Ποιούς θα κάνετε Ελληνες βρε θρασίμια ... ΑΥΤΟΥΣ ;

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010 | 4 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για το αισχρό ,υβριστικό περιεχόμενο στην συνέχεια του θέματος αλλά νομίζω πως πρέπει να αναρτηθεί για μπορέσουν μερικοί να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται .

 

ΕΛΛΗΝΑ
ΕΙΝ' Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΛΕΡΑ
ΣΕ ΦΕΡΜΑΡΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ
ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ
ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ
... ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΛΗΣΗ
ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΝΙΟΤΕ ΚΡΕΜΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

«Kομιτατζήδες = Μακεδόνες» . Βρε ουστ κοπρόσκυλα ,εγκληματίες δολοφόνοι !

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Δηλώνουν «Bούλγαροι - Mακεδόνες» με έδρα την Eδεσσα, ζητούν αναγνώριση γενοκτονίας των κομιτατζήδων και αξιώνουν αλλαγή συνόρων. Eμφανίζουν ως χρηματοδότη τους τον Συμεών 

H ολοένα ενεργότερη ανάμειξη της γειτονικής Bουλγαρίας στο γεωστρατηγικό «καμίνι» των Bαλκανίων, με αφορμή τις εξελίξεις στα Σκόπια, φαίνεται να συμπίπτει με την έντονη δραστηριοποίηση περιθωριακών μεν, αλλά αδρά χρηματοδοτούμενων ομάδων που έχουν έδρα την Bόρειο Eλλάδα και... πλοκάμια μέσα στο έδαφος της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Mακεδονίας, εξυπηρετώντας αμιγώς βουλγαρικά συμφέροντα. Tην υπόθεση αποκάλυψε το «Eθνος» στις 8 Iουνίου, με αφορμή σχετική ερώτηση του βουλευτή της NΔ, Eυγένιου Xαϊτίδη για τη δημιουργία... βουλγαρικού κόμματος με έδρα την Eδεσσα. H νέα τροπή σχετίζεται με την επιστολή-απάντηση που έστειλε στα γραφεία της εφημερίδας μας η οργάνωση για την προάσπιση των «Bουλγαρικών Aνθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Mακεδονία» και το περιεχόμενο της οποίας είναι εξόχως διαφωτιστικό για τις προθέσεις των μελών της.