Αποκάλυψη Βόμβα: «Εμείς γνωρίζουμε ότι η CIA έχει αποφασίσει ότι ο Σαμαράς θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας»

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Ποιός λέει τα παραπάνω λόγια ή καλύτερα ποιός τα γράφει (διότι υπάρχει έγγραφο); Διαβάστε τα επίσημα κατασχεμένα έγγραφα όπως τα αποκάλυψε το Εργαστήριο Γραφολογίας της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας και το
Πόρισμα του εισαγγελέα για ένα γεγονός που συνέβη κατά το 1993 όταν ο Σαμαράς ήταν ακόμη στη Ν.Δ. του Μητσοτάκη. Φωτίζει τα γεγονότα σήμερα και μας κάνει να αναρωτηθούμε (με στοιχεία) ποιος είναι ο ρόλος του σε αυτά τα 22 χρόνια, όπως επίσης και το φλερτ της Ν.Δ. κυριολεκτικά με σατανιστικούς χώρους που κάνουν ανθρωποθυσίες (χωρίς την παραμικρή υπερβολή, όπως θα δείτε).
Τα παραπάνω λόγια του τίτλου τα γράφει η περιβόητη οργάνωση Scientology, που τότε λειτουργούσε μέσω του «φιλοσοφικού» κέντρου ΚΕΦΕ, το οποίο η Δικαιοσύνη έκλεισε οριστικά το 1997. Τα γράφει σε Αναφορά της Μυστικής Υπηρεσίας της (Γραφείο Ειδικών Υποθέσεων -“OSA”), η οποία κατασχέθηκε το 1995 στις εφόδους του εισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή στα γραφεία του ΚΕΦΕ. Ειδικότερα, ήταν το αρχείο OSAP1.RPT στην 83η κατασχεμένη δισκέτα. Τα ηλεκτρονικά πειστήρια που βρέθηκαν σε σκληρούς δίσκους υπολογιστών και σε δισκέτες, σόκαραν τους αστυνομικούς και δικαστικούς σε σημείο που λόγω της «Υπόθεσης Scientology-ΚΕΦΕ» η Αστυνομία δημιούργησε Τμήμα Ηλεκτρονικών Πειστηρίων (Computer Forensics) διότι είδε πόσο χρήσιμο και πολύτιμο αποδεικτικό υλικό μπορούν να αποτελέσουν τα ψηφιακά περιεχόμενα και ίχνη σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αποθηκευτικά μέσα. Και ο Σαμαράς ήταν μέσα σε αυτά.
Χαρακτηριστικό απόσπασμα της αμετάκλητης απόφασης του Εφετείου το 1997 για την ταυτότητα της Scientology (η οποία, μέσω της CIA από το 1992, γνώριζε πολλά για τον Σαμαρά και την μελλοντική εξέλιξή του): «είναι μία οργάνωση με ολοκληρωτικές δομές και τάσεις που στην ουσία περιφρονεί τον άνθρωπον, ενώ ενεργεί ελεύθερα και μόνον κατ’ επίφαση προκειμένου και αποκλειστικά να προσελκύσει μέλη τα οποία στην συνέχεια υφίστανται πλύση εγκεφάλου, με απώτερο σκοπό την δημιουργία κατευθυνόμενου τρόπου σκέψης».

Στο έγγραφο τα στελέχη της Scientology λένε ότι γνωρίζουν σχετικά με τη CIA ότι έχει αποφασίσει για τον Σαμαρά να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας (δεν τους «κάθισε» το θέμα με τον Κοσκωτά και άλλα και καθυστέρησαν μέχρι τώρα) και ότι μία υπόθεση που την βλέπουν ως σκάνδαλο, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κατά των Scientology και Νέας Δημοκρατίας (του Μητσοτάκη-Σαμαρά). Δηλαδή η Scientology έβλεπε τον εαυτό της στο ίδιο «στρατόπεδο» με τη Ν.Δ. των Μητσοτάκη-Σαμαρά. Μήπως διότι μαζί με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά (όπως περιγράφει άλλο έγγραφο), ξεκίνησαν από τότε με τη συνεργασία του Μητσοτάκη (και της Βιργινίας Τσουδερού) τη διαγραφή του θρησκεύματος για τις ταυτότητες και την τυφλή αποδοχή κάθε ξένης οργάνωσης ως «Εκκλησίας»; Κάποιο πρόσφατο νομοσχέδιο δεν σας θυμίζει; Αυτό δηλαδή που τώρα ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος μας φορτώσανε μαζί με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος «συμπτωματικά» ήταν ένας από τους δικηγόρους της Scientology;
Η ιστορία που τα στελέχη της Scientology φοβούνται ότι θα παρουσιαστεί ως σκάνδαλο αν μαθευτεί, αφορά τα μεγάλα στελέχη της Ν.Δ. τότε, τους Έβερτ, Φύσσα και Δημητροκάλλη, που φέρονται να προσπαθούν να καλύψουν ως δώρο την αγορά από τον Έβερτ μίας Mercedes, ώστε να μην πληρώσει φόρους και να τους μοιραστούν μεταξύ τους. Περιγράφουν τον Δημητροκάλλη, υπεύθυνο Οικονομικών του κόμματος, ως τον πατέρα του Δημητροκάλλη από τη γνωστή τότε ομάδα σατανιστών της Παλλήνης που έκαναν ανθρωποθυσίες. Γιατί άραγε; Και είναι σύμπτωση που μόλις πρόσφατα στη Γλυφάδα ο σατανιστής που θυσίασε μία γυναίκα, φαίνεται να έχει στενές οικογενειακές σχέσεις με τη Ν.Δ. σε σημείο που πασίγνωστος δικηγόρος και αυτοκόλλητος του Σαμαρά να έχει αναλάβει την υπεράσπισή του;
Εκτός από την πρωθυπουργοποίηση Σαμαρά, στο έγγραφο αναφέρεται και κάτι άλλο που βλέπουμε να κάνει σήμερα η κυβέρνηση των ΗΠΑ: την απόπειρα διάσπασης της Ε.Ε. μέσω εσωτερικών συγκρούσεων. Το έγγραφο γράφει ότι η NSA θα μπορούσε να έχει σχεδιάσει να ξεφορτωθεί την Ευρωπαϊκή Κοινότητα ξεκινώντας έναν πόλεμο μεταξύ των μελών της. Ακριβώς αυτό που βλέπουμε σήμερα να γίνεται μεταξύ βορρά και νότου με σοβαρή πιθανότητα ακόμη και τη διάσπαση ή διάλυση της Ε.Ε. Υπάρχει βέβαια καθυστέρηση και σε αυτό όπως με την πρωθυπουργοποίηση Σαμαρά, αλλά τα απρόοπτα γεγονότα στην Ελλάδα εκείνη την εποχή καθυστέρησαν πολύ τα σχέδια.
Παραθέτουμε και αποσπάσματα από το Πόρισμα του εισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή, ο οποίος έκανε τρεις εφόδους το 1995 στο σαηεντολογικό ΚΕΦΕ και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δικαστική δίωξη της Scientology με αποκορύφωμα το κλείσιμο του ΚΕΦΕ το 1997. Αυτόν τον άνθρωπο (όπως θα δείτε στο επόμενο άρθρο) τον κυνήγησε το περιβάλλον (?) του Ευάγγελου Βενιζέλου. Ρε κάτι συμπτώσεις!

Το γεγονός ότι από το 2012 περίπου είδαμε γεγονότα που επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες της ακραίας ρατσιστικής οργάνωσης, πριν από 20 χρόνια περίπου (!!!), δεν είναι ισχυρή απόδειξη ότι η σημερινή κατάσταση (και ό,τι οδήγησε σε αυτήν) είναι απολύτως σχεδιασμένη και ελεγχόμενη; Είναι αδύνατο να είναι τυχαία η ταυτόχρονη συνύπαρξη Σαμαρά, Λοβέρδου, Βενιζέλου και άλλων άμεσα σχετιζόμενων με τη Scientology στους κόλπους της προδοτικής συγκυβέρνησης, οι οποίοι μάλιστα έπαιξαν απίστευτα υποστηρικτικό ρόλο προς την ακραία ρατσιστική οργάνωση (ταυτόχρονα με την υποστήριξη από την CIA που έλαβε όπως θα δείτε).
hellasforce
http://www.katohika.gr/2014/10/cia-eixe-apofasisei-oti-o-samaras-tha-gini-prothipourgos.html

Πηγή

ΒΡΕΘΗΚΕ η θρυλική «ΠΥΛΗ του ΑΔΗ»!!! ΓΙΑΤΙ φρουρείται από το υπουργείο Άμυνας;

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Aμύθητος αρχαιολογικός θησαυρός βρέθηκε στη Μεσσηνία-Άνω του ενός δισ. ευρώ εκτιμάται μόνο η αξία των χρυσών κτερισμάτων!!! Η πύλη του Άδη στην Ιθώμη και το μεγάλο μυστικό!!!
Ναι όσο απίστευτο και να φαίνεται, βρέθηκε ο θολωτός τάφος του θρυλικού Βασιλιά της Αρχαίας Μεσσήνης, Αριστόδημου, ο οποίος για αιώνες τώρα ήταν βασική επιδίωξη της αρχαιολογικής υπηρεσίας και εκατοντάδων επίδοξων θησαυροκυνηγών, οι υποίοι είχαν κυριολεκτικά ανασκάψει την ανατολική πλευρά του ιερού όρους της Μεσσηνίας, Ιθώμη, όπου κατά τον Παυσανία είχε… ταφεί ο εν λόγω βασιλιάς. Πολλοί πίστευαν από τα παλαιότερα χρόνια, ότι ο τάφος του Αριστόδημου ο οποίος είχε θυσιάσει την κόρη του,σύμφωνα με χρισμό του μαντείου των Δελφών, προκειμένου να απελευθερωθεί η Μεσσηνία από τους Σπαρτιάτες, ότι βρίσκεται κοντά στο χωριό Αριστοδήμειο της Ιθώμης και για το λόγο αυτό έδωσαν στο χωριό αυτό το όνομα του θρυλικού βασιλιά.
Νεότερες μελέτες ιστορικών είχαν αποφανθεί ότι ο περιβόητος τάφος με τους αμύθητους θησαυρούς, βρίσκεται κοντά στο αρχαίο φράγμα του ποταμού “Βαλύρα”, όπου κατά την ιστορία διάβηκε ο λυράρης της αρχαιότητας Θάμυρις και συνέβη το γνωστό περιστατικό της ρίψης της λύρας στο νερό μετά της τύφλωσή του από τις εννέα Μούσες. Έκτοτε η περιοχή αυτή οργώνονταν κατά καιρούς από λαθροανασκαφείς, οι οποίοι εφοδιασμένοι με ανιχνευτές μετάλλων προσπαθούσαν τις νύχτες να εντοπίσουν τον θησαυρό που θα τους έκανε βαθύπλουτους. Εις μάτην όμως, γιατί παρά τις δεκάδες τρύπες που δημιούργησαν σκάβοντας, ο θησαυρός ήταν αδύνατον να εντοπιστεί.Όμως όσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος, όπως λέει και ο σοφός λαός.
Και η στιγμή που ήρθε ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μια ομάδα ανθρώπων της περιοχής που αγαπούν την πολιτιστική παράδοση της περιοχής τους και προσπαθούν με κάθε τρόπο να την προστατεύσουν και να την προβάλουν.
Η πύλη του Άδη στην Ιθώμη και το μεγάλο μυστικό!!!
Η ομάδα αυτή των ανθρώπων του πολιτισμού της Ιθώμης, αξιοποιώντας αρχαίες γραφές σύμφωνα με τις οποίες, κοντά στο αρχαίο φράγμα του ποταμού ΄΄Βαλύρα” ή κατά την σύγχρονη ονομασία “Μαυροζούμενα”, υπάρχει η πύλη του Άδη, εκεί που δηλαδή περνούσαν οι ψυχές των αποθανόντων για τον άλλο κόσμο στην αρχαιότητα, την εντόπισαν έχοντας ο βοηθό τους την σύγχρονη τεχνολογία GPS και έφθασαν μετά από πολύ κόπο στο επίμαχο σημείο, καθώς ήταν καλυμμένο από οργιώδη βλάστηση και μια πέτρινη πλάκα η οποία είχε ελαφρώς μετακινηθεί στο διάβα των αιώνων.
Η είσοδος στην φερόμενη ως πύλη του Άδη άφησε την ερευνητική ομάδα εμβρόντητη καθώς βρέθηκαν σε μια φυσική σπηλιά,διαστάσεων εδάφους 7,63 Χ 8,45 m , η οποία περίτεχνα είχε μετατραπεί σε υπόγειο θολωτό τάφο.
Στο βορινό μέρος υπάρχει μαρμάρινος τάφος με την επιγραφή “Αριστοδήμω Μεσσηνίων Βασιλεί” , ο οποίος είναι ανέγγιχτος και τριγύρω διάφορα ειδώλια απόατόφιο χρυσάφι, λήκυθοι οι οποίες περιέχουν χρυσαφένια ομοιώματα κλώνων ελιάς, χρυσαφένια κτερίσματα και χρυσοελεφάντινο αγαλματίδιο του Ιθωμάτα Διός.
Αμέσως η ομάδα ενημέρωσε τις αρχές ασφαλείας του νομού,τον καθηγητή αρχαιολογίας κ.Πέτρο Θέμελη οποίος κατέφθασε αμέσως από την Αρχαία Μεσσήνη, τον υπουργό Πολιτισμού και τις δικαστικές αρχές, προκειμένου να προστατευθεί πάση θυσία ο μεγάλος και ανεκτίμητος αυτός θησαυρός.
Σύμφωνα με μεταλλειολόγο που συμμετείχε στην ομάδα, η αξία σε χρυσό των ευρημάτων εκτιμάται σε περίπου ένα δισ. ευρω, ενώ συμπεριλαμβανομένης της αρχαιολογικής και καλλιτεχνικής τους αξίας, κατά τον κ.Θέμελη, τούτη ανέρχεται στο 100/πλάσιο!!! Το περιστατικό αυτό που συνέβη λίγο πριν το μεσημέρι εχθές Σάββατο, σύμφωνα με ασφαλείς και καλά διασταυρωμένες πληροφορίες μας, έχει προκαλέσει σεισμό στο κυβερνητικό επιτελείο.
Ήδη η περιοχή,σύμφωνα με το pentapostagma.gr, έχει περικυκλωθεί από ένοπλους άνδρες της ασφάλειας, οι οποίοι καμουφλάρονται σε κάθε σημείο πρόσβασης στην περιοχή για την πιθανότητα ληστείας. Ακόμα έχουν επιστρατευθεί και σύγχρονα συστήματα δορυφορικής παρακολούθησης που διέθεσε το υπουργείο άμυνας.

Αν μιλήσει ο μπατζανάκης του Σαμαρά , πέφτει η κυβέρνηση ! Αυτός ο κύριος ξέρει για τα "μαύρα σακούλια" που έμπαιναν στο σπίτι του Σαμαρά !

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

sekeris3

Πρόκειται για τον άνθρωπο κλειδί που γνωρίζει τα πάντα γύρω από την οικογένεια Σαμαρά. Το τελευταίο χρονικό διάστημα(δυο χρόνια περίπου) είναι εξαφανισμένος από παντού. Η μυστήρια ζωή του, ταξιδεύει κάπου ανάμεσα στη Γερμανία και την Ελλάδα. Όπως μυστήριος και απρόσιτος είναι και ο ίδιος. Κάποιοι λένε ότι εξακολουθεί και βλέπει τον καταζητούμενο(;)από τις Ελληνικές αρχές, Μιχάλη Χριστοφοράκο, στο Μόναχο.


sekeris

Ξέρει καλά το καταζητούμενο πρώην αφεντικό της Siemens, τον Χρήστο Καραβέλα όπως και τον υπό περιοριστικούς όρους υπόδικο, Ηλία Γεωργίου. Όλοι τους, ξέρουν το κοινό “μυστικό”: Πως έπεσε και γιατί έριξαν τον Μητσοτάκη το “βρώμικο” 1993. Αυτά που ξέρει ο εικονιζόμενος Βαγγέλης Σέκερης, 48 ετών σήμερα, είναι τα περισσότερα. Όχι μόνον γιατί ο Σέκερης είναι ανώτερος υπάλληλος της Siemens HELLAS αλλά γιατί τύγχανε μέχρι το περασμένο καλοκαίρι , να είναι ο μπατζανάκης του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Είχε παντρευτεί την αδερφή της γυναίκας του προδότη, την Ιλιάνα, κόρη της Τέτης Κρητικού, της “ξεματιάστρας” του Ναυπλίου. Μέχρι που χώρισαν. Όσοι έχουν ακούσει τον Σέκερη να μιλά με φίλους του, φέρεται να έχει πει: “Αυτός μου χάλασε την οικογένεια”, εννοώντας τον άφιλο πρωθυπουργό. Τα οικογενειακά τους , δεν μας νοιάζουν. Για άλλα ενδιαφερόμαστε. Που ξέρει ο Σέκερης και δεν λέει.
Στον πρώην συγγενή Ευάγγελο Σέκερη, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, τώρα, την έσχατη στιγμή, είναι υποχρεωμένο να του θέσει κάποια ΣΟΒΑΡΑ ερωτήματα. Και εάν έχει φιλότιμο, αγαπάει την πατρίδα του, έχει πολιτική άποψη και αντιλαμβάνεται ότι ο Σαμαράς καταστρέφει με ξένες εντολές την Ελλάδα, ας απαντήσει. Εαν έχει φιλότιμο.
1)Το επίμαχο διάστημα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη πιεζόταν από την Siemens και τον Κόκκαλη να υπογράψει την σύμβαση μαμούθ για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ, που βρισκόταν; Δεν ήταν από τα πιο έμπιστα πρόσωπα της Διοίκησης της Γερμανικής εταιρείας και μάλιστα ήταν ένας από τους γνώστες των διαπραγματεύσεων για να πάνε τα εκατομμύρια του λαού στην τσέπη των Ναζί; Ναι ή όχι, Σέκερη; Που ήσουν τότε;
2)Που έμενες τότε, Σέκερη; Δίπλα από το σπίτι του Χριστοφοράκου στην Νέα Ερυθραία; Που έμενε ο Σαμαράς; Στην πεθερά του; Δίπλα και κοντά σε σένα; Στο σπίτι της πεθεράς του Σαμαρά, πήγαινες; Πόσες φορές, Σέκερη;
3)Είχες ακούσει ποτέ να κουβαλάνε μαύρες σακούλες στο σπίτι της πεθεράς, Σέκερη; Τι είχαν οι σακούλες, Σέκερη; Καφετί κομφετί; Το ποσό 13.000.000 σου λέει κάτι; Μήπως υπήρξε ποτέ στα κιτάπια των αφεντικών σου, Καραβέλα και Γεωργίου; Μήπως, λέμε; Μίλα Σέκερη. Τράβα σε έναν εισαγγελέα και σώσε την ψυχή σου και την πατρίδα, κακομοίρη μου γιατί θα πάτε όλοι φυλακή. Όσο δεν μιλάτε, τόσο επιβαρύνετε τη θέση σας. Τι είχαν οι σακούλες, Σέκερη; Χαμομήλι; Πόσα σακούλια με κομφετί, είχαν μπει στην οικία Κρητικού; Χαμομήλια για το στομάχι, Σέκερη;
 Samaras-kokkalis
4)Στην πρώτη ομιλία Σαμαρά του αποστάτη στο Ζάππειο, η οικογένεια Καραβέλα(του ανθρώπου που μίζωνε τους πολιτικούς)ήταν από κάτω και χειροκροτούσε, φωνάζοντας “Σαμαρά, Σαμαρά;”. Μίλα Σέκερη, Σώσε την ψυχή σου και την πατρίδα. Ποιοι Γερμανοί δοσίλογοι χρηματοδότησαν την ΠΟΛ.ΑΝ του Αντώνη Σαμαρά, Βαγγέλη Σέκερη; Και με πόσα;
Αυτοί θα πάνε να φάνε κουφέτα στη Γιορτή για τα 40 χρόνια των διεφθαρμένων. Αντί να τρώνε κόλλυβα που θα τους φτιάξει ο λαός.
Ποιοι και με πόσα, Βαγγέλη Σέκερη; 

Το ρεπορταζ που ακολουθεί είχε δημοσιευτεί στην “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ”
στις 19 Μαρτίου 2013

ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΣΕΚΕΡΗΣ (μπατζανάκης του Σαμαρά) ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Η διαπλοκή SIEMENS-ελληνικού κράτους εξαιτίας της οποίας η χώρα πήρε καταστροφική πορεία, εξακολουθεί να καταδυναστεύει τον τόπο.
Το «θα κάτσουμε στα τέσσερα» του Α. Σαμαρά (όπως αποκάλυψε ο πρώην βουλευτής του Ν. Νικολόπουλος), που δόθηκε ως μετεκλογική ντιρεκτίβα για την επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου, έχει τις ρίζες του στην εξάρτηση που εξακολουθεί να έχει το πολιτικό σύστημα από τη Siemens. Ο σημερινός Πρωθυπουργός, όπως φαίνεται είναι δεμένος πισθάγκωνα από την Μέρκελ, λόγω της μακρόχρονης σχέσης του με τη Siemens. Ο Ευάγγελος Σέκερης, σημαίνον στέλεχος της γερμανικής εταιρείας στη χώρα μας, είναι ο μπατζανάκης του Α. Σαμαρά (έχει παντρευτεί την μικρότερη αδερφή της συζύγου του Γεωργίας) που κρατάει στα χέρια του σημαντικές λεπτομέρειες, οι οποίες επιβεβαιώνουν την υποτελή εξάρτηση του Έλληνα Πρωθυπουργού από την Siemens.
Εάν ο Σέκερης ανοίξει το στόμα του, τότε θα αποκαλυφθούν οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους ο Σαμαράς συνεχίζει να εξαθλιώνει τον λαό. Θα αποκαλυφθεί γιατί ο Μεσσήνιος πολιτικός εξαπάτησε τον λαό με το «όχι άλλα μέτρα», για να αποδειχθεί τελικά προθυμότερος όλων να «καρφώσει το μαχαίρι στην πλάτη του λαού» και  να ξεπουλήσει τον τόπο. Η σχέση Siemens-Σαμαρά θα αποκαλύψει πολλά για το αμαρτωλό παρελθόν του Έλληνα Πρωθυπουργού και θα καταδείξει γιατί η γερμανική μπότα συντρίβει τον ελληνικό λαό. Ο Ε. Σέκερης εάν μιλήσει, θα ρίξει τη κυβέρνηση. Η ελληνική Δικαιοσύνη όμως, καθεύδει!
Η ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ SIEMENS,  ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ! ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΣΕΚΕΡΗ!!!
Τουλάχιστον ως περίεργη χαρακτηρίζεται η στάση της ειδικής ανακρίτριας- εφέτου κ. Μαρίας Νικολακέα, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση της Siemens. Πήρε στα χέρια της το σχετικό φάκελο από τον συνάδελφό της Ν. Ζαγοριανό (ο ανακριτής που άφησε τους Καραβέλα-Χριστοφοράκο να αποδράσουν), συνεχίζοντας τη διερεύνηση της υπόθεσης με βραδύτατους ρυθμούς . Ουσιαστικά την έχει βάλει στο… ψυγείο και δείχνει να την έχει ξεχάσει εκεί. Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι ενώ η κ. Νικολακέα  κάλεσε στις 17 Μαΐου 2010 τον Ευάγγελο Σέκερη να τον εξετάσει ως μάρτυρα, μετά από λίγο ειδοποίησε τηλεφωνικά την γραμματέα του Χριστοφοράκου (ο οποίος το είχε ήδη σκάσει στη Γερμανία), να μην πάει για κατάθεση!!!
«Θα τον ειδοποιήσω εγώ πότε θα έρθει», είπε η ανακριτής. Μέχρι σήμερα κι ενώ συμπληρώνονται 3 χρόνια από την κλήση της κ. Νικολακέα προς τον Σέκερη, ο τελευταίος δεν έχει κληθεί να καταθέσει!  Ποια… αναλαμπή ήταν αυτή που υπαγόρευσε στην τακτική ανακρίτρια να μετανιώσει για την κλήση που απέστειλε προς τον κ. Σέκερη; Ήταν μόνον η …αναλαμπή που απέτρεψε την κατάθεση Σέκερη ή προέκυψε κάτι άλλο; Και γιατί τέλος πάντων επί 3 χρόνια δεν ξανακλήθηκε από την ανακρίτρια ο Σέκερης; Δεν είναι ουσιώδης μάρτυρας; Ε λοιπόν, εμείς αποδεικνύουμε στην κ. Νικολακέα ότι ο Σέκερης έχει να πει πολλά και πρέπει να τον καλέσει.
Ιδού για ποιους λόγους:
1. ΙΔΙΟΧΕΙΡΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΣΕΚΕΡΗ: «Ο Κιουλάφας ( Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής ΟΤΕ) μας ζήτησε γύρω στο 1’-2’ (εκατομμύρια) δρχ» !
Ο Ηλίας Γεωργίου, Γενικός Διευθυντής Τηλεπικοινωνιών της Siemens (επί Χριστοφοράκου), ο οποίος ήδη για την υπόθεση είναι υπόδικος και κατέβαλε 700.000 ευρώ ως εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος,  όταν βρισκόταν στη γερμανική εταιρεία  απέστειλε τον Οκτώβριο του 1997 ιδιόχειρο σημείωμα στον Ευάγγελο Σέκερη, ο οποίος τότε ήταν επιφορτισμένος με το θέμα των συμβάσεων ΟΤΕ-SIEMENS-INTRACOM (Kόκκαλης). Το σημείωμα αυτό, ο Γεωργίου το γνωστοποιούσε και στους Καραβέλα –Σταυριανό. Ο μεν Καραβέλας, εκείνο το διάστημα ήταν Οικονομικός Γενικός Διευθυντής Επικοινωνιών της Siemens, ο δε Σταυριανός, Διευθυντής του Τομέα Επικοινωνιών της γερμανικής εταιρείας.
Σήμερα, ο Καραβέλας είναι φυγόδικος στο εξωτερικό, ενώ ο Σταυριανός υπόδικος.
Το ενημερωτικό σημείωμα προς τον Σέκερη, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και το διαβάζουμε με προσοχή:
«Υποβοηθητικές ενέργειες του κ. Κιουλάφα (βλέπε συνημμένα).
Μου έχει γίνει τον τελευταίο καιρό στενός κορσές. Πάντως είναι αλήθεια ότι με τις ενέργειές του βοηθά στην γενικότερη διαμόρφωση του κλίματος. Γι’ αυτό το Συνέδριο (Ημερίδα) στη Σάμο την ουσιαστική βοήθεια θα την έχει στο χωριό. Από μας ζήτησε γύρω στο 1’-2’ Δρχ.
Φρονώ ότι δεν μπορούμε να αρνηθούμε.
Υπογραφή Γεωργίου 06.10.97».
Η ανακριτής κ. Νικολακέα γνωρίζει το συγκεκριμένο memo; Ενδιαφέρθηκε να μάθει τι σόι χρήματα ήταν αυτά που απαιτούσε ο Κιουλάφας από τη Siemens; Γιατί απαιτούσε ο Κιουλάφας το ποσό αυτό και τι ήθελε να το κάνει; Μίζες ήταν; Τι ήταν αυτά τα διαπλεκόμενα εκατομμύρια; Γιατί ο Γεωργίου συμβουλευόταν τον  Σέκερη να τα δώσει ή όχι; Ο ίδιος μάλιστα ο Γεωργίου «φρονούσε» ότι έπρεπε να δώσουν τα χρήματα στον Κιουλάφα, διότι «με τις ενέργειές του βοηθά στην γενικότερη διαμόρφωση του κλίματος»!!! Ενώ, όπως συμπληρώνει  ο Γεωργίου, ο Κιουλάφας θα «έχει ουσιαστικότερη βοήθεια από το χωριό»! Ποια… «ουσιαστικότερη βοήθεια» εννοούσε; Υλική; Και ποιο είναι το… χωριό; Μήπως έχει σχέση με την INTRACOM, το χωριό; Εύλογες απορίες διατυπώνουμε, για τις οποίες η κ. Νικολακέα δεν γνωρίζουμε τι απαντά. Ή αν την ενδιαφέρει να πάρει απάντηση. Γιατί αυτό που γνωρίζουμε έως τώρα, είναι ότι έχει κλειδώσει την υπόθεση Siemens στο ψυγείο χωρίς να καλεί τον Ευάγγελο  Σέκερη ούτε τον κ. Κόκκαλη! Ή κάνουμε λάθος κυρία Νικολακέα;
samaras-sibilidis
2. Ο ΣΕΚΕΡΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ
Η εξεταστική για το σκάνδαλο της Siemens επιτροπή της βουλής, κάλεσε και εξέτασε δύο φορές τον Ε. Σέκερη και όπως προκύπτει από τα πρακτικά τον θεώρησε αξιόπιστο μάρτυρα.
Στο παρακάτω έγγραφο, τόσο ο Πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής κ. Βαλυράκης, όσο και το μέλος Θανάσης Παφίλης, απονέμουν τα εύσημα για την αξιοπιστία του μάρτυρα:
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ: Ναι, μου δώσατε και έναυσμα. Γιατί το ρωτούσαμε συνεχώς και μάλλον τώρα έχουμε οριστική απάντηση, κύριε Πρόεδρε. Έχουμε φάει τα σαμάρια-όπως λέμε στο χωριό μου-να ρωτάμε συνέχεια ποιος πλήρωνε τη PRICE WATERHOUSE ενάμισι με δυο μήνες και τελικά έρχεται σήμερα να μας μιλήσει έγκυρα και υπεύθυνα ο κ. Σέκερης.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Μας έδωσε και μια άλλη πληροφορία, ότι στο διαγωνισμό του 1.000.000 προσέφεραν και άλλοι.
Και ενώ ο κ. Σέκερης κατέθεσε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής δύο φορές, η ανακρίτρια κ. Νικολακέα αν και κάλεσε τον μάρτυρα, ξαφνικά μετάνιωσε. Και ακόμη, τρία χρόνια μετά, παραμένει… μετανιωμένη!!!
Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ ΠΡΟΗΧΘΗ ΣΕ… ΥΠΟΥΡΓΟ!
Διαολεμένη σύμπτωση; Ο μέχρι πρότινος φυσικός προϊστάμενος της ανακρίτριας στην υπόθεση Siemens κ. Χρήστος Αθανασίου (Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων ), όχι μόνον δεν έλεγξε για τη βραδύτητά της την κ. Νικολακέα, αλλά όλως συμπτωματικώς, πριν από λίγο καιρό τον πήρε ο Α. Σαμαράς στην ΝΔ τον έβαλε σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας και σήμερα είναι Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών! Σημειώνεται ότι ο κ. Αθανασίου, όπως κατήγγειλε στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος, είναι συγγενής του κ. Σικέλη, υπεύθυνου διαφάνειας της Siemens στην μετά Χριστοφοράκο εποχή. Ο κ. Σικέλης, είναι ο άνθρωπος που συνέβαλε στον εξωδικαστικό συμβιβασμό-χάρισμα υπέρ της Siemens, που κανόνισε ο Σαμαράς! Περιέργως και ο κ. Σικέλης δεν εκλήθη να καταθέσει, ούτε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής ούτε στην κ. Νικολακέα! Κοίτα κάτι συμπτώσεις;
Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΠΟΤΑ ΤΗΣ SIEMENS ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!
Ο Πρωθυπουργός δείχνει δέσμιος της Siemens, φοβούμενος χιονοστιβάδα αποκαλύψεων. Τα μέχρι σήμερα στοιχεία πάντως, εμφανίζουν στοιχεία σχέσης διαπλοκής του κ. Σαμαρά με την γερμανική εταιρεία.
Ιδού πού φαίνεται να εμπλέκεται το όνομα του Σαμαρά με τη Siemens:
1. Κουκούλωσε τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Siemens. Ενώ, η ομόφωνη απόφαση της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής καταλόγισε το ποσό των 2 δις ευρώ στην SIEMENS ως χρηματική αποζημίωση για την ζημιά που προκάλεσε στο δημόσιο, ο κ. Σαμαράς στις 23/8/2012 «κούρεψε» τον εξωδικαστικό συμβιβασμό δια του Στουρνάρα, στο ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ!!! Με την ενέργειά του αυτή ο κ. Σαμαράς προκάλεσε το κοινό αίσθημα και ζημίωσε το ελληνικό Δημόσιο. Ενήργησε υπέρ των συμφερόντων της Siemens, την ώρα μάλιστα που είχε έτοιμη την ομόφωνη απόφαση της εξεταστικής επιτροπής, η οποία είχε ήδη καταλογίσει το ποσό των 2 δις ευρώ στην γερμανική εταιρεία! Να επισημανθεί ότι την επομένη του εξωδικαστικού συμβιβασμού ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε με την Μέρκελ! Προφανώς, με την ενέργειά του αυτή θέλησε να δώσει τα διαπιστευτήρια της αξιοπιστίας του στη γερμανίδα καγκελάριο!!!  Μέχρι σήμερα όμως, αν και έχουν περάσει 7 μήνες από τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, κ. Σαμαράς δεν φαίνεται να διεκδικεί ούτε καν τα 200 εκατομμύρια ευρώ. Μήπως η Siemens θα μας αποζημιώσει όπως μας …αποπλήρωσαν οι Γερμανοί το κατοχικό δάνειο;
2. Καρατζαφέρης: «Ο Σαμαράς είναι στις λίστες της Siemens». Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης είχε δηλώσει επί λέξει, σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Ο κ. Σαμαράς αναφέρεται μέσα στις λίστες της SIEMENS. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Από ‘κει και πέρα η οποιαδήποτε δικαιολογία δική του, δεν πείθει. Είπε ο κ. Σαμαράς ότι “ενδιαφερόμουνα για κάποιον συγγενή μου που ήταν στέλεχος της SIEMENS για να προωθηθεί”». Για να κληθεί ο Σαμαράς από συγγενή του να τον προωθήσει στη Siemens, αν μη τι άλλο σημαίνει ότι επικοινώνησε με υψηλά ιστάμενα στελέχη της γερμανικής εταιρείας ώστε να επιτύχει τον σκοπό του. Άρα, γνώριζε πρόσωπα και πράγματα μέσα στην Siemens.
3. Ο σύμβουλος του Σαμαρά, σε στενές σχέσεις με τη Siemens! Αλλά και ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Παπασταύρου, που φέρεται να είναι συνδιαχειριστής του επενδυτικού fund 550 εκατομμυρίων δολαρίων, φαίνεται πως έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τη Siemens, σύμφωνα με ανακοίνωση-καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ   ότι έγινε προσπάθεια να αποτραπεί η διερεύνηση του προέλευσης των 550 εκατομμυρίων δολαρίων!
4. Καραβέλας: Χρηματοδότης της ΠΟΛ.ΑΝ;
Ο Καραβέλας, από τα σημαντικότερα στελέχη της SIEMENS λέγεται ότι υπήρξε χρηματοδότης της Πολιτικής Άνοιξης του κόμματος που ίδρυσε ο Σαμαράς μετά την αποχώρησή του από την ΝΔ.
5. Δώρα από τη Siemens κατευθείαν στο σπίτι του Σαμαρά
Ήδη το έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ για τα δώρα που έφταναν  στο σπίτι του Αντώνη Σαμαρά στη Κηφισιά, από την Siemens, όταν ήταν επικεφαλής της Πολιτικής Άνοιξης! Τα δώρα έστελνε τακτικά από τα γραφεία της Siemens στο Μαρούσι, ο γιος του Μιχάλη Χριστοφοράκου!  Τα δελτία αποστολής έφευγαν από την Siemens Ελλάς με την υπογραφή της Γραμματέως του Χριστοφοράκου, Αικατερίνης Τσακάλου!
ΜIZA SIEMENS ΣΕ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ!
Το ανέφερε ο Γ. Καρατζαφέρης (κυκλοφορεί και σε youtube στο διαδίκτυο) ότι η Siemens μιζάρησε με 870.000 μάρκα μικρό κεντροδεξιό κόμμα την περίοδο 1999-2000 το οποίο δεν κατάφερε να μπει στην Βουλή. Ποιο κόμμα ήταν αυτό άραγε; Για την ιστορία αναφέρουμε ότι την περίοδο εκείνη δεν μπήκαν στην Βουλή η «ΠΟΛ.ΑΝ» και το κόμμα του Στέφανου Μάνου.


Του Μάκη Βραχιολίδη

πηγή