ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ...

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Douglas J. Hagmann
Μια πολύ υψηλού επιπέδου πηγή μου, στο αμερικανικό Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, αναφερόμενη  σε μια σειρά συνεντεύξεων που άρχισαν το περασμένο έτος, είπε ότι η ενορχηστρωμένη κατάρρευση του δολαρίου των ΗΠΑ και του οικονομικού συστήματος σε ολόκληρο τον κόσμο έχει αρχίσει.
Οι πρώτες βολές  σε μια παγκόσμια οικονομική ανάληψη εξαπολύθηκαν στη Κύπρο όπως η αγαπητή συνάδελφος και  εκδότης του Free Press στον Καναδά, Judi McLeod, αναφέρθηκε λεπτομερώς και με ειλικρίνεια στη στήλη της χθες. Παρακαλούμε, διαβάστε το και λάβετε  σοβαρά υπόψη τις συμβουλές της, ή υποστείτε τις συνέπειες της δικής σας ομαλής προκατάληψης ότι ένα τέτοιο γεγονός δεν θα συμβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, ή από οπουδήποτε μπορεί να  διαβάζετε αυτό. Συγκεκριμένα, το σχέδιο φαίνεται να είναι, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, μια βολή σε ολόκληρο το τόξο αργότερα φέτος την άνοιξη εδώ στη Δύση, με μια πιο επιθετική εξαγορά αρχίζοντας κάποια στιγμή αυτό το φθινόπωρο, σύμφωνα με την πηγή μου.
Το DHS εμπιστευτικές ενημέρωση "Έχει ξεκινήσει"
Το σχέδιο
Για εκείνους που χρειάζονται μια γρήγορη επανεκπαίδευση, το σχέδιο είναι αρκετά απλό και μπορεί να συνοψιστεί από το αστείο της εποχής Κλίντον που αποδίδεται στον πολιτικό και  στρατηγικό αναλυτή James Carville, «η οικονομία, ανόητε» και από τη δήλωση στις 9 Ιουνίου του 2010 του πρώην τσάρου του Ομπάμα, Van Jones, εξαιρετικά Σοσιαλιστική, «από τη κορυφή προς τα κάτω,  πάνω κάτω, μέσα έξω." Πρόκειται για ένα σχέδιο για έναν κόσμο με μία κομμουνιστική οικονομία, όπου η «μεσαία τάξη» θα εξαλειφθεί μέσα από μια σειρά γεγονότων που θα έχουν το ίδιο τελικό αποτέλεσμα, όπως βλέπουμε στο σημερινούς Κύπριους.
Με βάση τα γεγονότα στην Κύπρο, θα πρέπει να γίνει απολύτως σαφές ακόμη και στους πιο σφοδρούς επικριτές της νομιμότητας των πληροφοριών που παρέχονται σε μένα από την πηγή μου στο DHS, όπως δημοσιεύονται σε αυτή την ιστοσελίδα, ότι δεν είναι πλέον αυτό το ζήτημα.Το δολάριο των ΗΠΑ, η ραχοκοκαλιά των παγκόσμιων νομισμάτων και το  παροιμιώδες τείχος προστασίας που  εμποδίζει τη διάβρωση της εθνικής κυριαρχίας μας, είναι ο απώτερος στόχος της κατάργησης, από τα παγκόσμια τραπεζικά συμφέροντα  που ελέγχονται από πολύ λίγες τράπεζες  και τις οικογένειες της «βασιλικής Ελίτ".
Το σχέδιο για ένα παγκόσμιο νόμισμα ή για  μια παγκόσμια οικονομική τάξη είναι ένα θέμα που ξεπερνά τα πολιτικά κόμματα. Όσοι συνεχίζουν να υποστηρίζουν το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το να  παρέχουν ψυχαγωγία για να αποσπάσουν τους ανθρώπους από το πραγματικό ζήτημα, δηλαδή της παγκόσμιας ελίτ σε σχέση με τους υπόλοιπους από εμάς. Η κορυφή της πυραμίδας σε αυτό το σύστημα Ponzi* είναι γεμάτη με τα μέλη και των δύο πολιτικών κομμάτων των ΗΠΑ που λεηλατούν συστηματικά εμάς και τις μελλοντικές γενιές μας  μέσα σε οικονομικό χρέος, δουλεία και σκλαβιά. Πρόκειται για ένα σχέδιο που υπάρχει στα σκαριά εδώ και αιώνες. Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι έχουμε ρυθμιστεί έτσι ώστε να μη σκεφτόμαστε τόσο πολύ. Αλλά το ψέμα είναι πολύ μεγάλο.
O όρος «Σχέδιο Πόνζι» (Ponzi Scheme) αναφέρεται σε οποιαδήποτε χρηματική απάτη στηρίζεται σε «πυραμίδα» επενδυτών. Η πυραμίδα επενδυτών αποτελεί ένα παράνομο επενδυτικό σχήμα που περιλαμβάνει την πληρωμή απόδοσης σε επενδυτές από τα χρήματα που πληρώνονται από μεταγενέστερους επενδυτές, αντί από τα καθαρά κέρδη που συγκεντρώνονται από πραγματικές πωλήσεις.
Τα μέρη
Η τρέχουσα οικονομική κατάσταση δεν μας επιβλήθηκε από ανικανότητα, αλλά με σχεδιασμό. Η πληρότητα του Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα ως τον πλέον πιθανό Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν ένα σχέδιο στα σκαριά εδώ και πολύ καιρό, να εγκαινιάσει  αυτό το καταπιεστικό σύστημα όπου θα είμαστε  στο έλεος της παγκόσμιας άρχουσας τάξης. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχουμε εμποδίστεί να γνωρίζουμε ακριβώς ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, από την αντιπαράθεση για τα αρχεία γεννήσεως του μέχρι τις μεταγραφές του κολεγίου του , ακόμη και τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης του. Σε αντίθεση με ό, τι τα υπό κρατικό έλεγχο μέσα ενημέρωσης θέλουν να πιστεύεις, δεν έχουν ποτέ αυτές οι ερωτήσεις απαντηθεί με οποιοδήποτε μέτρο της γνησιότητας.
Για παράδειγμα, πιστεύει κανείς ειλικρινά ότι αυτό είναι απλώς μια σύμπτωση, ότι η υποτιθέμενη μητέρα του Ομπάμα, Ann Dunham Stanley-Soetoro, απλά έτυχε να συνεργαστεί με τον πατέρα του Timothy Geithner, Peter Geithner, στο Ίδρυμα Ford στην Ινδονησία; Είναι λογικό να πιστεύουμε ότι το Ρεπουμπλικανικό κόμμα δεν είχε γνώση του ιστορικού του Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα ; Ωστόσο, καμμιά λέξη από το Ρεπουμπλικανικό κατεστημένο, δεδομένου ότι όχι μόνο παρακολούθησε, αλλά διευκόλυνε την εξαγορά των Ηνωμένων Πολιτειών από μέσα. Όπως έχω γράψει πριν, το έθνος μας είναι μια καταγεγραμμένη λειτουργία.
Το σχέδιο τέθηκε σε κίνηση εδώ και πολύ καιρό, προκύπτει από την ίδρυση των Ηνωμένων Πολιτειών και την προσωρινή αντίσταση στο κεντρικό τραπεζικό σύστημα. Το 1913, η δημιουργία της Federal Reserve ρύθμισε το ρολόι της αντίστροφης μέτρησης σε κίνηση, για την πλήρη υποταγή των Ηνωμένων Πολιτειών στα συμφέροντα των παγκόσμιων τραπεζιτών και της παγκόσμιας ελίτ. Οι μυστικές υπερ-κυβερνητικές παρατάξεις όπως το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων και της Τριμερούς Επιτροπής εργάστηκαν παρασκηνιακά, κάτω από το κάλυμμα που παρέχεται από τα συνένοχα μέσα μαζικής ενημέρωσης, για να μας φέρει σε αυτό το σημείο της  ιστορίας. Διαρκείς πόλεμοι προκλήθηκαν για  να απασχολούν τις μάζες, ενώ τα πιόνια τοποθετήθηκαν στις τρέχουσες θέσεις τους. Είμαστε τώρα έτοιμοι να πληρώσουμε το τίμημα για την αδυναμία ή απροθυμία μας να αντιμετωπίσουμε τη καθιέρωση και την σταδιακή εξελίξη που οδηγούν  στη δική μας κατάρρευση.
DHS πηγή: Τα πάντα δεν έρχονται με τριαντάφυλλα"
Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες που παρέχονται σε μένα από την πηγή μου στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, γνωστή ως "Rosebud", οι τελικές προετοιμασίες γίνονται για την ανάπτυξη σε μεγάλο βαθμό ομοσπονδιακών ενόπλων  δυνάμεων στους δρόμους της Αμερικής. Θα αναπτυχθούν κάτω από το πρόσχημα της "αποκατάστασης και διατήρησης της τάξης από το χάος που επέφερε η οικονομική κατάρρευση», προσθέτοντας ότι «πολλοί θα απαιτήσουν και θα αγκαλιάσουν την ανάπτυξή τους στους δρόμους της Αμερικής. Θα πάρουν αυτό που ζητούν, και με το παραπάνω."
Μοιάζει πολύ με το θέατρο της ασφάλειας που ακολούθησε μετά τις επιθέσεις της 9/11, θα υποβληθούμε στον  έλεγχο ενός ομοσπονδιακού στρατού του οποίου η αφοσίωση δεν θα είναι στον αμερικανικό λαό, αλλά στους μεγάλους αρχιτέκτονες του χάους.
"Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα drones που πετούν πάνω από τις πόλεις των ΗΠΑ και τις αγροτικές περιοχές, και η νομοθεσία για τον έλεγχο των όπλων είναι η προτεραιότητα τους για την πλήρη εφαρμογή», δήλωσε αυτή η πηγή. "Πώς μπορούν οι άνθρωποι να εξετάσουν την κατάσταση στην Κύπρο και δεν  θα σκεφτούνε ότι δεν θα συμβεί εδώ; Θα είναι, και η ανάκρουση  θα είναι σε αντίθεση με όσα αυτή η χώρα έχει δει ποτέ. Επιτήρηση, αφοπλισμός του κοινού, και προετοιμασία στο να πιστεύουν οι άνθρωποι ότι αυτά είναι για τη δική τους ασφάλεια, ήταν και είναι μέρος του καθολικού σχεδίου. Όποιος κατέχει όπλο θα δαιμονοποιηθεί και θα περιγράφεται ως συμβολή του προβλήματος".
"Τι συμβαίνει όταν η μεσαία τάξη χάνει μεγάλο μέρος του πλούτου της, ή  κατάσχεται; Πως θα  μοιάζουν τα καταστήματα  όταν οι άνθρωποι, απροετοίμαστοι λόγω των ψεμμάτων των μίντια και τις ασπίδες για την άρχουσα τάξη, τρέχουν να αδειάσουν τα πάντα όσα μπορούν να πάρουν στα χέρια τους, σαν ο κόσμος, όπως τον ξέρουν, να καταρρέει γύρω τους;"
Ήταν κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης επαφής μου με την πηγή μου, που χθες παραδέχθηκε ότι για  αυτή τη κατάσταση θα κατηγορήσουν όχι τους τραπεζίτες και τους εκλεγμένους ηγέτες που μας κλέβουν το πλούτο μας και την αγοραστική δύναμη, αλλά για "δεξιά, για gun-toting Conservative ‘militia’ groups ,ομάδες που πιστεύουν ότι η κατάσταση είναι ενορχηστρωμένη. »  Και, φυσικά, είναι ενορχηστρωμένη.
"Δεν υπάρχει κανένα Ρεπουμπλικανικό- Δημοκρατικό επιχείρημα για να γίνει πια. Είναι όλα πολιτικό θέατρο για να κρατήσουν απασχολημένη την πλειοψηφία των μαζών  ενώ ο πραγματικός εχθρός έχει ήδη καταλάβει και τις δύο πλευρές », πρόσθεσε. "Όλα είναι μέσα στο κόλπο, είτε εν γνώσει είτε εν αγνοία τους, η εξαγορά, αυτή  είναι. Και είναι όλο και πιο δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι υπάρχουν κάποιοι που είναι ακούσια συνένοχοι σε αυτό το σημείο."
"Όταν η κουρτίνα τραβιέται προς τα πίσω για να αποκαλύψει την αληθινή Αντζέντα του ενιαίου ψηφιακού παγκόσμιου νομίσματος, οι άνθρωποι που θα έχουν φωνάξει πιο δυνατά για τις εν λόγω«θεωρίες συνομωσίας» αυτοί ειδικά θα απομονωθούν  και θα  δαιμονοποιηθούν. Θα κατηγορηθούν για την πρόκληση του πανικού που θα βλέπουμε, και φυσικά, θα αντιμετωπίζονται  με το στρατό που ζητήσαμε, αποδεχθήκαμε και ανεχτήκαμε ακόμη."
Όποιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι οι πληροφορίες που παρέχονται από την παρούσα εμπιστευτική πληροφορία, είναι αποκύημα φαντασίας πρέπει να εξετάσει προσεκτικά τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Κύπρο. Ερχονται στην Αμερική. Έχει ήδη αρχίσει.

πηγή