Σε λίγο καιρό θα τρώμε τεχνητό Κρέας ή αλλιώς κρεατόμαζα ... καλή όρεξη

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010 | 1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Το γεγονός

Αρκετά χρονιά τώρα βρίσκεται σε πρόγραμμα στις ΗΠΑ ένα καινούργιο σχέδιο, όπου θα βασίζεται στην παραγωγή ενός τεχνητού κρέατος. Αυτό δηλαδή δεν θα είναι κρέας όπως το γνωρίζουμε μέχρι τώρα, αλλά με βάση κάποιες χημικές προσμίξεις θα μπορέσει να αντικαταστήσει κατά κάποιον τρόπο το βιολογικό προϊόν του κρέατος από τα ζώα. Αυτό το τεχνητό κρέας δεν θα υστερεί σε τίποτα από τα θρεπτικά συστατικά του βιολογικού κρέατος, αφού θα έχει όλη την αλυσίδα των βασικών αμινοξέων, τις πρωτεΐνες κατά επέκταση και το λίπος του κανονικού. Το τεχνητό κρέας είναι ένα ζωικό προϊόν που δεν αποτελεί όμως μέρος του σώματος ενός ζώου. Τα κύτταρα λαμβάνονται από ένα ζωντανό ζώο και δημιουργείται ιστός μυών στο εργαστήριο. Τα δορυφορικά αυτά κύτταρα, κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες, συνεχίζουν να αυξάνονται και παράγουν μύες έξω από το σώμα. Το τεχνητό κρέας δεν πρέπει να συγχύζεται με τα υποκατάστατα κρέατος που είναι χορτοφαγικά προϊόντα που παράγονται από φυτική πρωτεΐνη. Όταν θα είναι έτοιμο αυτό το πρόγραμμα προς εφαρμογή, θα είναι σε θέση να καταστείλουν σε όλο τον κόσμο (αυτό τουλάχιστον προβλέπει το σχέδιο – πρόγραμμα) την ελεύθερη ή την επαγγελματική κτηνοτροφία. Δηλαδή πλέον το κρέας που θα καταναλώνεται δεν θα προέρχεται από το ζώο, αλλά από την εκάστοτε πιστοποιημένη βιομηχανία παραγωγής τεχνητού κρέατος – κρεατόμαζα.

Οδηγίες προς Απελπισμένους Δανειολήπτες . Συμβουλευτείτε τον δικηγόρο σας διότι τέτοιες αναρτήσεις τις αναδημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη .Εύχομαι να ισχύουν όσα θα διαβάσετε .

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Τα κακά νέα: χρωστάτε –πολλά ή λίγα-, αλλιώς δεν θα διαβάζατε αυτό το άρθρο, όπως ποτέ δεν θα διαβάζατε τα τασιενεργά του απορρυπαντικού σας.
Τα καλά νέα: Κατά πάσα πιθανότητα, δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα. Στην πραγματικότητα, σας χρωστάνε, σας κλέβουν ανελέητα, χρόνια τώρα, και πρέπει να κάνετε κάτι γι αυτό. Αμέσως.
Και εξηγούμαι. Τι κάνουν οι τράπεζες; Δανείζουν χρήματα με σκοπό το κέρδος. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι και κανείς δεν αμφισβητεί τη χρησιμότητα του δανεισμού όταν αυτός γίνεται με σκοπό την ανάπτυξη. Κανένας επίσης δεν αμφισβητεί ότι το τραπεζικό μας σύστημα μας κλέβει ανελέητα, παράνομα και καταχρηστικά επί σειρά ετών. Οι Ελληνικές τράπεζες και ...ο Μπάμπης ο τοκογλύφος καμία διαφορά δεν έχουν. Εκτός από ότι από το Μπάμπη δεν γλιτώνεις, από τις τράπεζες όμως, ναι.