Το μέλλον ! The future !

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Δεν είναι μυθος μην γελιέστε ...



Όταν η κυβέρνηση βαπτίζει την αποτυχία ως επιτυχία...

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Ο δανεισμός από την τρόικα οδηγεί σε νέο δάνειο και στην κατάργηση εργασιακών διακαιωμάτων.

Η κυβέρνηση βάπτισε ως επιτυχία τα νέα μέτρα στον ιδιωτικό τομέα.

Ο πρωθυπουργός και ο Υπ.Οικονομικών όταν συμφώνησαν με το ΔΝΤ ήξεραν ότι θα χρειαστεί επιμήκυνση της αποπληρωμής των χρεών.

Λίγο μετά από την εκπόνηση του «πρώτου μνημονίου» σε σειρά από συνεντεύξεις μου (όπως στις 9.5.2010 στην εφημερίδα «Free Sunday”), ανέφερα το γεγονός ότι ο «ο Πρόεδρος της Γερμανίας, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του ΔΝΤ, δήλωσε ότι για να μηδενίσει από του χρόνου η Γερμανία τα ελλείμματά της –φέτος είναι 3,6% και θα πάει στο 5,4% - θα χρειαστεί 20 χρόνια». Αναρωτιέμαι –έγραφα τότε- «πώς φαντάζεται το οικονομικό επιτελείο ότι μία χώρα ανοργάνωτη, με θεσμούς που γνωρίζουμε και όντας σε βαθιά ύφεση, θα κατεβάσει το έλλειμμα κατά 12% σε μια τριετία. Αυτά δε γίνονται και οι ξένοι το ξέρουν ότι δε γίνονται.

Επτά δισεκατομύρια κόσμος υποφέρει εξ αιτίας της παγκόσμιας ελίτ , των Εβραίων Ροκφέλερ , Ρόθτσιλντ ..

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο για τον ρόλο των ανθρωπόμορφων τεράτων , των λεπροφόρων αποβρασμάτων της ανθρωπότητας , των μισαρών εβραίων ... Το κόλπο με τους δίδιμους πύργους , η καταπολέμηση της δήθεν τρομοκρατίας κλπ κλπ είχαν απότερο σκοπό το χρήμα και τον έλεγχο των λαών ... Πρέπει να ξέρετε όμως ρεμάλια, πως λαός που καταπιέζετε επαναστατεί .



Με έναν τρόπο θα γλυτώσει η ανθρωπότητα απ΄αυτούς ... παίρνοντάς τους τα κεφάλια . Δεν υπάρχει άλλη λύση ... ἔσσεται ἦμαρ 

Βουητό στ΄αυτιά . Ταλαιπωρεί χιλιάδες συνανθρώπους μας .

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

 ΔΡ.Πανταζής Α. Ιορδανίδης


Οι εμβοές (βουητό) των αυτιών είναι ένα υποκειμενικό σύμπτωμα ήχων στα αυτιά, χωρίς να υπάρχει εξωτερικό ερέθισμα ήχου. Οι ασθενείς περιγράφουν τις εμβοές ως κουδούνισμα ή σφύριγμα στα αυτιά τους.
Τα αίτια που προκαλούν εμβοές μπορεί να είναι περιβαλλοντολογικά, διαιτητικά, κατάχρηση φαρμάκων όπως η ασπιρίνη ή αντιβιοτικά και παθήσεις των αυτιών. (Fowler, 1965). Η Ωτορινολαρυγγική διερεύνηση είναι απαραίτητη για να αποκλεισθούν ή να αντιμετωπιστούν οργανικές παθήσεις των αυτιών που μπορεί να προκαλούν εμβοές.

Μερικά άτομα μαθαίνουν να ανέχονται τις εμβοές. Άλλα άτομα υποφέρουν παραπονούμενα για δυσφορία, άγχος, υπερένταση, ευερεθιστότητα, αλλαγές της διάθεσης, κατάθλιψη, δυσκολίες στη συγκέντρωση και αϋπνία.

Καραμανλή και Μεϊμαράκη είστε δειλοί και μεγάλα θρασίμια ! Αμαυρώσατε την μνήμη του ήρωα Ηλιάκη γιά να κρατήσετε την καρέκλα σας ... ξεφτίλες

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ,το έτος 2006 , Βαγγέλης Μεϊμαράκης , με εντολή του πρωθυπουργού ,Κωστα Καραμανλή , απέκρυψε από τον Ελληνικό λαό ότι στις 23 Μαρτίου του 2006 ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης κατερίφθη από πυρά του Τουρκου πιλότου !

Γιατί ρε δειλοί το αποκρύψατε ; Γιατί αμαυρώνεε την μνήμη του παλληκαριού ; Τί είπατε στους γονείς του ρε τομάρια ; Γιατί ρε προδότες ; Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να μας κοροϊδεύετε ρε κερατάδες ;

Και δεν θα μαθαίναμε τίποτε αν δεν έβγαζε τα άπλυτά σας στην φόρα ο Χαρδαβέλας

Για πρώτη φορά το newsbomb.gr αποκαλύπτει σήμερα τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ενός εγκλήματος στον ουρανό του Αιγαίου – που έχει κουκουλωθεί στο γνωστό δόγμα των ελληνικών κυβερνήσεων «Μην ενοχλείται και καταγγέλλεται την Τουρκία».