ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ & ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Των καθηγητών Συνταγματικού Δικαίου
Γιώργου Κασιμάτη, Ομότιμου Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών

Ανδρέα Δημητρόπουλου, Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών
 
Γιώργου Κατρούγκαλου, Καθηγητή Πανεπιστημίου Θράκης
 
Ηλία Νικολόπουλου , Καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου
 
Κώστα Χρυσόγονου, Καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
 
Αισθανόμαστε την υποχρέωση να επισημάνουμε προς τη Βουλή και τον ελληνικό λαό ότι το κείμενο, το οποίο καλείται σήμερα να ψηφίσει η λαϊκή αντιπροσωπεία, παραβιάζει κατάφωρα θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος και του ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου για τους λόγους που ακολουθούν: 


1.     Η παρούσα Βουλή εκλέχθηκε τον Οκτώβριο του 2009 κάτω από εντελώς διαφορετικές πολιτικές προϋποθέσεις και η λαϊκή εντολή προς αυτή, κατά την έννοια του άρθρου 41 του Συντάγματος, ήταν διαμετρικά αντίθετη από όσα προβλέπει τώρα το κατατεθειμένο κείμενο.  Λείπει, συνεπώς, η δημοκρατική νομιμοποίηση για την ψήφισή του.


2.     Το περιεχόμενο του κειμένου, που καλείται να ψηφίσει η Βουλή είναι προϊόν οικονομικού και πολιτικού εκβιασμού, εκ μέρους των εκπροσώπων των δανειστών, κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου (άρθρο 52 της Διεθνούς Σύμβασης της Βιέννης του 1969).


3.     Το κείμενο που κατατέθηκε για ψήφιση δεν αποτελεί κατά το Σύνταγμα ούτε  σχέδιο νόμου, δεδομένου ότι δεν περιλαμβάνει διατάξεις νομοθετικού περιεχομένου ούτε σχέδιο νόμου κυρωτικού διεθνούς σύμβασης, δεδομένου ότι δεν περιέχει το υπογεγραμμένο κείμενο της διεθνούς σύμβασης. Πρόκειται για κείμενο προγράμματος, που επιχειρείται να δεσμεύσει ανεπίτρεπτα επί δεκαετίες το μέλλον της χώρας. Παρουσιαζόμενο, συνεπώς, ως δεσμευτικό κείμενο νόμου, παραβιάζει την αντιπροσωπευτική αρχή και την κατά το Σύνταγμα άσκηση της νομοθετικής λειτουργίας (άρθρο 26 Σ).


4.     Το κείμενο επιχειρείται να υπερψηφιστεί κατά παράβαση του άρθρου 29 του Συντάγματος, στο βαθμό που επιβάλλεται κομματική πειθαρχία χωρίς προηγούμενη εσωτερική ψηφοφορία και απόφαση συλλογικών κομματικών οργάνων. 


5.     Η πρόβλεψη ότι οι νέες δανειακές συμβάσεις θα ισχύουν από την υπογραφή τους, χωρίς κύρωση από την Βουλή, παραβιάζει τα άρθρα 28 παρ. 2 και  36 παρ. 2 του Συντάγματος, καθώς και το διεθνές δίκαιο. 


6.     Οι συνταγματικές και οι διεθνούς δικαίου εγγυήσεις σεβασμού και προστασίας της εθνικής κυριαρχίας προσβάλλονται επιπλέον: 


(α) Με την επανάληψη -όπως και στη Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης της 10.5.2010- της  ρήτρας παραίτησης από τις ασυλίες της εθνικής κυριαρχίας, (β) με τον υπερδανεισμό της χώρας και την άμεση στέρηση της δυνατότητας ικανοποίησης των βασικών αναγκών του ελληνικού λαού και της αξιοπρεπούς διαβίωσης των ελλήνων πολιτών, (γ) με τη σώρευση «επαχθούς» δανεισμού και (δ) με την εφαρμογή του αγγλικού δικαίου και όχι του δημοσίου διεθνούς δικαίου που διέπει τις διεθνείς συμβάσεις των κρατών. Συνεπώς, το κείμενο που καλείται η Βουλή να ψηφίσει παραβιάζει στον πυρήνα τους τις συνταγματικές εγγυήσεις της εθνικής κυριαρχίας,  της λαϊκής κυριαρχίας και της δημοκρατικής αρχής (άρθρο 1 του Συντάγματος).


7.     Τα μέτρα που προβλέπει το προς ψήφιση κείμενο ότι θα επιβληθούν στον ελληνικό λαό παραβιάζουν τις αρχές της ισότητας των βαρών, του κοινωνικού κράτους δικαίου (άρθρα 4 παρ. 5 και  25 παρ. 1 του Συντάγματος) και τις εγγυήσεις των κοινωνικών δικαιωμάτων των Ελλήνων (άρθρα 22 και 23 του Συντάγματος). Παραβιάζουν επίσης θεμελιώδεις εγγυήσεις  της Συνθήκης της Λισαβόνας (του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων) και του διεθνούς δικαίου, καθώς και εγγυήσεις του διεθνούς εργατικού δικαίου.


Η ψήφιση του νομοσχεδίου συνιστά, συνεπώς, εκτροπή από τη συνταγματική, την ευρωπαϊκή και τη διεθνή νομιμότητα.




ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ



Το περιεχόμενο του Κειμένου που καλείται να ψηφίσει η Βουλή των Ελλήνων, καθώς και τα κείμενα των Δανειακών Συμβάσεων του Μαϊου 2010 αποτελούν, στην ουσία τους, παλαιό σχέδιο του ΔΝΤ, που εφαρμοζόταν μέχρι σήμερα σε χώρες του τρίτου κόσμου. Το σχέδιο αυτό δανεισμού χωρών που βρίσκονται σε οικονομική κρίση είναι αντίθετο προς το Διεθνές Δίκαιο, γιατί παραβιάζει την αρχή της προστασίας της εθνικής κυριαρχίας και θεμελιώδη δικαιώματα των λαών. 


Αντί του σχεδίου αυτού του ΔΝΤ, στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου ισχύει η αρχή ότι η κυβέρνηση της οφειλέτριας χώρας οφείλει πρώτα να εξασφαλίσει την ικανοποίηση των βασικών αναγκών του λαού της και μετά να εκπληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις. Σύμφωνα με αυτή την αρχή, έχει διαμορφωθεί ο κανόνας ότι η οφειλέτρια χώρα έχει το δικαίωμα με μονομερή δήλωση να κηρυχθεί σε κατάσταση οικονομικής ανάγκης και να προβεί σε αναστολή πληρωμών μέχρι να υπολογιστεί το επαχθές τμήμα του χρέους και η απάλειψή του, καθώς και κήρυξη της ακυρότητας των συμβάσεων ή όρων τους που παραβιάζουν το Διεθνές Δίκαιο. Οι δανειστές δεν δικαιούνται να προβούν σε αντίποινα ή σε μη εκτέλεση των δικών τους υποχρεώσεων απέναντι στην οφειλέτρια χώρα.


Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=44375:2012-02-12-142146&catid=22:ellinides-fones&Itemid=200#ixzz1mBrVWHsu

Ελεεινός και τρισάθλιος ψεύτης και ο Σαμαράς . Ανεπαρκείς όλοι οι πολιτικοί της χώρας .

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Είχαμε αποδείξει ως ψεύτη και απατεώνα τον Παπαδήμο  .
Ακολουθεί με τον ίδιο τρόπο η απόδειξη για τον Σαμαρούκο . Θυμάστε που είπε προχθές ότι απέρριψε την αυξηση των αντικειμενικών αξιών : Απορρίψαμε την νέα αύξηση των αντικειμενικών αξιών που θα οδηγούσε σε ακόμα μεγαλύτερη φορολόγηση των πάντων 


Παρακάτω ακολουθεί το βίντεο που το λέει 
Δείτε τώρα τι ψηφίζει το Εβραϊκό πουλημένο θρασίμι :


Μνημόνιο Συνεννόησης
στις Συγκεκριμένες Προϋποθέσεις Οικονομικής Πολιτικής

9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012


2.3 Φορολογική πολιτική
......
 Μέχρι τον Ιούνιο του 2012 η Κυβέρνηση θα αναθεωρήσει τις αντικειμενικές αξίες της ακίνητης περιουσίας για να τις ευθυγραμμίσει σε μεγαλύτερο βαθμό προς τις τιμές της αγοράς.




















Άντε ρε μαϊμού γαμήσου απ΄εδώ μαζί με τους άλλους ... αν νομίζεις πως κρεμόμαστε απ΄τα αρχίδια σας , κόψτε τα να πέσουμε ... 

Βρε λες ;

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΤΟ 2012


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΑΠΟ  Ο.Ε.Α. ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ:


ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΡΙΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΞΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΗΘΕΝ "ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΕΩΣ".


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HILTON ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ "ΓΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ", Η Ο.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΩΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ 300ΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.


ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ, ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΞΕΝΑ «ΜΑΤ» ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΒΕΛΓΙΟΥ - ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.


ΑΥΤΟΙ ΑΡΙΘΜΟΥΝ ΜΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ 5000 ΑΤΟΜΩΝ, ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.


Η Ο.Ε.Α. ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟ 2012, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.


ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΗΝ Γ' ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ - ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΟΥΝ -ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ «NATO», ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ Β' ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Η "ΑΡΘΡΟ 1-2-0" (ΤΟ ΠΑΛΙΟ 1-1-4) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ: "ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΕ ΙΣΧΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ (ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΝΟΠΛΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ).


ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΦΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ- ΑΒΟΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ!!!


ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.


ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ!!!


ΑΝ ΟΧΙ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΜΕΣΩΝ ΤΟΝ ΞΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΛΟΥΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΩΤΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΝΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΠΟΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ


ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α
ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΣ 11/02/12


Υ.Γ.: ΟΙ 300 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ «ΛΑ.Ο.Σ», ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 59 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: "ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ...ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΩ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΟΥ".


ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΣΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΗΤΟΙ ΔΥΟ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 138 ΕΩΣ 151 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 62 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΗΤΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ) ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 62 ΠΑΡΑΓ. 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ: "ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΙ - ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ - ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ".

Γιατί πρέπει να διώξουμε ΔΝΤ , Τρόικα και τους 300 προδότες πολιτικούς μας .

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Aς χρησιμοποιήσουμε ως παράδειγμα σύγκρισης την Ρωσία. Πιθανόν θα βρεθούν ξερόλες και "οικονομολόγοι" να μας πουν ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε, διότι η συγκεκριμένη χώρα είναι πολύ μεγαλύτερη και ισχυρότερη από την Ελλάδα και γενικότερα, δεν υπάρχει κανένα μέτρο σύγκρισης.
Απαντάμε πως ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ δεν ισχυροποιείται με τις πρώτες ύλες και τον πλούτο που έχει, αλλά με την ΣΩΣΤΗ Ή ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.
Για να καταλάβουμε τι εννοούμε, ας γυρίσουμε πίσω στο 1991, οπότε καταρρέει ο κομμουνισμός κι αναλαμβάνει ο Γλετσιν: Εκείνος, ξεκινάει την "θεραπεία - σοκ" της ρωσικής οικονομίας, με τις ευλογίες των ΗΠΑ και του ΔΝΤ (τυχαίο θα ήταν...).
Το αποτέλεσμα; Οικτρό. Η φτώχεια καλπάζει σε μεγέθη μεγαλύτερα της πρώην ΕΣΣΔ, το οργανωμένο έγκλημα και οι αρχιμαφιόζοι λειτουργούν ως οικονομικοί ολιγάρχες κλπ.
Ο Γέλτσιν παραιτείται και την θέση του παίρνει ένας παντελώς άγνωστος νεαρός τότε, ο Βλαντιμίρ Πούτιν: Παρότι "άβγαλτος", ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ! Σημειώστε ότι αυτό δεν το έκανε όταν δεν το είχε πλέον ανάγκη, αλλά εν μέσω της γενικευμένης οικονομικής κρίσης.
Έπειτα, προχωρεί σε μεταρρυθμίσεις, όπως: Αυξομειωμένο ΦΠΑ (5 ως 15%) σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και κίνητρα ανάπτυξής τους. Μείωση του γενικού ΦΠΑ από 35% (!!!) σε 24 αρχικά και 13 έπειτα.
Το κυριότερο: Δημιουργία των λεγομένων "Εθνικών Πρωταθλητών", που περιλαμβάνουν ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!
Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουν οι Gazprom, Rosneft και United Aircraft Corporation.
ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: Κατάλαβαν τώρα οι αναγνώστες τι εννοούμε όταν λέμε πως μπορεί να υπάρχει ελεύθερη αγορά, αλλά ελεγχόμενη από αυστηρούς ΕΘΝΙΚΟΥΣ κανόνες;
Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους...
Επίσης, ο Πούτιν ΠΑΤΑΞΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ τους εγχώριους "ολιγάρχες" (κάτι αντίστοιχο με τους δικούς μας νταβατζήδες), ελέγχοντας φορολογικά τις επιχειρήσεις τους, κλείνοντας φυλακή πολλούς και αναγκάζοντας στην αυτοεξορία άλλους!
Ταυτόχρονα, ενισχύθηκαν όχι μόνο οι μεγάλες βαριές βιομηχανίες, αλλά και ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ επιχειρήσεις: Επίσης, προσελκύθηκαν ΚΑΙ ξένες επενδύσεις, που όμως υπόκεινταν σε αυστηρό κρατικό έλεγχο πρώτα, έτσι ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ την Ρωσία, ούτε τους κατοίκους της!
Αυτά και άλλα πολλά, που μπορείτε να διαβάσετε εδώ , έκανε ο Πούτιν, μεταμορφώνοντας την υπό διάλυση χώρα του (με τη "σωτηρία" του ΔΝΤ) σε οικονομία - πρότυπο, σύγχρονη και φιλελεύθερη, ΑΛΛΑ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ "ΑΓΟΡΕΣ"!
Θα πουν κάποιοι, πως η Ρωσία έχει τεράστιες πλουτοπαραγωγικές πηγές με πετρέλαιο, αέριο, σιτηρά κλπ: ΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΓΕΛΤΣΙΝ ΤΙΣ ΕΙΧΕ! Γιατί λοιπόν δεν ωφελούταν από αυτές;
Η απάντηση είναι απλούστατη: Διότι όταν κάποιος ενδιαφέρεται περισσότερο για τους ξένους "δανειστές" παρά για τον λαό του, καταλήγει να δώσει Γη και Ύδωρ σε αυτούς, στερώντας και τα βασικά από τους συμπατριώτες του!
Αυτό κάνουν οι εγχώριοι προδότες μνημονιολάγνοι, αποφεύγοντας να μας πουν πως εκτός από τους φίλους τους εβραίους τοκογλύφους και τους κομμουνιστές, υπάρχει και τρίτος δρόμος: Αυτός της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ σε ελεύθερη αγορά, με κανόνες όμως και τάξη που προασπίζουν το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!
Κι όπως αποδείξαμε με το παρόν άρθρο, ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ ένας τέτοιος δρόμος για κάθε χώρα: Αρκεί να κυβερνάται από φλογερούς πατριώτες και όχι συνειδητούς εθνοπροδότες!

ΥΓ. ΣΤο παραπάνω κείμενο είναι σχόλιο αναγνώστη του Ξυμνήστε ρε ! Απλώς το βρήκα πολύ κατατοπιστικό και εύκολα κατανοητό .