Στο 47% η Χρυσή Αυγή στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση του parapoltika.gr και "δημοκρατικά" την...κατέβασαν!!!!!

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013 | 2 αναγνώστες άφησαν σχόλιοΗ "δημοκρατία" ακόμη και του διαδικτύου έχει....και όρια!
Ως γνωστόν από χθες το βράδυ το parapolitka.gr ξεκίνησε μια μεγάλη ηλεκτρονική δημοσκόπηση.

Αρχικά η Νέα Δημοκρατία κονταροχτυπιόταν με τη Χρυσή Αυγή στα ίσα και τον ασθαμαίνοντα ΣΥΡΙΖΑ να προσεγγίζει το 15%.

Σήμερα όμως το πρωΐ που άρχισε να μπαίνει ο κόσμος στην εφαρμογή η ηλεκτρονική κάλπη άφησε το στίγμα της...

10% η διαφορά της Χρυσής Αυγής από το δεύτερο στις 8 π.μ.

και στις 12 μ.μ.

47%!!!! με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αθροιστικά να μην 'πιάνουν' ούτε το 30%.

(κάποια στιγμή το Εθνικιστικό Κίνημα είχε φθάσει και το 49%)

Έτσι λοιπόν οι ιθύνοντες του site στα πλαίσια της....ελευθερίας γνώμης....
"έκοψαν" τη δημοσκόπηση και φυσικά δεν την αποθήκευσαν ούτε καν στο αρχείο τους!
Σα να μη συνέβει ποτέ.

Υποσχόμαστε όμως στον "Ρετσίνα" και την παρέα του ότι και οι ίδιοι όταν θα έρθει η ώρα θα αποτελέσουν μαζί με τους υπόλοιπους ρυπαρούς προπαγανδιστές μια 'παρένθεση' στην ένδοξη ιστορία του Έθνους μας.

πηγή

Αυτό ακριβώς μεθοδεύουν γιατρέ ...

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

VLASIS FOTO .


Ένα προφητικό κείμενο του Βλάση Γωγούση 
« Καλείσθε όπως εντός 3ημέρου από σήμερον εγκαταλείψετε την κατοικία σας…κλπ.»
-Βάλτε μια υπογραφή εδώ-σας παρακαλώ – , λέει ευγενέστατα  ο δικαστικός επιμελητής.
Τα μάτι του παραλήπτη, ξάγρυπνο και θολωμένο  όλο το βράδυ, αλληθωρίζει, το χέρι του τραβάει από την κωλοτσέπη το περίστροφο και χωρίς λαλιά,
« Φύγεεεεεε, ουρλιάζει, έξω από το σπίτι μου ,  τσακίσου» και πυροβολεί ταυτόχρονα στο πόδι τον ( αναίτιο) λειτουργό ! .
Εκείνος, έντρομος κι` αιμορραγώντας , σέρνεται σαν παλαβός για να γλυτώσει !
Όχι δεν είναι σίριαλ τρόμου, είναι μια θλιβερή πραγματικότητα που….
θα την δούμε σύντομα μπροστά μας, φίλοι αναγνώστες .
Καλά , δεν καταλάβατε  ,  δεν απορήσατε ακόμα συμπατριώτες μου ,πως η περιλάλητη άρχουσα τάξη, μας πήρε ακόμα και τα σώβρακα και μείς δεν βγάλαμε άχνα;;;
Μας κόψαν τους μισθούς, μας κόψαν τις συντάξεις, τα επιδόματα, τα δώρα Πάσχα-Χριστουγέννων, τα επιδόματα αδείας, μας καζικώσανε και μας βουλώσαν όλες τις…..οπές μας ( ας μην το πω αλλιώς, διδάκτωρ πράγμα ,δεν μου πάει ! )  και μείς … σιωπή  και μούγκα ,;;;;
Και να ! χαράτσια, να! εισφορές αλληλεγγύης, να!   Νόμος 4051 ( ;) ( αναδρομικές αρπαχτές  από το 2010) , να!  μειώσεις Ν. 4024 ( ;) , να! και ο Φ.Μ.Υ  του 2010-11, ( απ` την εκκαθάριση της σύνταξής μου τα` αντιγράφω ) και να! και συ   κατακαϋμένε , συνταξιούχε  ΒΛΑΣΗ  , πάρε κάτι υπόλοιπα να ζήσεις ως τον άλλο μήνα !
Καλά δεν καταλάβατε  πως  μοιάζουμε  με έναν λέβητα που σιγοβράζει, ένα  κλειστό καζάνι   με τη  μοναδική βαλβίδα αφαλείας βουλωμένη ;
Αν  δεν το καταλάβατε  τότε θα γίνω , φίλοι μου,  αυτόκλητος προφήτης, θα  τ`  αραδιάσω όμως όπως τα σκέφτομαι , θα πω τι περιμένω   να συμβεί στο μέλλον , στο κοντινό μας μέλλον , μην πάει    πιο μακριά ο νους σας !
Θα σας τα πω και θα τα γράψω , έστω  με κίνδυνο  να συλληφθώ για  « προτροπή εις βιαιοπραγίες»  ή όπως κάπως  λέγεται  στη νομική  τη γλώσσα !
Μπορεί επίσης  να με πιάσουνε  για ηθική αυτουργία σε φόνους , σε βασανισμούς και   . …ακρωτηριασμούς ακόμα !!.
…..Πέθανε – που λέτε   φίλοι μου – η γυναίκα  , το παιδί, η μάνα του ενός  , γιατί δεν είχε χρήματα να πάρει  τα ακριβά τους φάρμακα.
Ξετρελλαμένος και με θολωμένο νου ,την ώρα εκείνη , θα βγει μ` ένα μαχαίρι και θα ψάχνει αυτόν που θα θεωρήσει  ένοχο του για τον χαμό του συγγενή του.
Τον  Υπουργό  , τον φαρμακέμπορο, τον πρόεδρο του φαρμακευτικού Συλλόγου, τον πρόεδρο  ή  διευθυντή  του ΙΚΑ, ή  όποιον άλλονε  το σαλεμένο του μυαλό , του είπε  !!,
Τον βρήκε ;
Θα του τον κόψει τον λαιμό , τη γλώσσα  ή  θα του βγάλει τόνα μάτι !
Ο άλλος που του πετσοκόψανε τη σύνταξη ,  του κόψανε το ρεύμα , του κόψαν το νερό,  τον διώξανε κι` απ τη  δουλειά  του ,  κάποια στιγμή    , θα βγει  στο δρόμο  έξαλλος, ψάχνοντας νάβρει  αυτόν που τον θεωρεί υπεύθυνο για την κατάντια του, για να τον …σφάξει !
Ο τρίτος σαλεμένος , θα στήσει ενέδρα εκεί που ξέρει πως περνάει κάθε πρωί ο πρόεδρος  του ασφαλιστικού του , που –τούπανε-  πως τσέπωσε  μαζί  με κάποιους άλλους ,  τα λεφτά του και  τώρα  αυτός καλοπερνά και οι πολλοί δεν έχουνε να φάνε !
Καραδοκεί  σε μια γωνιά ,για να τον δείρει, να τον σακατάψει η να του κόψει το αυτί  ή  και να  τον …ξεκάνει, ακόμα !
Πολλοί απ` αυτούς,  θα κάνουν πρώτα φονικά και  ύστερα θ` αυτοκτονούνε!.
Για τι –ας μη ξεχνάμε, αναγνώστες  μου – στις μέρες μας , ένας με δύο καθημερινά, τινάζουν τα μυαλά τους στον αέρα !.
Σύντομα, φίλοι μου  ,θα βλέπετε στους δρόμους μικρές ομάδες ετερόκλητων ανθρώπων, αγνώστων μεταξύ τους, να συνομιλούν, να συμφωνούν , να εξαγριώνονται , να κάνουνε πορείες  στη συνέχεια σε μπουλούκια    και ξαφνικά  ξετρελλαμένοι  ν` αρχίζουνε  να σπάζουν και να καταστρέφουν μεγαλοκαταστήματα,  αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, κοσμημτοπωλεία, τράπεζες,  και να  εισβάλλουν σε δημόσιες υπηρεσίες  !
Εκεί  ,  θα καταστρέφουνε , φακέλλους, έγγραφα , γραφεία, υπολογιστές, και  ό,τι  άλλο βρουν  μπροστά τους.
Σύντομα, ένα πλήθος Ελλήνων θα οπλοφορεί , θα κάνει μέρα- μεσημέρι αρπαγές αγαθών η  και ληστείες, με πρόσωπα ξεσκέπαστα, δεν θα φοβούνται  μην τους δουν, δεν θα φοβούνται μην τους πιάσουν,  γιατί θα είναι αποφασισμένοι  να πυροβολούν και να σκοτώσουν  όποιον τολμήσει  να τους  σταματήσει ή  να τους συλλάβει !
Δεν θα φοβούνται , σας λέω, δεν θα κρύβονται , θα έχουν  μερικώς παραφρονήσει  !
Θα θέλουν να εκδικηθούν το κράτος για τη φτώχια, την κατάντια , την κακομοιριά τους , την εξαθλίωση, τον θάνατο από βαρειές  αρρώστειες αγαπημένων τους προσώπων γιατί  δεν είχανε να δώσουν…. φακελάκι και θα τα βάζουν με τους εκπροσώπους των αρχών.
.
Θα  κονταροχτυπιούνται με τους Αστυνομικούς σκληρά, κρατώντας σίδερα , μαχαίρια, και  λοστούς, δεν θάχουνε αναστολές, δεν θα φοβούνται , θα βρίσκονται  στα  πρόθυρα της τρέλλας
Μην πάει ο νους σας σε συγκρίσεις με  πιτσιρικάδες με μολότοφ  , με τις  πέτρες, τις κουκούλες, εκείνα χαρτοπόλεμος φαντάζουνε μπροστά  σ`αυτά που έχουνε  να δουν τα μάτια  σας ! .
Δεν λέω, οι αστυνομικοί  παιδιά δικά μας είναι , κι` αυτά τα ίδια και χειρότερα περνάνε , όμως κάποια στιγμή, μια σφαίρα  να ξεφύγει, μια σφαίρα  μόνο !
Τότε θα γίνει μακελειό,  θ`αρχίσουν κι` από κάτω ντουφεκιές, τα ζήσαμε σε άλλες εποχές , εγώ κι`οι συνομήλικοί μου , κι` η κόλαση θ`αρχίσει !
Έτσι απλά, όπως το γράφω, έτσι ξεσπάνε τα μεγάλα γεγονότα, από ένα …… «μπαμ», κι`ύστερα έρχεται ο χαμός,ο όλεθρος χωρίς επιστροφή!
Γι` αυτό σας λέω,  να μην το προσπεράσετε το άρθρο μου  αυτό, ( αθώοι κι` ένοχοι)  αναγνώστες,  σπεύσατε,  κάντε κάτι πριν νάρθουν τα χειρότερα, τα τραγικά , τα  βίαια, τα ανεπανόρθωτα .
Γιατί η άλλη μέρα θάναι  ένας καινούργιος, ένας σκληρός,  ένας αδελφοκτόνος , βίαιος ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ !!.
Τότε, εκείνοι  που  έφεραν ( καθένας με τον τρόπο του ) τη χώρα μας σ` αυτό το χάλι, θα κρυφτούν, θα εξαφανισθούν, θα παν σε ξένες χώρες σέρνοντας μαζί τους ό,τι προλάβουνε ν` αρπάξουν!
Θα παν στην ξενιτειά κι` εκεί θα τρέμουνε, δεν θα κοιμούνται  ,γιατί όπου τους βρουν θα τους ρημάξουν.
Πολιτικοί , Δημόσιοι λειτουργοί, Δημοτικοί άρχοντες και Υπουργοί θα έχουν εξαφανισθεί, θα κρύβονται μεταμφιεσμένοι.
Σας λέω κόλαση και  πλήρης αναρχία,  παντού θανάτου φόβος.
Οι λαθρομετανάστες- οι έγχρωμοι  κυρίως  στην αρχή, που ξεχωρίζουν– θα φεύγουν άρον-άρον σαν τρελλοί , γιατί ομάδες ένοπλων μόλις τους βρίσκουν  θα  θέλουν να τους εξοντώσουν ! !!
Ούτε Δραχμή, ούτε ΕΥΡΩ,  ούτε αποκρατικοποιήσεις , ούτε Τρόϊκα, ούτε Μνημόνια !
Είδε ο Θεός τον θολωμένο νου και τον φοβήθηκε.
Δεν θάναι επανάσταση, ούτε  διαμαρτυρία, πόλεμος άναρχος, θα είναι  !
Ξυλοδαρμοί και συμπλοκές θα γίνονται στους  δρόμους  !!.
Ακούστε με , εσείς  που (δήθεν) κυβερνάτε, εσείς κι` οι «σπόνσορές» σας, οι τοκογλύφοι και  τ` αφεντικά σας, ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ !
Γυρίστε πίσω τα κλεμμένα, μην ξεπουλάτε το νερό,  και την ενέργεια,
ΔΗΜΕΥΣΤΕ περιουσίες ,μπλοκάρετε τα αμύθητα ποσά  που βρίσκονται εδώ η ..κάνουν διακοπές στα ξένα.
Κλείστε στη φυλακή τους  κλέφτες, τους απατεώνες,  κάποιους από τους μεγαλοεργολάβους  ή τους μεγαλο -εκδότες, τους τραπεζίτες , εκείνους  απ`  τους  φαύλους τους πολιτικούς που από ανεπάγγελτοι, ξυπόλητοι και πειναλέοι , μπήκαν μια μέρα στην πολιτική και γίναν ζάπλουτοι  και μεγιστάνες  !
Μη χορηγείτε   απλόχερα  δεκάδες δισεκατομμύρια  στις τράπεζες  με κύριο επιχείρημα  « να χουν ρευστότητα να δίνουν δάνεια».
Στις Τράπεζες που παίρνουν τα λεφτά μας με επιτόκιο 2% και μας δανείζουνε με…19 %, οι  κλέφτες  !!
Κι`αν δεν πιστεύετε,  πάρτε μια μέρα με την πλαστική σας κάρτα 100 ΕΥΡΩ από ένα  ΑΤΜ κι` όταν το δείτε θα σας βγει το…μάτι !
Λυπηθείτε τους Έλληνες, βρείτε  έναν τρόπο να δουλέψουν, δώστε τους πίσω – έστω-  τα μισά απ` όσα τους αρπάξατε ,ζητείστε τους γονατιστοί συγγνώμην !
Μην ξεπουλάτε έναντι πινακίου φακής την  ΥΔΡΕΥΣΗ, το ΦΩΣ  και την ΕΝΕΡΓΕΙΑ .
Μην ξεπουλάτε τα φιλέτα των ακίνητων και των εκτάσεων του δημοσίου, μην ξεπουλάτε άρον -άρον , τις άλλες  εμφανώς συμφέρουσες και κερδοφόρες  κρατικές επιχειρήσεις,
Σπεύστε, προλάβετε , αλλιώς η Χώρα θα θρηνήσει στρατιές θυμάτων και θα μεταβληθεί σε Κόλαση.
Ακούστε με ,  δεν είναι παραλήρημα, δεν είναι όνειρο   κακό !
Μακάβρια πρόβλεψη είναι τα γραφόμενα μου,  μακάρι νάβγαινα τρελλός η ψεύτης, όμως πολύ φοβάμαι πως το Σενάριο ΟΡΓΟΥΕΛ Νο 2 , θα βγεί αληθινό !!
Δρ Βλά!σης Γωγούσης.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : Δεν ξέρω αν θα τολμήσουν να το δημοσιεύσουν , όμως αν ΝΑΙ , κρατείστε ένα αντίγραφο .
Είθε να μη συμβούν όμως αν ΝΑΙ ,  τότε θα λέτε,
« Καλά, πως  διάολο τάξερε ο γιατρός », δεν τάξερα, τα βίωσα 65 χρόνια πρίν κι`όπως πολύ καλά γνωρίζετε, συχνά  η ιστορία επαναλαμβάνεται ! !
Νάστε καλά, να τρώτε τα…κλεμμένα οι μεν , να χαίρεστε την (αναγκαστική σας) ……. δίαιτα οι άλλοι

Πηγή : http://taxalia.blogspot.com/

Μεγαλοοφειλέτες με ονοματεπώνυμo..!

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

ΔΕΗ: Να Πέσουν Οι Μάσκες… Μεγαλοοφειλέτες Με Ονοματεπώνυμα..!

Ήρθε η ώρα να πούμε και κάποιες αλήθειες και με τον τρόπο μας, να συμβάλλουμε στην αποδόμηση της Μαύρης Προπαγάνδας και στο χτίσιμο ενός Ριζοσπαστικού, Ταξικού, Συνδικαλιστικού Κινήματος, που θα έχει ως αίτημα την Απεργία Διαρκείας για να πέσει αυτή η κυβέρνηση, να πέσουν αυτές οι πολιτικές!

Με το σχέδιο που δόθηκε στη δημοσιότητα, η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου – αλλά και οι προηγούμενες Μνημονιακές Κυβερνήσεις – επεξεργάζεται και ετοιμάζεται να υλοποιήσει το ξεπούλημα της ΔΕΗ.! Ετοιμάζεται να ξεπουλήσει τη ΔΕΗ! Ετοιμάζεται να ξεπουλήσει Δημόσια Περιουσία αντί πινακίου φακής! Η ΔΕΗ φτιάχτηκε με τον ιδρώτα μας και την ξεπουλάνε!

Αποδείχτηκε ό,τι η διάσπαση της Επιχείρησης που έγινε τα προηγούμενα χρόνια, μοναδικό στόχο είχε το διαμελισμό της κραταιάς ΔΕΗ, την αποδυνάμωσή της και το ξεπούλημα των κομματιών της. Η κυβέρνηση υπακούοντας απλώς στις επιταγές της Τρόικα και των δανειστών, χωρίς να υπολογίζει το Δημόσιο Συμφέρον, αγνοώντας τις επιπτώσεις για τους καταναλωτές, θέλει να προσφέρει σε ιδιώτες αυτό που χτίστηκε στη διάρκεια των τελευταίων 60 χρόνων με τα χρήματα του Ελληνικού Λαού. Θέλουν να πουλήσουν “κοψοχρονιά” τεράστιες επενδύσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια, όπως οι μονάδες παραγωγής, τα δίκτυα υψηλής τάσης και οι διασυνδέσεις με τις γειτονικές χώρες…

Η ΔΕΗ, ως Δημόσια Επιχείρηση, προσφέρει υπηρεσίες Κοινής Ωφελείας και είναι Δημόσιο Αγαθό, με στόχο να έχουν πρόσβαση σε αυτό όλοι οι καταναλωτές! Η κυβέρνηση με το σχέδιο διάλυσης και αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ, ετοιμάζει ένα ζοφερό μέλλον για τους Έλληνες καταναλωτές, παρόμοιο με αυτό που έγινε σε όλες τις χώρες, στις οποίες έλαβε χώρα η αποκρατικοποίηση των επιχειρήσεων ηλεκτρικής ενέργειας: ετοιμάζει την κατακόρυφη αύξηση των τιμών του ρεύματος!

Σ’ αυτό το “πάρτι” έχουν “προσκληθεί” και παίρνουν μέρος μεγάλα και τρανταχτά ονόματα της Ελληνικής Οικονομικής Ελίτ:  • ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ: Το δίκτυο των επιχειρήσεων που ελέγχει ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, έχει χρέη ύψους 861.300.000 ευρώ. Εδώ υπάρχει και το εξής ενδιαφέρον. Η Korinthoς Power, μια εταιρία στην οποία συμμετέχουν, κατά 65% ο Όμιλος Μυτιληναίου, και κατά 35% ο Όμιλος Βαρδινογιάννη, χρωστάει στις τράπεζες 172.500.000 ευρώ!
  • DAMCO ENERGY-Κοπελούζος: Η εν λόγω εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας με κοινοπρακτικό σχήμα και ποσοστά 49% ΔΕΗ 51%!
  • ΌΜΙΛΟΣ ΠΗΓΑΣΟΥ: Η εκδοτική… «αυτοκρατορία» της οικογένειας Μπόμπολα έχει χρέη προς τις τράπεζες 164.300.000 ευρώ!
  • ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ο κατασκευαστικός όμιλος της οικογένειας Μπόμπολα. Δηλαδή, όπου δημόσια έργα, βλέπε Ελλάκτωρ. Και όμως, τα τραπεζικά δάνεια που έχει είναι του ύψους 200.000.000 ευρώ περίπου!


Κι ενώ, θα έπρεπε οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ και οι συνδικαλιστικοί τους φορείς, να είναι ενωμένοι ως μία γροθιά, για να αντιμετωπίσουν αυτή τη λαίλαπα, τρώνε ο ένας τις σάρκες του άλλου, όπως χαρακτηριστικά έχει πει ο Νίκος Φωτόπουλος!

Ο λαός λέει: «Όταν δεν μπορείς να κτυπήσεις το γαϊδούρι, κτύπα το σαμάρι…». Ο νοών νοείτο!

Τώρα, λοιπόν, χρησιμοποιούν “ως σαμάρι” τον κ. Κώστα Μανιάτη, συνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ /ΔΕΗ και υποψήφιο Πρόεδρο της ΕΤΕ/ΔΕΗ, που ηγείτο του ψηφοδελτίου που θριάμβευσε στις πρόσφατες εκλογές του Σωματείου, και με απαξιωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και ποταμούς λάσπης, προσπαθούν να αμαυρώσουν την πορεία του και τους αγώνες του μέσα στο Συνδικαλιστικό Κίνημα. Έναν άνθρωπο ο οποίος έχει δουλέψει σκληρά για να εδραιώσει τις αρχές και τις αξίες του κινήματος!
Κι όλα αυτά γιατί, ο κ. Μανιάτης στάθηκε στο πλευρό του Νίκου του Φωτόπουλου, δεν τον πρόδωσε, δεν πρόδωσε τις ιδέες του, τα πιστεύω του, τους αγώνες του! Δεν “έδωσε πληροφορίες” στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, την εφημερίδα του Ομίλου Μυτιληναίου.

Είναι πάγια τακτική της εξουσίας (της όποιας εξουσίας πολιτικής-οικονομικής) να προσπαθεί να τσακίσει κάθε συνδικαλιστή που αντιστέκεται στα σχέδιά τους…
Είναι πάγια τακτική της εξουσίας, να προσπαθεί να αμαυρώσει τη ζωή και την πορεία κάθε συνδικαλιστή που δεν μπορεί να βάλει στο τσεπάκι της…
Είναι πάγια τακτική της εξουσίας, να “διαγράψει” κάθε συνδικαλιστή που αποκαλεί τα Μνημόνιά τους “φέρετρο”…

Τόση πολύ, όμως λάσπη… Τόση πολύ, όμως παραπληροφόρηση… Αιδώς Αργείοι!!!

Και ο Σουρεαλισμός έχει τα όριά του…
Αυτό που ενοχλεί τον Ελληνικό Λαό είναι ότι τα πυρά είναι εκ των έσω… Από αυτούς που σε άλλες εποχές (όχι τόσο μακρινές…) αγκάλιαζαν με το ένα χέρι και με το άλλο έσκαβαν τάφους γι αυτούς που τους έλεγαν «αδέρφια»… Και πάλι θα μιλήσω με μία λαϊκή ρήση: «ποιος σου έβγαλε το μάτι; Ο αδερφός μου! Α! Γι αυτό είναι τόσο βαθιά βγαλμένο…».
Οι, με περίσσιο βερμπαλισμό, απειλές και οι αστήρικτες κατηγορίες στον κ. Φωτόπουλο, στον κ. Μανιάτη και σε κάθε συνδικαλιστή που αγωνίζεται και μάχεται για το μέλλον της χώρας μας και των παιδιών μας, προκαλούν θυμηδία… Ο Ελληνικός Λαός γνωρίζει κύριοι-κύριοι της διαπλοκής και οσονούπω θα έρθει η ώρα που θα σας απαντήσει…

Και κάτι ακόμα: Η Δικαιοσύνη δεν είναι Τυφλή! Κάποιες φορές απλά στρέφει το βλέμμα…

«Εσένα τη Νέμεση καλώ,
τη βασίλισσα την πανίσχυρη,
μέσω της οποίας αποκαλύπτονται οι πράξεις των θνητών ανθρώπων,
την αιώνια, την αξιοσέβαστη, με την απεριόριστη όραση!
Εκείνη που αγκαλιάζει με το ορθό και το δίκαιο…»

Πηγή