Ξεφτιλίστηκαν τα παπαγαλάκια !

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο





Δημοσιοποιήθηκαν προ ολίγου τα πρακτικά της βουλής, σύμφωνα με τα οποία ο ηθοποιός και συριζαίος βουλευτής Πάντζας φώναξε το "Χάιλ Χίτλερ".

 Ας ζητήσουν συγγνώμη τώρα οι συκοφάντες και οι απατεώνες που από το πρωί υβρίζουν και προσβάλουν την Χρυσή Αυγή.

 Η Χρυσή Αυγή... απαιτεί από τα παπαγαλάκια του συστήματος να ανακαλέσουν άμεσα τις εις βάρος μας συκοφαντίες, ειδάλλως θα υποστούν τις νόμιμες συνέπειες για διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντική δυσφήμηση.

 Αμέσως μετά το επίμαχο περιστατικό, ο βουλευτής Ζακύνθου του Σύριζα Κοντονής παρεδέχθη ενώπιον κοινοβουλευτικών συντακτών την γκάφα τους να φωνάξουν "Χάιλ Χίτλερ" μέσα στη βουλή. 

Το ίδιο δήλωσε και ο έτερος συριζαίος μεγαλοπαράγοντας Βούτσης στους διαδρόμους. Στο 0:31 του επίμαχου βίντεο μάλιστα ακούγεται και γυναικεία φωνή να φωνάζει "Χάιλ Χίτλερ" και ως γνωστόν εκείνη την ώρα δεν υπήρχε γυναίκα βουλευτής στα έδρανα της Χρυσής Αυγής.

 Αρχικά οι Συριζαίοι παραδέχθηκαν το ατόπημά τους, όταν όμως τα κανάλια ξεκίνησαν να ρίχνουν τους ποταμούς λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής, η Κουμουνδούρου τους έδωσε γραμμή να αρχίσουν τα ψέμματα και τις αθλιότητες. Αυτή είναι η απόλυτη ξεφτίλα των συριζαίων που δεν έχουν το θάρρος να αναλάβουν την ευθύνη των πράξεών τους.

 Μια ζωή δειλοί, ψεύτες και συκοφάντες.

 Τώρα όμως, μέσα από τα πρακτικά της βουλής έλαμψε η αλήθεια.