ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ;

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Κατάλαβες τώρα, γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες
(ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ)
και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα
(ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ);
Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους μπακάλικα που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην ελληνική αγορά…
Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες;
Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δόσεις σου.
Με χαρτιά τυπωμένα σου πήραν και σου παίρνουνε το σπίτι, το χωράφι, το
μαγαζί.
Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο;
Όταν ένας πρωθυπουργός της χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι τού χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς τις παραγωγικές επενδύσεις, αλλά τον τζόγο.
Κατάλαβες τώρα ότι κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας τον πλούτο σου, τον ιδρώτα σου, με αέρα;
Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την… «ελεύθερη αγορά»;
Για να κλείσει ο μπακάλης της γειτονιάς και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα τής Γερμανίας.
Σε βγάλανε, ψαράκι, από τη γυάλα σου και στη συνέχεια σε πέταξαν στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, που έχουν τους δικούς τους κανόνες… διατροφής.
Κατάλαβες τώρα γιατί αγαπάνε τους «μη νόμιμους μετανάστες» τόσο πολύ οι εκλεγμένοι «αλήτες» μας;
Για να κάνουν με τη δυστυχία εκείνων κι’ εμάς δυστυχισμένους.
Κατάλαβες τώρα, ψαράκι, πόσο αξίζει η γυάλα σου;
Γιατί αυτή είναι η καλύτερη γωνιά στον κόσμο – το καλύτερο οικόπεδο – και την κοστολογούν μόλις 300 δις συμπεριλαμβανομένων και των… αρχαιοτήτων.
Κατάλαβες τώρα γιατί αλλάζουν το ονοματάκι στην Εθνική σου Οδό;
Θέλεις 45 ευρώ και πλέον για να πας από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώντας την Εθνική σου Οδό, ενώ ήταν υποχρέωση τού κράτους να την κατασκευάσει και όχι να την ξεπουλήσουν στον κάθε «όμορφο» που παριστάνει τον… εργολάβο.
Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα… χαζοκούτια;
Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια των… σήριαλ. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο.
Να σου κάνουν με το ζόρι »φιλική» γλώσσα τα … Τουρκικά !!! Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων «τίποτα», με καμιά ειδικότητα, στον αέρα.
Κατάλαβες τώρα γιατί σ’ έδιωξαν από το χωριό και από τη γη σου, δίνοντάς σου μια θέση στο… «δημόσιο»;
Για να τα δώσουν δωρεάν στους νέους… «εποίκους».
Κατάλαβες τώρα γιατί πρέπει το ζευγάρι να δουλεύει σε δυο δουλειές, ενώ ο παππούς θα πρέπει να δουλεύει ακόμα και στα… 70 του;
Για να μεγαλώνουν τα παιδιά μόνα τους χωρίς κανένα προσανατολισμό και αρχές.
Για να χαθεί η «καταραμένη» φυλή σου. Τούτο το ξέρουν πολύ καλά και γι’ αυτό προωθούν την… υπογεννητικότητα.
Κατάλαβες τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει κανένας σοβαρός άνθρωπος;
Επειδή αυτός δεν θέλει ν’ ανήκει στον θίασο των 300 που προδιαγράφουν οι κομματικές λίστες, τις οποίες συντάσσουν κυρίαρχα οι ντόπιοι τοποτηρητές της παγκοσμιοποίησης μαζί με τις «άγιες οικογένειες» του τόπου.
Έτσι, στο θέατρο που λέγεται… Βουλή, δεν θα βρείτε σήμερα σχεδόν κανέναν από τους λαμπρούς Έλληνες διανοητές και επιστήμονες, επειδή δεν είναι… θεατρίνοι.
Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ’ αυτά ;
Επειδή είναι υπεύθυνοι
για τον κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ…ΓΕΝΝΗΘΕΙ,
για την κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ…ΓΕΝΝΗΘΕΙ.
Γιατί δεν θέλουν άλλους Έλληνες σ’ αυτόν τον τόπο.
Ούτε στο γένος, ούτε στη σκέψη.
Αγαπητοί φίλοι. Αν βρείτε το παραπάνω κείμενο ενδιαφέρον και πραγματικό, παρακαλείσθε να το προωθήσετε.
Στις μέρες που ζούμε η ενημέρωση είναι μια μορφή αντίστασης που μας την προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία την οποία και χρησιμοποιούν κατά κόρον οι εξωθεσμικές δυνάμεις που δρουν πάντα στο…σκοτάδι…

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

chemolie
Κάθε χρόνο ένα κύκλωμα μαφίας, με ένα τζίρο δισεκατομμυρίων, σε συνεργασία με εντεταλμένα εργαστήρια που βγάζουν σκόπιμα διαγνώσεις για καρκίνο σε ανύποπτους ασθενείς, κάνει θραύση σε πολλές δυτικές χώρες. Η διαφθορά των ιατρικών και εργαστηριακών κυκλωμάτων είναι εμφανής σε όλα τα επίπεδα. Ποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι θα φτάσουμε στο σημείο, ιατροί να γνωματεύουν λάθος διαγνώσεις για καρκίνο σε υγιείς εξεταζομένους για να κερδίσουν χρήματα.
Και όμως αυτό συμβαίνει πιο συχνά από ότι μπορούμε να φανταστούμε. Όλο αυτό το κύκλωμα μπορεί να αποκαλυφτεί μόνο στην περίπτωση που ένας ιατρός αποδειχτεί επ αυτοφώρω ότι έχει κάνει σκόπιμα λάθος διάγνωση. Είναι πράγματι μια μεγάλη αθλιότητα που δυστυχώς αμαυρώνει το κύρος του ιατρικού κόσμου, δηλαδή ιατροί να φορτώνουν με ανύπαρκτο καρκίνο τους εξεταζόμενους προκειμένου να κερδίζουν χρήματα από τις χημειοθεραπείες τους.
grafik_b_04_hama_rituxan-chart_1454514407709931
Υπάρχουν κάποια φάρμακα όπως το Zoladex και το Faslodex που συνταγογραφούνται για διάφορες μορφές καρκίνου με τζίρο δισεκατομμύρια δολάρια και πασάρονται στις περισσότερες περιπτώσεις σε υγιή άτομα.
grafik_b_04_hama_krebsmedikamente_1454514430821118
Στην Γερμανία το κύκλωμα εργάζεται ως εξής: οι ιατροί γράφουν τις συνταγές αλλά οι φαρμακοποιοί που μετέχουν στο κύκλωμα είναι αυτοί που κατασκευάζουν το φαρμακευτικό μίγμα της συνταγής με μια ασυδοσία στις τιμές, το οποίο δίνουν τελικώς στους ασθενείς.
Το παρακάτω βίντεο είναι ένα αποκλειστικό ντοκουμέντο που γυρίστηκε στην Γερμανία και αποκαλύπτει ακριβώς πώς δουλεύουν τα κυκλώματα της ιατρικής μαφίας.Στο κύκλωμα αυτό συνεργάζονται και μικροβιολόγοι με τα εργαστήρια τους για να εκδίδουν λανθασμένα αποτελέσματα σε μικροβιολογικές εξετάσεις ώστε να επιβεβαιώσουν τις λάθος διαγνώσεις των γιατρών του κυκλώματος. Οι αμοιβές τους φυσικά είναι εξαιρετικά μεγάλες ώστε να μην αποκαλύπτουν την αλήθεια στα θύματα τους. Είναι χαρακτηριστικό πώς ενώ εντόπιζαν ιατρικές εταιρίες του κυκλώματος, αυτές κατόρθωναν αλλάζοντας στοιχεία και διευθύνσεις να ξεφεύγουν για να συνεχίσουν το εγκληματικό τους έργο.
Σήμερα το λαθρεμπόριο φαρμάκων οργιάζει κερδίζοντας περισσότερα και από το λαθρεμπόριο ναρκωτικών και εντάσσεται και αυτό στα κυκλώματα ιατρικής μαφίας.
Όλη αυτή η ιστορία σχετικά με τα κυκλώματα της ιατρικής μαφίας βγήκε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας από ένα μεγάλο σκάνδαλο που ξέσπασε στο Holmsland στην Δανία με κάποιον ιατρό που ονομαζόταν Peter Jebens, όταν αποκαλύφτηκε ότι έκανε σκόπιμα λάθος διαγνώσεις και πλάσαρε ειδικά φάρμακα κερδίζοντας εκατομμύρια.
2fbc9f7
Υπάρχουν σοκαριστικές μαρτυρίες από ιατρούς που δεν είναι στο κύκλωμα και οι όποιοι αναφέρουν ότι τους εκβιάζουν με διάφορους τρόπους για να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό ή σε άλλες περιπτώσεις τους δωροδοκούν προσφέροντας τους μεγάλα ποσά για να γίνουν και αυτοί μέρος του κυκλώματος.
pharma4
Είναι τόσο μεγάλη η διαπλοκή αυτών των κυκλωμάτων ώστε κάποιοι δικαστικοί που θέλησαν να προχωρήσουν στην εξιχνίαση τους σταμάτησαν λόγω υψηλών παρεμβάσεων ακόμα και από κυβερνητικά κέντρα.
Ένα άλλο μεγάλο σκάνδαλο σχετικά με αυτά τα κυκλώματα ξέσπασε πριν από ένα χρόνο στην πολιτεία του Michigan των Ηνωμένων Πολιτειών. Αποκαλύφτηκε ότι ένας ιατρός οικολόγος ονόματι Dr Farid Fata γνωμάτευε κατά συρροή σκόπιμα λάθος διαγνώσεις που του απέφεραν παράνομα παραμυθένια κέρδη. Και όλα αυτά σε υγιείς ασθενείς προκείμενου να κερδοσκοπήσει σε βάρος τους. Μάλιστα τους πίεζε εκφοβίζοντας τους ότι κινδυνεύει άμεσα η ζωή τους, για να συνεχίσουν να παίρνουν τα ακριβά φάρμακα που τους συνταγογραφούσε. Μέσα σε δύο χρόνια είναι χαρακτηριστικό πώς από αυτή την άπατη αποκόμισε 35 εκατομμύρια δολάρια.
2a446fd900000578-0-image-a-35_1436175585124

Το παρακάτω βίντεο τραβήχτηκε με κρυφή κάμερα και παρουσιάζει ένα περιστατικό από κάποιον ιατρό που επέτρεψε στους δημοσιογράφους να τραβήξουν τις σκηνές που δείχνουν πώς οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες προσπαθούν να τον προσεγγίσουν και να τον δελεάσουν να συνεργαστεί μαζί τους στο κύκλωμα εξαπάτησης ασθενών για να προωθήσουν τα ακριβά τους φάρμακα.Συγκεκριμένα, προσπαθούν να τον πείσουν να συνταγογραφεί ένα καθορισμένο κοκτέιλ φάρμακων που θα δίνει την δυνατότητα στον φαρμακοποιό που θα εκτελεί την συνταγή να κερδοσκοπεί και από τα κέρδη αυτά να δίνουν ποσοστά και στον ιατρό. Το πόσο μεγάλη είναι αυτή η κερδοσκοπία φαίνεται από την περίπτωση ενός φαρμακοποιού που βγάζει 6 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο μόνο από τις χημειοθεραπείες.
dr_robertwillner-cancer_chemo_radiotheraphy_fraud
Ο ιατρός ομολογεί στο βίντεο ότι, μόλις άνοιξε το ιατρείο του και άρχισε να ασκεί το επάγγελμα του, τον πλησίαζαν από το ιατροφαρμακευτικό κύκλωμα για να τον πείσουν να συνεργαστεί μαζί τους και του πρότειναν να αναλάβουν όλα τα λειτουργικά έξοδα του ιατρείου του, ακόμα και να πληρώνουν το προσωπικό. Το πιο εντυπωσιακό ήταν ότι του είπαν ξεκάθαρα να μην φοβάται τυχόν συνέπειες στις παράνομες συνεργασίες τους , γιατί τους καλύπτουν ανώτατα κυβερνητικά στελέχη που τα ίδια συνεργάζονται στο κύκλωμα. Στην επόμενη επίσκεψη των ανθρώπων του κυκλώματος που φαίνεται στο βίντεο έφεραν μαζί τους και δύο φαρμακοποιούς με τους οποίους θα πρέπει να συνεργαστεί.
Το γεγονός είναι, όπως ομολογείται, πως όταν μπεις μια φορά στο κύκλωμα ταυτίζεσαι με την παρανομία και δεν μπορείς πια να ξεφύγεις . Δυστυχώς επειδή το βίντεο αυτό κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο αυτός ο ιατρός που έκανε αυτές τις αποκαλύψεις δέχεται άγριες απειλές για την ζωή του ενώ «άγνωστοι» του κατέστρεψαν το σπίτι και το ιατρείο του. Ακόμα και η ίδια η οικογένεια του και τα παιδιά του κατάντησαν να ζουν υπό το μόνιμο καθεστώς απειλής για την ίδια τους την ζωή. Όπως μπορούμε να δούμε, το κύκλωμα αυτό δεν αστειεύεται.
chemotherapy-fda-approved-anti-tumor-drugs-can-backfire-by-inducing-growth-of-cancer


Στο επόμενο βίντεο είναι εκπληκτικό το γεγονός πώς ένας γνωστός Αμερικανός ιατρός ομολογεί ότι η χημειοθεραπεία επιστημονικά δεν έχει αποδεχτεί πώς έχει ανασταλτική δράση στον καρκίνο και απλώς είναι μια πειραματική μέθοδος η οποία όμως σχετίζεται με τεράστια ιατρικά και φαρμακευτικά κυκλώματα.Είναι χαρακτηριστικό πώς οι συγκεκριμένες επιστημονικές έρευνες έδειξαν ότι μόνο σε ποσοστό 3% οι χημικοθεραπείες έχουν κάποια θετικά αποτελέσματα. Αλλά και αυτό ακόμα από πολλούς είναι αμφισβητήσιμο. Είναι χαρακτηριστικό επίσης πώς σε πολλές περιπτώσεις η θεραπεία με τις χημικές θεραπείες είναι πλασέμπο. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από ένα πείραμα όπου πήραν μέρος 100 ασθενείς , όταν στους 50 έδωσαν πραγματικές ουσίες ενώ στους άλλους 50 χωρίς να ξέρουν οι ίδιοι οι ασθενείς, τους έδωσαν πλασματικές ουσίες. Παρόλα αυτά και οι δυο ομάδες είχαν τα ίδια αποτελέσματα.
study-exposes-chemotherapy-as-fraud-makes-tumors-grow-faster

Σε άλλο βίντεο, περιγράφεται η περίπτωση μιας Αμερικάνας η οποία βοηθούσε καρκινοπαθείς να αντιμετωπίσουν την ασθένεια τους με εναλλακτικές και φυσικές θεραπείες χτυπώντας έτσι τις φαρμακευτικές εταιρίες . Αποτέλεσμα, το κράτος την καταδίωξε για να σταματήσει να βοήθα τους ασθενείς.Αυτό το αποκλειστικό βίντεο γυρίστηκε στην περιοχή Καμπάνια της Νότιο Ιταλίας όπου, όπως είναι γνωστό εδώ και δεκαετείες το πάνω χέρι έχει η ιταλική μαφία (Καμόρα). Τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε μια εντυπωσιακή αύξηση κρουσμάτων καρκίνου σε μικρά παιδιά και γυναίκες κάτω των 40 ετών, με συνέπεια να δαπανούνται τεράστια ποσά για χημειοθεραπείες και λοιπά. Κάποτε η Καμόρα που κυριαρχούσε στις περιοχές αυτές εκτελούσε μεμονωμένα άτομα, τώρα με την κατευθυνόμενη επιδημία του καρκίνου έχουν ήδη πεθάνει περί τις 4000.
 Η συμπαιγνία των κυκλωμάτων της ιατροφαρμακευτικής μαφίας με την ιταλική Καμόρα φάνηκε εδώ σε όλο της το μεγαλείο. Ο ετήσιος τζίρος της Καμόρας σε διάφορες δραστηριότητες, κυρίως με την παράνομη εκμετάλλευση των τοξικών απορριμμάτων και αποβλήτων ανέρχεται στα 20 δις δολάρια. Κάποτε η Καμόρα είχε ένα στοιχειώδη σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη.


Σήμερα η οργάνωση αυτή που αποτελείται περίπου από 700 άτομα σε εκείνη την περιοχή, είναι αδίστακτη στις επιχειρήσεις της για να κερδίσει χρήματα ακόμα και με θύματα μικρά παιδιά. Ακόμη και δύο αδέρφια μπορεί να αλληλοσκοτώνονται μεταξύ τους μόνο επειδή ανήκουν σε διαφορετικές συμμορίες.

Με έναν άντρα σε μυστική αποστολή θέλησαν να κάνουν την έρευνα. Προκείμενου να ερευνήσουν τον τρόπο κυκλοφορίας των ναρκωτικών ,μπαίνουν σε μια περιοχή με ένα από τα πιο τεράστια κτίρια διακίνησης ναρκωτικών. Διάφορα μέλη ομολογούν ότι κερδοσκοπούσαν με 25.000 ευρώ την ημέρα. Με τα κέρδη που αποκομίζουν από τα ναρκωτικά αγοράζουν προστασία για τις υπόλοιπες παράνομες δραστηριότητες τους. Μια από τις δραστηριότητες τους είναι εκτός Νάπολης, η όποια δημιουργεί το μεγαλύτερο ποσοστό καρκίνου , η απόθεση τοξικών αποβλήτων.
p30-afp
Η Καμόρα δεχόταν την λήψη τοξικών αποβλήτων από άλλες περιοχές και την μεταφορά τους εκεί. Από πυρηνικές ράβδους μέχρι και θανατηφόρες διοξίνες . Αυτές οι τοξίνες απορροφώνται από το έδαφος και τα ζώα και μεταφέρονται επίσης στα λαχανικά της περιοχής. Τα ζώα έρχονται σε επαφή με αυτές τις ουσίες , και το τοξικό γάλα που παράγουν ύστερα τα ζώα το πίνουν οι άνθρωποι. Πολλοί διαμαρτυρήθηκαν αλλά φυλακιστήκαν και η κυβέρνηση έστειλε άτομα να τους σταματήσουν. Τοποθέτησαν στρατιωτική αστυνομία ώστε οι άνθρωποι να μην μπορούν πλέον να αντιδρούν.
ecomafia
Οι διεφθαρμένοι αξιωματικοί έχουν γίνει ένα με την Καμόρα. Και κάνουν εκατομμύρια δολάρια για να μολύνουν την περιοχή και να δηλητηριάζουν τον κόσμο . Πηγαίνοντας σε αυτήν την περιοχή συνάντησαν πινακίδες στις οποίες αναγραφόταν ότι δεν είναι επικίνδυνα εκεί και ότι είναι επικυρωμένο από το κράτος. Οι κάτοικοι προσπαθούν να γκρεμίσουν τους τοίχους που έχει θέσει η Καμόρα για να προστατεύσει το πεδίο ναρκωτικών της. Με τον αγώνα τους πέτυχαν αρκετά χωρίς ακόμα βέβαια να έχουν φτάσει σε τελική νίκη.
Η κατάσταση έχει γίνει απελπιστική και ο κόσμος που βλέπει παντού να πεθαίνουν άνθρωποι από κατευθυνόμενο καρκίνο, προσπαθεί να ξεσηκωθεί και να αντιδράσει. Αυτό όμως έφερε την παρέμβαση της Νέας Τάξης της ελίτ η οποία θέλει ανθρώπους πρόβατα. Έτσι, σε συνεργασία με την Καμόρα αλλά και τις αρχές, δηλαδή αστυνομία και λοιπά, που είναι πιόνια, τις επέβαλε καθεστώς σκληρής καταστολής. Παρόλα αυτά, η αντίσταση του κόσμου δεν σταματά αλλά μεγαλώνει όλο και περισσότερο.
tens-of-thousands-of-italians-have-protested-in-naples-against-illegal-dumping-of-toxic-waste-blamed-on-the-local-mafia
Το μήνυμα που προκύπτει από όλα αυτά, καθώς θέλουν να μας αποθαρρύνουν να ξεσηκωνόμαστε και να αντιδράμε, όπως το έδωσαν και αυτοί οι κάτοικοι είναι πως, μπορεί να χάσαμε κάποιες μάχες αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται μέχρι της τελικής νίκης. Πιστεύουμε ότι η νίκη είναι με το μέρος του δικαίου και ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.

quote-it-is-not-the-sale-of-my-soul-that-troubles-me-i-have-sold-it-too-often-to-care-about-that-i-have-george-bernard-shaw-266349