Αλέξανδρος Σαμαράς - Λαμόγιο ο αδελφός του πρωθυπουργού ;

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



alexandros-samaras2

Αλέξανδρος Σαμαράς:Ο ισχυρός αδερφός.Μπίζνες με τους Παπανδρέου στην υγεία των κορόιδων που πεινάνε.

 Η πληροφορία δεν είναι μία. Είναι πολλές. Και σοβαρές. Σύμφωνα λοιπόν με αυτές, ο αμερικανοτραφής αδερφός του πρωθυπουργού, Αλέξανδρος Σαμαράς, παιδί του Κολλεγίου Αθηνών, είναι... στέλεχος με "βαρύ" βιογραφικό, για όσους δεν γνωρίζουν. Αυτό που λέμε κεκαλυμμένο golden boy.

Το βιογραφικό.

 samaras-alexandros
Ο αδερφός λοιπόν έχει σπάνιες αμερικανικές "φύτρες". Και μια κοινή λεπτομέρεια. Είναι κι αυτός απόφοιτος του Άμχερστ σαν τον αδερφό του και τον αποτυχημένο και αχαίρευτο γόνο των Παπανδρέου, τον Τζέφρι. Κατά πληροφορίες το τελευταίο διάστημα ο κ.Αλέξανδρος Σαμαράς έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες του στην Νοτιοδυτική Πελοπόννησο σε μπίζνες με φωτοβολταικά και ανεμογγενήτριες με μέλος της οικογένειας Παπανδρέου.
papandreou-family

Αλήθεια ή ψέμματα κύριε αδερφέ του πρωθυπουργού; 

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον αδερφό του πρωθυπουργού να συναγελάζεται και με επενδυτές τουριστικών επιχειρήσεων στην Σέριφο όπου εκεί(κατά σύμπτωση προφανώς)επενδύει επιχειρηματικά και ο πεθερός του αδερφού της κυρίας Γεωργίας Κρητικού(συζύγου του κ.πρωθυπουργού). Μάλιστα ο εν λόγω πεθερός είχε κατηγορηθεί on air από τον κωμωδό Λάκη Λαζόπουλο ότι πιθανολογικά προέβαινε σε πολεοδομικές αυθαιρεσίες στην περιοχή. Ακούγεται επίσης ότι ο ίδιος "συγγενικός" επενδυτής έχει καταφέρει να χρηματοδοτηθεί από την Εθνική Τράπεζα πριν ο φίλος του κ.Σαμαρά, Αλέξανδρος Τουρκολιάς, γίνει(με την αξία του, βέβαια)το μεγάλο αφεντικό στην Εθνική Τράπεζα.

 Αυτά και άλλα πολλά ακούγονται για τον αδερφό Σαμαρά που κάνει-λένε- δουλίτσες με τους Παπανδρέου. Εαν όλα αυτά αληθεύουν έχουμε να κάνουμε με ένα νέο καθεστώς νεποτισμού. Εκεί στο Κολλέγιο πιθανόν να έχουν διδαχθεί και αυτόν τον όρο ανάμεσα στις πολλές αμερικανιές.

 makeleio.gr

Το βρήκαμε εδώ

ΥΓ. Για όσους είχαν την απορία για το πως εγκρίθηκαν κονδύλια 11,5 εκ. ευρώ προς το Μπενάκειο φυτοπαθολογικό ινστιτούτο λίγες μέρες νωρίτερα ...