To μέγεθος του κόσμου !!!

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Μια συναρπαστική απεικόνιση με το μέγεθος του κόσμου που θα σας καταπλήξει !!!! 








Πούστης και Εβραίος ... ο αναμενόμενος συνήθης συνδυασμός ...

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Ποιος ; Μα ο υπ. εξ. της Γερμανίας , ο πολύς Guido Westerwelle .
 Στις παρακάτω φωτογραφίες την-τον βλέπουμε  μετά του-της ... συζύγου ...


Άντε βρε και καλούς απογόνους ... και αν περισσέψει κανένα με βούλες να μου το κρατήσεις ...

Όσο για το Εβραίος ; Ε καλά ! Τι εθνικότητα νομίσατε πως θα ήταν στο τιμόνι της πιό πλούσιας ευρωπαϊκής χώρας .
Χαρείτε τον πισωγλέντη με το εβραϊκό του σκουφάκι ...


Θέλει να τοποθετήσει επίτροπο οικονομικών στην Ελλάδα , τρομάρα του ... εσύ έλα βρε ... με τον κώλο , ξέρεις εσύ ... γ@αμημένε ξεκωλι@ρη ...

IMIA: Γιατί στην Ελλάδα όλοι εχτές ξέχασαν ξαφνικά την μαύρη αυτή επέτειο;

| 1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Τι συνέβη με τους 10 τούρκους κομμάντος που αιχμαλώτισαν οι δύο Ελληνες οϋκάδες στην μικρή Ιμια;

Περίμενα να περάσει η χτεσινή μέρα, για να διαπιστώσω κάτι που προσωπικά ανέμενα και το θεωρούσα σοβαρό! Στις 28 Ιανουαρίου του 1996, διεπράχθη κατά την προσωπική μου άποψη, η πιο προδοτική υπόθεση στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδος, η οποία δεν έχει εξιχνιαστεί ποτέ, και ο ...
Πρωθυπουργός τότε, Κώστας Σημίτης, ευχαρίστησε δημόσια τις ΗΠΑ!! Προφανώς και γράφω για την υπόθεση των Ιμίων! Εκανα μια βόλτα χτες, στα sites των επωνύμων δημοσιογράφων αλλά διαπίστωσα ότι … ξέχασαν την μαύρη αυτή επέτειο! Περίμενα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων αλλά μάταια! Κι αυτοί είχαν ξεχάσει.

Ακουσα ραδιοφωνικά προγράμματα και δεν αναφέρθηκε ούτε λέξη!

Διάβασα τον ημερήσιο τύπο και αισθάνθηκα ότι ουδείς κι εκεί θυμήθηκε !

Είναι δυνατόν;

Είναι δυνατόν να μην θυμήθηκε έστω ένας Ελληνας δημοσιογράφος ότι σαν χτες, πριν 16 χρόνια τρία παλληκάρια μας βρήκαν τραγικό θάνατο με το ελικόπτερό τους στο Αιγαίο!;!

Είναι δυνατόν να μην θυμήθηκε κανείς ότι στα Ιμια, η μεγαλύτερη νίκης της Ελλάδας, μετατράπηκε μετά από δύο τηλεφωνήματα ξένων διπλωματών, στην μεγαλύτερη σύγχρονη στρατιωτική ήττα που υπέστη η χώρα μας και με αυτή οι Τούρκοι «γκριζάρισαν το μισό Αιγαίο»;

Θα πει κανείς, ότι ίσως ο δημοσιογραφικός κόσμος … «βοηθά» τον μέσο Ελληνα να «ξεχάσει» την ντροπή που αισθάνθηκε τότε και δεν αναφέρει τίποτα!

Μπορεί κάποιος να το πει και αυτό! Αλλωστε, στην Ελλάδα ζούμε!

Προσωπικά, είμαι από αυτούς που πιστεύουν ακράδαντα ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ τέτοιες μέρες! Γιατί, πρωτίστως ξεχνάμε όλους αυτούς που έφεραν τη χώρα μας στο σημείο αυτό και παρά ταύτα, συνεχίσουν να μας κυβερνάνε!

Το πείραμα λοιπόν που έκανα εχτές πέτυχε!

Αποδείχτηκε ότι στην Ελλάδα έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει να αποτίσεις φόρο τιμής στους ήρωες σου! Σε αυτούς που προστατεύουν με την ζωή τους , το βιός σου και την οικογένειά σου!

Δυστυχώς μόνο η «Χρυσή Αυγή» τους θυμήθηκε και αυτό είναι ότι χειρότερο για την κοινωνία μας! Δεν «ανήκουν» τα Ιμια στην Χρυσή Αυγή ούτε τα παλληκάρια μας έπεσαν για χάρη της!

Σήμερα δεν θα προβούμε σε καμία απολύτως ανάλυση της ιστορικής υπόστασης εκείνης της μέρας! Εχουμε χρόνο να ασχοληθούμε αργότερα, μιας και τα γεγονότα των Ιμίων, απασχολούν σύσσωμη την ερευνητική ομάδα των AegeanTimes.gr

Απλά θα κάνουμε μια υπόθεση εργασίας και θα μπούμε στον πειρασμό να ρωτήσουμε τον κ. Πάγκαλο, τον κ.Παπανδρέου, τον κ. Σημίτη κάποια πράγματα απλά!

Τα Ιμια ως γκρίζα ζώνη είχαν οριοθετηθεί από την εποχή του Σαμπαχατίν Τσακμάκογλου και δέθηκαν στο άρμα της Τουρκικής πολιτικής από το παρ ολίγο θύμα της 17Ν, τον τούρκο διπλωμάτη που έχει τώρα δικό του κόμμα στην γειτονική χώρα, Ντενίζ Μπουλούκμπασι !

Τα Ιμια όπως αποκαλύψαμε το 2001(!) δεν επιλέχτηκαν τυχαία! Όπως και κάθε «γκρίζα ζώνη στο Αιγαίο». Αποτελούν περιοχές όπου υπάρχουν κοιτάσματα υδρογονανθράκων!

Τότε μάλιστα είχαμε δημοσιεύσει κι ένα χάρτη, που έδειχνε ότι υπάρχει ένα μεγάλο κοίτασμα στην περιοχή, που ξεκινά από την Μεγάλη Ιμια, κάνει ένα μεγάλο “S” και καταλήγει στην Γαύδο της Κρήτης!

Τα Ιμια επιλέχτηκαν για τον σκοπό αυτό. Να δηλώσει η Τουρκία διεκδίκηση των κοιτασμάτων και να παγώσει το ενδιαφέρον της Γαλλικής εταιρίας που τα εποφθαλμιούσε!

Μάλιστα ο τότε αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, είχε φτάσει σε σημείο να δηλώσει ότι «η Γαύδος είναι Τουρκική»!!!

Και όλοι στην Ελλάδα «τρελάθηκαν» με την δήλωση αυτή!

Ολοι εκτός αυτών που γνώριζαν την τακτική της Τουρκίας που δεν ήταν άλλη παρά «η μείωση του ενδιαφέροντος εταιριών για εκμετάλλευση των κοιτασμάτων». Βλέπετε καμιά τέτοια εταιρία δεν έμπαινε τότε στον κόπο να ασχοληθεί με μια τέτοια επένδυση, που εμπεριείχε Εθνικές Διεκδικήσεις!

Δυστυχώς ακόμη και σήμερα στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι η κρίση των Ιμίων ήταν μια επεκτατική προσπάθεια των Τούρκων Στρατηγών , ένας «τσαμπουκάς» και τίποτε παραπάνω!

Κανείς σήμερα δεν τολμά να πει, ότι :

Στην μεγάλη Ιμια, βρέθηκαν Ελληνες κομάντος

Στην μικρή Ιμια δέκα τούρκοι κομάντος

Το βράδυ, δύο (2) Ελληνες κομάντος, κολύμπησαν στην μικρή Ιμια και συνέλαβαν ΚΑΙ τους δέκα τούρκους κομάντος, αφήνοντάς τους με … όσα ρούχα τους γέννησε η μάνα τους!

Κανένας δεν τολμά να πει ότι τους δύο Ελληνες κομάντος τους διέταξαν να αφήσουν τους τούρκους και να επιστρέψουν στις μονάδες τους! Αυτό το κομμάτι της υπόθεσης, δεν το ακουμπά κανείς!

Κι όλα αυτά, πριν πέσει (για πολλούς πριν ρίξουν) το ελικόπτερο με τα τρία παλληκάρια μας που βρήκαν τραγικό θάνατο!

Το σοβαρότερο ζήτημα όμως είναι, ότι μέσα στα επόμενα οκτώ χρόνια, όσοι τούρκοι είχαν «πατήσει» στην μικρή Ιμια και συνελήφθησαν από τους δύο Έλληνες οϋκάδες, είτε πέθαναν, είτε είχαν κάποιο ... τροχαίο είτε εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας!!! Πάντως σήμερα δεν ζει πλέον ούτε ένας από αυτούς!

Κι αυτό δεν απασχόλησε ποτέ την Ελληνική Δημοσιογραφία, γιατί «έτρεμαν» στην ιδέα μήπως χαρακτηριστούν ως … Εθνικιστές!

Ποτέ μα ποτέ δεν τόλμησε να γράψει κανείς ή έστω να ψελλίσει ότι οι δέκα αυτοί τούρκοι κομάντος που κατατροπώθηκαν από δυο Ελληνόπουλα, ντρόπιασαν τον τουρκικό στρατό!

Κανείς δεν τόλμησε ποτέ να ρωτήσει: «είναι τυχαίοι όλοι αυτοί οι θάνατοι των τούρκων επίλεκτων στρατιωτών που πάτησαν την Ιμια, ή το μακρύ χέρι της Τουρκίας φρόντισε να κλείσει το στόμα και του τελευταίου μάρτυρα που υπέστη αυτή την υπέρτατη ξευτίλα από τους Ελληνες»;

Ετσι ώστε να μην υπάρχει ούτε ένας που να παραδεχτεί κάποτε, ότι σαφώς και οι Ελληνες στρατιώτες, αν και σε πλεονεκτική θέση, εντούτοις , δέχτηκαν διαταγή να οπισθοχωρήσουν κι ας είχαν πιάσει αιχμαλώτους τους Τούρκους!

Προσωπικά, δεν θα επιχειρήσω να σας πείσω –σήμερα- παραθέτοντας στοιχεία και ντοκουμέντα της εποχής μιας και δεν γνωρίζω –ακόμη- τι συνέβη ΚΑΙ με τους δέκα τούρκους κομάντος καθώς και τις ακριβείς συνθήκες θανάτου τους!

Αυτό που ξέρω πολύ καλά, είναι ότι ουδέποτε Ελληνας δημοσιογράφος που είχε μπροστά του, κάποιον από τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης αυτής, (πολιτικούς και στρατιωτικούς) δεν τόλμησε να ρωτήσει έστω το παραμικρό από αυτά! Και εχτές όλη η Ελλάδα ξέχασε ότι ήταν η επέτειος των Ιμίων.

Κι εμένα αυτό με τρομάζει ...

aegeantimes

ΥΓ. Το άρθρο αυτό αναρτήθηκε για να δείξει την κρατική αναλγησία και την εθνική μας λήθη ... Το γεγονός της σύλληψης των Τούρκων αμφισβητείτε .

Όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται με το δήθεν ολοκαύτωμα των εβραίων και όχι την θλιβερή επέτειο των Ιμίων .

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο







... και ο πισωγλέντης μεθύστακας δήμαρχος της Θεσσαλονίκης θέλει να μετατρέψει την Πλ. Ελευθερίας σε πάρκο μνήμης για τους Εβραίους !!

Βλέπουμε ότι όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται με το ολοκαύτωμα των εβραίων όταν έχουμε την θλιβερή επέτειο των Ιμίων. Οι βουλευτές και οι υπουργοί έτρεχαν δεξιά και αριστερά στις εκδηλώσεις της Ισραηλιτικής κοινότητας και δεν κατέθεσαν ούτε ένα στεφάνι στην μνήμη των τριών ηρώων των Ιμίων. Διαβάστε τώρα τις δηλώσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Μπουτάρη και του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δόλλη. Θα έλεγα "μα τι πίνουν";

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης, μιλώντας στην εκδήλωση μνήμης των Ελλήνων Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, στην Πλατεία Ελευθερίας, με σύνθημα «ποτέ ξανά». Όπως είπε ο κ. Δόλλης, η Θεσσαλονίκη έχασε στο Ολοκαύτωμα το 96% των μελών της εβραϊκής κοινότητας, καθώς 50.000 άνθρωποι οδηγήθηκαν τότε στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των επιζώντων των Ελλήνων Εβραίων του Ολοκαυτώματος, την κινητοποίηση όλων των αρμόδιων φορέων για την επιστροφή από τη Ρωσία των αρχείων της ισραηλιτικής κοινότητας Θεσσαλονίκης, τη μετατροπή της Πλατείας Ελευθερίας από πάρκινγκ σε πάρκο μνήμης για τους Εβραίους της πόλης και την ανέγερση μνημείου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, πρότεινε, στον χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.
Στον ρόλο της εβραϊκής κοινότητας στη διαμόρφωση του πολυπολιτισμικού χαρακτήρα της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ακόμη ο πρεσβευτής του Ισραήλ στην Αθήνα Αριε Μέκελ, ο εκτελεστικός διευθυντής της Αμερικανο-ισραηλιτικής κοινότητας Ντέιβιντ Χάρις και ο πρόεδρος του Ισραηλιτικού Συμβουλίου και της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης Δαυίδ Σαλτιέλ.
Μετά την επιμνημόσυνη δέηση και τους χαιρετισμούς, πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του ολοκαυτώματος.

ΥΓ. Δεν βάζω πηγή , διότι αλλοίωσα το κείμενο