Δεν τολμώ να σου πω να πας να γαμηθείς γιατί λυπάμαι να σε βλέπω να τρέχεις ν’ αρπάξεις την ευκαιρία!

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ
Γιάννης Πρετεντέρης: «Ανεξαρτήτως προθέσεων και διακηρύξεων, ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται και εκπροσωπεί έναν κόσμο ταλαιπωρημένο, στερημένο, κακομαθημένο, θυμωμένο ή καθυστερημένο»

Ευτυχώς Γιαννάκη, που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απευθύνεται και σε έναν κόσμο ανέγνωμο, φυρόμυαλο, λειψό, βλακίστατο, απόμωρο, πνευματοκτόνο, άλογο, ακαταλόγιστο, άκριτο, φρενόληπτο, αμύητο, φασιστοκεντρικό, λιγογράμματο, τρελιάρη, νάρκισσο, σουφροχείλη και μ@λακισμένο σαν κι εσένα, που δεν τολμώ να σου πω να πας να ........ γιατί λυπάμαι να σε βλέπω να τρέχεις ν’ αρπάξεις την ευκαιρία!

ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΟΜΒΑ! ...
Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ «ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ» ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ, ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο «ΣΥΡΙΖΑ»
Όταν ο «ηθικός» Πρετεντέρης τα «έσπαγε» με τους Λιάπη, Τομπούλογλου, Ψωμιάδη!
Ο «αδέκαστος» μεγαλοδημοσιογράφος μαζί με τους υπόδικους φίλους του...

Απίστευτη φωτογραφία με ένα παρεάκι που βρίσκεται για τους γνωστούς λόγους στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Οι τρεις από τους τέσσερις «σωματοφύλακες» που βλέπετε στη φωτογραφία είναι…υπόδικοι για διάφορα αδικήματα!!!

Ο τέταρτος «ηθικολογεί» και αποκαλεί «κοσμο καθυστερημένων» το 35% του Ελληνικού λαού  κάθε βράδυ σχολιάζοντας τα πάντα και τους πάντες με ύφος χιλίων καρδιναλίων!
Να σας τους συστήσουμε…(εξ αριστερών):

Ο Πρετεντέρης μετά της συζύγου του, ο «Ζορρό» Ψωμιάδης (υπόδικος), ο…ταλαιπωρημένος από την αναγκαστική ξενιτιά στην Κουάλα Λουμπούρ (για να…. ηρεμήσει) και το σαλέ της ηλεκτρικής κλοπής Μιχάλης Λιάπης μετά της πρώην συζύγου του (υπόδικος) και όρθιος δεξιά ο Χάρης (πρώην φίλος του Άδωνι) Τομπούλογλου (υπόδικος)… Στις καλές εποχές που το χρήμα και η …μίζα κυριαρχούσαν…!!! Μεγαλοδημοσιογράφοι και πολιτικοί μια ωραία παρεούλα… Και ας τους όλους να φωνάζουν για τη διαπλοκή ΜΜΕ και πολιτικής! Όπως λέει και η «exedra»