Γ@μώ την δημοκρατία σας , γ@μώ την χούντα σας , γ@μώ και τον βασιλιά σας και τα υπουργεία σας όλα ,καθάρματα ....

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014



Ο γέρος της ,κατ΄ ευφημισμόν, δημοκρατίας με τον Μητσοτάκη και με όλη την συμμορία τους ψήφισαν νόμο για έναν μόνο  Έλληνα !
Αυτό το τσόκαρο την Ακρίτα και την μάνα της αφορά ο προσωπικός-φωτογραφικός νόμος  τον οποίον  ψήφισαν τα λαμόγια και θα δείτε παρακάτω . Γιατί αυτός ο νόμος ; Γιατί λέει ο συγχωρεμένος πρόσφερε στην πατρίδα πολλά ! Τώρα ποια είναι τα πολλά ένας θεός ξέρει ! Και στο φινάλε δεν τα έκανε αμισθί ! Πληρώνονταν μια χαρά όταν όλος ο λαός πένονταν !   
Και δείτε με τι ασχολείται αυτό το πράγμα όταν δεν ψάχνει για γαμιά εεεε για γαμπρό ήθελα να πω ...




(Το παραπάνω λογοπαίγνιο αφορά τον Μ. Χατζηγιάννη  )Όχι τίποτα αλλά νομίζει πως είπε και κάτι έξυπνο το χαϊβάνι ...

Αυτό το πράγμα το πληρώναμε 45 χρόνια θεέ μου !!! 

Αυτή η επαγγελματίας νύφη λοιπόν γυρνά και υβρίζει με τον χυδαιότερο τρόπο τον Μέγα Αλέξανδρο :
«Ο Ηφαιστιώνας χώρισε τον Αλέξανδρο για χατίρι του Κάσσανδρου που τα είχε με τον Νέαρχο;»
Ποια μιλάει ! Αυτή που τον ένα αφήνει και τον άλλο πιάνει ... Ναι ,γι αυτό που φαντάζεστε μιλάω...

Και κοιτάξτε ρε παιδιά ως που φτάνει η αχαριστία του ανθρώπου : Απαγόρευσε στην Δημόσια Τηλεόραση να επαναπροβάλει την εκπομπή της «Φώτα πορείας» και προσέξτε ύφος το φίδι Αλλιώς η συνέχεια γνωστή, νόμιμα μέσα και τα συναφή. Κι είναι κρίμα όσα δε μας έφαγε ο Στουρνάρας, να μας τα φάνε οι δικηγόροι. Συνεννοηθήκαμε;

Καταλάβατε γιατί είδους άνθρωπο μιλάμε ; 

Αυτό το υποκείμενο βέβαια δηλώνει πως δεν έπαιρνε την σύνταξη διότι έχει δικό της αξιακό σύστημα ηθικής , άκουσον άκουσον ! Το υπουργείο οικονομικών όμως άλλα λέει και την εκθέτει , αν μπορεί βεβαίως να αισθανθεί ότι εκτίθεται αυτό το φίδι :



Διαβάστε και τον νόμο τώρα για να εμπεδώσετε ,όπως και εγώ ,πως είμαστε μαλάκες πολίτες, κορόιδα ολκής και υπηρέτες καθαρμάτων και λαμογιών :