Όχι ρε Τσίπρα ! Όχι ρε αγόρι μου !

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015



Τον Προκόπη Παυλόπουλο βρήκες να προτείνεις  ; Τον μασόνο ; Τον "Ναι σε όλα" ; Αυτόν που παραδέχτηκε πως παραβίαζε το σύνταγμα ; Να τον χαίρεστε !

Τελικά είναι φανερό πως όλοι εσείς οι πολιτικάντηδες της φανφάρας ,ανήκετε στην συμμορία των στοών και των λεσχών που λυμαίνεται την ανθρωπότητα  και προωθεί τους ομόσταυλούς της .

Είχα πει και παλαιότερα πως όταν θα πάρεις την εξουσία θα ολοκληρώσεις την καταστροφή της χώρας , που ξεκίνησαν οι προηγούμενοι από σένα προδότες εβραιογέννες , και απ΄ότι φαίνεται ξεκίνησες σήμερα ! Άντε με το καλό ... Μάλλον δεν είναι μακριά η μέρα που ο Ελληνικός λαός θα ξαναγράψει ιστορία ...

Δείτε και άλλον έναν λόγο ο οποίος συνέβαλε στην υποψηφιότητα του Παυλόπουλου ...



Λίγα ακόμα καλά λόγια για τον "πρόεδρο"

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Ο Προκόπης Παυλόπουλος ήταν Υπουργός Δημόσιας Τάξης επί Γρηγορόπουλου! Ξέρετε την εξέγερση που ήταν μπροστάρης ο ΣΥΡΙΖΑ…
Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ INTRACOM-SIEMENS
Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος  ήταν νομικός Σύμβουλος της Intracom του Κόκκαλη
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ
το αυθαίρετο του Λάτση “ΤΗΕ ΜΑLL”
ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
“Ιπποκράτειος Πολιτεια”, στο οποίο θα επανέλθουμε….
EXEI ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
και όλους τους μνημονιακού νόμους
865.000 ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΑΥΛΟΥΠΟΥΛΟΥ
Ως βασικό στέλεχος των κυβερνήσεων Καραμανλή 2004 – 2009, ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει δεχθεί έντονη κριτική τόσο από την κεντροαριστερά και την αριστερά, όσο και από το εσωτερικό της κεντροδεξιάς. Το ΠΑΣΟΚ αλλά και πολιτικοί από τον φιλελεύθερο χώρο, τον κατηγόρησαν ότι διόρισε στο Δημόσιο χιλιάδες «γαλάζια παιδιά», παρακάμπτωντας και απαξιώνοντας το ΑΣΕΠ με τεχνάσματα όπως η προφορική συνέντευξη, που ονομάστηκε «γαλάζια συνέντευξη», επιβαρύνοντας έτσι το κράτος και συμβάλοντας στην οικονομική κρίση.Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, ο Παυλόπουλος ήταν υπεύθυνος για 865.000 διορισμούς στο Δημόσιο (μόνιμων και συμβασιούχων), μεταξύ των οποίων οι 170.000 ήταν μόνιμοι και αορίστου χρόνου, δηλαδή μέχρι σήμερα το κράτος υποχρεούται να τους πληρώνει. Ο Θάνος Τζήμερος δήλωσε ότι «ο επόμενος ισοβίτης πρέπει να λέγεται Παυλόπουλος».
Από την μεριά της Δεξιάς, κατηγορήθηκε για πρωτοφανή αδιαφορία στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, που γιγαντώθηκε επί των ημερών του, για την κατάρρευση των υπηρεσιών του υπουργείου Εσωτερικών στις μεγάλες φωτιές της Πελοποννήσου το 2007, καθώς και για την αμυντική στάση του στα «Δεκεμβριανά» του 2008. Στελέχη του ΛΑΟΣ όπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσαν ότι ο Παυλόπουλος υπήρξε από τους πλέον αποτυχημένους υπουργούς της Μεταπολίτευσης σε ζητήματα εσωτερικής ασφάλειας
Στοιχεία για τις προσλήψεις στο ελληνικό δημόσιο την περίοδο 2004-2009
Σύμφωνα με αυτό ο αριθμός τους αντιστοιχεί στο 129% του σημερινού υπηρετούντος προσωπικού.
Την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας όπως δημοσίευσε καθημερινή εφημερίδα, από τον Κώστα Καραμανλή προσελήφθησαν στο Δημόσιο 865.000 άτομα, ενώ σήμερα σε όλο το Δημόσιο απασχολούνται 670.000.
Αναλυτικά:
Μόνιμοι και αορίστου χρόνου 167.230
Ορισμένου χρόνου-εποχικοί 330.515
Συμβασιούχοι έργου 161.383
Ωρομίσθιο προσωπικό 120.826
Αναπληρωτές καθηγητές 83.636
Θητεία 1.542
Σύνολο 865.132
15000000000
Στην πλειονότητά τους οι προσλήψεις της περιόδου εκείνης δεν έγιναν μέσω ΑΣΕΠ. 6 στις 10 ήταν για για υπαλλήλους με σύμβαση έργου ή ορισμένου χρόνου, οι διαδικασίες για τις οποίες δεν υπάγονταν τότε στον έλεγχο της ανεξάρτητης Αρχής. Mόνο δύο στις δέκα προσλήψεις αφορούσαν μόνιμο προσωπικό, για το οποίο οι φορείς ήταν υποχρεωμένοι να τηρούν διαφανείς διαδικασίες.
Ωστόσο, και σε αυτή την περίπτωση καθιερώθηκε η προφορική συνέντευξη. Παράλληλα, με το Προεδρικό Διάταγμα Παυλόπουλου κατέστη δυνατή η μονιμοποίηση 35.240 συμβασιούχων που απασχολούνταν στο Δημόσιο. Είναι χαρακτηριστικό πως την πενταετία Καραμανλή προσλαμβάνονταν κατά μέσο όρο ετησίως περίπου 98.400 συμβασιούχοι, αριθμός υπερδιπλάσιος των σημερινών 45.600 απασχολουμένων ως συμβασιούχων.

Τα ψέματα των «Εταίρων» και των Αγορών για το Ελληνικό χρέος

Η κατανομή του ελληνικού χρέους είναι σήμερα η εξής : 
1) EFSF 141 δις, 2) άμεσος δανεισμός από τα κράτη-μέλη της ΕΕ 53 δις, 3) ΔΝΤ 28 δις, 4) διάφοροι ιδιώτες 50 δις, ΕΚΤ 25 δις, ΕΓΔ 15 Δις και ΤτΕ 5 δις. 



Η δήθεν οφειλή του μεγαλύτερου μέρους του ελληνικού χρέους στα κράτη, δηλαδή στους «φορολογούμενους πολίτες» και τους λαούς της Ευρωζώνης, τους οποίους δήθεν θα εξαπατήσουμε και θα ζημιώσουμε στην περίπτωση αναδιάρθρωσης, διαγραφής, ή κουρέματος (απομείωσης) του χρέους μας είναι μια επικοινωνιακή απάτη που στήθηκε από τους επιτήδειους των αγορών,!!! Το ελληνικό χρέος στους «λαούς» της Ευρώπης είναι μόνο τα 53 δις του άμεσου δανεισμού από τα κράτη-μέλη. 
Τα 141 δις των ομολόγων του EFSF δεν συνιστούν διακρατικό χρέος, επειδή ο EFSF δεν είναι κράτος ή κοινωνία κρατών, αλλά ανώνυμη εταιρεία με έδρα στο Λουξεμβούργο. 
Τα κράτη- μέλη, είναι μόνο ΜΕΤΟΧΟΙ του EFSF, στον οποίο έχουν εισφέρει μόνο τα 28,5 εκατομμύρια ευρώ του καταβεβλημένου μετοχικού του κεφαλαίου και, έτσι, δεν είναι άμεσοι δανειστές του ελληνικού δημοσίου. 
 (βλ. http://www.efsf.europa.eu/about/index.htm)   


Στην πραγματικότητα, ο EFSF δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια επενδυτική τράπεζα η οποία, εκδίδοντας δικά της ομόλογα, εγγυήθηκε και, έτσι, διευκόλυνε στην άντληση από τις ΑΓΟΡΕΣ των δανείων που χορηγήθηκαν στην Ελλάδα. 
Τα 141 δις τα οφείλουμε στις ΑΓΟΡΕΣ, στις οποίες με τη σειρά της τα εγγυάται η ανώνυμη επενδυτική τράπεζα EFSF και, έτσι, η όποια ελληνική επισφάλεια συνεπεία κουρέματος, αναδιάρθρωσης ή ακόμη και μονομερών ενεργειών, όπως η άρνηση πληρωμής, να μεταφράζεται πρωτίστως σε ζημία των ΑΓΟΡΩΝ και δευτερευόντως μόνο σε ζημία της εγγυήτριας επενδυτικής τράπεζας EFSF, η οποία όμως, λειτουργούσα ως ανώνυμη εταιρεία και υπαγόμενη στο δίκαιο του Λουξεμβούργου, διαθέτει περιουσιακή αυτοτέλεια και περιορισμένη ευθύνη μέχρι του ποσού του καταβεβλημένου μετοχικού της κεφαλαίου, ήτοι μέχρι του ποσού των 28,5 εκατομμυρίων ευρώ που κατέβαλαν τα κράτη- μέλη κατά την ίδρυση της. Έτσι, η όποια άμεση ζημία των κρατών-μελών και των λαών της Ευρώπης από τα ελληνικά δάνεια του EFSF, δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα 28,5 εκατομμύρια ευρώ !!! 

Όμως, οι διακινητές του μύθου του δήθεν χρέους στους Λαούς της Ευρώπης, επιμένουν στην επικοινωνιακή τους αυτή απάτη, ισχυριζόμενοι ότι τελικά, επειδή τα κράτη-μέλη που είναι μέτοχοι της ανώνυμης επενδυτικής τράπεζας EFSF, ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ την αποπληρωμή των συγκεκριμένων ομολόγων του ελληνικού χρέους, καθιστάμενα έτσι στην πράξη πρωτοφειλέτες, θα υποστούν τελικά ως εγγυητές την όποια επισφάλεια του ελληνικού χρέους, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν στη συνέχεια να τη μετακυλήσουν στους φορολογούμενους πολίτες τους. 

Σήμερα λοιπόν καταδαφίζουμε και τον τελευταίο αυτό μύθο, αποκαλύπτοντας το επίσημο έγγραφο του EFSF από το οποίο αποδεικνύεται ότι τα συγκεκριμένα αυτά ομόλογα ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ, αφού καλύπτονται από CDS ειδικού τύπου, τα οποία προβλέπουν όλες τις περιπτώσεις πιστωτικού γεγονότος, ήτοι ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΗ, ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ και ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ !!! 
Έτσι λοιπόν, την όποια ζημία από την οποιασδήποτε μορφής ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ του ελληνικού χρέους, δεν θα την υποστούν οι Λαοί αλλά οι ΑΓΟΡΕΣ, δηλαδή οι ΕΚΔΟΤΕΣ των συγκεκριμένων CDS στα ομόλογα του EFSF, κατά την προβλεπόμενη διαδικασία από τον ISDA !!! 
ΑΥΤΩΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

Πηγή