Max Keiser : Πώς οι Εβραίοι της Wall Street διέλυσαν την Ελλάδα

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Ο κορυφαίος οικονομικός αναλυτής του BBC και του «Αλ Τζαζίρα» Max Keiser εξηγεί πώς οι Εβραίοι της Goldman Sachs και των λοιπών χρηματιστηριακών εταιρειών της Wall Street οδήγησαν σε κατάρρευση την Ελληνική Οικονομία και στέλνουν την Ελλάδα στον τάφο...



πηγή

Γαλλία και Γερμανία εκβίασαν την Ελλάδα με τους εξοπλισμούς

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Η Γαλλία δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει την Ελλάδα μόνον όταν έλαβε τη διαβεβαίωση ότι η Αθήνα θα συνεχίσει να πληρώνει κανονικά τα όπλα που έχει παραγγείλει από γαλλικές βιομηχανίες, κατήγγειλε ο ευρωβουλευτής των «Πράσινων», Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ.

CERN: Εκατομμύρια «μίνι Μπιγκ Μπανγκ» μέσα σε μία εβδομάδα

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Οι φυσικοί στο ευρωπαϊκό κέντρο πυρηνικών ερευνών CERN στη Γενεύη δήλωσαν ότι ο μεγάλος επιταχυντής ήδη δημιούργησε 10 εκατομμύρια «μίνι-Μπιγκ Μπανγκ» μέσα στην πρώτη κιόλας εβδομάδα της λειτουργίας του σε υψηλό ενεργειακό επίπεδο, θέτοντας έτσι τις βάσεις για να ανακαλύψει τα θεμέλια του σύμπαντος.

Ο εκπρόσωπος του CERN, Τζέημς Γκίλις, δήλωσε ότι ο μήκους 27 χλμ. υπόγειος επιταχυντής αδρονίων, κάτω από τα γαλλο-ελβετικά σύνορα, που έχει ήδη αρχίσει τις συγκρούσεις σωματιδίων, δουλεύει εξαιρετικά καλά. «Όλα δείχνουν μια χαρά. Παίρνουμε ένα μεγάλο όγκο δεδομένων για ανάλυση στα εργαστήρια όλου του κόσμου, αν και ίσως χρειαστούν μήνες ή και χρόνια μέχρι να προκύψει κάτι πραγματικά νέο», είπε, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ.