Ο μαλάκας λύνει σταυρόλεξο κατα την διάρκεια της ψήφου εμπιστοσύνης !

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

 Απ΄αυτούς τους καραγκιόζηδες περιμένουμε σωτηρία ; Απ αυτά τα πιθηκοειδή εξαρτώμεθα ; Αυτή την μαϊμού την πληρώνουμε πάνω από 6 χιλιάδες ευρώ για να λύνει σταυρόλεξα μέσα στην βουλή ; Απ΄αυτούς τους κοπρίτες περιμένουμε να νοιαστούν για τις οικογένειές μας ; Αυτός ο γάϊδαρος έχει το ακαταδίωκτο απ΄το σύνταγμα διότι άλλα μουλάρια πέρασαν το νόμο περί του ακαταδίωκτου των βουλευτών ; Άντε ρε γαμηθείτε όλοι σας ρεμάλια ...


========================================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .

Αν το αίμα σου έχει εβραϊκή ρίζα τότε το μόνο που σε νοιάζει είναι η κονόμα και καταστροφή της Ελλάδας !

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΝΗΣ - ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

 ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΝΗΣ - ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! 

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠ΄ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΛΕΠΡΩΝ .

ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ Η ΜΕΡΚΕΛ, ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ

Η πρόταση Σαμαρά για δημιουργία μεταβατικής Κυβέρνησης, η οποία ως μόνο στόχο θα έχει να κυρώσει την δανειακή σύμβαση της 27ης Οκτωβρίου, σύμβαση η οποία καθιστά την χώρα για δεκαετίες προτεκτοράτο των δανειστών της και βάζει τον λαό σε στυγνή λιτότητα δίχως τέλος, μόνον ως συνέχεια του δωσιλογισμού Παπανδρέου μπορεί να χαρακτηριστεί.


Σύμφωνα με την πρόταση Σαμαρά, αμέσως μόλις η μεταβατική Κυβέρνηση κυρώσει την δανειακή σύμβαση, θα προκηρυχθούν  εκλογές!
Θα κληθούν δηλαδή εξωκοινοβουλευτικοί αχυράνθρωποι, καθηγητές πανεπιστημίου, δικαστικοί, ακαδημαϊκοί κ.λ.π. να υπογράψουν την καταδίκη της Ελλάδος και του λαού της για τις επόμενες γενιές.
Και μετά θα πάμε σε εκλογές! Για να ψηφίσει τι ο ελληνικός λαός, ρε ανδρείκελα του κοινοβουλίου; Να επικυρώσσει την ευθανασία του, την οποία πάλι αποφασίσατε και εκτελείτε ερήμην του;

Η πρόταση Σαμαρά είναι δόλια και για έναν ακόμη λόγο: Διότι η μεταβατική κυβέρνηση που θα κληθεί να εφαρμόσει όσα προδοτικά έχει αποφασίσει ο Παπανδρέου, ουσιαστικά θα δώσει συγχωροχάρτι στον σημερινό Πρωθυπουργό και ...τέρμα τα  Ειδικά Δικαστήρια και το Γουδί! Με άλλα λόγια, ο Παπανδρέου θα βγει ως λευκή περιστερά από την ιστορία!!!
Ούτε γάτα ούτε ζημιά, για κανέναν από όλους αυτούς του δωσιλόγους πολιτικούς που καταδικάζουν τον λαό και καθιστούν την Ελλάδα αμερικανο-γερμανο-γαλλικό προτεκτοράτο!!!
Ο Σαμαράς, ο οποίος αποκήρυσσε την ενδοτικότητα Παπανδρέου, κατηγορώντας τον ότι με την συμφωνηθείσα δανειακή σύμβαση της 27ης Οκτωβρίου, το μόνο που θα πετύχει είναι  η Ελλάδα να βρεθεί το 2020 εκεί όπου ήταν το 2009,  σήμερα σπεύδει να προσυπογράψει την πολιτική Παπανδρέου, μόνο και μόνο για λίγα ευρώ! Ρίχνει δηλαδή στην δουλεία την χώρα για 8 δις ευρώ!

Ρε αλήτες, ο ελληνικός λαός έχει φιλότιμο, φιλοπατρία και εθνική υπερηφάνεια.Προτιμά να μείνει φτωχός και αξιοπρεπής, παρά να είναι καταδικασμένος, δουλοπρεπής και οσφυοκάμπτης, όπως τον θέλετε εσείς. Ο Έλληνας πέρασε διά πυρός και σιδήρου για χιλιάδες χρόνια, αγωνιζόμενος για την Πατρίδα, την αξιοπρέπεια και την περηφάνεια του. Έμαθε να λέει ΟΧΙ και να αγωνίζεται για την ελευθερία του. Και σεις, τον οδηγείτε βιαίως στην ταπείνωση και τον εξευτελισμό; Για λίγα ψωρο-ευρώ, πουλάτε την Πατρίδα του και την ψυχή του Έλληνα στους εχθρούς του;Ρε αλήτες, δεν έχετε φιλότιμο μέσα σας;



πηγή
========================================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .