Βιο-έντομα Morgellons και Γενετικοί Δείκτες . Το Χρωμόσωμα 1q42 υπεύθυνο για την αρρώστια των Morgellons !!!!!

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Βιο-έντομα Morgellons και Γενετικοί Δείκτες


Η κρυμμένη ιστοσελίδα NIH καταχωρεί το Χρωμόσωμα 1q42 ως υπεύθυνο για την αρρώστια των Morgellons !!!!! (duplication/trisomy of 1q42 11 q42 12). Αυτό το κάνει το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ !!!!! Η ιστοσελίδα δεν είναι πλέον διαθέσιμη, Ο Γελαστούλης είναι έκπληκτοςακόμη και τα cached copies εξαφανίσθηκαν από το Ιντερνέτ ! Ο Γελαστούλης είναι μπερδεμένος
Τι μας τσαμπουνάγανε τόσα χρόνια οι γιατροί κυρίως στις ΗΠΑ ? Την έκφραση (Παραισθησιακή Παρασίτωση tres sick, πολύ μα πολύ sic !!!). Δεν πάνε να κάνουνε κανένα κρύο ντους λέω εγώ. Εδώ δεν μπορώ να εκφραστώ όπως αρμόζει για αυτές τις Επιστημονικές Οργανικές Πυλάρες. Καταλαβαίνετε φαντάζομαι, όσοι έχετε διαβάσει τα άρθρα τηςwww.miastala.com για τις Ο.Π.
Υπάρχουν έξι γνωστοί γενετικοί δείκτες για τα θύματα των Morgellons, οι οποίοι είναι δυσανάλογοι με τις γνωστές στατιστικές. Η ένταση των συμπτωμάτων έχει σχέση με τον αριθμό των δεικτών που έχει κάποιος ασθενής.
1.Παράγοντας RH ρέζους αρνητικό, στο αίμα της γενετικής κληρονομιάς.
2.Βόρεια Ευρωπαϊκή καταγωγή, ή καταγωγή από τους Βάσκους. Οι Βάσκοι έχουν Κελτική καταγωγή που ω του θαύματος είναι το μεγαλύτερο πληθυσμιακό ποσοστό στον πλανήτη με RH Αρνητικό.
3.Το γενετικό γκρούπ Haplogroup της U5 Ursula, το U5 είναι το αρχαιότερο DNA στην Ευρώπη (50.000 με 65.000 χρόνια).
4.Ένα επιπλέον γονίδιο (duplication/trisomy of 1q42 11 q42 12).
5. Μπλε, πράσινα η καστανά μάτια.
6.Παρουσία άλλων γενετικών ανωμαλιών.
Δηλ. μεταλλάσουν ήδη, σε κάτι άλλο, τους πλέον έξυπνους ανθρώπους της γης.


Οι κόκκινες, μπλε και διαφανείς ίνες των Morgellons υπάρχουν στον καθένα μας. Πρόκειται για τα βασικά υλικά που ειδικεύονται στους μηχανισμούς μεταλλάξεως του DNA και του RNA ! Οι δυστυχισμένοι άνθρωποι με τις ίνες–έντομα είναι αυτοί που έχουν στοχευθεί με ένα άλλο παράγοντα των Morgellons, αυτόν του επί πλέον εφιάλτη της μεταλλαγμένης γενετικής των εντόμων των οποίων δρουν ως φορείς (οι άνθρωποι).
Μετά από τόσα άρθρα στην www.miastala.com αν τα διαβάζετε με προσοχή και χωρίς να σας επηρεάζει, το γνωστό τέρας με τα 5000 κεφάλια, το ασήμαντο εγώ,  θα ξέρετε ότι ο τρόπος που τα περνάνε στον πληθυσμό είναι ΤΟ ΨΕΚΑΣΜΑ από τα Στρατοσφαιρικά Αθόρυβα Boeing, που η NASA πριν τρία χρόνια παραδέχθηκε επίσημα την ύπαρξη τους !Ο Γελαστούλης είναι έκπληκτος
Αν σκεφτείτε με το μυαλό σας, εύχομαι και ελπίζω, θα καταλάβετε τι παίζετε στην πλάτη μας. Τότε ας πάψετε να ασχολείστε με τους πολιτικούς και τις εμφυτευμένες ιδέες σας του κάθε –ισμού.
Αντιλαμβάνεστε την έκταση και τις επιπτώσεις του θέματος? ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
Θα εκπλαγείτε και σε λίγο “θα πέσετε από τα σύννεφα”- που τόσο αρέσκεστε να συχνάζετε, όταν αντιληφθείτε πως κάποιοι (ΠΟΙΟΙΟ Γελαστούλης κλείνει το μάτι) ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, τι άλλο; Μόνο ο Μέγας ΚθούλουΕξωγήινος ξέρει και οι υποτελείς του.

Ιοί SV40, AIDS και καρκίνου σε εμβόλια
O επιστήμονας της εταιρίας παραγωγής εμβολίων Merck, Dr. Maurice Hilleman παραδέχεται την παρουσία των ιών SV40, AIDS και καρκίνου σε εμβόλια. Ένας από τους πιο καταξιωμένους επιστήμονες στην ιστορία της βιομηχανίας εμβολίων–ένας επιστήμονας της Merck–παραδέχεται ανοικτά σε ηχογραφημένη συνομιλία ότι Αμερικανοί έχουν εμβολιαστεί με εμβόλια που έχουν μολυνθεί με ιούς της λευχαιμίας και καρκίνου. Αντιδρώντας στα λόγια του, οι συνάδελφοί του (των οποίων τα λόγια έχουν επίσης καταγραφεί) ξεσπούν σε γέλια και φαίνεται να θεωρούν το θέμα ότι είναι ξεκαρδιστικό.
Μετά, αναφέρουν ότι επειδή αυτά τα εμβόλια δοκιμάστηκαν για πρώτη φορά στη Ρωσία, θα βοηθούσαν τις Ηνωμ. Πολιτείες να κερδίσει Ολυμπιακά μετάλλια γιατί οι Ρώσοι αθλητές θα ήταν «φορτωμένοι με όγκους.» (άρα γνώριζαν και εκείνοι ότι τα εμβόλια μπορούσαν να προκαλέσουν καρκίνο σε ανθρώπους).Ο Γελαστούλης είναι μπερδεμένος
Δεν πρόκειται για κάποιο συνωμοσιολογικό σενάριο–αυτά είναι τα λόγια ενός κορυφαίου επιστήμονα της Merck που πιθανόν δεν είχε ιδέα ότι η καταγραφή των όσων ανέφερε θα ήταν διαθέσιμη ανοικτά στο διαδίκτυο (το οποίο δεν υπήρχε καν όταν έγινε η καταγραφή). Πιθανόν να πίστευε ότι αυτό θα έμενε μυστικό για πάντα. Όταν ρωτήθηκε γιατί αυτό το γεγονός δεν έφθασε ποτέ στα ΜΜΕ, απάντησε «προφανώς, δεν τα αποκαλύπτεις αυτά, πρόκειται για ένα επιστημονικό θέμα μέσα στην επιστημονική κοινότητα».

Τι να κάνεις; διάβασε…  πάτα τους συνδέσμους, μάθε και δράσε !
Δρουν στο ανθρώπινο σώμα ειδικά σε αυτό που έχει πεσμένο ή κατεστραμμένο ανοσοποιητικό. Η πλειοψηφία έχει κατεστραμμένο ανοσοποιητικό από τις τροφές καταστροφής που βάζει στο σώμα της, και μετά τρέχει στους γιατρούς και στα χάπια για να αποτελειώσει την καταστροφή. Κάθε καλός και συνεπής γιατρός θα φροντίσει να φτιάξει- αλλάξει την διατροφή του ασθενούς, να ανεβάσει το ανοσοποιητικό, χωρίς να τον στομώσει στα φάρμακα.
Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί καλοί γιατροί με συνείδηση, που προσανατολίζονται σε μια ολιστική αντιμετώπιση των ασθενών που τους εμπιστεύονται και δεν είναι υποχείρια των φαρμακευτικών εταιριών. Φροντίστε να ανακαλύψετε έναν τέτοιο γιατρό και ρωτήστε τον για τα στοιχεία του άρθρου, θα εκπλαγείτε με αυτά που θα σας πει. Δεν είναι τυχαίο που θεωρούν και προβάλουν με τέτοιο μένος ως βασική τροφή το κρέας και τα παράγωγα του γάλα και τυριά. Διάβασε γιατί εδώ.
Zapper και Ανθρώπινα Παράσιτα
Πως βοηθάει μια γεννήτρια οργόνης στην αποτοξίνωση ?
  • Το zapper που σας συνιστώ έχει ενσωματωμένο οργονίτη. Χρησιμοποιώντας μια γεννήτρια οργόνης δίπλα στο σώμα έχει το αποτέλεσμα μιας θεραπείας βελονισμού. Ένας ευαίσθητος στις ενέργειες θα δει την αύρα αμέσως να λάμπει και να μεγαλώνει, και τα άνισα σκοτεινά σημεία της αύρας να αρχίζουν να λάμπουν σύντομα. Το οποίο δείχνει ότι η ενέργεια της οργόνης έχει ένα ισορροπητικό αποτέλεσμα, ακόμη και ευφυΐα. Τα παράσιτα και τα τοξικά υλικά βασίζονται στην νεκρήοργόνη για να κάνουν την δουλειά τους, και μια γεννήτρια οργόνης εύκολα τα εξουδετερώνει.
Πηνίο Mobius και 15Hz
Το zapper που αναφέρω έχει και ένα πηνίο Mobius το οποίο ενεργοποιεί την θεραπευτική ενέργεια του οργανισμού που βρίσκεται σε λανθάνουσα μορφή. Επίσης ένα ισχυρό μαγνήτη σπανίων γαιών που συγκεντρώνει και εστιάζει την παραγόμενη οργόνη στο σώμα. Επίσης χάρις σε αυτό σκοτώνει τα θωρακισμένα παράσιτα όπως στην αρρώστια του Lyme και την Ινομυαλγία, την Τριχίνωση και τον Ερυθηματώδη λύκο.
Το Ανθρώπινο Γονιδίωμα Μολυσμένο από Mycoplasma DNA !
Η ανακάλυψη ξένου DNA στο δημοσιευμένο ανθρώπινο γονιδίωμα προκαλεί σημαντικές ερωτήσεις το πώς θα αντιμετωπιστούν οι «εικονικές μολύνσεις». Νωρίτερα φέτος οι Μοριακοί Βιολόγοι ανακοίνωσαν ότι το 20% του μη ανθρώπινου DNA είναι μολυσμένο με ανθρώπινο, προφανώς εξ αιτίας των ερευνητών.
Τώρα το ίδιο το ανθρώπινο DNA έχει μολυνθεί !
Ο Bill Langdon στο Πανεπιστήμιο College London και ο Matthew Arno στο Kings College London
λένε ότι βρήκαν ακολουθίες από βακτήρια Μυκοπλάσματος
στην βάση δεδομένων του ανθρώπινου γονιδιώματος.
Αυτό όμως τραβάει μακριά. διάβασε
ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ
Το μυκόπλασμα δρα μπαίνοντας στα κύτταρα του σώματος. Αυτό εξαρτάται από το DNA σας. Μπορεί να αναπτύξετε νευρολογικές ασθένειες εάν καταστρέφει κύτταρα στον εγκέφαλό σας, ή κολίτιδα του Crohn, εάν εισβάλει και καταστρέφει κύτταρα στην κοιλιά σας.
Αφού μπει στο κύτταρο, μπορεί να μην κάνει τίποτα για 10, 20 ή 30 χρόνια, αλλά ένα τραύμα ή ένα εμβόλιο μπορεί να το ενεργοποιήσει. Επειδή το παθογενές μυκόπλασμα είναι μόνον το DNA του μεταλλαγμένου βακτηριδίου, δεν διαθέτει όργανα για να επεξεργαστεί τις τροφές του. διάβασε την συνέχεια
Σας τα είπα, και αμαρτία ουκ έχω, άντε και καλή ΜΗ αντάμωση στο μέλλον που είναι ήδη εδώ.

zz5
Σώμα – Ψυχολογία – Πνεύμα
Ζούμε λοιπόν σε ένα μοντέρνο κόσμο και θα περιμέναμε να έχουμε αισθητή βελτίωση της υγείας μας, τόσο στο βίωμα του καθενός, όσο και βελτίωση καθρεφτιζόμενη στις στατιστικές του πληθυσμού. Αυτό όμως, παρ όλες τις έρευνες και τεχνολογικές επιτεύξεις, περιέργως δεν συμβαίνει. Ποτέ για παράδειγμα ο καρκίνος δεν ήταν τόσο εξαπλωμένος, αγγίζοντας μάλιστα τώρα τους ανθρώπους σε νεότερη ηλικία, ενώ τα ποσοστά θεραπείας παραμένουν απελπιστικά ισχνά, παρόλα τα δισεκατομμύρια που αναλώνονται στην έρευνα. Το ίδιο μπορεί να λεχθεί για τις καρδιακές παθήσεις, τις αυτο-άνοσες ασθένειες, τις ασθένειες των βασικών οργάνων, όπως το ήπαρ, πάγκρεας, πνεύμονες, κτλ.
Ακόμη και για απλούστερες ασθένειες όπως η γρίπη, οι ελαφρές δερματικές παθήσεις, οι αλλεργίες. Οι μικροοργανισμοί (μύκητες, βακτηρίδια, ιοί) κατηγορούνται σαν υπεύθυνοι και μόνο τα συμπτώματα υποχωρούν συχνά με τα φάρμακα. Παρόμοια αδυναμία αντιμετώπισης με τις ψυχικές ασθένειες, όπως η σχιζοφρένεια και ο αυτισμός. Αλλά και για τις πιο ήπιες ψυχολογικές διαταραχές μας, η ψυχανάλυση έδειξε πολύ περιορισμένη αποτελεσματικότητα.
Μετεωρολογικός Πόλεμος, Αεροψεκασμοί
ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΨΕΚΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ, ΓΙΑΤΙ ;;;;;
Στρατιωτικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι οι τωρινές τακτικές και στρατηγικές δεν σκοπεύουν στην άμεση εξόντωση του πληθυσμού. Οι χρόνια άρρωστοι άνθρωποι είναι πιο χρήσιμοι από τους νεκρούς, χρειάζονται ακριβά φάρμακα και είναι καλοί σκλάβοι του κράτους. Τα ίδια έγγραφα αποκαλύπτουν ότι ο έλεγχος του καιρού είναι μέρος των σύγχρονων όπλων, όπως οι σεισμοί και άλλες «φυσικές» καταστροφές, βλέπε τσουνάμια.
Ο συμβατικός πόλεμος καταστρέφει τις υποδομές. Τα τωρινά γεράκια συχνά δεν θέλουν να καταστρέψουν τις υποδομές, γιατί ένα μεγάλο μέρος είναι ιδιοκτησία τους (πολυεθνικές). Μάθαμε ότι ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν συνέχεια του πρώτου. Τώρα φαίνεται ότι ο τρίτος είναι συνέχεια των προηγουμένων.
Είναι άλλο ένα σχέδιο για την παγκόσμια τάξη και την παγκόσμια ευγονική ,αλλά χρησιμοποιεί πιο αποτελεσματικές μεθόδους. Ο πόλεμος και το πρόγραμμα ευγονικής εφαρμόζονται με κρυφές μεθόδους αυτήν τη φορά. Οι Ναζί δεν είναι πίσω από τον 3ο πόλεμο. Είναι οι χρηματοδότες τους.
Αυτοί χρησιμοποιούν τους καπιταλιστές, κομμουνιστές, φασίστες, φανατικούς θρησκόληπτους και αναρχικούς, όταν εξυπηρετεί τις ανάγκες τους. Μην ξεγελιέστε από τις ταμπέλες, επίσης ελέγχουν το Βατικανό. Οι ταμπέλες όπως Ναζί είναι προπέτασμα καπνού για τις δραστηριότητές τους.
Μερικοί πιστεύουν ότι τα προγράμματα του ψεκάσματος (Cloverleaf κλπ) σχετίζονται άμεσα με μία εργασία του διαβόητου μακαρίτη Dr. Edward Teller, που πρότεινε το ψέκασμα ως μέσο του παγκόσμιου κλιματικού ελέγχου. Ο Dr Teller, γνωστός σε όλον τον κόσμο ως ο «πατέρας της υδρογονικής βόμβας», όντως την έγραψε και είναι διαθέσιμη στο ιντερνέτ ως αρχείο PDF στη διεύθυνση: http://www.rense.com/general18/scatteringEdTellerwithnotes.pdf

Αγόρασε οργονίτες και θωρακίσου
ΣτοOrgonOdrome  αναφερόμαστε σε αυτή την Ενέργεια που ο Reich την ονομάζει Οργόνη. Εσείς μπορείτε να αγοράσετε οργονίτες, να μάθετε πρότυπες πληροφορίες για την Οργόνη, να μάθετε πώς φοριούνται, πως χρησιμοποιούνται, τι αποτελέσματα να περιμένετε από την χρήση τους, τι να κάνετε και τι να μην κάνετε σχετικά με τους οργονίτες. …και φυσικά χωρίς λεπτό, να ξεχνάμε το σταθερό δεδομένο «Κάνε Ό,τι Θέλεις».
  • «Ο καλύτερος οργονίτης είναι αυτός που φτιάχνεις μόνος σου, αλλά η εμπειρία δείχνει πως ο καλύτερος οργονίτης είναι ο λειτουργικός οργονίτης   …και μόνο κάποιος που ξέρει πως λειτουργεί κάτι, ξέρει και πως να το φτιάξει!» Ion Maggos
Ο Dr Wilhelm Reich, ξανά-δώρισε τον αιθέρα στους ανθρώπους και οι θεοί των τιμώρησαν, γιατί δεν πρέπει κατώτερα όντα να γνωρίζουν, πόσο μάλλον να χρησιμοποιούν την τεχνολογία των θεών. Αλλά ο Reich, δεν ανακάλυψε ή εφεύρε τίποτε νέο ή ρηξικέλευθο, απλά έφερε στο προσκήνιο, κάτι απαγορευμένο, τον ΑΙΘΕΡΑ και μάλιστα είχε το θράσος αν του δώσει και νέο όνομα, το είπε Οργόνη. Ο Γελαστούλης είναι έκπληκτος
  • “Η ανακάλυψη της οργόνης έγινε μέσω της συνεπούς και λεπτομερούς μελέτης των ενεργειακών λειτουργιών, πρώτα στον ψυχικό τομέα και αργότερα στον τομέα των βιολογικών λειτουργιών. Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ύπαρξη μιας ενέργειας που κατέχει μια εξαιρετικά υψηλή βιολογική δραστηριότητα. Μένει μόνο να ανακαλυφθεί ποιά είναι η φύση της και πως μπορεί να μετρηθεί.” Wilhelm Reich
Αιθέρας vs Σχετικότητα
Ο Αιθέρας ως υπαρκτό στοιχείο στο σύμπαν, έχει γίνει αντιληπτός από αρχαιοτάτων χρόνων και από πολλούς διαφορετικούς φιλοσοφικούς ανθρώπους. Τις δεκαετίες του 1930 – 1940, ο δρ. Βίλχελμ Ράιχ εντόπισε και μέτρησε την αιθερική ενέργεια (ενέργεια της ζωής, τσι, πράνα), την οποία ονόμασε ‘οργόνη’.
Οι επιστήμονες που υποστηρίζουν την θεωρία του Αιθέρα έχουν αποδειχθεί τις εξής αξιωματικές ιδιότητες του, σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα.
Ο κρετίνος Αϊνστάιν καθοδηγούμενος από Εβραϊκή ομάδα η οποία δούλευε μέσω του Index, μάζεψε την Γεωμετρία του Georg Friendrich Riemann και τους μετασχηματισμούς του Hendrik Antoon Lorentz, 1853-1928 (αυτοί οι επιστήμονες δεν είχαν τότε επαφή μεταξύ τους) έτσι δημιούργησαν το τερατούργημα της Θεωρίας Της Σχετικότητας, για «να εξελίξουν» την Θεωρητική Φυσική, στο σημερινό της αδιέξοδο, ρίχνοντας στα Τάρταρα, τις διακόσες εξισώσεις του Maxwell μέσω του οργάνου τους Oliver Heaviside και φυσικά τον Tesla. :roll: Έτσι καταντήσαμε να καίμε απολιθωμένα καύσιμα, σερνόμενοι στα μαύρα φίδια της ασφάλτου, αντί να έχουμε συσκευές παραγωγής Ελεύθερης Ενέργειας από το Ενεργό Κενό και ταξίδια με stargates, όπως όλες οι φυλές του Γαλαξία.
malet_miastala
Γάλα ή Δηλητήριο..?
Τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι η τέλεια τροφή της φύσης αλλά, μόνο αν είστε μοσχάρι. Πίνετε γάλα? Απ ότι φαίνεται σχεδόν όλος ο κόσμος πίνει. Στο κάτω-κάτω, όλοι γνωρίζουν ότι, θα πρέπει να πίνουν γάλα για είναι υγιείς, να παίρνουν ασβέστιο, έτσι δεν είναι? Χμ !  Όχι απαραίτητα…
Αν ακούγεται συγκλονιστικό,είναι επειδή πολύ λίγοι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να πουν την αλήθεια για τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Στην πραγματικότητα, επικρίνοντας το γάλα, ειδικά στην Αμερική είναι σαν να επιτίθεσαι στη μητρότητα, τη μηλόπιτα, ή το μπέιζμπολ. Με βάση την έρευνα και την ιατρική εμπειρία των , Dr. Peter Dingle , Dr Mark Hyman και Dr. Kevin Woodford ,η Gabriela Segura, τα στοιχεία για τις παρενέργειες στην ανθρώπινη υγεία από την κατανάλωση γαλακτοκομικών, είναι συγκλονιστικά…
Φθόριο, Ένα Ποντικοφάρμακο Στα Δόντια Σου! A’
Από δηλητήριο, απαραίτητο στοιχείο για την υγεία και την ομορφιά των δοντιών!!!! Παρόλο που τα φθοριούχα είναι γνωστά τοξι­κά δηλητήρια, ωστόσο επιτρέπεται να υπάρχουν στα τρόφιμα, στο νερό και σε άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης, με το επιχείρημα πως προστατεύουν από τη τερηδόνα των δοντιών. Όμως, την ίδια προστασία από την τερηδόνα μπορούν να προσφέρουν και όλα τα άλλα βαριά μέταλλα όπως ο άργυρος, ο μόλυβδος και το αρσενικό, ακόμα και το ουράνιο. Γιατί το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε ειδικά στο φθόριο και στα φθοριούχα;
Φθόριο, Ένα Ποντικοφάρμακο Στα Δόντια Σου! Β’
Όταν το φθόριο εισέλθει στον οργανισμό από την πεπτική οδό, ένα ποσοστό του – μέχρι και 93%- απορροφάται στο έντερο και μπαίνει στην κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα να φθάνει σε όλα τα κύτταρα, όργανα και ιστούς του ανθρώπινου σώματος. Αν και τελικά ένα ποσοστό του -κοντά στο 50%-θα αποβληθεί από τα νεφρά, το υπόλοιπο ο οργανισμός το εναποθέτει και το συσσωρεύει εκλεκτικά σε κάποιους ιστούς, κυρίως στα δόντια και στα κόκαλα, στην προσπάθεια του να το απομακρύνει από τα πιο ευαίσθητα όργανα.
Σταμάτα Να Γερνάς
Τα Χάπια Των Αρχαίων Ελλήνων Ιατρών…
stevia rebaudiana, η στέβια
Λαχανικά Γεμιστά Με Κινόα…
Spirulina, Ένας Δυναμίτης, Με Πράσινο αίμα
Earthing (γείωση)
Καρκίνος Μαστού και η Ροζ Κορδέλα
Καλαμπόκι, Δεν Υπήρξε Ποτέ

Η Διττότητα του Χρόνου
Χάρη στην θεωρία της Διττότητας (Doubling theory) είναι τώρα πια δυνατόν να καταλάβουμε την πρωταρχική σημασία της ελληνικής γλώσσας και του αλφαβήτου της που κωδικοποιούν στην εντέλεια τις αυστηρά επιστημονικές έννοιες αυτής της θεωρίας. Αυτό σημαίνει επίσης ότι πολύ πριν από όλους τους άλλους, ο πολιτισμός αυτός έφερε στους ανθρώπους μια ουσιώδη αρχή της ζωής, που βασίζεται στην χρησιμοποίηση των πληροφοριών από το παρελθόν και το μέλλον στο παρόν.
Είναι Η Ψυχή Τροφή? Για Ποιούς?
ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ; Τι είναι η ψυχή; Ένας κυματοκρύσταλλος; Μια φυλακή για ό,τι πιο σημαντικό έχουμε αλλά δεν επικοινωνούμε μαζί του; Δεν υπάρχει καν και είναι μία ενεργειακή ταυτότητα; Σίγουρα ενδιαφέρει πολλούς, ως πηγή ενεργειακής τροφής μέσα στην τερατώδη αλυσίδα διατροφής που ονομάζουμε «Δημιουργία».
  • «Αεί ο Θεός γεωμετρεί»; Ποιος; Ο θεός της Δημιουργίας; Ουσιαστικά πρόκειται για καλλιέργεια, ένα τεράστιο φυτώριο ψυχών. Τα επάλληλα βαθμωτά πεδία δημιουργούν μια γεωμετρική φυλακή υψίστης ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων. Οι διαφορετικές ταχύτητες του χρόνου σε κάθε διάσταση κάνουν εύκολη τη διατήρηση της φυλακής για τις οντότητες που ελέγχουν το κοπάδι της ανθρωποκαλλιέργειας.
Το Κοσμικό Φίδι και το DNA του Jeremy Narby
…ρίχνει μια σοβαρή ματιά στο πως η Νευρογεννετική Συνείδηση πληροφορεί την ευαισθητοποίηση, την γνώση τον συμβολισμό και την κουλτούρα. Η σύγκριση του των αρχαίων κοσμικών μύθων του φιδιού με την γενετική κατάσταση κάθε ζώντος κυττάρου αποκαλύπτει τον Βιομοριακό μάγο πίσω από την κουρτίνα της καθημερινής ζωής. Η ανθρωπολογική του μελέτη, η εμπειρία του με την ayahuasca* , και επιστημονική σπέκουλα υφαίνουν μια ιστορία σαμάνων που κατεβάζουν την συνείδηση τους μέχρι κάτω στο μοριακό επίπεδο με εξεζητημένα Νευροδιαβιβαστικά φίλτρα** για να προσλάβουν τις πληροφορίες που περιέχονται στο συνεκτικό ορατό φως που εκπέμπεται από το DNA.
Ξεχάστε τις 12 Αλυσίδες του DNA
Το ανθρώπινο DNA είναι ένα βιολογικό ιντερνέτ και ανώτερο από πολλές πλευρές από το τεχνητό. Η τελευταία Ρωσική επιστημονική έρευνα, σχετικά με το ανθρώπινο DNA, εξηγεί άμεσα η έμμεσα φαινόμενα όπως η μαντική ικανότητα, η διαίσθηση, η εξ αποστάσεως θεραπεία, η αυτό-θεραπεία, οι ασυνήθιστες αύρες γύρω από ανθρώπους, η επήρεια του μυαλού στον καιρό και πολύ περισσότερα.

Ειδικότητα : κατασκοπεία !

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Περίπου 160 εταιρείες έχουν ειδικότητα στην κατασκοπεία. Μπορούν να κατασκοπεύσουν ό,τι κινείται, από εμπορικές επιχειρήσεις μέχρι κράτη ολόκληρα.

Μέσω wikileaks ανακαλύψτε το χάρτη της παγκόσμιας κατασκοπίας ή αν προτιμάται το χάρτη με τις 25 χώρες όπου οι εταιρείες κατασκοπίας κάνουν χρυσές δουλειές.
 Τα ... τείχη έπεσαν, οι ψυχροί πόλεμοι τέλειωσαν, αλλά οι κατάσκοποι κάνουν χρυσές δουλειές.
 Πέντε δισεκατομμύρια δολάρια (τουλάχιστον) είναι ο τζίρος.


Για να καταλάβει κανείς το... παιχνίδι, αρκεί να δει μια ακόμη λεπτομέρεια.
 Το wikileaks ανακάλυψε γαλλικές εταιρείες που εξόπλισαν τον Μουαμαρ Καντάφι για να μπορεί να κατασκοπεύει τους αντιπάλους του!
 Η γαλλική Amesys η οποία πούλησε στο καθεστώς Καντάφι, συστήματα παρακολούθησης, όπως το διαβόητο "Eagle" που επέτρεπε στον συνταγματάρχη να κατασκοπεύει τα μέιλ, τις αναζητήσεις στο Google και τα chat των αντιπάλων του οι οποίοι διέμεναν όχι μόνο εντός της Λιβύης αλλά και στο εξωτερικό και κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και στις ΗΠΑ
. Κάπως έτσι φαίνεται ότι κράτη, εταιρείες και πρόσωπα μπλέκουν σε υπόγειες δουλειές...


 
Δείτε ποιος... ακούει και βλέπει τα πάντα σε κάθε χώρα σ' αυτή τη διεύθυνση.

http://3otiko.blogspot.com
http://strange-omniverse.blogspot.com