Παύση πληρωμών προς τους εκβιαστές μας, τώρα!!!

Σάββατο 17 Απριλίου 2010 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο





Η μονομερής παύση πληρωμών θέτει σε πρώτη προτεραιότητα την ανάγκη να σταθεί η χώρα και ο λαός της στα πόδια τους, χωρίς τον φόρο αίματος στους δανειστές Στη διεθνή πρακτική έχουμε πολλές χώρες που κατά καιρούς αρνήθηκαν να πληρώσουν τους δανειστές τους, χωρίς να κηρύξουν πτώχευση. 


Το πρώτο βήμα μιας διαφορετικής πολιτικής θα ήταν να ανατραπεί το καθεστώς κηδεμονίας από την ΕΕ και το ΔΝΤ, που έχει σαν βασικό στόχο τη διαιώνιση της υπερχρέωσης προς όφελος των διεθνών κερδοσκόπων και δανειστών. Δεν υπάρχει ούτε ένα παράδειγμα χώρας που να υποβλήθηκε σε καθεστώς κηδεμονίας για τα χρέη της και να βγήκε αλώβητη ή και ακέραια.
Όποιος ενδιαφέρεται ας δει την ιστορία των χωρών της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής, ιδίως της υποσαχάριας, όπου έδρασε για δεκαετίες το ΔΝΤ. Όπου επιβλήθηκε καθεστώς κηδεμονίας άφησε πίσω του ερείπια.
Δεύτερο, να προχωρήσει το ελληνικό κράτος σε άμεση παύση πληρωμών, ώστε να διασωθούν οι τεράστιοι πόροι που σήμερα πηγαίνουν σε πληρωμές δανείων. Η παύση πληρωμών δεν ισοδυναμεί με κήρυξη πτώχευσης, όπως κηρύττει σκόπιμα η επίσημη προπαγάνδα. Η πτώχευση μπορεί να σημάνει...

ΔΝΤ: Tην δευτέρα (19/4/2010) ξεκινούν οι συζητήσεις με την Ελλάδα

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Δελτίο Τύπου 
Νο 10/15215 Απρ, 2010

Η κ. Dominique Strauss-Kahn, Διευθύνων Σύμβουλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), προέβη στην ακόλουθη δήλωση σήμερα για την Ελλάδα:
"Κατόπιν αιτήματος των ελληνικών αρχών, συμφώνησα να αποστείλει ομάδα του ΔΝΤ στην Αθήνα για να ξεκινήσει συζητήσεις με τις ελληνικές αρχές την ερχόμενη Δευτέρα για τις πολιτικές που μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για την οικονομική ενίσχυση του Ταμείου, στο πλαίσιο ενός προγράμματος πολλών ετών, στην περίπτωση που οι αρχές αποφασίσουν να ζητήσουν τέτοια βοήθεια. Η ελληνική απόφαση για να ξεκινήσει η
εμπλοκή του Ταμείου στο πρόγραμμα είναι συνεπές με τη συμφωνία μεταξύ των ευρωπαίων ηγετών το περασμένο Σαββατοκύριακο ότι η χρηματοδοτική στήριξη από τα μέλη της ζώνης του ευρώ πρέπει να πάνε χέρι-χέρι με την εμπλοκή του ΔΝΤ και της οικονομικής βοήθειας. "







Περισσότερα εδώ

Άντε θύμα , άντε ψώνιο , άντε σύμβολο αιώνιο , αν ξυπνήσεις μονομιάς θα΄ρθει ανάποδα ο ντουνίας ...

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Που θα πάει όμως ... θα ξυπνήσουμε ... και τότε η ιστορία θα γράψει και πάλι για αυτούς τους απίστευτους Ελληνες που έσωσαν την ανθρωπότητα απο αυτά τα παράσιτα ,τους μισάνθρωπους Εβραίους .