Εταιρεια με τρία χιλιάρικα τζίρο, “βρήκε” 110 εκ σε μια νύχτα και αγόρασε το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ !

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

ΣΕΙΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ – Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ.
Σε εταιρεια χωρις εργαζόμενους έδωσαν νύχτα το “Ερρικος Ντυναν”!
Μόλις τρία χιλιάρικα τζίρο δήλωσε το 2013!
Την μετονομασαν σε μια νύχτα για να “χαθούν τα ίχνη” της.
Δεν εχει προηγούμενο το σκανδαλο με την μεταβίβαση του Ερρικος Ντυναν. Όσα σκάνδαλα και αν έχουν γίνει στην Ελλαδα εώς σημερα, αφορούσαν τουλάχιστον υπαρκτές εταιρειες. Siemens, Λατσης, Thyssenkrupp, Μπομπολες κλπ.
Αυτο που συμβαίνει όμως με το Ερρικος Ντυναν, οπως αποκαλυπτει το Ολυμπία, ειναι πραγματικα αδιανόητο. Απο την πρώτη στιγμή βέβαια μιλήσαμε για εταιρεια “αχυρο” δεν φανταζόμασταν όμως το “μέγεθος”.
Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε οτι η ΗΜΙΘΕΑ Α.Ε. που δεν βρίσκαμε πουθενά, θα ηταν η μετονομασία μιας εταιρειας – φάντασμα, στα χαλκεια της τραπεζικής διαπλοκής.
Μιλάμε για μια εταιρεια που δεν διαθέτει ουτε εναν εργαζόμενο!
Μιλάμε για μια εταιρεια που ενώ δήλωσε τζίρο μόλις 3.000 ευρώ για το 2013, βρίσκεται ξαφνικά με “ζεστά” 110 εκατομμυρια Ευρώ για να χτυπήσει πλειστηριασμό εταιρειας με υποχρεώσεις 300 εκατομμυρίων!
Θα επαναλάβουμε οτι αυτο το σκανδαλώδες εγχείρημα εαν δεν ανατραπεί, θα αποτελέσει ταφόπλακα για ολόκληρη την Ελληνική οικονομία. Οτι εχει απομείνει δηλαδη.
Ειδικά εαν αποδειχθεί οτι θα καταλήξει σε εταιρεια συμφεροντων Βγενοπουλου…

Επιμένουν οι μαλάκες ! Έχετε κώλο ρε ; Ελάτε να τα πάρετε βρε κουφάλες ...

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Παραμένουν οι αλυτρωτικές αναφορές εις βάρος της Ελλάδας στα σχολικά βιβλία Γεωγραφίας στην Αλβανία















Τι και αν γίνονται επί μία και πλέον δεκαετία συναντήσεις επί συναντήσεων μεταξύ διακρατικών επιτροπών Ελλάδας - Αλβανίας.
Τι κι αν συναντήθηκαν οι Υπουργοί Παιδείας των δύο χωρών τόσες φορές με τελευταία τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ο Έλληνας τότε υπουργός Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος συμφώνησε με την αλβανίδα ομόλογο του Λιντίτα Νικόλα να αφαιρεθούν από τα σχολικά βιβλία οι αλυτρωτικές αναφορές ή οι χαρακτηρισμοί που δημιουργούσαν προβλήματα στις σχέσεις των γειτονικών κρατών...
 Μια ζωή η Ελλάς θα υποχωρεί και η αλβανία θα τραβάει την ίδια ρότα. 

Είχαμε γράψει πρόσφατα για την αφαίρεση κάθε αναφοράς στον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό από τα σχολικά βιβλία Ιστορίας στην Ελλάδα, ενώ σε πολλά ρεπορτάζ διάφορων ιστοσελίδων τα τελευταία χρόνια αναφερόταν το ανθελληνικό περιεχόμενο στα σχολικά βιβλία της ιστορίας και της γεωγραφίας στην Αλβανία. 

Άλλη μία σχολική χρονιά ξεκίνησε και στα σχολεία της αλβανικής επικράτειας οι μαθητές διδάσκονται πάλι για τις αλβανικές περιοχές στην... Ελλάδα (Trevat shqiptare ne Greqi), δηλαδή Τσαμουριά, Κόνιτσα, Καστοριά, Φλώρινα κλπ!

Χωρίς περισσότερα σχόλια ο Ελεύθερος Λόγος Αργυροκάστρου παρουσιάζει τις επίμαχες σελίδες των αλβανικών σχολικών βιβλίων της Γεωγραφίας της 9ης και της 12ης τάξης, των αντίστοιχων δηλαδή Γ΄ Γυμνασίου και Γ΄ Λυκείου στην Ελλάδα... 

Βιβλίο Γεωγραφίας 9ης τάξης


Στην τελευταία παράγραφο της σελίδας 4 αναφέρονται ως αλβανικές περιοχές στην Ελλάδα οι: Τσαμουριά, Κόνιτσα, Καστοριά, Φλώρινα κλπ, αφού προηγηθούν οι αλβανικές περιοχές της Σερβίας, του Μαυροβουνίου και της "Μακεδονίας" δηλαδή των Σκοπίων.


Στη σελίδα 7 αναφορά στην Πρεσβευτική Διάσκεψη του Λονδίνου το 1913 που "μοίρασε τα αλβανικά εδάφη στα γύρω κράτη". Εθνικά, πολιτισμικά και γεωγραφικά η Αλβανία εκτείνεται μέχρι την Πρέβεζα! 


Στη σελίδα 8 ιστορικές αναφορές, συμπεριλαμβανομένης της απόδοσης της αλβανικής περιοχής της Τσαμουριάς στην Ελλάδα το 1913. Δεσπόζει κάτω αριστερά ο πολιτικός χάρτης των αλβανικών περιοχών.


Στη σελίδα 29 στοιχεία απογραφών για τον πληθυσμό "αλύτρωτων αλβανικών περιοχών", μεταξύ των οποίων και η Τσαμουριά


Στις σελίδες 134-135 ιδιαίτερο αφιέρωμα με γεωγραφικά, πληθυσμιακά και οικονομικά στοιχεία για τις "αλβανικές περιοχές της Ελλάδας" με φωτογραφίες από Ηγουμενίτσα και Πάργα


Βιβλίο Γεωγραφίας 12ης τάξης


Εξώφυλλο


Σελίδες 8-9 με... ιστορικά στοιχεία


Συνέχεια στις σελίδες 10-11 των ιστορικών αναφορών για την Ήπειρο από την αρχαιότητα ως το 1913 όταν οι Πρεσβευτές των Μεγάλων Δυνάμεων άφησαν τις περιοχές αυτές της Αρμπερίας εκτός αλβανικού κράτους. 


Μια από τα ίδια και στις σελίδες 12-13



Σελίδες 188-190: Όπως και της 9ης έτσι και το βιβλίο Γεωγραφίας της 12ης κλείνει με φωτογραφίες της Ηγουμενίτσας και της Πάργας, γράφοντας διάφορα στοιχεία για την "Τσαμουριά"...