ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ !!!

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013



Χαίρομαι πολύ που η σημερινή ανάρτηση ακιρώνει την προγενέστερη

Ο διπλός αετός εμφανίζεται στη Ελληνική μυθολογία με το πέταγμα των δύο αετών του Δία που του έδειξαν ότι οι Δελφοί είναι το κέντρο της γης. Σε διάφορα ευρήματα των Μυκηνών και στην Σπάρτη βρέθηκαν... οι δίδυμοι αετοί να στολίζουν χρυσά κοσμήματα και πόρπες από ελεφαντόδοντο.
ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΚΥΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΠΟ
ΑΛΒΑΝΟΥΣ -ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ -ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ
 
Ο δικέφαλος αετός σε κίτρινο «φόντο» καθιερώθηκε στην βυζαντινή σημαία από τον –μη Έλληνα– αυτοκράτορα Ισαάκ Κομνηνό (1.057-1.059), ο οποίος ήθελε να κυβερνήσει «υπό την ηθική του προστασία». Το ίδιο ακριβώς έμβλημα χρησιμοποίησε και το Πατριαρχείο (προσθέτοντάς του μία ποιμαντορική ράβδο στο αριστερό πόδι κι ένα αυτοκρατορικό σκήπτρο στο δεξί) κι ο –επίσης μη Έλλην– Θεόδωρος Α΄ Λάσκαρις (1.204-1.222) στο Δεσποτάτο της Νικαίας. Αργότερα προστέθηκε μία ρομφαία στο δεξί πόδι και μία υδρόγειος με σταυρό στο αριστερό, ενώ παράλληλα μεγάλωσαν οι πτέρυγες, άνοιξαν τα ράμφη, με τη γλώσσα να κρέμεται, σημάδι απειλητικότητας. Η σημαία αυτή διατηρήθηκε μέχρι το 1261, οπότε προστέθηκε και μία κορώνα επάνω από τα δύο κεφάλια.

 
 
 Οι Αλβανοί το έχουν ως σημαία του κράτους τους ,ο δικέφαλος τους αετός προέρχεται από το θυρεό του εθνικού ήρωα της χώρας, Γεωργίου Σκεντέρμπεη ή Καστριώτη. Σημειώνεται ότι η σημαία της χώρας είναι παρόμοια με τη πολεμική σημαία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας!!!

Οι Εβραίοι χρησιμοποιούν το δικέφαλο αετό σε καλύμματα βιβλίων της Τορά, σε επτάφωτες κι εννεάφωτες λυχνίες (μενορά και χανουκιγιά) και σε διακοσμήσεις συναγωγών (στην πινακίδα που εμφανίζεται στην εικόνα, αναγράφεται στα εβραϊκά η λέξη «Γιαχβέ»
για δείξουν τη στενή σχέση των δύο θρησκειών, Ιουδαϊσμού και Χριστιανισμού. Το σχετικά πρόσφατα ιδρυθέν Εβραϊκό Μουσείο της Ελλάδος στην Αθήνα έχει ως έμβλημα το δικέφαλο αετό.
 
 
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ!
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ, ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ,,!

Τώρα πλέον είναι δέον η αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας !!
 

Βάλτε τον στο σπίτι σας και θα σας πηδήξει την οικογένεια !

 

Αυτήν την δημοκρατία πρεσβεύει ο Σαμαράς ...

1ον) Απολύθηκε η καθηγήτρια από το Κολλέγιο Αθηνών η οποία έπιασε τον γιο του πρωθυπουργού να αντιγράφει !

2ον) Διεγράφει ο Βύρων Πολύδωρας με "δημοκρατικές"  διαδικασίες απ΄την "δημοκρατική" Νέα Δημοκρατία επειδή καταψήφισε τον νόμο για τους πληστηριασμούς !

Αναλυτικά :

1ον)
Την απόλυση της καθηγήτριας του Κολεγίου Αθηνών, η οποία έπιασε τον γιο του πρωθυπουργού να αντιγράφει, αποφάσισε το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας.
 
Η εκπαιδευτικός, με 21 χρόνια υπηρεσίας, που είχε αξιολογηθεί θετικά από τη διοίκηση του σχολείου, βρέθηκε ξαφνικά στο δρόμο, λίγες μέρες αφότου συνέλαβε το παιδί του Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει, τον Ιούνιο του 2012, και ενώ είχαν προηγηθεί συνεχείς παρατηρήσεις και προειδοποιήσεις.
 
Η εκπαιδευτικός κατέθεσε στη συνέχεια αγωγή κατά του κολεγίου, ζητώντας να κηρυχθεί άκυρη η απόλυση της, με την απόφαση να μην έχει εκδοθεί ακόμα ενώ έστω και με καθυστέρηση ενάμιση έτους,
 
με την υπόθεση ασχολήθηκε και το ΚΥΣΔΕ, το οποίο αποφάσισε να μείνει η κατάσταση ως έχει, καθώς δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για να αποδείξουν ότι υφίσταται θέμα καταχρηστικής άσκησης του δικαιώματος της καταγγελίας σύμβασης εκ μέρους του Κολεγίου.
 
Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωσε η ΟΙΕΛΕ, κάνοντας λόγο για "εκτέλεση" με άνωθεν εντολή της καθηγήτριας, ικανοποιώντας την αυταρχικότητα και την αλαζονεία του πρωθυπουργού και του αδερφού του, Αλέξανδρου Σαμαρά, προέδρου του Κολεγίου.
  
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
"Πέντε ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα το ΚΥΣΔΕ έκανε ένα πρώιμο δώρο στην πρωθυπουργική οικογένεια, στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και στους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων.
 
Κατόπιν άνωθεν εντολών (;) και με παράνομη σύνθεση (την οποία είχαν αλλοιώσει, αποβάλλοντας τους αιρετούς της ΟΙΕΛΕ) οι τρεις διορισμένοι από τον Υπουργό Παιδείας δημόσιοι «λειτουργοί» - μέλη του ΚΥΣΔΕ αποφάσισαν να «εκτελέσουν» την εκπαιδευτικό Ευφροσύνη Μπουλούτα,
 
απολύοντάς την με το πρόσχημα ότι «δεν είχαν αρκετά στοιχεία» για να αποδείξουν ότι υφίσταται θέμα καταχρηστικής άσκησης του δικαιώματος της καταγγελίας σύμβασης εκ μέρους της διοίκησης του Κολλεγίου Αθηνών.
 
Με λίγα λόγια το ΚΥΣΔΕ θεωρεί πως μια εκπαιδευτικός με 21 έτη υπηρεσίας, που είχε αξιολογηθεί θετικά από τη διοίκηση του σχολείου, απολύθηκε «όλως τυχαίως» και επελέγη «συμπτωματικά» μέσα από εκατοντάδες συναδέλφους της προς απόλυση λίγες ημέρες αφού συνέλαβε τον υιό του πρωθυπουργού να αντιγράφει!
 
Με την κυνικότητα επαγγελματιών τα διορισμένα μέλη του ΚΥΣΔΕ δεν χρειάστηκαν πολύ ώρα για να ξεμπερδέψουν με την αποστολή τους. Απέρριψαν με συνοπτικές διαδικασίες, τόσο το αίτημα της εκπαιδευτικού για αναβολή της διαδικασίας τη Δευτέρα,
 
ώστε να παραστεί ο νομικός της εκπρόσωπος Γ. Κατρούγκαλος, όσο και τα αιτήματα εξαίρεσής τους που είχαν κατατεθεί και ανακοίνωσαν την κατάπτυστη απόφασή τους.
 
Αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να εξαιρεθούν οι ίδιοι, (ενώ είχαν αποφασίσει την αποβολή των «ενοχλητικών» της ΟΙΕΛΕ) για να ολοκληρώσουν το «θεάρεστο» έργο τους.
 
Η απόφαση του ΚΥΣΔΕ έχει ιστορική σημασία και θα επιφέρει δραματικές συνέπειες στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Αποτελεί κατ’ ουσίαν υπογραφή συμβολαίου θανάτου για χιλιάδες ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς και χαριστική πράξη για τους σχολάρχες.
 
Με αυτόν τον τρόπο ανάβει το πράσινο φως σε όλα τα υπηρεσιακά συμβούλια της εκπαίδευσης να απολύουν χωρίς έλεγχο όλους τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς που προτείνονται από τον ιδιοκτήτη ενός σχολείου προς απόλυση.
 
Αποφάσισαν μόνοι τους ότι δεν πρέπει να εξαιρεθούν!!!!
 
Η απόφαση του εκτελεστικού αποσπάσματος του ΚΥΣΔΕ ήταν η χαριστική βολή, όχι μόνο σε μια γενναία εκπαιδευτικό που απολύθηκε, επειδή έπραξε το χρέος της, αλλά για ολόκληρη την εκπαίδευση.
 
Θυσιάζει στο βωμό της αναλγησίας, της αλαζονείας και της αυταρχικότητας του πρωθυπουργού και του αδελφού του, Προέδρου του Κολλεγίου, μια εργαζόμενη, πετώντας την στον Καιάδα της εξαθλίωσης. Αποδεικνύει ότι κάποιοι θεσμοί στη χώρα δεν λαμβάνουν αποφάσεις με βάση τους νόμους, αλλά με βάση το δίκαιο του ισχυρού.
 
Η ΟΙΕΛΕ δεν πρόκειται να αφήσει έτσι την υπόθεση. Θα χρησιμοποιήσει κάθε πολιτικό και ένδικο μέσο για να ανατρέψει την απόφαση της παράνομης σύνθεσης του ΚΥΣΔΕ.
 
Η δικαιοσύνη και οι θεσμοί που λειτουργούν ακόμη σ’ αυτό τον τόπο θα δώσουν την απάντηση σε όσους θεωρούν ότι η πολιτική και οικονομική ισχύς τους επιτρέπουν να βιάζουν το Σύνταγμα, τους νόμους και τα δημόσια αγαθά".
 
 
2ον) 
Ο Β.Πολύδωρας στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων αλλά και τον λόγων του και καταψήφισε στο σύνολό του, το ν/σ του φόρου ακινήτων το οποίο τελικά πέρασε, και ο ίδιος διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ.Ο Β.Πολύδωρας θεωρεί το συγκεκριμένο νομοσχέδιο παράνομο ως αντισυνταγματικό, και ως τέτοιο δεν το ψήφισε.
Στην προδοσία της ΝΔ στην ιστορία της  και στην συνείδησή της στάθηκε στην χθεσινή του ομιλία-ορόσημο ο Βύρων Πολύδωρας, υπενθυμίζοντας.
«Τι είδους πολιτική είναι αυτή που πατάει τους νοικοκυραίους στο λαιμό; Και θέλετε να το ψηφίσω εγώ αυτό;»
«Δε μπορώ να το δεχθώ συνειδησιακά, εθνικά ιστορικά και λαμβάνω δεκάδες αντιρρήσεις από τους συμπολίτες μου… Η κατάσταση της ανάγκης αντιστρέφεται  και την επικαλούμαι και λέω ότι δεν θα σας πληρώσω κύριοι της Τρόικας γιατί θα μου πεθάνει το παιδί και ο λαός».
Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής σημείωσε, ακόμη: «Λέει η άλλη άποψη των λογιστών ότι έχουμε πίεση για 2,9 δισ. ευρώ και που θα βρούμε το ισοδύναμο και απαντώ στις offshore. Έχω απάντηση που λέει ότι έχουμε 6.500 offshore και από αυτές ελέχθησαν οι 34 και βεβαιώθηκαν φόροι 40 εκατ. ευρώ. Κάνω τον υπολογισμό και για όλες τις εταιρίες προκύπτουν 8 δισ. ευρώ έσοδα. Γιατί δεν συνυπολογίζονται, λοιπόν, οι Καντάδες, η λίστα Λαγκάρντ και τα εμβάσματα; Τι είδους πολιτική είναι αυτή που πατάει τους νοικοκυραίους στο λαιμό; Και θέλετε να το ψηφίσω εγώ αυτό; Και η ιστορία μου η συνείδησή μου η ιστορία μου που αγωνιζόμουν για την μεσαία τάξη;»
«Ο Αριστοτέλης έλεγε ότι ο άρχοντας πρέπει να εγγυάται για την περιουσία των πολιτών», πρόσθεσε και χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «βαρύ και δυσβάσταχτο φορολογικό χτύπημα στον λαό και στον ιδιοκτήτη που πνέει τα λοίσθια».
«Είναι δήμευση. Αγριεύεις τον Έλληνα ιδιοκτήτη του βράχου που το έκανε χωράφι με τα ίδια του τα χέρια. Πρόκειται για δήμευση και το το όρθρο 7 του Συντάγματος το απαγορεύει ρητά... Από τις ελάχιστες απαγορεύσεις», τόνισε.
Και τηρώντας κατά γράμμα ότι είχε πει, υποστηρίξει και υπερασπιστεί, ψήφισε κατά συνείδηση και όχι ως κομματικός σκλάβος.
Το νομοσχέδιο φυσικά πέρασε γιατι υπήρχαν αρκετές πολιτικές "κότες" λιράτες, για να το ψηφίσουν παρά τα όσα έβγαιναν και έλεγαν τις προηγούμενες ημέρες στα φιλόξενα για αυτους ΜΜΕ.
Μόλις χθες το defencenet.gr σας είχε πει ότι μην περιμένετε από αυτούς τίποτα, θα ψηφίσουν ως έχουν διαταχθεί.
Σας λέγαμε επί λέξει: "Nαι, σε όλα ετοιμάζονται να πουν το βράδυ στην Ολομέλεια της Βουλής στην ψηφοφορία για τον εξωφρενικό φόρο ακινήτων οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και το ίδιο αναμένεται να γίνει αύριο και για το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς το οποίο θα τεθεί προς ψήφιση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Ο μόνος βουλευτής της ΝΔ που εκτιμάται ότι θα είναι συνεπής με τις θέσεις που εξέφρασε όλο το πρηγούμενο χρονικό διάστημα κατά του να αρπάζουν οι τράπεζες τα σπίτια των ανθρώπων που η οικονομική κρίση τους οδηγεί στο δρόμο, αλλά και στην ανηλεή φορολόγηση ακίμα και των χέρσων χωραφιών, είναι ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βυρωνας Πολύδωρας, ο οποίος επιμένει, μέχρι αυτή την στιγμή να απορρίπτει τα δύο νομοσχέδια."
Ο Πρ. Παυλόπουλος που μίλησε για αντισυνταγματικότητα του νομοσχεδίου για την φορολογία ακινήτων, ενώ μίλησε και για «έμμεση δήμευση» ψήφισε όπως πάντα ε "χέρια και πατούσες".
Ένας συνήθης αντάρτης "στα ... λόγια" ο βουλευτής Γ. Βλάχος της Περιφέρειας Αττικής είπε κι αυτός ότι "Μετά το χαράτσι μπαίνει και νέος φόρος και μέχρι εκεί"...και φυσικα΄ψήφισε και αυτός.
Αυτά για να θυμάται ο ελληνικός λαός ποιούς ψηφίζει και με ποιά κριτήρια. Ας θυμηθούν όσοι χάσουν τα σπίτια τους και καταχρεωθούν στην "ληστρική" πλέον εφορία που θα ρίξουν την ψήφο τους την επόμενη φορά. "Κότες" λιράτες τέλος φτάνει πια!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr