Η βία θέλει βία και το αίμα – αίμα ρεεε… Πάρτε τις πέτρες ρε, αρπάξτε στειλιάρια, τούβλα, αγκωνάρια και οτιδήποτε άλλο βρεθεί μπροστά σας και πλακώστε τους…

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011 | 2 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Πείτε μου τι στο διάολο είμαστε και ανεχόμαστε αυτόν τον... αρχιηλίθιο, αυτό το πολιτικό ξέρασμα, αυτό το σκατό, να μας πουλάει ως φτηνιάρικο εμπόρευμα δεκάρας στους πάγκους των τοκογλύφων, να μας υβρίζει, να μας εκβιάζει, να μας απειλεί, να μας ξευτελίζει, να μας προκαλεί…

Έχουμε μέσα μας αίμα;
Μας έχει απομείνει στάλα φιλότιμου, ευθιξίας και παλικαριάς;

Αφού είμαστε ανάξιοι πραγματικής επανάστασης, ανίκανοι να εξεγερθούμε και να στείλουμε στο διάολο το προδοτικό σινάφι του αρχισυνωμότη πράκτορα της παγκοσμιοποίησης, προτιμότερη είναι η ομαδική αυτοκτονία από τον καθημερινό θάνατο και εξευτελισμό…

Ναι ρε… Απομεινάρια Ελλήνων είμαστε, θρασύδειλα ανθρωπάκια της ξευτίλας και της καρπαζιάς έτοιμοι να συμβιβαστούμε έναντι πινακίου φακής με τον βιαστή μας!

Διεφθαρμένα ανθρωπάκια που φτάσαμε στην εσχατιά της ανυποληψίας, γιατί ενώ τα μάτια μας πιστεύουν μόνο αυτά που βλέπουν, τα αυτιά μας ακούνε μόνο αυτά που τους υπόσχονται…

Αυτό το γελοίο πλαδαρό ιδεολογικό μίασμα, αυτή η μάστιγα που λέγεται Γ.Α. Παπανδρέου είχε το σθένος, με τις πλάτες των ξένων βέβαια, να εφαρμόσει στην ψύχρα πολιτικές και πρακτικές που δε θα αποτολμούσε ούτε κατά διαφάνεια να εφαρμόσει άλλος πολιτικός.

Αυτό το σίχαμα ξεδιάντροπα πλέον τάσσεται αναφανδόν υπέρ της παγκοσμιοποίησης και έχει το θράσος δημόσια και με κάθε ευκαιρία να το διαδηλώνει!

Αυτό το άδειο τσουβάλι έχει την ψυχή να μας προγκίζει κι εμείς, κότες λειράτες, αναλωνόμαστε σε απεργίες εκτονωτικού χαρακτήρα, πορείες του κώλου, γιαουρτοεκτονώσεις, συζητήσεις «στα λόγια να βρισκόμαστε» και εξατμισμένες πλατειοσυνάξεις αγανακτισμένων στα λόγια… και σφάξε μας Πασά μου να αγιάσουμε!

Πάρτε τις πέτρες ρε, αρπάξτε στειλιάρια, τούβλα, αγκωνάρια και οτιδήποτε άλλο βρεθεί μπροστά σας και πλακώστε τους…

Η βία θέλει βία και το αίμα – αίμα ρεεε…

Και η άγρια βιασμένη από τους ιθαγενείς κλέφτες πολιτικούς και τους διεθνείς τοκογλύφους…. Η αποτρόπαια σφαγμένη από τη «σοσιαλιστική» μάχαιρα του αρχιμειοδότη, Πατρίδα…

ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ…

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΑΤΑΙΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ…

Βασίλης Ν. Τριανταφυλλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)

πηγή
===============================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .

Η γυναίκα του Λοβέρδου διορίστηκε στο δημόσιο !!! Κι όμως είναι αληθινό!

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Γράφει ο Στέφανος Χίος

Η κυρία στη φωτογραφία λέγεται Πηνελόπη Παπαιωάννου, τα τελευταία χρόνια λέει ότι είναι αγιογράφος ενώ από το 1993 μέχρι το 2009 ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία.

Στις 12 Νοεμβρίου 2010 με την απόφαση των υπουργών Ντόλιου, Σαχινίδη και Ρέππα, “διορίστηκε” στο δημόσιο και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εσωτερικών σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση.
Όλα τα παραπάνω θα είχαν την αξία ενός ακόμα “νόμιμου” ρουσφετιού εαν η κυρία Παπαιωάννου δεν ήταν η σύζυγος του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου. Ιδού και το ΦΕΚ (δεξιά) για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.
Η κυρία Παπαιωάννου όταν έφυγε από την Ο.Α πήρε εφ άπαξ 50.000 ευρώ και τώρα θα έχει το δικαίωμα να πάρει ένα δεύτερο και βέβαια να απολαμβάνει τον μισθό της και μια καλή συνταξη για τα γηρατειά. Είναι η γνωστή συνταγή Καρχιμάκη περί “μεταφοράς” των απολυμένων της Ο.Α στο δημόσιο. Νόμιμο, θα πείτε. Ηθικόν; Αλλά τι λέμε τώρα.


Το θέμα δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” και όπως του πρέπει θα θαφτεί από όλα τα ΜΜΕ. Το βράδυ όμως στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, στο “ΚΟΝΤΡΑ” στις 10.15 ,θα πάρει την αξία που του πρέπει όπως και άλλα ονομάτα φίλων του κ.δελφίνου-Βασιλάκη Καίλα του ΠΑΣΟΚ που βολεύτηκαν στο δημόσιο με υπέρογκους μισθούς.

Και να φανταστούμε ότι ο μέγας πολιτικός υποκριτής Λοβέρδος, πριν από μία εβδομάδα έβριζε συλλήβδην όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο ως τεμπέληδες. “1 εκ δημόσιοι υπάλληλοι ταλαιπωρούν 9 εκ έλληνες”. Ειναι και η γυναικούλα σας μέσα κύριε Αντρέα;” Ντροπή σας και ντροπή μας που σας ανεχόμαστε ακόμα…

πηγή
===============================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .

Συνέντευξη του Ν.Λυγερού "Πολιτικοί διάλογοι" 22/9/11

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο




===============================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .

Στον αέρα η θεωρία του Αϊνστάιν - Τα Νετρίνα ταχύτερα από το φως υποστηρίζουν ότι εντόπισαν επιστημόνες του CERN

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Γενεύη
Μία σημαντική και για την ώρα ανεξήγητη ανακάλυψη που, αν επαληθευτεί, μπορεί να ταράξει συθέμελα το οικοδόμημα της μοντέρνας φυσικής δηλώνει ότι έκανε ομάδα επιστημόνων που εργάζεται στο CERN.

Μετά από τρία χρόνια μετρήσεων κατέγραψαν νετρίνα που κινούνται με ταχύτητα μεγαλύτερη του φωτός, το απόλυτο όριο ταχύτητας στο σύμπαν.

Τα νετρίνα είναι υποατομικά σωματίδια με ελάχιστη μάζα και μηδενικό φορτίο τα οποία δεν αλληλεπιδρούν σχεδόν καθόλου με άλλα σωματίδια. Κινούνται με την ταχύτητα του φωτός, δηλαδή 300.000 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο, ενώ είναι επίσης δυνατόν να αλλάξουν αυθόρμητα από τον ένα τύπο στον άλλο.

Έτσι ένα νετρίνο, για παράδειγμα από τον Ήλιο μπορεί θεωρητικά να διασχίσει ολόκληρο τον πλανήτη χωρίς να προσκρούσει σε κανένα άτομο. Ωστόσο, μία τέτοια σύγκρουση δεν είναι εντελώς απίθανη και μπορεί να καταγραφεί.

Η ομάδα των επιστημόνων εξέπεμψε από το CERN μία δέσμη νετρίνων μ και μέτρησε πόσα νετρίνα τ έφτασαν στο ερευνητικό κέντρο του Γκραν Σάσο στην Ιταλία.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τους, εντόπισαν νετρίνα που διένυσαν την απόσταση των 730 χιλιομέτρων 60 νανοδευτερόλεπτα ταχύτερα από το χρόνο που χρειάζεται το φως. Το περιθώριο λάθους είναι μονο 10 νανοδευτερόλεπτα.

Ένα από τα μέλη της ομάδας, ο Αντόνιο Ερεντιάτο, μιλώντας στο Reuters είπε ότι «έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στα αποτελέσματα μας. Χρειαζόμαστε όμως και άλλους συναδέλφους να κάνουν πειράματα και να τα επιβεβαιώσουν».

Τα μέλη της ομάδας θα δημοσιεύσουν τα δεδομένα του πειράματος στο Ίντερνετ ενώ προγραμματίζουν σεμινάριο στο CERN.

Η ταχύτητα του φωτός και το γεγονός ότι τίποτα δεν μπορεί να κινηθεί ταχύτερα είναι ένα από τα θεμέλια της θεωρίας της σχετικότητας του Άλμπερτ Άινσταιν η οποία εδώ και περίπου 100 χρόνια έχει επιβεβαιωθεί και μάλιστα από πολύ μεγάλη ακρίβεια από πλήθος πειραμάτων.

Αν επαληθευτούν τα πορίσματα των ερευνητών του CERN όλη η μοντέρνα φυσική θα πρέπει μάλλον να αναθεωρηθεί, πιθανότατα εκ βάθρων.
Newsroom ΔΟΛ

ΒΒC: Σε έξι εβδομάδες ελεγχόμενη ελληνική χρεοκοπία με "κούρεμα" 50%

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Σύμφωνα με δημοσιεύματα των BBC και Reuters αναμένεται ένα «κούρεμα» του ελληνικού χρέους κατά 50%, κάτι που θα εεπιφέρει ελεγχόμενη μεν, πλήρη χρεοκοπία δε, της Ελλάδας, αύξηση των κεφαλαίων του μηχανισμού EFSF (από 440 δισ. ευρώ σε 2 τρισ. ευρώ) και περαιτέρω κεφαλαιακή ενίσχυση των ευρωπαϊκών τραπεζών.


Το BBC αναφέρει μάλιστα ότι οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ελπίζουν να έχουν έτοιμο το σχέδιο τις επόμενες πέντε ή έξι εβδομάδες, αν και χαρακτηρίζει το νέο αυτό εγχείρημα «αρκετά δύσκολο».

«Το τίμημα της αποτυχίας θα μπορούσε να είναι μια οικονομική κρίση που θα γύριζε την παγκόσμια οικονομία σε αναιμική ανάπτυξη σε ύφεση ή και χειρότερα», αναφέρεται.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το βρετανικό πρακτορείο, το νέο πακέτο αναμένεται να οδηγήσει σε  τετραπλασιασμό της δύναμης του EFSF με την πρόβλεψη ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα δανείζει μαζί με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι οι ιδιώτες επενδυτές κάτοχοι ελληνικού χρέους είναι πιθανό να πρέπει να αποδεχθούν μείωση κατά 50% σε ό, τι τους οφείλεται.

Παράλληλα, το Reuters, αναφέρει μετά από πιέσεις των ΗΠΑ, της Κίνας, οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι επικεντρώνονται σε τρόπους για να ενισχύσουν τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) ύψους 440 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, οι αγορές φοβούνται ότι οι ευρωπαϊκές τράπεζες θα μπορούσαν να «βουλιάξουν» εξαιτίας της Ελλάδας και άλλων χρεωμένων ευρωπαϊκών χωρών, και οι αναλυτές λένε ότι η δημιουργία ενός ταμείου διάσωσης των 2 ή 3 τρισ. ευρώ θα ήταν αναγκαία, σε περίπτωση μάλιστα που η κρίση εξαπλωθεί στην Ιταλία ή την Ισπανία.

«Πρέπει να βρούμε ένα μηχανισμό, με τον οποίο θα μπορούμε να μετατρέψουμε ένα ευρώ από τους πόρους του EFSF σε πέντε ευρώ, αλλά δεν υπάρχει ακόμη απόφαση πώς θα γίνει αυτό», δήλωσε αξιωματούχος της ΕΕ, σύμφωνα με το Reuters.
Τμήμα ειδησεων defencenet.gr


===============================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .

ΑΟΖ, ονομασίες και στρατηγική

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Το πλαίσιο της ΑΟΖ δημιουργεί μια δυναμική σε πολλούς τομείς και ενώ φαίνεται να αφορά αποκλειστικά ένα οικονομικό θέμα έχει επιπτώσεις σε διάφορους τομείς λόγω στρατηγικής. Ένα χειροπιαστό παράδειγμα αφορά τη σημειωτική. Οι ονομασίες των κοιτασμάτων στο πεδίο της έρευνας δεν είναι τυχαίες. Όσον αφορά στο Ισραήλ έχουμε ήδη τις ονομασίες Dalit, Leviathan και Tamar, οι οποίες έχουν σχέση με την εβραϊκή μυθολογία. Όσον αφορά στην Κύπρο έχουμε πλέον την Αφροδίτη, κι ας μην ξεχάσουμε ότι η πλατφόρμα της γεώτρησης ονομάζεται Όμηρος όπως το είχαμε ήδη επισημάνει σε παλαιότερη αναφορά. Για λόγους λειτουργικότητας τα blocks, τα οικόπεδα δηλαδή, καθορίζονται γεωμετρικά έτσι ώστε να ελαχιστοποιούν τις κορυφές του τόπου και για λόγους απλοποίησης έχουμε συχνά ένα τετραγωνικό σχήμα. Στην περίπτωση της Κύπρου, τα 13 οικόπεδα έχουν αυτήν την ιδιότητα, δεν έχουν όμως σημασία. Και οι ονομασίες των εταιριών αφορούν τα κοιτάσματα που έχουν μια πολυπλοκότερη δομή λόγω γεωλογίας. Από την άλλη πλευρά, η τοποστρατηγική ανάλυση της ΑΟΖ μέσω των διαγραμμάτων Voronoi, επιτρέπει με τις κυψέλες αλλά και τις γενικευμένες κυψέλες να καθοριστούν εύκολα και αποτελεσματικά περιοχές. Δηλαδή, με άλλα λόγια προσφέρει τη δυνατότητα της ονομασίας. Πιο συγκεκριμένα, για την περίπτωση της Ελληνικής ΑΟΖ, κάθε νησί μας μπορεί να έχει μια γενικευμένη κυψέλη, η οποία αποτελείται από τα σημεία της θάλασσας, τα οποία βρίσκονται σε κοντινότερη απόσταση από το νησί. Αφού τα διαγράμματα Voronoi υποστηρίζουν τη μέση γραμμή είναι εύκολο να γίνει ο επιμερισμός της ΑΟΖ μας με τις γενικευμένες κυψέλες και αυτές να έχουν την ονομασία των νησιών. Με αυτόν τον τρόπο, δείχνουμε με άμεσο τρόπο την περιοχή της ΑΟΖ, που υπάγεται σε αυτό το νησί. Αυτή η στρατηγική ονομασία επιτρέπει βέβαια την επικάλυψη όλης της ελληνικής ΑΟΖ και αναδεικνύει και την επιρροή κάθε νησιού. Έτσι, δίχως να υπάρχει αρίθμηση μπορούμε εύκολα να αναφερόμαστε σε μια ειδική περιοχή της ΑΟΖ μας. Και η ελληνική ονομασία αποτελεί το επιπλέον στίγμα όταν πρόκειται να βρεθούμε σε κρατικές διαπραγματεύσεις για τις διακρατικές συμφωνίες. Ακόμα και αν υπάρχει μια χώρα που να αμφισβητεί μερικά σημεία της ΑΟΖ μας, θα πρέπει να κάνει χρήση της ονομασίας αυτής και όχι μιας ουδέτερης αρίθμησης που δεν θα αντιπροσωπεύει κανένα από τα μέρη της διαπραγμάτευσης και της διεκδίκησης.
Ν. Λυγερός===============================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Το έτος 2000 και πιο συγκεκριμένα στις 23 Αυγούστου, η Τράπεζα της Ελλάδος κατόπιν σχετικού αιτήματος ενημερώνει γνωστό εκπαιδευτικό θεσμό, ο οποίος εδρεύει στην Περιφέρεια, για το περιεχόμενο του χαρτοφυλακίου που διαθέτει.

Το όνομα του θεσμού δεν αναφέρεται σε αυτό το κείμενο διότι απλώς δεν υφίσταται προς το παρόν κανέναν λόγος να αποκαλυφθεί. Άλλωστε το ζήτημα δεν επικεντρώνεται στο όνομα του θεσμού αλλά στην απάντηση του τραπεζικού ιδρύματος.

Όπως καταδεικνύεται από το έγγραφο το οποίο αποκαλύπτει η zougla.gr, στο χαρτοφυλάκιο αυτό συμπεριλαμβάνονται χρεόγραφα της «Εθνικής Τράπεζας» τα οποία και αναφέρονται.

(Πατήστε επάνω για να δείτε το έγγραφο σε μεγέθυνση)

Η τελευταία αναφορά στον κατάλογο αυτόν αφορά χρεόγραφα της Τράπεζας της Ανατολής. Είναι αξιοπερίεργο ωστόσο πώς εν έτι 2000, δηλαδή 68 χρόνια μετά την απορρόφηση της συγκεκριμένης τράπεζας από την «Εθνική», το τραπεζικό αυτό ίδρυμα αποδέχεται και αναφέρει την ύπαρξη χρεογράφων της Τράπεζας της Ανατολής.

Είναι αξιοπερίεργο διότι η ίδια η «Εθνική» με επίσημη ανακοίνωσή της προ ημερών, ισχυρίζεται πώς η αξία των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής έχει εκμηδενιστεί για μία σειρά από λόγους οι οποίοι και αναφέρονται στην επίσημη αυτή ανακοίνωση. Ο αφελέστερος λοιπόν των παρατηρητών διερωτάται το γιατί, πολύ πρόσφατα, το έτος 2000, η ίδια ακριβώς τράπεζα, συμπεριλαμβάνει στην ενημέρωση της προς πελάτη της τις μετοχές αυτές οι οποίες (κατά την «Εθνική» πάντα) δεν έχουν την παραμικρή αξία.

Το κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας της Ανατολής στην οδό Σοφοκλέους

Το κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας της Ανατολής στην οδό Σοφοκλέους
Το δεύτερο συμπέρασμα που εξάγεται από το έγγραφο αυτό είναι πώς αν και έχουν περάσει πολλές δεκαετίες από το 1936, οπότε και κατά την «Εθνική» ολοκληρώθηκε η ειδική εκκαθάριση της συγχώνευσης της Τράπεζας της Ανατολής, και παρά τις επανειλημμένες τοποθετήσεις τραπεζικών υπαλλήλων του τραπεζικού αυτού ιδρύματος έναντι πελατών ότι αυτές οι μετοχές έχουν ακυρωθεί (;) τότε πώς είναι δυνατόν στην ως άνω αναφορά να καταγράφονται 320 μετοχές;

Προφανώς η «Εθνική Τράπεζα» οφείλει και σε αυτήν την περίπτωση μία απάντηση και μάλιστα αξιόπιστη. Άλλωστε ακόμη αναμένεται η δημοσιοποίηση εκ μέρους του τραπεζικού ιδρύματος το έγγραφο εκείνο ή το σχετικό ΦΕΚ δια του οποίου θα επιβεβαιωθεί ο ισχυρισμός της τραπέζης ότι η ειδική εκκαθάριση της απορρόφησης της Τράπεζας της Ανατολής ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 1936.

Εν αναμονή αυτών των απαντήσεων η zougla.gr, αποκαλύπτει τις δύο μεθόδους βάση των οποίων πραγματοποιήθηκε η αποτίμηση της μετοχής των 125 γαλλικών χρυσών φράγκων της Τράπεζας της Ανατολής.

Δύο ειδικοί ο κ. Θεόδωρος Καρυώτης, οικονομολόγος καθηγητής του Πανεπιστημίου του Maryland και ο Νικόλαος Γεωργατζάς καθηγητής της Συστημικής Δυναμικής στο Πανεπιστήμιο Fordham της Νέας Υόρκης, ειδικός επί των αποτιμήσεων, ο οποίος επανειλημμένα αναφέρεται ως expert σε δίκες που αφορούν ζητήματα ειδικών αποτιμήσεων εταιρειών κλπ, καταθέτουν την δική τους μέθοδο ανάλυσης και εκτίμησης της πραγματικής σημερινής αξίας της μετοχής της Τράπεζας της Ανατολής.

Μέθοδος 1η. Θεόδωρος Καρυώτης. Παρατίθεται για λόγους αξιοπιστίας και ακριβείας η μελέτη του κ. Καρυώτη στα αγγλικά και στα ελληνικά.

Σε αυτήν την μέθοδο επιχειρείται από τον καθηγητή του Marylandη αποτίμηση (παράλληλα) της αξίας της μετοχής δε τρία νομίσματα (Δολάριο. Δραχμή και Ευρώ) με συνεχή βεβαίως αναφορά στην τιμή του χρυσού.

(Πατήστε πάνω στα έγγραφα για να τα δείτε σε μεγέθυνση)


H μελέτη μεταφρασμένη στα ελληνικά




Μέθοδος 2η. Νικόλαος Γεωργατζάς. Στην μέθοδο αυτή συμπεριλαμβάνεται και διάγραμμα στο οποίο καταγράφεται η εκθετική αύξηση της αξίας της μετοχής από τότε που εκδόθηκε έως και σήμερα.

Κατόπιν όλων τούτων τόσο οι πολίτες –δικαιούχοι των μετοχών όσο και οι υπόλοιποι πολίτες οι οποίοι παρακολουθούν με εύλογο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην υπόθεση αυτή που έχει αφήσει άφωνο το πανελλήνιο, είναι προφανές πώς κάποιος αρμόδιος οι κάποιοι αρμόδιοι οφείλουν απαντήσεις.

(Πατήστε πάνω στα έγγραφα για να τα δείτε σε μεγέθυνση)



Ποιοι πολιτικοί έχουν εμπλακεί στην υπόθεση

Το ζήτημα της μετοχής «τέρας» έχει απασχολήσει πολιτικούς της Μεταπολίτευσης. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι αρχηγός κόμματος αρνήθηκε την παραλαβή μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής για λόγους που έχουν να κάνουν με την ίδια την ιδιοσυγκρασία του δεδομένου ότι η προσφορά συνδεόταν άμεσα και με την χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος του. Αυτά παλαιότερα διότι μεταγενέστερα, άλλος πολιτικός φαίνεται πώς δεν διέθετε τέτοιες… αντοχές και «υπέκυψε» στο δέλεαρ.

Οψόμεθα...

Το δημοσιεύομε με κάθε επιφύλαξη
πηγή