Ο προφήτης (sic!) Μωάμεθ ήταν παιδεραστής ! Είχε παντρευτεί την εξάχρονη Aisha .

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

 
 Τα στοιχεία ; Ακλόνητα ! Ας δούμε μερικά απ΄αυτά :

- Η Aisha διηγήθηκε πώς ο προφήτης την νυμφεύθηκε όταν εκείνη ήταν έξι ετών, και συνευρέθηκε μαζί της συζυγικά όταν εκείνη ήταν εννέα ετών. Μετά εκείνη έμεινε μαζί του εννέα χρόνια . (Sahih Al-Bukhari, μετάφραση Δρ. Muhammad Matraji, (New Delhi: Islamic Book Service, 2002), αριθ. 5133. Επίσης 5134.)
- Έμεινε εκεί επί δύο χρόνια περίπου και μετά νυμφεύθηκε την Aisha όταν εκείνη ήταν κορίτσι μόλις έξι ετών, και ολοκλήρωσε τις συζυγικές τους σχέσεις όταν εκείνη έγινε εννέα ετών . (Sahih Al-Bukhari, μετάφραση Δρ. Muhammad Matraji, (New Delhi: Islamic Book Service, 2002) αριθ. 3896.)
- Ο Urwa αφηγήθηκε: Ο Προφήτης το συνέταξε (το γαμήλιο συμφωνητικό) με την Aisha όταν εκείνη ήταν έξι ετών και ολοκλήρωσε τον γάμο του μαζί της όταν εκείνη έγινε εννέα ετών . (Sahih Al-Bukhari, μετάφραση Δρ. Muhammad Matraji, (New Delhi: Islamic Book Service, 2002), αριθ. 5158)
- Η Aishaαναφέρει: Ο Απόστολος του Αλλάχ με νυμφεύθηκε όταν ήμουν έξι ετών, και με πήρε μέσα στο σπίτι του όταν έγινα εννέα ετών.
(Sahih Muslim, μετάφραση Abdul Hamid Siddiqi, αριθ. 3310.)

- Η Aishaανέφερε πως ο Απόστολος του Αλλάχ ην νυμφεύθηκε όταν εκείνη ήταν επτά ετών, και πως την πήγαν στο σπίτι του σαν νύφη όταν έγινε εννέα ετών, και οι κούκλες της ήταν μαζί της. Και πως όταν εκείνος απεβίωσε, εκείνη ήταν δεκαοκτώ ετών . (Sahih Muslim, μετάφραση Abdul Hamid Siddiqi, αριθ.3311)
Είναι πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός και πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο Μωάμεθ ήταν παιδεραστής ...

Τώρα το γιατί την παντρεύτηκε ... ε , ήταν θέλημα αλλάχ !
- Η Aisha αφηγήθηκε πως ο Προφήτηςτης είχε πει: «Σε είχαν παρουσιάσει μέσα σε όνειρό μου δύο φορές. Σε είδα ζωγραφισμένη σε ένα κομμάτι μετάξι και κάποιος μου είπε , «Αυτή είναι η σύζυγός σου». Όταν ξεσκέπασα την ζωγραφιά, είδα πως ήταν η δική σου μορφή. Είπα: «Αν αυτό είναι από τον Αλλάχ, τότε ας γίνει.» (Sahih Al-Bukhari, αριθ. 5078.)
Και αν κατάλαβα καλά η Aisha ήταν κόρη του αδελφού του ?!
- Ο Προφήτηςζήτησε από τον Abu Bakr το χέρι της Aisha σε γάμο. Ο Abu Bakr του είπε: «Μα, αφού είμαι αδερφός σου.» Ο Προφήτης του είπε: «Είσαι όντως ο αδερφός μου, σύμφωνα με την θρησκεία του Αλλάχ και το Βιβλίο του, όμως εκείνη είναι νόμιμο να την νυμφευθώ.» (Sahih Al-Bukhari, αριθ. 5081)
Τώρα σχετικά με τα καθήκοντα της Aisha ... ε δεν ήταν και τιποτε το ιδιαίτερο ...
- Ο Sulaiman bin Yasar αφηγείτο: «Την ρώτησα την Aishaσχετικά με τα ρούχα τα λερωμένα με σπέρμα. Εκείνη μου είπε: «Συνήθως το ξέπλενα από το ένδυμα του Απόστολου του Αλλάχκαι εκείνος μετά πήγαινε για προσευχή, με τα σημάδια του νερού ακόμα ορατά.» (Sahih Al-Bukhari, αριθ. 230)
- Η Aisha έλεγε: Σε περίπτωση που το έβλεπες ήταν αρκετό αν απλώς πλενόταν εκείνο το σημείο, και, σε περίπτωση που δεν το είχες δει, τότε ήταν αρκετό να ραντίσεις εκείνο το σημείο με νερό, επειδή, όποτε τυχόν το παρατηρούσα πάνω σε ρούχο του Αγγελιοφόρου του Αλλάχαπλώς το έξυνα να φύγει από το ρούχο και εκείνος έκανε προσευχή καθώς το φορούσε. (Sahih Al-Bukhari, αριθ. 566)
- Η Aisha αφηγήθηκε: «Συνήθιζα να πλένω το σπέρμα από τα ρούχα του Προφήτηαλλά ακόμα και τότε, πάλι παρατηρούσα ένα ή δύο κηλίδες να υπάρχουν πάνω στα ρούχα του».(Sahih Al-Bukhari, αριθ. 232 )


Αυτό το σκουλήκι απειλεί Έλληνες μέσα στην Ελλάδα . Το ιστολόγιο ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** τον στέλνει να πάει να γαμηθεί και ... βλέπουμε

 

Ο ραββίνος Μοντερχάι Φριζή που είχε παραδεχτεί ότι τον Κοσμά τον Αιτωλό τον σκότωσαν οι Εβραίοι, απειλεί ευθέως τα attikanea και την Πόπη Σουφλή.(βιντεο)

ΡΑΒΒΙΝΟΣ - ΜΟΡΤΝΕΧΑΙ ΦΡΙΖΗ
Ο/Η Μορντεχάϊ Φριζής άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Μεγάλη τιμή για τα attikanea να τα απειλούν οι... ...":
http://www.youtube.com/watch?v=ZHF65q865Ns Παρακαλώ
Και επισήμωςμε αυτό το σχόλιο - βιντεο,  στο μάτι του κυκλώνα των Εβραίων τα  attikanea και η υπογράφουσα!
Αυτό κι αν είναι είδηση μεγατόνων τουλάχιστον για μένα!
Στο βίντεο που ακολουθεί ο ραβίνος Μόντερχαϊ Φριζή, εξαπολύει απειλές και η απόπειρα τρομοκράτησής μου, είναι πέραν του δέοντος, σαφής.
Στην ουσία, προεξοφλείται η εξόντωσή μου.

Χωρίς καμία διάθεση να παραστήσω την γενναία ή την ηρωίδα, αυτό ούτε με απασχολεί, ούτε με φοβίζει.
Αντιθέτως δυναμώνει την πίστη μου στον Χριστό και την Πατρίδα μου.
Αφού μια ασήμαντη γυναίκα όπως εγώ, κατάφερε να ενοχλήσει τον ραββίνο, σε σημείο που να εκδόσει ειδικά για μένα βίντεο στο οποίο οι απειλές που εκτοξεύονται έχουν σαφές μήνυμα...αυτό λέει πολλά.
Είναι ο ίδιος ραββίνος, που είχε το θράσος να ομολογήσει ότι οι Εβραίοι σκότωσαν τον Άγιο ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ, και να μιλήσει με ασεβέστατα λόγια εναντίον μιας μεγάλης μορφής της Ορθοδοξίας μας και όχι μόνο.

Λυπάμαι για τον απλό εβραϊκό λαό, που έχει τέτοιους εκπροσώπους της θρησκείας του.
Λυπάμαι για τον απλό εβραϊκό λαό, που θέλει να ζήσει ειρηνικά με τους άλλους λαούς, αλλά του το στερούν μισαλλόδοξοι και φανατικοί εκφραστές της θρησκείας του.
Γιατί με τον απλό εβραϊκό λαό, δεν έχω κανένα πρόβλημα.. με τους εχθρούς της Πατρίδας και του Χριστιανισμού τον οποίο ασπάζομαι, έχω...

Εχθροί του Χριστιανισμού και της Ελλάδας, χιλιάδες χρόνια τώρα, δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξετε.
Γεννάτε μίσος, ζείτε  και τρέφεστε από αυτό, απειλώντας και καταστρέφοντας όσους σας αντιστέκονται.
Μην με κάνετε ηρωίδα, κύριε Φριζή... δεν είμαι.
Ομολογήτρια της πίστης και της πατρίδας μου όμως, μπορώ να γίνω.
Ξέρω πως έχετε την δύναμη να με εξαφανίσετε από προσώπου γης  με χιλιάδες τρόπους..
Μέχρι την τελευταία μου ανάσα όμως, θα υπερασπίζομαι την Χριστιανική Πίστη και την Πατρίδα μου, από τους εχθρούς και τους διαβολείς της, όπως είστε εσείς.

Πόπη Σουφλή
Σε όσους εύχονται & επιζητούν εξόντωση των Εβραίων, ΠΡΟΣΟΧΗ
Published on Dec 17, 2013
Σε όσους εύχονται και επιζητούν δημόσια ένα νέο Ολοκαύτωμα, μία νέα εξόντωση του εβραϊκού λαού, όπως στο αντισημιτικό http://attikanea.blogspot.co.il/2013/...,
αν στο μέλλον πειραχτεί έστω και μία τρίχα Εβραίου στην Ελλάδα, τους καθιστάται η ΠΡΟΣΟΧΗ πως θα αντιμετωπιστούν με νόμιμα μέσα, ως ηθικοί αυτουργοί. 




Δείτε τώρα, ποιός είναι ο ραββίνος Μορντεχαι Φριζης...που απειλεί τα attikanea  και την υπογράφουσα...
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013
Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΜΟΡΝΤΕΧΑΙ ΦΡΙΖΗ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΙΑΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΕΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ - ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ..ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΤΗΝΩΔΙΑΣ....ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

 ΡΑΒΒΙΝΟΣ - ΜΟΡΤΝΕΧΑΙ ΦΡΙΖΗ
Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΜΟΡΝΤΕΧΑΙ ΦΡΙΖΗ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΗΣΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.....
ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ ΜΟΡΝΤΕΧΑΙ ΦΡΙΖΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.  




 

ΒΛΑΣΦΗΜΕ ΜΟΡΝΤΕΧΑΙ ΦΡΙΖΗ.....ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΟ ΣΑΣ .....ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟΤΑΛΜΟΥΔ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ , ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΤΑΜΟΥΔ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.... 

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ..... 
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (Κ.Ι.Σ) - ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ...Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΜΣΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ,ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ.....ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ - Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.


πηγή