ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΠΡΟΣ ΜΑΤ – ΔΕΛΤΑ – ΔΙΑΣ : ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Είχαμε διαβάσει πριν μία βδομάδα :
Αλλάζουν τα πάντα στις πορείες – Θα χρειάζεται άδεια και σε μία λωρίδα
Πλέον μαθαίνουμε και ότι:
ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΓΙΑ ΠΛΗΜΕΛΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ – Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 20

Την απόδοση ενός ιδιότυπου καθεστώτους, που επί της ουσίας θα σημάνει πλήρη νομική ασυλία, για τα μέλη τωνδυνάμεων καταστολής, προωθεί η Κυβέρνηση του μαύρου μετώπου.

Συγκεκριμένα, στο άρθρο 20 του νομοσχεδίου για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας σε εμπορικά πλοία, προβλέπονται αυτολεξεί τα εξής:
“Για τα αδικήματα που διώκονται κατ’ έγκληση (σσ, όπως για παράδειγμα η απλή εξύβριση ή η απλήσωματική βλάβη, δεν αφορά τα αυτεπαγγέλτως διωκόμενα), και φέρεται ότι διαπράχθηκαν απόαστυνομικό, λιμενικό ή πυροσβεστικό υπάλληλο, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και εξαιτίας αυτών, δεν έχουν εφαρμογή οι διατάξεις των άρθρων 275, 409 – 413 και 417 – 429 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας”.
Στην ουσία η επαίσχυντη αυτή διάταξη καταργεί την αυτόφωρη διαδικασία, για τα πλημμελήμματα και τα πταίσματα που διαπράττονται από τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων κλπ, και τα οποία διώκονται κατ’ ‘εγκληση.

Έγκυροι νομικοί κύκλοι τονίζουν πως αυτή η διάταξη θα σημάνει την ουσιαστική απόδοση πλήρους νομικής ασυλίας για τα εν λόγω αδικήματα στους πραιτωριανούς του καθεστώτος, μιας και οι χρόνοι εκδίκασης υποθέσεων με τις συνεχείς αναβολές κλπ, θα οδηγήσουν σε παραγραφές των εν λόγω αδικημάτων!

Άλλωστε, όλοι γνωρίζουμε πως ακόμα και τώρα ακόμα και όταν υπάρχουν αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία (βίντεο, φωτό, μαρτυρίες κλπ), οι περισσότεροι δικαστικοί λειτουργοί κάνουν ότι μπορούν για να “τρενάρουν” την υπόθεση, ήδη πριν από την πρώτη συζήτηση στο ακροατήριο ώστε να μην υπάρξει αυτόφωρη διαδικασία!

Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει να υπάρξει, σε δεύτερο χρόνο, ανάλογη ρύθμιση και για ορισμένα αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα!

Η κυβέρνηση δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο…

Βλέπουμε, λοιπόν, πως πίσω από το μειλίχειο ύφος ενός τραπεζίτη πρωθυπουργού και το παρελθόν ενός πρώην προέδρου της ΕΦΕΕ, κρύβεται η πλέον αποκρουστική φύση ενός κράτους έκτακτης ανάγκης σε πανικό!

Ενός κράτους, που κυριολεκτικά τρέμει να δει τις πλατείες να ξαναγεμίζουν ενόψει του νέου κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος ψήφισης των νέων εφαρμοστικών νόμων, του νέου μνημονίου.

Ενός κράτους που δεν διστάζει να δώσει εν λευκώ εξουσιοδότηση στις δυνάμεις καταστολής (ΜΑΤ – ΔΕΛΤΑ – ΔΙΑΣ) εντός των οποίων κατοικοεδρεύουν διάφοροι ακραίοι πυρήνες (Χρυσή Αυγή και όχι μόνο), να εφαρμόσει την πλέον άγρια καταστολή στο λαό που αγωνίζεται!

Κανείς πλέον δεν μπορεί να προβλέψει πού θα οδηγήσουν τέτοιες πρακτικές, όταν κατά τον τελευταίο 1 χρόνο από καθαρή τύχη δεν έχουν υπάρξει ανθρώπινες απώλειες από τη συχνά δολοφονική δράση των ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ – ΔΙΑΣ (υπόθεση Γιάννη Καυκά, συγκεντρώσεις ενάντια στο Μεσοπρόθεσμο με κυνηγητό στα σκαλιά της πλ. Συντάγματος, κυνηγητό με μηχανές στα στενά κάτω από το Σύνταγμα και άλλα πολλά).

Και όλα αυτά, φυσικά, την ίδια στιγμή που μεταξύ των διαδηλωτών η οργή όλο και υπερνικά το φόβο της καταστολής (πχ παρά το χημικό πόλεμο κατά την Κυριακή 12/2 οι εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου δεν εγκατέλειπαν το κέντρο της Αθήνας…)

Ιδού η επαίσχυντη διάταξη

“Για τα αδικήματα που διώκονται κατ ‘ έγκληση, και φέρεται ότι διαπράχθηκαν από αστυνομικό, λιμενικό ή πυροσβεστικό υπάλληλο, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και εξαιτίας αυτών, δεν έχουν εφαρμογή οι διατάξεις των άρθρων 275, 409 – 413 και 417 – 429 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας”.

Δείτε όλο τον Κωδικά Ποινικής Δικονομίας πατώντας εδώ

Σύντομος σύνδεσμος  : http://wp.me/pPn6Y-cZY
γράφει ο prasinos power ranger 
πηγή

Ρουσφέτι Παπαδήμου στην ΕΚΤ σε βάρος της Ελλάδος

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Διαστάσεις μείζονος σκανδάλου παίρνει πλέον  η προκλητική  εξαίρεση της ΕΚΤ (του κ. Παπαδήμου) από το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων .
Να σημειωθεί ότι σε διαδοχικά δημοσιεύματα, που έμειναν αναπάντητα από ελληνικής πλευράς, από τις 16 Φεβρουαρίου, οι Φαινάνσιαλ Ταιμς αποκάλυψαν την «χαριστική συμφωνία» της ελληνικής κυβέρνησης με την ΕΚΤ για την σκανδαλώδη εξαίρεση των ομολόγων που κατέχει από ενδεχόμενη εφαρμογή ρήτρας συλλογικής δράσης. Η υπόθεση θα έχει ασφαλώς συνέχεια, καθώς και αμερικανοί αρθρογράφοι όπως ο γνωστός σχολιαστής της WSJ, Μαρκ Γράντ, επισημαίνουν ότι οι ιδιώτες κάτοχοι ελληνικών ομολόγων και ειδικότερα ενός μικρού αριθμού(περίπου 7%)που υπάγονται σήμερα στο αγγλικό δίκαιο θα προσφύγουν κατά της χώρας μας ζητώντας…εξηγήσεις γι αυτή την προνομιακή μεταχείριση της ΕΚΤ από τον Ελληνα πρώην υπάλληλο της…
Το χρονικό του σκανδάλου...............................

Το χρονικό του σκανδάλου ξεκίνησε λίγες ημέρες πριν την κρίσιμη σύνοδο για το νέο ελληνικό  πακέτο βοήθειας και το PSI, όταν η  ΕΚΤ, μονομερώς και αυθαιρέτως,  αντάλλαξε τα ομόλογα της με νέα του ελληνικού δημοσίου, απαλλασσόμενη από οποιαδήποτε συμμόρφωση σε ενδεχόμενη επιβολή ρήτρας συλλογικής δράσης.
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αρνήθηκε να υποστεί την παραμικρή απώλεια από το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων!  Η μόνη …παραχώρηση ήταν η δέσμευσή της να δώσει, γενναιόψυχα,  λίγα…ψιλά από το ταμείο, στα κράτη μέλη, ώστε να χαμηλώσουν κατά μισή μονάδα το επιτόκιο του ελληνικού δανεισμού σε βάθος τριετίας, όπου…ποιος ζει-ποιος πεθαίνει…
Σύμφωνα με την Wall Strret Journal, η συμφωνία της ΕΚΤ και των κυβερνήσεων των χωρών της Ευρωζώνης αντικατοπτρίζει την λεπτή ισορροπία μεταξύ της παροχής βοήθειας στην Αθήνα για να παραμείνει στο ευρώ και της προστασίας των συμφερόντων της.
Υπενθυμίζεται ότι η ΕΚΤ, αγόρασε ελληνικά ομόλογα,  ονομαστικής αξίας  50 δισ. Ευρώ,  σε μια προσπάθεια να περιορίσει την εξάπλωση της ελληνικής κρίσης χρέους  στην Ευρώπη.
Τα ομόλογα αποκτήθηκαν  στη δευτερογενή αγορά και η ΕΚΤ εξασφάλισε εκπτώσεις που σε ορισμένες περιπτώσεις έφτασαν ακόμα και το 70%! Δηλαδή,  ένα ομόλογο αξίας 100 ευρώ, η ΕΚΤ το απέκτησε πληρώνοντας 30 ευρώ!
Τα έσοδα από τα συγκεκριμένα ελληνικά ομόλογα θα προστεθούν στα ετήσια κέρδη της ΕΚΤ και των κεντρικών τραπεζών της Ευρωζώνης. Τα κέρδη αυτά “ θα καταβληθούν στα κράτη- μέλη της Ευρωζώνης, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες της ΕΚΤ, ενώ ορισμένα από τα κέρδη των κρατών ενδέχεται στη συνέχεια να δοθούν στην Αθήνα”, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα δήλωσαν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης την Τρίτη.
“ Η ΕΚΤ κατάφερε να συνεισφέρει έμμεσα στην λύση του προβλήματος…μάλλον για να διατηρήσει την ανεξαρτησία της”, ανέφεραν οικονομικοί αναλυτές.
Θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερα
Οι αξιωματούχοι της ΕΚΤ, σύμφωνα πάντα με την WSJ, θα μπορούσαν να κάνουν πιο γενναία βήματα,  ώστε να παράσχουν μία άμεση ανακούφιση  στην Αθήνα από το χρέος της.
Στην αρχή έδειξαν ότι συμφωνούν να ανταλλάξουν τα ελληνικά ομόλογα που διαθέτουν μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Σταθερότητας  (EFSF).
Σύμφωνα μ’  αυτό το σενάριο, το EFSF θα αγόραζε τα ομόλογα στην ίδια μειωμένη τιμή με αυτή που κατέβαλε η ΕΚΤ. Μια τέτοια  συμφωνία, ίσως  μείωνε το ελληνικό χρέος πάνω από 10 δις. ευρώ.
Όμως, η ΕΚΤ επέλεξε να θωρακίσει  τα ελληνικά ομόλογα από όποιες απώλειες και έτσι πέτυχε να τα  ανταλλάξει με νέα τα οποία δεν θα υπόκεινται στις συλλογικές  ρήτρες  δράσης (CAC)!
Οι συλλογικές ρήτρες δράσης, μπορούν να αναγκάσουν την πλειοψηφία των ομολογιούχων  να συμμετάσχουν υποχρεωτικά στο κούρεμα.
Η ΕΚΤ όμως επειδή αγόρασε τα ελληνικά ομόλογα από την δευτερογενή αγορά, ήθελε οπωσδήποτε να απαλλαγεί από τις ρήτρες για να μην υποστεί απώλειες.
Οι αξιωματούχοι της ΕΚΤ αρνηθήκαν πεισματικά να “ρίξουν” τα ομόλογά τους στο παιχνίδι. Αν έκαναν κάτι τέτοιο, όπως οι ίδιοι είπαν, θα παραβίαζε τους κανόνες της ΕΚΤ, οι οποίοι της απαγορεύουν να παράσχει οικονομική βοήθεια σε κυβερνήσεις.
Τι σημαίνει αυτό; Η  ΕΚΤ θα κερδίσει περίπου 5 δισ. ευρώ από τα ελληνικά ομόλογα μέσα στα επόμενα τρία χρόνια!
Η Αθήνα, πιθανότατα θα λάβει κάτι λιγότερα από το εν λόγω ποσό.  Στο πρώτο ελληνικό πακέτο βοήθειας, είχε συμφωνηθεί να δίδονται στην Ελλάδα διμερή δάνεια από τις κυβερνήσεις της Ευρωζώνης. Όμως, μετά από την συμφωνία της Τρίτης και με την μείωση των αποδόσεων, χώρες όπως η Ισπανία και η Ιταλία έχουν μεγαλύτερο κόστος δανεισμού από το επιτόκιο που τους καταβάλει στην παρούσα φάση η Ελλάδα. Έτσι, οι χώρες αυτές θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα κέρδη από τις κεντρικές τράπεζές τους για να μην υποστούν απώλειες από την συμφωνία.
Κερδοσκοπία σε βάρος της Ελλάδος;
Σύμφωνα με τον έγκριτο οικονομολόγο της Wall Street , Mark Grant, η ΕΚΤ, από μόνη της και χωρίς καμία έγκριση από τα κράτη μέλη, μετέτρεψε τα παλιά ελληνικά ομόλογα σε νέα, ώστε να μην υπόκεινται σε οποιαδήποτε «ρήτρα συλλογικής δράσης».
Έκανε μονομερώς μία τέτοια ενέργεια και χωρίς τη συγκατάθεση των άλλων κατόχων ελληνικών ομολόγων και χωρίς την έγκριση άλλων κυβερνήσεων στην Ευρώπη.
Ο Grant  αναφέρει επίσης, ότι η αλλαγή αυτή έγινε αναδρομικά, και με καθεστώς ιδιαίτερης μεταχείρισης με βάση τη σύμβαση που έχει συναφθεί από την Ελλάδα με όλους τους κατόχους των ομολόγων της.
Μάλιστα, αφήνονται υποψίες ότι υπήρξε κερδοσκοπία, αφού έφεραν την παγκόσμια επενδυτική κοινότητα προ τετελεσμένων, με την ΕΚΤ να το πράττει με τη σύμφωνη γνώμη της ελληνικής κυβέρνησης.
Τα ερωτήματα
Μετά τις αποκαλύψεις αυτές τίθενται ορισμένα κρίσιμα ερωτήματα:
Πρώτον, όλα αυτά έγιναν με τη συγκατάθεση της ελληνικής κυβέρνησης. Δηλαδή του κ. Παπαδήμου και του κ Βενιζέλου που είναι επιφορτισμένος με τις διαπραγματεύσεις, οι οποίοι αντί να διασφαλίσουν  την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, προτίμησαν να ..προστατέψουν την  ΕΚΤ.
Αντί να αρνηθούν τις περαιτέρω μειώσεις στου μισθούς και τις συντάξεις του ελληνικού λαού, προτίμησαν  να μην μειωθούν τα κέρδη της ΕΚΤ!
Δεύτερον, ποιός εξουσιοδότησε τους κυρίους Παπαδήμο και Βενιζέλο να συμφωνήσουν σε μια τέτοια συναλλαγή η οποία προφανώς και δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας μας;
Τρίτον, γιατί οι κύριοι Βενιζέλος και Παπαδήμος δεν έχουν ακόμα ενημερώσει επίσημα τον ελληνικό λαό γιατί προχώρησαν σ’ αυτή τη συναλλαγή που αντιμετωπίζει προνομιακά την ΕΚΤ;
Τέταρτον, ειδικά για τον κ. Παπαδήμο, ο οποίος ήταν αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, εγείρεται και ένα θέμα ηθικής τάξεως. Μήπως έπρεπε να απέχει από μια τέτοια ενέργεια με τους πρώην ….εργοδότες του; Νόμιμο θα μας πεί οτι ήταν. Ηθικό, ρωτάμε εμείς;
Στα ερωτήματα αυτά αρμόδια να απαντήσει είναι μάλλον μια εξεταστική επιτροπή της Βουλής.
ΥΓ. Μετά απ΄αυτό μήπως θα μπουν τίποτε εκατομμύρια ευρουλάκια  σε κάποιο κρυφό ή νέο λογαριασμό του πρωθυπουργού ; Λέω μήπως ; 

Σκανδαλώδης εξαίρεση της ΕΚΤ (του κ. Παπαδήμου) από το κούρεμα

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Διαμαρτύρομαι εντονότατα για όσους κακόβουλους ισχυρίζονται ότι ο προσωρινός πρωθυπουργός της χώρας, δεν αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις, για την «ιστορική» συμφωνία διάσωσης της πατρίδας μας. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να κρατάς τους καφέδες της Μέρκελ στο ένα χέρι και το αναψυκτικό του Νταλάρα στο άλλο;…
Κακά τα ψέματα. Σηκώνουν τα χέρια ψηλά ακόμη κι εκείνα τα εγχώρια κέντρα συμφερόντων που στήριξαν τον «τραπεζίτη-τεχνοκράτη με τις υψηλές διεθνείς επαφές» ως…μοναδική λύση για την άρση του ελληνικού οικονομικού αδιεξόδου. Γιατί η παρουσία του στις Βρυξέλλες, υπήρξε αμιγώς διεκπεραιωτική. Και η συμφωνία, αν και προεξοφλημένη στην κεντρική της ιδέα, αποδείχτηκε στις λεπτομέρειες, χειρότερη του αναμενομένου, με εξαιρετικά δυσβάστακτα φορτία για τη χώρα μας.
Η πρώτη αυτή εικόνα ωστόσο, αδικεί την παρουσία ενός ανθρώπου που, έστω και διά της σιωπής του, είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες. Στην πατρίδα του, σίγουρα όχι. Αλλού όμως πιθανότατα ναι. Και η μεγαλύτερη υπηρεσία που προσέφερε, κάτω από τη μύτη, ακόμη και των Γερμανών, ήταν στο παλαιό «μαγαζί» όπου σταδιοδρομούσε κατέχοντας το αξίωμα του αντιπροέδρου. Την περίφημη Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που δεν δέχτηκε να υποστεί την παραμικρή απώλεια από το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων! Και εις αντάλλαγμα δεσμεύτηκε γενναιόψυχα να δώσει λίγα…ψιλά από το ταμείο, στα κράτη μέλη, ώστε να χαμηλώσουν μισή μονάδα το επιτόκιο του ελληνικού δανεισμού σε βάθος τριετίας, όπου…ποιος ζει-ποιος πεθαίνει…
Όχι έξι, αλλά περισσότερα από εικοσιπέντε δις θα μπορούσαν να έχουν βρεθεί για να καλύψουν τις αστοχίες της τρόικας στην ευφάνταστη κατάρτιση του ελληνικού προϋπολογισμού, αν η ΕΚΤ είχε υποχρεωθεί να συμμετάσχει στο PSI, όπως εύκολα θα μπορούσε να είχε απαιτήσει ο κ. Παπαδήμος. Και προσοχή: Ας μην ισχυριστεί κανείς, ότι δεν μπορούσε να τα βάλει με τον πανίσχυρο Μάριο Ντράγκι. Γιατί σε αυτή την κατεύθυνση ήταν απολύτως σύμφωνο, τόσο το ΔΝΤ που τάσσεται επί της αρχής κατά της διακριτικής μεταχείρισης μεταξύ ομολογιούχων, αλλά και η γερμανική Bundesbank, που ζήτησε το «κούρεμα» των ομολόγων της ΕΚΤ σύμφωνα με άκρως αποκαλυπτικά  δημοσιεύματα των έγκυρων Φαινάνσιαλ Ταιμς!
Τι συνέβη όμως; Λίγες ημέρες πριν την κρίσιμη σύνοδο η ΕΚΤ μονομερώς και αυθαιρέτως αντάλλαξε τα ομόλογα της με άλλα του ελληνικού δημοσίου, απαλλασσόμενη από οποιαδήποτε συμμόρφωση σε ενδεχόμενη επιβολή ρήτρας συλλογικής δράσης.
Η υιοθέτηση της CAC, για την οποία πέρασε και το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο, θεωρείται πλέον στις αγορές μαθηματική βεβαιότητα. Και η εφαρμογή της (με όλα τα νομικά εχέγγυα «υποχρεωτικής συμμόρφωσης») σε περίπτωση που δηλώσει συμμετοχή στο PSI μια πρώτη πλειοψηφία 66.6% των ιδιωτών ομολογιούχων,  θα είχε ως αποτέλεσμα το «κούρεμα» των ομολόγων ύψους 45-50 δις της ΕΚΤ κατά 53,5% και την εξοικονόμηση στο χρέος περισσότερων από 25 δις. Το ίδιο θα μπορούσε επίσης να ισχύσει και για τα περίπου 12 δις ομόλογα που κατέχουν οι «εθνικές» κεντρικές τράπεζες. Και κάπως έτσι θα μπορούσε να υπάρχει μία θεωρητική πιθανότητα μελλοντικής εξυπηρέτησης του ελληνικού χρέους.
Αντ’ αυτού η ΕΚΤ εξαιρέθηκε με σκανδαλώδη, αδιαφανή και παρασκηνιακή διαδικασία, ενώ αντίθετα στο κούρεμα υποχρεώνονται να συμμετάσχουν τα διαλυμένα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία, οι χρεωμένες ΔΕΚΟ, ιδιώτες που έχουν «πληρωθεί» αντί για ρευστό με κρατικά ομόλογα και άκουσον-άκουσον τα 11500 φυσικά πρόσωπα που έχουν στα χέρια τους 5,5 δις ελληνικών ομολόγων! Πρακτικά δηλαδή, «κουρεύονται», όλοι από τις τράπεζες και τους κερδοσκόπους, μέχρι τους πιο συντηρητικούς μικροαποταμιευτές, αλλά δεν αγγίζεται η ιερή αγελάδα της ΕΚΤ…
Άξιος λοιπόν(ο προηγούμενος) μισθός του κ. Λουκά, για το delivery, μόνο που για καλό και για κακό ας ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τις ΗΠΑ…
(Δημοσιεύεται στον Τύπο της Κυριακής)

Ισλαμική λαίλαπα ...

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Δείτε στην παρακάτω διεύθυνση όμορφα στιγμιότυπα από την Ισλαμική συγκέντρωση της 12 Φεβ 2012 στην Αθήνα. Προσέξτε μετά το 1:30 του video που μετακινείται η κάμερα και φαίνεται ξεκάθαρα η οργάνωση των «δύστυχων και φιλήσυχων» λαθραίων, σε ουλαμούς με κανονική ζύγιση ...; ...;

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ytXtWh7WWhU

Επ΄ευκαιρία παραθέτω κάποια στοιχεία για όσους τυχόν δεν τα έχουν υπόψη τους:

ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΕΩΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

1. ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ 2% -5% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ

2. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 5% ΤΟΤΕ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ SUPER MARKETS ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΑ.

3. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΟ 10% ΤΟΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ (ΤΑΡΑΧΩΝ) ΘΕΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΓΚΕΤΟ, ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ. ΙΔΡΥΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΟΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ) ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ. ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ. ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

4. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΟ 20% ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΒΙΑΙΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ -ΤΖΙΧΑΝΤ (ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ), ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠΙΣΤΩΝ, ΚΑΨΙΜΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΓΩΝ.

5. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΟ 40% ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΒΙΑ, ΣΦΑΓΕΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ.

6. ΟΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ 60% ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΑΙΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ ΑΝΈΦΕΡΑΝ ΓΙΑ 750.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΣΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ;

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (τα οποία βρήκα από το διαδίκτυο και αν κάνω λάθος παρακαλώ να με διορθώσετε για να ανακουφιστώ)
Ο πολιτισμός ενός έθνους για να επιβιώσει σε βάθος 25 ετών, θα πρέπει το ποσοστό των γεννήσεων ανά ζευγάρι να είναι 2,11 %
Με ποσοστό γεννήσεων 1,9 % το έθνος ακολουθεί την πορεία του αφανισμού, αλλά η κατάσταση είναι αναστρέψιμη
Το έθνος βαίνει προς μη αναστρέψιμο αφανισμό με ποσοστό γεννήσεων 1,3 %
Σήμερα στην Ελλάδα, το ποσοστό γεννήσεων είναι 0,8 %

ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Σε 39 χρόνια η Γαλλία θα είναι Ισλαμική Δημοκρατία

Σε 15 χρόνια το 50% της Ολλανδίας θα είναι Μουσουλμάνοι

Η Γερμανία πριν το 2050 θα είναι Μουσουλμανικό κράτος

Ανάλογα δυσοίωνα στοιχεία υπάρχουν και για τις λοιπές Ευρωπαϊκές χώρες, όπως και για ΗΠΑ, Καναδά.

Κλείνω υπενθυμίζοντας

α. Την δήλωση Καντάφι :

«Υπάρχουν σημάδια ότι ο Αλλάχ θα χαρίσει την νίκη του Ισλάμ στην Ευρώπη χωρίς σπαθιά και όπλα ...; ...;.»

β. Την προφητεία του Νοστράδαμου (για όσους τις δέχονται) η οποία ήταν από τις ελάχιστες ξεκάθαρες (σε σχέση με τις λοιπές ομιχλώδεις) και στην οποία αναφέρεται σε εκτεταμένες συγκρούσεις Μουσουλμάνων - Χριστιανών σε Γαλλία, Ιταλία (και δεν θυμάμαι που αλλού). Μάλιστα ανέφερε ότι στο πλαίσιο αυτών των συγκρούσεων, η Μακεδονία θα πνιγεί στο αίμα (άραγε ποια Μακεδονία εννοούσε; Την δική μας ή αυτή που όλοι σήμερα αποκαλούν έτσι, πλην ημών;)