Ντοκυμαντέρ του δημοσιογράφου Alex Jones με ελληνικούς υπότιτλους , αποκαλύπει : Ολα τα μέλη της bilderberg ειναι στιγεροί δολοφόνοι .

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ - ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ
Το  συναρπαστικό ντοκυμαντέρ του δημοσιογράφου Alex Jones με ελληνικούς υπότιτλους: Endgame: blueprint for global enslavement. To "Endgame" είναι το τελικό αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας πάνω σε ιστορικά ντοκουμέντα που εξηγούν γιατί οι ηγέτες αυτού του κόσμου είναι μανιακοί με τον απόλυτο έλεγχο, της κατακυρίευσης και της σκλαβιάς της ανθρωπότητας, χειριζόμενοι τρομαχτική ισχύ για χάρη μόνο της ισχύoς, συγκεντροποιώντας την εξουσία σε ένα αδυσώπητο παγκόσμιο κυβερνητικό σύστημα, και επιδιώκοντας την "τελική λύση τους" για παγκόσμιο πληθυσμιακό αποδεκατισμό.

Πρώην αρχηγός Τουρκικών ΕΔ: "είμαστε κότες" !!!

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


 Σοκ στην Τουρκία: Διέρρευσε στο διαδίκτυο μέρος της ομιλίας του πρώην αρχηγού των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Ισίκ Κοσάνερ, ο οποίος παραιτήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες. Στο ντοκουμέντο ο Κοσάνερ μιλά σε αξιωματικούς και τονίζει τα τραγικά λάθη και τις γκάφες που κάνει ο τουρκικός στρατός στις μάχες με τo PKK. Πάντως ο Κοσάνερ είναι καυστικός και για τους αξιωματικούς και κυρίως των μηχανοκίνητων μονάδων öπου τονίζει ότι υπάρχουν αξιωματικοί που μόλις γίνει μια μάχη παρατούν τα όπλα τους και φεύγουν.
 

H συμβολή των νησιών του Ιονίου Πελάγους για την ΑΟΖ

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Το θέμα της ΑΟΖ δεν είναι τοπικό και πρέπει να το εξετάζουμε ολικά και σφαιρικά, ειδικά όταν πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις φοβίες μερικών. Η θέσπιση της ΑΟΖ δεν αφορά αποκλειστικά το Αιγαίο Πέλαγος βέβαια, αλλά και το Ιόνιο Πέλαγος, δίχως να ξεχάσουμε και το Λιβυκό. Με άλλα λόγια, η μελέτη της ελληνικής ΑΟΖ πρέπει να γίνει από όλες τις πλευρές, έτσι ώστε εκεί που υπάρχουν δυσκολίες να στηριζόμαστε σε δεδομένα, τα οποία έχουν κατοχυρωθεί.

" Όμνυμι Απόλλωνα Ιητρόν " - Πώς προέκυψε ο ιατρικός όρκος.

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Πρώτος Ιατρός Θεραπευτής ήταν ο θεός του λευκού φωτός, ο Λύκειος Απόλλων. Η θεϊκή του λάμψη μετουσιώθηκε κάποτε σε μουσική με την οποία θεράπευε. Με τον ύμνο του, τον Παιάνα, καθαρίζονταν πολιτείες ολόκληρες από τις επιδημίες της πανούκλας και της χολέρας. Με τη λύρα του έπαιρνε τη φλόγα των πυρετών. Γι’ αυτό οι γιατροί ορκίζονται σ’ αυτόν. "Όμνυμι Απόλλωνα Ιητρόν" -λένε- και στον υιό του τον Ασκληπιό και στην εγγονή του την Πανάκεια...