Σχέδιο "Μπουλγκράβια"... τι προβλέπει .

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



  • Ποιο το σχέδιο "Μπουλγκράβια" ;
  • Πως θα επιχειρήσουν να αυτονομήσουν την Θεσσαλονίκη ;
  • Ποιος ο ρόλος του ΝΑΤΟ ;

Γύρω στα 1995, ο αντιεισαγγελέας Αγγελής κατάσχεσε από μυστική προδοτική οργάνωση, περίπου 1,5 τόνο υλικό, μέσα στο οποίο βρισκόταν ένας χαρτοφύλακας με την ετικέτα "ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ".

Σύμφωνα με αυτό το νεοταξικό σχέδιο, θα συμβούν στην Ελλάδα φοβερά γεγονότα και επεισόδια λόγω της όλο και αυξανόμενης λαϊκής οργής και αγανάκτησης.

Οι αλλοδαποί λάθρο της Θεσσαλονίκης (που εν τω μεταξύ θα έχουν φτάσει το 35 % του πληθυσμού της πόλης !!!) θα πραγματοποιήσουν πάνω στην "αναμπουμπούλα" μαζικές δολοφονίες του ελληνικού πληθυσμού (πως μπορεί να γίνει αυτό, δείτε εδώ).

Αφού τα ελληνικά σώματα ασφαλείας δεν θα μπορούν να επιβάλλουν την τάξη και θα χαρακτηριστούν ανίκανα, θα χρειαστεί να επέμβει το ΝΑΤΟ.

Μεταφέρονται (σταδιακά) περί τα 4,5 εκατομμύρια κόσμου στην Θεσσαλονίκη. Τότε μέσα από αυτό το καζάνι των 7-7,5 εκατομμυρίων, που θα έχει γίνει η Θεσσαλονίκη, θα βγεί ένα ψήφισμα που θα ζητά την αποκοπή της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Μακεδονίας από την Ελληνική Επικράτεια.

 Έτσι θα έχουμε την δημιουργία νέου κράτους, μέσα στο οποίο η πλειοψηφία δεν θα είναι Έλληνες, αφού σε αυτό θα συμπεριλαμβάνονται η Π.Γ.Δ."Μ" και η Βουλγαρία.

Το νέο αυτό κράτος θα έχει την ονομασία "ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ" και πρωτεύουσα του θα είναι η Θεσσαλονίκη.

Παρακάτω στο βίντεο ο κ. Πάλμος εξηγεί ...



πηγή