρατεί η silicon technology, δηλαδή τα ανόργανα ηλεκτρονικά. Εμείς εισάγουμε μια νέα τεχνολογία, τις ενώσεις άνθρακα / υδρογόνου, οι οποίες λειτουργούν συμπληρωματικά, παρέχοντας επαναστατικές δυνατότητες. Για παράδειγμα, τα οργανικά ηλεκτρονικά προσφέρουν ευκαμψία, ιδιότητα που δεν διέθεταν τα ανόργανα.


 Μερικά από τα πλεονεκτήματά τους: - έχουν εφαρμογές στην καθημερινότητά μας, με στόχο να τη βελτιώσουν και να την απλοποιήσουν - είναι βιοσυμβατά, μπορούν να εφαρμοστούν στο ανθρώπινο σώμα, - έχουν χαμηλό κόστος, - παρέχουν ενεργειακή αυτονομία, - αλλάζουν την αισθητική μας: πέρα από το υλικό και την ευχρηστία εισάγεται ο παράγοντας της καλαισθησίας, - δεν χρειάζονται τεράστια ποσά για την παραγωγή τους, όπως για παράδειγμα απαιτεί η τεχνολογία πυριτίου για την κατασκευή υπολογιστών». 


 Σε ποια πεδία μπορούν να εφαρμοστούν τα οργανικά ηλεκτρονικά; - Φωτοβολταϊκά - Φωτισμός / οθόνες LCD - Οργανικά ηλεκτρονικά transistors (τηλεόραση) - Οργανικά LEDS - Κυκλώματα -μπαταρίες- για εκτυπωμένα οργανικά ηλεκτρονικά (organic printed electronics) - Βιοαισθητήρες. Πώς θα τα δούμε στην καθημερινότητά μας; - Ρούχα που θα παρέχουν αυτονομία σε κινητά τηλέφωνα, ipod, laptop, holder καρδιοπαθών κ.α. - Ειδικές στολές για μεγάλη αντοχή σε ακραίες θερμοκασίες. - Εύκαμπτες οθόνες τηλεόρασης, που θα έχουν τη δυνατότητα να στρέφονται σε όλο το χώρο. - Νανοφάρμακα, δηλαδή σκευάσματα που κατευθύνονται στοχευμένα σε συγκεκριμένα σημεία του οργανισμού για να τα θεραπεύσουν. - Φωτοβολταϊκές τέντες που θα διοχετεύουν ενέργεια σε μικροσυσκευές του νοικοκυριού. - Ανιχνευτές πυρκαγιάς στα δάση και εντοπισμό βλάβης σε αυτοκίνητα, πλοία, αεροπλάνα. 


 Το πρόγραμμα RoleMak 
 Το ευρωπαϊκό έργο RoleMak (Reinforce Organic Electronics Research Potential in Kentriki Makedonia) βρίσκεται σε εξέλιξη από το Σεπτέμβριο του 2011 και χρηματοδοτείται 100% από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με προϋπολογισμό 2.74 εκατομμύρια ευρώ. Στα πλαίσια του έργου το Τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ συνεργάζεται με 13 φορείς: Πανεπιστήμια, εταιρείες και Ερευνητικά Ινστιτούτα από Γερμανία, Αγγλία και Γαλλία. Μεταξύ αυτών και το Εργαστήριο Χημείας του Πανεπιστημίου Πάτρας. Η χρηματοδότηση αυτή έχει στόχο να βελτιώσει τις ερευνητικές δομές του ΑΠΘ στα Οργανικά Ηλεκτρονικά και να ενισχύσει τις συνεργασίες του ΑΠΘ με άλλες ευρωπαϊκές ερευνητικές ομάδες. Ακόμα, επιδιώκει να φέρει τα ερευνητικά αποτέλεσμα πιο κοντά στη βιομηχανία, με την εξεύρεση επενδυτών. 


Για το λόγο αυτό, στις 27 Απριλίου θα διοργανωθεί ειδική ημερίδα η οποία θα φέρει σε επαφή δυνητικούς επενδυτές της Μακεδονίας με την καινοτομία που έχει αναπτύξει το εργαστήριο. Όπως αναφέρει ο κ. Λογοθετίδης: «Το ζητούμενο είναι οι συγκεκριμένες καινοτομίες και οι πιθανές εφαρμογές τους να βγουν στην αγορά το συντομότερο δυνατό, ώστε να αναζωογονήσουν την περιοχή και να προσφέρουν δουλειές σε νέους ανθρώπους». Ας σημειωθεί ότι μετά την πρώτη ημερίδα περίπου 10 εταιρίες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Αλεξανδρούπολη έδειξαν ενδιαφέρον για τα οργανικά ηλεκτρονικά. Στην επόμενη ημερίδα υπολογίζεται ότι θα συμμετέχουν 80-100 ελληνικές εταιρείες. 


 Παράλληλα, ήδη «τρέχουν» δύο προγράμματα τα οποία χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, τα οποία αναμένεται να αποδώσουν καρπούς μέσα σε περίπου 2 χρόνια. Υφατρόνικ: «έξυπνα» υφάσματα με ενεργειακή αυτονομία Τσάντες που θα φορτίζουν ηλεκτρονικές συσκευές, μπλουζάκια για το καλοκαίρι με ενσωματωμένο αντιηλιακό και αντικουνουπικό, σκηνές και τεντόπανα με φωτοβολταϊκά και ενεργειακή αυτονομία, στολές που θα διατηρούν το σώμα σε ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας κ.ά. αναμένεται να βγουν στην παραγωγή μέσα στα επόμενα 2 χρόνια και στη συνέχεια να διατεθούν και στις ξένες αγορές.


 Άλλες εφαρμογές των «έξυπνων υφασμάτων» είναι οι τέντες στα μπαλκόνια των σπιτιών, που βρίσκονται καθημερινά εκτεθειμένες στο ηλιακό φως και θα μπορούσαν να διοχετεύουν ενέργεια σε μικροσυσκευές του νοικοκυριού (τηλεόραση, ραδιόφωνο, μίξερ, ηλεκτρική σκούπα κ.α.). «Η συγκεκριμένη τεχνολογία θα μπορούσε να αναζωογονήσει την κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας στην Ελλάδα, που αυτή τη στιγμή έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα», αναφέρει ο κ. Λογοθετίδης. Ήδη 4 γνωστές ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, συμμετέχουν στο ερευνητικό έργο Υφατρόνικ: η εταιρεία Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ η ΕΤΑΚΕΙ (Εταιρεία Τεχνολογικής Ανάπτυξης Κλωστοϋφαντουργίας, Ένδυσης και Ινών) η Ελληνική Υφαντουργία και η εταιρεία παραγωγής ένδυσης και μέσων ατομικής προστασίας Κώστας Σιαμίδης Α.Ε. Το έργο, χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, με προϋπολογισμό περί τα 800.000 ευρώ. 


 ΝανΟργάνικ: 
Φωτοβολταϊκά νέας γενιάς Εύκαμπτα οργανικά φωτοβολταϊκά νέας γενιάς, καθώς και εύκαμπτα οργανικά ηλεκτρονικά κυκλώματα, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν, για παράδειγμα, σε αισθητήρες φωτός, θερμοκρασίας, πίεσης κ.α. Σύμφωνα με το διδάκτορα ερευνητή του τμήματος Φυσικής Αργύρη Λασκαράκη: «Οι αισθητήρες θα προειδοποιούν για την ύπαρξη πυρκαγιάς στα δάση ή για την αύξηση θερμοκρασίας σε πλοία, αεροπλάνα και αυτοκίνητα». Οι αισθητήρες, φυσικά, θα είναι ενεργειακά αυτόνομοι, αφού θα φέρουν εύκαμπτα οργανικά φωτοβολταϊκά. Το συγκεκριμένο έργο έχει προϋπολογισμό 700.000 ευρώ.


 Στο ΝανΟργάνικ συμμετέχει το Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας του ΑΠΘ, το Τμήμα Χημείας του Πανεπιστήμιου Πατρών, το Ερευνητικό Ινστιτούτο Χημικής Μηχανικής και Χημικών Διεργασιών Υψηλής Θερμοκρασίας του ΙΤΕ από την Πάτρα, η εταιρεία ανάπτυξης καινοτόμων νέων υλικών και συστημάτων για προϊόντα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας Advent (Advanced Energy Technologies SA έδρα Πάτρα) και η εταιρεία Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ (με έδρα την Αλεξανδρούπολη). 
 

 Το βιογραφικό του επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, Στέργιου Λογοθετίδη: Ο Στέργιος Λογοθετίδης ίδρυσε στο Τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ, και είναι υπεύθυνος, στο ερευνητικό Εργαστήριο Λεπτών Υμενίων - Νανοσυστημάτων & Νανομετρολογίας - LTFN. Το LTFN εξελίχθηκε σε ένα από τα σημαντικότερα εργαστήρια με σύγχρονο εξοπλισμό και ερευνητικά αποτελέσματα στο πεδίο του, αποτελεί έναν ισχυρό πόλο έρευνας και καινοτομίας στο ΑΠΘ. Aπό το 1999 έχει οργανώσει μια σειρά από ημερίδες με θέματα που σχετίζονται με τη Διεπιστημονικότητα, τις νέες τάσεις στα πεδία των Νανοεπιστημών & Νανοτεχνολογιών, τα Υλικά – Διεργασίες – Μετρολογία & Νέες Τεχνολογίες, και τους μηχανισμούς Αξιοποίησης Διάχυσης & Μεταφοράς των αποτελεσμάτων και επιτευγμάτων της Έρευνας. Είναι Συντονιστής & Επιστημονικός Υπεύθυνος σε περισσότερα από 40 Επιστημονικά Ερευνητικά Προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης, διοργανώνει τη Διεθνή Έκθεση Νανοτεχνολογίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί και φέτος τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη με στόχο την ενημέρωση της κοινωνίας στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με τις εξελίξεις στα Οργανικά Ηλεκτρονικά και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που δημιουργούνται. 
 To βιογραφικό του κ. Λογοθετίδη: http://kinisi.physics.auth.gr/logothetidis_cv.pdf 
 και σχετικές πληροφορίες στο : http://logothetidis.wordpress.com/ http://www.nanotexnology.com/ http://ltfn.physics.auth.gr/ http://www.rolemak.eu/ Good News 
πηγή

Για όσους σκέφτονται να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ ...

| 1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας 
Αντιγράφουμε αυτολεξεί την ανακοίνωση του τουρκόφιλου ΣΥΡΙΖΑ από το επίσημο site του κόμματος: 

Ανακοίνωση Επιτροπής Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την οριστική απόρριψη από τον Αρειο Πάγο αίτησης για νόμιμη αναγνώριση σωματείου της Ξάνθης κατά παράβαση ρητής απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

 Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει με ανησυχία το γεγονός ότι ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης για την αναγνώριση της ως νόμιμου σωματείου παρά την δικαίωσή της από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται άδικα και παράλογα η παραβίαση του στοιχειώδους συλλογικού δικαιώματος ελεύθερης ίδρυσης συλλόγων που προστατεύεται ρητά τόσο από το Σύνταγμα της Ελλάδας όσο και από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. 

Μάλιστα, είναι λυπηρό από τη σκοπιά της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ότι η αίτηση απορρίφθηκε με το σκεπτικό ότι οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου δεν είναι δεσμευτικές!! 
Όμως αυτή καθαυτή η άρνηση εφαρμογής απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου συνιστά από μόνη της νέα παραβίαση της ΕΣΔΑ, δεδομένου ότι σύμφωνα με το άρθρο 46 της Σύμβασης, τα συμβαλλόμενα κράτη αναλαμβάνουν την υποχρέωση να συμμορφώνονται προς τις οριστικές αποφάσεις του Δικαστηρίου επί των διαφορών στις οποίες είναι διάδικοι. 

 Κατά συνέπεια, η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ καλεί την ελληνική Πολιτεία να πράξει τα δέοντα ώστε οι συμπολίτες μας της μειονότητας της Θράκης να μπορούν να απολαμβάνουν ισότιμα τα δικαιώματα που τους κατοχυρώνει το Σύνταγμα και η Ευρωπαϊκή Σύμβαση.

To Γραφείο Τύπου 

Δείτε το και μόνοι σας εδώ ΣΥΡΙΖΑ 

Το είδαμε : πηγή

Οι αδιαπραγμάτευτες θέσεις του Ελληνικού λαού

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



α)Κατάργηση της υποτιθέμενης δημοκρατίας - έναρξη του Αριστοτέλειου αξιοκρατικού πολιτεύματος
β) Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές να καταθέσουν σε δικηγόρο που θα δηλώσουν στο κόμμα ή στη βουλή ,το "πόθεν" και το "έσχες" τους αναλυτικότατα και να δοθεί στην δημοσιότητα άμεσα και οπωσδήποτε πριν από τις εκλογές. 

γ) Να δεχθούν όλοι ο μισθός τους να μην ξεπερνά τα 2000 ευρώ και άν η οικονομική τους ευρωστία (σύμφωνα με τις δηλώσεις τους) το επιτρέπει να είναι άμισθοι .
δ) Αν υπάρξει στο μέλλον υποψία για την πολιτική τους ακεραιότητα να παραιτηθούν άμεσα και να διενεργηθεί έρευνα από εισαγγελείς (όχι από την βουλή) . 
ε) Αν υπάρξει χρηματισμός (τύπου Μαντέλη-Τσουκάτου-Ντόρας και Κυριάκου με Ζίμενς , Βουλγαράκη κλπ) να οδηγηθούν στην φυλακή και να δημευθεί η περιουσία τους .
ζ) Να γίνουν απαιτητές οι πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο .
η) Να οδηγηθούν στις φυλακές όλοι οι υπεύθυνοι της σημερινής κατάντιας και προδοσίας (Καραμανλής-Παπανδρέου-Σαμαράς και οι παρατρεχάμενοι) 
θ) Να αποσυρθούν όλοι οι αστυνομικοί από την φύλαξη βουλευτών και άλλων προσώπων
ι) Να επιστραφούν περιουσίες σε οικογένειες που τις έχασαν λόγω κρίσης και να παύσουν οι κατασχέσεις έως ότου αποκατασταθεί η ομαλότητα .
ια) Να προχωρήσουμε άμεσα σε εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών μας (πετρέλαιο , αέριο , χρυσός , σπάνιες γαίες κλπ )
ιβ) Να επιστρέψουμε σε εθνικό νόμισμα
ιγ) Να χρηματοδοτηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ώστε να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους
ιδ) Να απελαθούν άμεσα όλοι οι λαθρομετανάστες και να προχωρήσουμε σε διακρατικές συμφωνίες . . 


Αυτά τα βασικά βλέπω ως αδιαπραγμάτευτα εγώ , και νομίζω πως αυτά θέλει ο κάθε Έλληνας πολίτης . 

Οι Anonymous κηρύσσουν τον πόλεμο στην Αμερικάνικη κυβέρνηση - Anonymous declares war on US government

| 1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Μέσα απ΄ τις σελίδες του forum (που φαίνεται πως τους ανήκει) οι Anonymous εξαπολύουν δριμεία επίθεση κατά της Αμερικάνικης κυβέρνησης , με αφορμή την νέα νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας ,και καλούν τους Αμερικάνους πολίτες σε συστράτευση .

To the Citizens of the United States and the United States Government.
We are Anonymous.

 In the past few months, our collective has been organizing the operation known as Operation Blackout. Part of the operation's purpose was to alert the people of the coming bill that was to be called the Stop Online Piracy Act.

 This Act would give Congress the power to censor any internet website they wish without consent from the Citizens of the United States. This act would've also had the power to jail any person who infringed on its new copyright law for an equivalence of five years. This copyright law would've had the power to destroy social networking sites such as Facebook and YouTube. Video gameplay and free movies would cease to exist.

 However, Operation Blackout was a success. As a collective, we've managed to spread the word and alert the masses. Internet giants such as Google, Wikipedia, and Reddit became hand-in-hand with us as we all managed to make an impact on the decisions of our, "free government". But as we've seen with Megaupload, the government may not need a bill to be passed to get their way. Other operations we've conducted over this time period have awaken the people to the nightmare that is the United States Government. Sections 1031 and 1032 of the National Defense Authorization Act have been ratified. Yet we face new threats.

 The United States Government is seeking to pass the Cyber Security Act of 2012. This act is as Orwellian as it sounds; it will endanger our collective and we will not stand by and watch while this government of lies prepares to take away our freedoms. The National Security Agency insists on labeling us as a leaderless, terrorist organization. The question is, "who do we terrorize?". Can it possibly be that the United States government is truly scared of us? Nevertheless, The time for action is now.

 Our collective has realized, along with many United States citizens, that the current government is no longer functional. Our economy is unstable, our representatives uncooperative, and our system, destroyed.

 We are not calling upon the collective to deface or use a distributed denial of service attack on a United States government agency website or affiliate. We are not calling upon the people to occupy a city or protest in front of a local building. This has not brought on us any legislative change or alternate law. It has only brought us bloodshed and false criticism. For the last 12 years, voting was useless. Corporations and lobbyists are the true leaders of this country and are the ones with the power to control our lives. To rebuild our government, we must first destroy it.

 Our time for democracy is here.
Our time for real change is here.
 This is America's time, to have its own revolution.

 Therefore, Anonymous has decided to openly declare war on the United States government. This is a call to arms. We call upon the Citizens of the United States to stand beside us in overthrowing this corrupted body and call upon a new era. Our allegiance is to the American people, because they are us, and we are them. Operation V, engaged.

 We are Anonymous.
We are Americans.
 We never Forgive.
We never Forget.
To the United States government, it's too late to expect us.

 REVOLUTION is here.

Έλληνες, δεν σας θέλουμε στην χώρα μας

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


 

Αυτό το μήνυμα (Έλληνες, δεν σας θέλουμε στην χώρα μας) διαλαλεί η Γερμανική κυβέρνηση προς τους Έλληνες και Ισπανούς που σκοπεύουν... να εγκατασταθούν για εργασία στην Γερμανία. 

Στο εξής το ομοσπονδιακό Υπουργείο Εργασίας, δεν θα υποστηρίξει με τα ειδικά επιδοτούμενα προγράμματα, από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τους Έλληνες, στην προσπάθεια να αναζητήσουν εργασία στη Γερμανία. 

Τέτοια προγράμματα μεταξύ άλλων είναι το Hartz IV για μετανάστες εργαζόμενους, οι οποίοι μετά την εγγραφή τους στο μητρώο του εν λόγω ταμείου, λαμβάνουν 450 Ευρώ , μέχρι να βρουν δουλειά. 

Από το ίδιο ταμείο για την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας, επίσης δίνεται ένα συμβολικό επίδομα βοήθειας, όπως δίνει και η Ελλάδα σε αλλοδαπούς μεταξύ αυτών και σε Γερμανούς πολίτες http://www.fr-online.de/arbeit—soziales/willkommen–malocher–kein-hartz-iv-fuer-fachkraefte-aus-dem-ausland,1473632,11803890.html 

Η εν λόγω ρατσιστική απόφαση της Γερμανικής κυβέρνησης, αποφασίστηκε τον Φεβρουάριο του 2012 και μόλις πριν λίγες μέρες τέθηκε σε εφαρμογή, ισχύει δε αποκλειστικά για Έλληνες και Ισπανούς πολίτες της Ε.Ε, με την δικαιολογία ότι 

στις χώρες αυτές, η Γερμανία δάνεισε υπέρογκα ποσά, οπότε δεν δικαιούνται και αυτήν την επιπλέον βοήθεια, αλλά κύριως φοβούνται αύξηση μετανάστευσης από τη νότια Ευρώπη. 

Έτσι απλά, κόβουν τον δρόμο σε όσους δεν γουστάρουν. Ο σοβινισμός σε όλο το μεγαλείο του, κόβοντας τα φτερά και στην νέα γενιά των Ελλήνων που προγραμμάτιζαν να εγγραφούν στην δημόσια εκπαίδευση, στα Γερμανικά Πανεπιστήμια, ή μεταπτυχιακά τμήματα, αφού προηγουμένως μαθαίνοντας την γλώσσα για λίγους μήνες, έπαιρναν τη πιστοποίηση η οποία είναι απαραίτητη για την εγγραφή στα ανώτατα αυτών ιδρύματα. 

Κάποτε η Γερμανία όχι και τόσο μακριά, έκανε τους Εβραίους να κρύβουν την καταγωγή τους. 

Σήμερα μετά από 60 χρόνια προσπαθεί να κάνει το ίδιο και στους Έλληνες, να κρύβουμε την καταγωγή μας από τους Γερμανούς και όχι μόνο. 

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής του Γιώργου Παπανδρέου που διέσυρε διεθνώς και ανεπανόρθωτα την Ελλάδα και τους Έλληνες. Έδωσε στους Ευρωπαίους το δικαίωμα να μας χλευάζουν και να μας φέρονται σαν τα σκουπίδια, ποιον ;;;, ένα ιστορικό λαό όλων των εποχών. 

Και το τσίρκο του παραλόγου συνεχίζεται με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, Υπουργό της χώρας να δηλώνει τα εξής καταπληκτικά, την ώρα που οι Γερμανοί αποφάσιζαν να μην βοηθήσουν τους νέους Έλληνες εργαζόμενους μετανάστες, παρά την μεγάλη επικείμενη έλλειψη ειδικευμένου εργατικού δυναμικού. 

” αποκαταστήσαμε μια ιστορική αδικία σε βάρος των επόμενων γενεών. Χθες η Ελλάδα πια οριστικά απέφυγε την χρεοκοπία. Όλος ο πλανήτης από χθες ξαναμιλάει θετικά για την Ελλάδα, την βλέπουν με άλλο μάτι. Ο κόσμος από χθες αντιμετωπίζει τους Έλληνες ως Ευρωπαίους πολίτες, ισότιμους, αξιοπρεπείς, υπομονετικούς” και αγγούρια στο ξύδι όπως έλεγαν και στο χωριό μου. 

Τέτοιες δηλώσεις δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι πολιτικοί μας είναι εκτός τόπου και χρόνου. Αυτές οι δηλώσεις στα σαλόνια των Βρυξελλών θα είχαν χειροκροτηθεί θερμά, αλλά στην αρένα της Ελλάδος οι μούντζες στο πολιτικό σύστημα τείνει να γίνει κίνημα. 

Και όχι άδικα από τον φιλήσυχο και πολύ σκληρά εργαζόμενο Ελληνικό λαό 

Οι πολιτικοί μας μιλούν και σχεδιάζουν την τύχη της χώρας εκ του ασφαλούς, με ένα εισόδημα, βρέξει – χιονίσει που πλουτίζεται ολοένα και περισσότερο ο τραπεζικός τους λογαριασμός, χωρίς να ιδρώσουν, ζητώντας παράλληλα από τον λαό να ζήσει με 100 Ευρώ και αυτά αν περισσέψουν, παραβλέποντας σε τι άθλια κατάσταση έφεραν την χώρα, τις Ελληνικές οικογένειες, και την νέα γενιά. 

Με το πολιτικό καταστημένο, πρώτα εξοντώνουν απάνθρωπα την τρίτη ηλικία η οποία έβαλε τα θεμέλια του κράτος , αυτά που σήμερα τα γκρεμίζουν οι πολιτικοί μας μέσα σε μια νύχτα, εν συνεχεία επαναφέρουν την δουλεία για ένα κομμάτι ψωμί, και τρίτον και χειρότερον σκότωσαν κάθε ελπίδα και τα όνειρα της νέας γενιάς, παραδίδοντας της, ένα φαλακρό κράτος σάπιας μπανανίας. 

Επομένως, η Ελλάδα μετά το « χρηματοπιστωτικό πραξικόπημα », επτώχευσεν! ΝΤΡΟΠΗ!

ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ, το χρυσό (και τα σώβρακα) μαζί και τα πετρέλαια, το φυσικό αέριο και ότι πλούτο έχει η Ελλάδα, όχι όμως την αξιοπρέπεια μας. Γι΄ αυτό θα παλέψουμε. 

Όταν η Ελλάδα διέδιδε τον πολιτισμό οι Βόρειοι λαοί της Ευρωπαϊκής ηπείρου μεταξύ αυτόν και οι Γερμανοί, ακόμα ζούσαν επάνω στα δένδρα. 

Αυτά, για να μην ξεχνάμε και την καταγωγή μας.
elliniko-fenomeno.gr

ΥΓ. Εσείς ως νεοναζί καλά κάνετε ! Φταίνε όμως οι δικοί μας οι νεοδωσίλογοι που επέτρεψαν τον εαυτό τους να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους βάρβαρους . Φταίμε και εμείς που πιστέψαμε "στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα" και τους ψηφίσαμε . Αλίμονο όμως ! Το μέλλον τους είναι περιορισμένο και ιδιαίτερα επώδυνο ...