Πρωτοδικείο Αθηνών: Δικαίωσε τους κατόχους μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Συνέχεια στο μεγάλο θέμα της Τράπεζας της Ανατολής και των διεκδικήσεων όσων κατέχουν τίτλους μετοχών...

Πρόκειται για το θέμα που προκάλεσε πανελλήνιο σάλο πέρυσι τον Σεπτέμβριο, με αφορμή τον πρώτο Έλληνα ο οποίος εμφανίστηκε να κατέχει τέτοιο τίτλο, ο Πατρινός Αρτέμης Σώρρας.

Για όλους αυτούς τους μήνες που το θέμα δεν μονοπωλούσε το ενδιαφέρον, υπήρχε σε εξέλιξη ο δικαστικός αγώνας κατόχων τίτλων μετοχών από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι είχαν προσφύγει στην Ελληνική δικαιοσύνη. Και ζητούσαν αν δεν τους καταβληθούν τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία των μετοχών, όπως τουλάχιστον από τη δική τους πλευρά ισχυρίζονται, να τους προσκομιστούν τα έγγραφα γύρω από την εκκαθάριση ή ό,τι άλλο αφορούσε την Τράπεζα της Ανατολής.

Το Πρωτοδικείο της Αθήνας εξέδωσε την υπ' αριθμ 6341/2012 απόφαση η οποία κοινοποιήθηκε στις 4 Ιουλίου και βάσει αυτής δικαιώνονται σε απόλυτο βαθμό όσοι έκαναν την προσφυγή! Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ότι η Εθνική Τράπεζας της Ελλάδος είναι υποχρεωμένη, με δικαστική απόφαση πια, να δώσει όλα τα έγγραφα στους δικαιούχους. Και επειδή δεν είχε ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της Τράπεζας της Ανατολής, οι προσφυγόντες «βλέπουν» τώρα ανοικτό τον δρόμο για νέες δικαστικές ενέργειες οι οποίες να αποσκοπούν στην διεκδίκηση των χρημάτων που αντιστοιχούν στις μετοχές που έχουν στα χέρια τους!

Βέβαια θυμίζουμε ότι από την άλλη πλευρά η στάση που έχει τηρηθεί εξ αρχής στο ζήτημα, είναι πως όλοι οι τίτλοι που έχουν στην κατοχή τους οι πολίτες δεν έχουν καμία απολύτως αξία. Μένει πάντως να δούμε τη συνέχεια, η οποία αναμένεται να δοθεί εντός Οκτωβρίου στις δικαστικές αίθουσες, ύστερα από άλλες νομικές πρωτοβουλίες που πρόκειται να πάρουν οι ενδιαφερόμενοι.

  
πηγή 

Υ.Γ. Για το ιστορικό της υπόθεσης μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Ιδού η απάντηση: Πράκτορας το κάθαρμα. Γι’ αυτό η τεράστια κινητοποίηση φυγάδευσης του.

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται στο μυστήριο με το δίποδο ανθρωποειδές της Πάρουπου έστειλε αδιάβαστο ένα αθώο κορίτσι. Χάρη στην παρατηρητικότητα ενός φίλου αναγνώστη του makeleio.gr, του Στάθη(πάντα είχαμε εμπιστοσύνη στις ικανότητες των φίλων μας)φτάσαμε σε ένα τουρκοσκοπιανό φόρουμ που ενισχύει την φιλία ανάμεσα στις “εθνοτικές” μειονότητες των “Μακεδόνων” και των “Τούρκων” που ζουν στην Ελλάδα.
Είναι το http://turkeymacedonia.wordpress.com/2010/03/10/immigrants-in-greece/. Ως βινιέτα αναγνώρισης έχει τους χάρτες της Τουρκίας και της “Μακεδονίας”, των Σκοπίων δηλαδή που τα
εξαμβλωματικά παρακλάδια του Σόρος ονειρεύονται για να κάνουν την Ελλάδα, Κόσσοβο.
foroum-pakistanos2
Turkey & Macedonia,Turkish and Macedonian friendship αναγράφεται στο λογότυπο με πηχαίους λευκούς τίτλους. Και ποιο “πουλάκι” φιλοξενείται σε συνέντευξη για τους μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα από τους Τούρκους δουλέμπορους; Μα φυσικά ο κύριος Waqas Ahmed, who hails from a small village of Gujrat, is typical. He had paid Rs 700,000 to the agent in Gujrat to get to Unaan. Ο κτηνάνθρωπος της Πάρου. Όχι δεν είναι συνωνυμία. Είναι ο ίδιος. Αχμέτ Βακάς. Από το χωριό Gujrat του Πακιστάν. Η συνέντευξη είναι μια τυπική ιστορία ενός κατακαημένου και βασανισμένου μετανάστη, κυνηγημένου από το αστυνομικό σύστημα μιας χώρας που το 50% των κατοίκων της, όπως λέει, είναι ρατσιστές. Και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα για έναν “φουκαρά” που πουλούσε ηλεκτρικά είδη στην Πλάκα για να ζήσει. Και ξέρουμε καλά ποιοι πουλάνε και πως πουλάνε ηλεκτρικά στην Πλάκα. Είτε τα κλέβουν είτε είναι οι ίδιοι κλεπταποδόχοι είτε τους τα πηγαίνουν για να φαίνονται κλεπταποδόχοι.
foroum-pakistanos3
Τώρα μάλιστα. Εξηγούνται πολλά. Η υπερπροστατευτικότητα στον κτηνάνθρωπο με τις κουκούλες full face, η “Αμερικανίδα” δικηγόρος του Αλεξάνδρα Δήμου που έχει εξαιρετικές σχέσεις με την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα και υπερασπίζεται από την εποχή του 2000 Αμερικανούς και όχι μόνον πολίτες που κάνουν διακοπές στα νησιά(δεν είναι έτσι κυρία Δήμου;), οι αστυνομικοί-κασκαντέρ που έπαιζαν κωμικοτραγικού ρόλους μπροστά στις κάμερες των ρεπόρτερ, η διαστρέβλωση και παραποίηση της ηλικίας ενός “πράκτορα” που τον έκαναν με το ζόρι 19 ετών για να τον στείλουν πακέτο στον Αυλώνα και από εκεί σε δίκη που ένας Θεός ξέρουμε πότε θα γίνει, η μυστικοπάθεια των αξιωματικών της ΕΛΑΣ των Κυκλάδων που τους ρωτούσαμε να μας πουν τα ακριβή του στοιχεία και μας έκαναν την πάπια. Για έναν περίεργο τύπο ενός ακόμα περίεργου εργοδότη του που απ’οτι φαίνεται έχει και άλλες “ενασχολήσεις” κρατώντας αλλοδαπούς χωρίς χαρτιά σε έναν ξενώνα-μυστήριο.
Μια χώρα “σουρωτήρι” με τους μειοδότες και τους “κουκουλοφόρους” να αρμενίζουν βιάζοντας τα παιδιά μας, αποκτώντας πέτσινο πολιτικό άσυλο εις το όνομα του Αλλάχ και του φιλόδοξου ονείρου της συνένωσης της Νέας Βαλκανικής του Μεγάλου Οθωμανικού Τόξου.
Ακούει κανείς εκεί στην Κατεχάκη;

Όλοι ρε πουσταριά βολέψατε το κωλοσόι σας ; ... γαμώ το σόι σας . Εμείς από κώλο βγήκαμε ρε γαμημένα λαμόγια ;

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Ή κ. Διαλετή Φρύνη, είναι η γυναίκα του γνωστού  Λαφαζάνη. Η κυρία είναι κρατικοδίαιτη και πληρώνεται από την ΑΤΕ δηλ. από ΕΜΑΣ τους μαλάκες ! Σαν αναπληρωτής ταμίας του Συλλόγου εργαζομένων της ΑΤΕ είναι......"απαλλαγμένη εργασίας" και ενώ εμείς την πληρώνουμε αυτή ξύνει το , σαφώς περιποιημένο και απηλλαγμένο από περιττή τριχοφυΐα (!), πράμα της ...

Εκτός αυτού η κυρία είναι και στο ΔΣ του ταμείου υγείας των υπαλλήλων της ΑΤΕ.. δηλ. τα παίρνει και από εκεί... καταλάβατε τώρα γιατί φωνάζει ο Λαφαζάνης; Γιατί η κυρία μπορεί να χρειαστεί να δουλέψει τώρα που θα πάει στην Πειραιώς καθώς οι θέσεις των κηφήνων εκεί είναι λίγες και πιασμένες...

Ψηφίστε τους πάλι τους μαλάκες ... άλλοι αυτοκτονούν ή καταστρέφονται και αυτά τα αριστεροδέξια βρομόσκυλα πλουτίζουν περισσότερο .

Αναρωτιέμαι αν ήρθε η ώρα να πάρουμε τα όπλα και μαζί με τα λαθρόσκυλα περιποιηθούμε και αυτούς τους απατεώνες λαθρολάγνους ...