Τελικά όλα τα σκατά την ίδια βρώμα και δυσωδία εκπέμπουν ! Λαμόγια όλοι τους .

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012 | 1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


 Ποιοί τα έπαιρναν από την ΚΥΠ. Με αμοιβή-μαμούθ ο Μιχαλολιάκος


Αίσθηση προκαλεί απόρρητο έγγραφο της ΚΥΠ (νυν ΕΥΠ) που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω των Wikileaks και δεν έχει απορριφθεί επισήμως.

Το έγγραφο αποτελεί πρόταση έγκρισης μισθολογικής δαπάνης για τους έκτακτους συνεργάτες του κλάδου.

 Τα ευρήματα από το έγγραφο είναι δυο, αφενός ποιοί είναι οι μισθοδοτούμενοι της κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφορίών και αφετέρου τα ποσα που ελάμβαναν.

Σύμφωνα με το έγγραφο οι μισθοί όλων των συνεργατών ήταν έως και 10πλάσιοι του μέσου μισθό στην Ελλάδα την εποχή 1980-82.

 Οπερ σημαίνει ότι οι μισθοδοτούμενοι "πατριώτες" απομυζούσαν τη χώρα από το 1980 προσφέροντας αδιευκρίνιστες υπηρεσίες "πρακτόρων" πληροφοριών.

Αν η υπόθεση διερευνηθεί διεξοδικά και σε βάθος και δεν περιοριστεί σε επιδερμική προσέγγιση ενδέχεται να προκύψουν σημαντικά ευρήματα για το ρόλο ανθρώπων των Media και της πολιτικής καθώς και για τη διαχρονική διασπάθιση δημοσίου χρήματος.

 Στο συγκεκριμένο έγγραφο πάντως φαίνεται ότι ο... πατριώτης επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος ελάμβανε μηνιαίο μισθό 120,000 δραχμές όταν ο μέσος μισθός ήταν μεταξύ 12-15,000 δραχμών. 






Στο ίδιο έγγραφο προκύπτει ότι μισθοδοτούμενος της ΚΥΠ ήταν και ο Κ. Πλεύρης και μάλιστα υψηλόμισθος, λαμβάνοντας μηνιαίως 200,000 δραχμές.

Επίσης ο πρόεδρος του ΕΝΕΚ (εθνικιστική νεοναζιστική οργάνωση) και εν συνεχεία στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Πολύδωρος Δάκογλου, ο οποίος μισθοδοτούνταν με 92,000 δραχμές.

Ο εκδότης, καναλάρχης και προσφάτως καταδικασθής για υποθέσεις εκβιασμών Γρηγόρης Μιχαλόπουλος με μισθό 180,000 δραχμές. 

Στον σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας της ΓΣΕΕ για την εποχή, με βασικό μισθό 10.840 δραχμές...

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥ

πηγή

Ν.Δ , ΠΑ.ΣΟ.Κ . και ΔΗΜ.ΑΡ. καταργούν το αρχαιότερο αλφάβητο του κόσμου !! Σε λίγο θα μας πασάρουν το Σλαβικό αλφάβητο για Ελληνικό !

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

 
Το είχα τονίσει σε παλαιότερη ανάρτηση - το 2009 - που μπορείτε να βρείτε παρακάτω :

Η γραπτή μας γλώσσα και οι "Έλληνες" ανθέλληνες δολιοφθορείς της !

 
 Σήμερα γίνεται πράξη η αποδόμηση του κράτους με ... γοργούς ρυθμούς !

Κατάργησαν το «η» και το «ω» από τη νέα Ελληνική Γραμματική;

Αλλάζουν τα δεδομένα στην ελληνική γλώσσα, αφού το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε πως τα φωνήεντα της ελληνικής γλώσσας είναι πέντε και τα σύμφωνα... 18, καταργώντας το «η» και το «ω» και αντικαθιστώντας τα με το «ου».

Σύμφωνα με καταγγελία του συλλόγου δασκάλων Ανατολικής Αττικής στο enikos.gr, αυτό ακριβώς θα μάθει όποιος διαβάσει το βιβλίο '«Νέα Ελληνική Γραμματική» για την Ε' και ΣΤ' δημοτικού.

Και απ' ότι φαίνεται είναι όντως...νέα η εν λόγω ελληνική γραμματική αφού ο μαθητής ή ο αναγνώστης που θα διαβάσει το βιβλίο θα μάθει ότι τα φωνήεντα της ελληνικής γλώσσας είναι πέντε και είναι τα εξής: α, ε, ι, ο και.. ου.

 

Και μπορεί να συγκατελέγεται στα φωνήεντα ο δίφθογγος «ου», όμως από το βιβλίο απουσιάζουν παντελώς τα φωνήεντα «η» και «υ»!

Αυτά για τα φωνήεντα, γιατί άλλαξαν και τα σύμφωνα, αφού στα... 18 που απαριθμεί το βιβλίο συγκαταλέγονται το «ντ», το «μπ» και το «γκ» και απουσιάζουν το «ξ» και το «ψ».

Κανείς δεν γνωρίζει αν τα παραπάνω τραγελαφικά αποτελούν...νεωτερισμό στην ελληνική γλώσσα ή πρωτοφανή τσαπατσουλιά και επιπολαιότητα από τους αρμόδιους φορείς.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση από το Υπουργείο Παιδείας, ωστόσο ειδικοί επισημαίνουν ότι με βάση τη Γλωσσολογία έτσι χωρίζονται τα γράμματα οπότε το «η» και το «ω» αποτελούν «ήχους».

Σε κάθε περίπτωση το υπουργείο Παιδείας οφείλει να πάρει θέση και να διευκρινίσει είτε ότι το βιβλίο δεν είναι καλογραμμένο είτε ότι οι δάσκαλοι που έκαναν την καταγγελία δεν ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους...





πηγή

ΥΓ. Ξύπνα μαλάκα Έλληνα .......... δεν ξυπνά ο μαλάκας , πάλι τους ίδιους ψήφισε !!!