EKTAKTO: ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ F.E.M.A CAMPS ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Σε ενεργοποίηση εντός 72 ωρών των FEMA CAMPS προβλέπει η κυβέρνηση των ΗΠΑ όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Alex Jones στην ιστοσελίδα του. Εν όψη της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και μιας πιθανής κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος, τον νέο ψυχρό πόλεμο μεταξύ Αμερικής και Ρωσίας. Την επικείμενη εισβολή του Ισραήλ και της Αμερικής στο Ιράν και την ανοιχτή στήριξη των Κινέζων υπέρ του Ιράν όπως και η σημερινή δήλωση του κινέζου προέδρου: "προετοιμασία πολεμικών επιχειρήσεων".  Σηματοδοτούν σημαντικότατες εξελίξεις..

πηγή

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Βγάζουν τις νέες ισοτιμίες: "Στις 760 δραχμές το 1 ευρώ"!

| 1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Πλουσιότεροι τουλάχιστον κατά 57,6% θα γίνουν όσοι έχουν εκτός ελληνικού τραπεζικού συστήματος τις οικονομίες τους σε ευρώ, μέσα σε μία πενταετία το πολύ, καθώς σε αυτό το επίπεδο αναμένεται να υποτιμηθεί το νέο ελληνικό εθνικό νόμισμα έναντι του ευρώ, σε ορίζοντα πενταετίας, ο ιαπωνικός οίκος Nomura! 
Ο διεθνής οικονομικός ιαπωνικός οίκος Nomura, προβλέπει στην τρίτη κατά σειρά έκθεσή του πως σε περίπτωση διάλυσης της ευρωζώνης και επιστροφής στα εθνικά νομίσματα των ευρωπαϊκών κρατών, η υποτίμηση της "νέας δραχμής" θα αγγίξει το 57,6% έναντι του ευρώ.
Αυτό δαν σημαίνει ότι για το ελληνικό εθνικό νόμισμα η υποτίμηση θα περιοριστεί στο 57,6%. Π.χ. το ίδρυμα Ρουμπινί προβλέπει περίπου αύξηση κατά 120% της ισοτιμίας που είχε η δραχμή το 2001, δηλαδή από τα 340,75 ευρώ θα φτάσει περίπου στις 760 μονάδες η ισοτιμία του νέου εθνικού νομίσματος έναντι του ευρώ!


 Αλλά σταδιακά θα υπάρξει επιπλέον υποτίμηση για τις υπόλοιπες χώρες της περιφέρειας που θα κυμανθεί μεταξύ του 25% και του 35% αναφέρει η Nomura.
Όπως επισημαίνει ο ιαπωνικός οίκος, η ευρωπαϊκή κρίση χρέους συνεχίζει να προκαλεί σοκ στις αγορές, με τον κίνδυνο διάλυσης της ευρωζώνης ολοένα να αυξάνεται. Υπό αυτό το πρίσμα, προειδοποιεί τους επενδυτές να αρχίσουν να προετοιμάζονται.
Όπως τονίζει ο αναλυτής κ. Jens Nordvig, οι επενδυτές που έχουν στα χέρια τους σήμερα ευρω-assets, και υποχρεώσεις σε ευρώ, είναι ξεκάθαρα αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της μετατροπής αυτών τους των θέσεων, σε νέα εθνικά νομίσματα.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η "νέα δραχμή" θα είναι το ευρωπαϊκό νόμισμα που θα υποστεί την μεγαλύτερη υποτίμηση στη μετά το ευρώ εποχή. Όπως σημειώνει η Nomura, η Ελλάδα είναι η χώρα της της ζώνης του ευρώ που εμφανίζει τη πιο "σοβαρή λανθασμένη μετατόπιση της ισοτιμίας". Όπως εξηγεί, πριν από το ευρώ, ενώ το ελληνικό έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών κυμαινόταν σε μέσο όρο στο 2,4% του ΑΕΠ με κορυφή το 3,8%, στην μετά ευρώ εποχή, ο μέσος όρος του εκτινάχθηκε στο 9,1% ενώ η κορυφή του άγγιξε το 14,6%.
Για τις άλλες χώρες εταίρους μας που βρίσκονται σε δυσμενή οικονομική κατάσταση η Nomura εκτιμά πως το νόμισμα της Πορτογαλίας θα πρέπει να υποτιμηθεί κατά 47,2%, της Ισπανίας κατά 35,5%, της Ιρλανδίας κατά 28,6% και της Ιταλίας κατά 27,3%.
Υψηλό κίνδυνο βλέπει η Nomura και για το Βέλγιο, του οποίου το νόμισμα θα υποτιμηθεί κατά 23,9% και στα 1,02 δολάρια, ενώ το νέο φινλανδικό νόμισμα θα χάσει μόνο το 6,7% της αξίας του, αγγίζοντας τα 1,25 δολάρια.
Τέλος, η Nomura προβλέπει πως το εθνικό νόμισμα της Γερμανίας όχι μόνο δεν θα υποστεί υποτίμηση αλλά θα ανατιμηθεί κατά 1,3%
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δηλώνω επάγγελμα : κλέφτης !!!

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

.                          
Στην επόμενη φορολογική μου δήλωση θα αναφέρω και τα εισοδήματα από το κλέψιμο
Ναι κυρίες και κύριοι αναγνώστες . Είμαι αυτός στον οποίον χρωστά η ανθρωπότητα την εξαφάνιση της ανεργίας !!! Ούτε σαν λέξη δεν θα υπάρχει πλέον στα λεξικά . Διαβάστε πως θα γίνει !

Σε πρώτη φάση προχωρώ στην ίδρυση σχολής κλεφτών δύο τμημάτων , παλαιοί τρόποι (μπούκα και έτσι ) και νέοι τρόποι (colman sacks κλπ)

Επόμενη φάση :  η ίδρυση ομόρρυθμης εταιρείας (σιγά μην κάνω ΑΕ !) και η πρόσληψη ανέργων μέσω ΟΑΕΔ (μην πληρώνουμε και απ΄τα κλεμμένα μας ε ...)
Επόμενη φάση : ίδρυση θρησκευτικής οργάνωσης με την επωνυμία "ΧΑΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ" και έναρξη εργασιών κτιριακών εγκαταστάσεων με άδεια της δικής μας "ναοδομείας" . Φυσικά και έχουμε φροντίσει την αναγνώριση και την υπαγωγή μας ως ΝΠΔΔ !!! Ναι γιααααα !!!
Ε τώρα τι έμεινε από το να ξεθάψουμε μερικά χρυσόβουλα ...

Εγγραφή 150.000 $ (ε όχι και ευρώ ,δολάριο βέβαια )
Μηνιαία δόση ( 1σπίτι και 1 κτήμα πάνω από 14 στρμ. κατα προτίμηση ποτιστικά)
Με την παραλαβή του πτυχίου σας καταβάλετε 3.000.000 $ σε τράπεζα της Ελβετίας ή του Καμερούν.
Προλάβετε !!!
Σε λίγες μέρες αρχίζουν οι εγγραφές ... 
μείνετε ενημερωμένοι
τηλ. 90118883666
e-mail : klepste_oti_goustarete@kai_gameiste_tous_meta.com

Το μέλλον της γης μας , η θάλασσά μας .

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Ο κ. Νίκος Λυγερός στις 10 Δεκεμβρίου θα βρίσκετε στην Αλεξανδρούπολη ,  καλεσμένος του διοργανωτή δήμου Αλεξανδρούπολης , να τοποθετηθεί και να μιλήσει στο θέμα :
"Το μέλλον της γης μας , η θάλασσά μας "