Και εν συνεχεία μπήκε στο τζιπ των 100.000 ευρώ που χρησιμοποιεί τον χειμώνα (το καλοκαίρι έχει την "Πόρσε") και κατευθύνθηκε στο σπίτι της των 5.000.000 ευρώ...

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


H Δέσποινα Βανδή μην μπορώντας μάλλον να δεχτεί τις αλήθειες που ακούστηκαν από τον Νότη Σφακιανάκη ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το σχήμα στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον», στο οποίο επρόκειτο να συνεργαστούνε.
Αναλυτικά, η δήλωσή της σχετικά με τον Νότη Σφακιανάκη, είναι η εξής:
«Τον Νότη τον συνάντησα για πρώτη φορά πριν 16 χρόνια. Από τότε κατάλαβα πως ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερος, όπως και αν ακούγεται και μεταφράζεται αυτό, ξεχωριστός ως καλλιτέχνης και με συνέπεια ωστόσο ως προς και τα δύο, όλον αυτό τον καιρό.
Ακραίος και ανατρεπτικός σε αξίες και πιστεύω. Δικαίωμα του κάθε ελεύθερου ανθρώπου σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, να λέει τη γνώμη του και να την υποστηρίζει.
Διαφωνούσα κατά καιρούς σε πολλά από αυτά που έλεγε, άλλοτε συμφωνούσα, όσο εξτρεμιστικά και αν εκφραζόταν (Νότης είναι αυτός). Παρά την διαφορετική άποψη που έχουμε γενικότερα στις σχέσεις, στην ζωή και τη δημοκρατία, θεωρούσα ότι καλλιτεχνικά θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε σε μια μουσική σκηνή.
Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι τα πράγματα που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που μας ενώνουν. Αποχωρώ με λύπη.
Και κάτι τελευταίο…
Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες...
Αυτό».
Και εν συνεχεία μπήκε στο τζιπ των 100.000 ευρώ που χρησιμοποιεί τον χειμώνα (το καλοκαίρι έχει την "Πόρσε") και κατευθύνθηκε στο σπίτι της των 5.000.000 ευρώ...

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις που έκανε ο γνωστός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης αναφορικά με τη στήριξη που δήλωσε ότι παρέχει στη Χρυσή Αυγή.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν η αιτία για τον "χωρισμό" τους ...

 Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr