Aυτή η συνωμοσία είναι τόσο ΜΕΓΆΛΗ που κανένας δεν θα το πιστέψει!

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



«Γεια σας είμαι ο Evelyn De Rothschild και η οικογένειά μου κατέχει την κεντρική τράπεζα της Αμερικής, έχει τροφοδοτήσει την καταστολή της Αμερικανικής επανάστασης, την κομουνιστική επανάσταση στην Ρωσία, καταστρέψαμε την Παλαιστίνη για να φτιάξουμε το κράτος του Ισραήλ, είμαστε πίσω από την 9/11 και τους πολέμους που ακολούθησαν, κατέχουμε το Associated Press και το Reuters, ελέγχουμε τον Ομπάμα και τον Ρόμνεϋ, είμαστε οι τραπεζίτες της Βασιλικής οικογένειας και του Βατικανού, είμαστε η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και σκοπεύουμε να κυβερνήσουμε τον κόσμο σκοτώνοντας το 90% νόμιμα κάνοντάς το μέσα από τον ΟΗΕ»
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι οι ΙΔΙΩΤΕΣ Τραπεζίτες ROTHSCHILD & ROCKEFELLER έχουν τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ κυβερνήσεις μας «μέσα σ’ ένα βαρέλι»!


Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ τραπεζών στις ΗΠΑ που η ΔΗΜΌΣΙΑ κυβέρνηση ROTHSCHILD και οι πρόγονοι του έχουν καταστήσει [τους ηγέτες / τους βασιλιάδες] αδύνατους με τις ΚΑΚΈΣ τραπεζικές πρακτικές τους, όταν πέσουν, οι έμποροι θα πενθήσουν.

Είναι πίσω από τους χριστιανικούς και μουσουλμανικούς ΠΟΛΕΜΟΥΣ. Αυτός δανείζει με χρήματα και ΤΙΣ ΔΥΟ πλευρές.

Όπως το ΙΡΑΝ ενάντιον ΙΡΑΚ.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ! 
ΕΛΕΓΧΕΙ τα ΕΘΝΗ.

Χωρίς αμφιβολία το ισχυρότερο και χειρότερο ζωντανό άτομο σήμερα. 6ης γενεάς τραπεζίτης παραγωγής του Λονδίνου... Rothschild.
Αρχίζει τους ΠΟΛΕΜΟΥΣ κατόπιν χρηματοδοτεί κάθε πλευρά τους.
Δείτε την ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ FIAT. 53% του παγκόσμιου ΧΡΥΣΟΥ.
Τραπεζίτης για το Βατικανό.
Κρατά τις πράξεις σε 80% του εδάφους του ΙΣΡΑΗΛ από τον καιρό του Arthur Balfour Declaration.
Εκβιάζοντας τον Πρόεδρο Wilson με μια γυναίκα μας οδηγεί στον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
Αυτός και ο εξ αίματος φίλος του έχουν τον έλεγχο τις Παγκόσμιες Τράπεζες.
Πήρε τα χρήματά από τους ελευθερομασώνους με ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ!
Ο Rockefeller παρείχε το απαραίτητο πετρέλαιο στον HITLER κατά τη διάρκεια δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Παρείχε τα μόνα καύσιμα που θα οδηγούσαν ένα αεροπλάνο τότε. Έκαναν επιχειρήσεις με τους Γερμανούς τους Ρώσους τους Γιαπωνέζους [Τους ορκισμένους «ΕΧΘΡΟΥΣ»] μας.


Οι Σιωνιστές ROTHSCHILD & ROCKEFELLER σε συνεργασία «γάντι - χέρι» με τον «μαύρο πάπα» (αρχηγό των Ιησουϊτών) σκότωσαν μαζί 6 αμερικανικούς Προέδρους.


Διαβάστε "Fiat Empire", το βιβλίο "Vatican Assassins" και το "The Learned Elders of Zion".
 
Εκπαίδευσαν Hitler, Lenin, Castro, Al Gore, Mao Tse Tung και πολλούς άλλους τυράννους
.
Έμεινε στο κρεβάτι του αμερικανικού Προέδρου στο λευκό οίκο στη γαμήλια νύχτα του.

Ο ειδικός επί των βομβών της Mossad (Ισραηλιτική μυστική υπηρεσία) έμεινε σε μισθωμένο ΕΛΕΥΘΕΡΑ για πολλούς μήνες στο 91ο πάτωμα του βόρειου πύργου στο παγκόσμιο κέντρο εμπορίου.


Οι πράκτορες Mossad ΤΟΥ που εργάζονται στη CIA, που φέρνει φορτία με φάρμακα αεροπορικώς κάθε ημέρα στην Αμερική βλέπε "Tatum Chronicles", Mena, Arkansas & Clinton Secrets! 
 
Συνελήφθη στο Νιου Τζέρσεϋ, σιωνιστής ραβίνος που αγόρασε 13 - Φρέσκα ανθρώπινα μέρη [τα νεφρά από τους ζωντανούς ανθρώπους που στέλνουν στο Ισραήλ και στην Ευρώπη].

Γιατρός από το ΠΕΡΟΥ βεβαίωσε ότι παιδικά όργανα που στάλθηκαν στην Ευρώπη όταν ελέγχθηκαν στο αρχείο κανένα δεν μπόρεσε να βρεθεί πού πήγαν. Θεωρείται ότι τα παιδιά κατακρεουργήθηκαν και μέρη σώματος τους χρησιμοποιήθηκαν από πλούσιους ανθρώπους.

Σιωνιστές βεβαιώνουν ότι «οι πολυθεϊστές» είναι μόνο ένα επίπεδο επάνω από ένα σκυλί.

Στο Ισραήλ, οι σιωνιστές Εβραίοι βεβαιώνουν ότι οι Παλαιστίνιοι «προήλθαν κάτω από τα δέντρα μια γενεά πίσω», ο χρηματοδοτούμενος από τον Rothschild, Hitler.


Ο Rothschild ζει τώρα στη Νέα Υόρκη έτσι μπορεί να ελέγξει τις ψηφοφορίες των 192 εθνών στα Ηνωμένα Έθνη.


Ο Mike Rupert επισήμανε ότι $100.000.00 από τη CIA προς την Παλαιστινιακή αντικατασκοπία, εστάλησαν στον τρομοκράτη Mohammad ATTA, ο οποίος ζούσε στο Hollywood, πριν από το 9/11 .


Ο Rothschild καταγράφει ΟΛΑ τα τηλεφωνήματα με 25 σημαντικές τηλεφωνικές επιχειρήσεις που κατέχει στις ΗΠΑ. Στο Ισραήλ = Amdox, κατασκεύασε τα προγράμματα για τη FBI, CIA, NSA. Αποκαλούμενο Comverse C.A.L.E.A.


Ο Obama έχει 7 σιωνιστικά μέλη στο γραφείο του - Υπουργείο Οικονομικών, ομοσπονδιακή ασφάλεια κ.λπ. [Προδοσία; σύγκρουσης συμφερόντων;]


Πίσω από την προσθήκη του οξέος hexa-Fluorosilicate στο νερό, την Coca Cola κ.λπ. Ψευδώς επονομαζόμενο φθορίδιο, φθορίδιο νατρίου και νάτριο, που καταστρέφουν κάθε όργανο στο ανθρώπινο σώμα.


Δανειστήκαμε 3.8 δισεκατομμύρια για να χτίσει η FEMA τις φυλακές για να κλειδώσει τους αμερικανικούς πολίτες κατά τη διάρκεια μιας οικονομικής κρίσης.


Η FEMA ερεύνησε την 9/11 τους Rothschild & Rockefeller να είναι επικεφαλείς των Fed Reserve, Bilderberg Group, CFR, NATO, Trilateral Commission και περισσότερα.

Πετάξτε την Νευροτοξύνη από τα κεφάλια σας ή ξυπνήστε σε μια FEMA φυλακή.

Εκατομμύρια έχουν ζήσει και πεθάνει στην Αμερική κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 60 ετών δίχως να έχουν ούτε ΈΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.


Οι ταινίες που γίνονται στο Hollywood για Zombies είναι η διασκέδαση Αμερικανών!
Ο Hitler χρησιμοποίησε τις υψηλές δόσεις του φθοριδίου στο νερὀ, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, για να κρατήσει τους ανθρώπους σε ένα κράτος Zombie.


Ο επικεφαλής του FBI, J Edgar Hoover, είπε ότι αυτή η συνωμοσία είναι τόσο ΜΕΓΆΛΗ που κανένας δεν θα το πιστέψει!


Σκότωσαν τον Kennedy επειδή υπέγραψε την εκτελεστική εντολή # 11110 για το Υπουργείο Οικονομικών για να τυπώσει η Αμερική δικά της χρήματα,


Η Private Federal Reserve ανήκει στους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, και όλοι μας τους πληρώνουμε για το ΤΙΠΟΤΑ!


 πηγή