Φοράτε παντελόνια ρε πολιτικάντηδες της πεντάρας ;

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Αν φοράτε τότε πέστε σ΄αυτό το εβραιόσκυλο με τα φουστάνια , την Μέρκελ , να  βουλώσει το βρωμόστομά της και να πληρώσει το χρέος της ναζιστικής χώρας της προς την Ελλάδα , να επιστρέψουν τις αρχαιότητες που έκλεψαν , να εκδόσουν τον Χριστοφοράκο ....  Πες της οτι θα πεταχτούν εξω από την Ελλάδα όλες οι Γερμανικές πολυεθνικές εταιρίες , ότι  θα ακυρωθούν οι αγορές οπλικων συστημάτων  ....  μιλήστε , απαιτείστε ,φωνάξτε επιτέλους , τι σκατά φοβάστε ρε , τι χειρότερο μπορούν να μας κάνουν !

 Εξήντα με εβδομήντα δις ευρώ μας χρωστάνε οι κερατάδες ... από το υπόλοιπο των επανορθώσεων από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο αξίας περίπου 275 εκατομμυρίων ευρώ , από αποζημιώσεις λόγω της απώλειας κυρίως σκαφών (βομβαρδισμοί, τορπιλισμοί, βυθίσεις, αιχμαλωσία) κατά την περίοδο ουδετερότητας της Ελλάδος στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, πριν την επίθεση Ιταλίας και Γερμανίας εναντίον μας, ύψους 153 εκατομμυρίων δολαρίων του 1946, που η σημερινή τους αξία υπολογίζεται σε περίπου 5 δις ευρώ ,από την επιστροφή του Αναγκαστικού Κατοχικού «Δανείου» που πήρε η Γερμανία από την Κατεχόμενη και ανήμπορη να αντιδράσει Τράπεζα της Ελλάδος, ύψους 3,5 δισ. δολαρίων σε τιμές του 1944, σημερινής αξίας περίπου 14 δις ευρώ ,τις Επανορθώσεις των 7,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε τιμές του 1946, που υποχρεώθηκε από τη Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων (1946) να μας πληρώσει, για τις τεράστιες ζημιές και πολλαπλάσιες βλάβες που προξένησε στην Ελληνική Οικονομία, που κλονίζεται σήμερα, με τιμητή μάλιστα τη Γερμανία! Η σημερινή αξία των κατοχυρωμένων αυτών επανορθώσεων, υπολογίζεται σε τουλάχιστον 51 δις ευρώ !!! 


 Το Σύνολο των παραπάνω οφειλών (με ένα ελάχιστο επιτόκιο της τάξης του 3%), υπολογίζεται σε σημερινή αξία να ισοδυναμεί – όπως φαίνεται και παραπάνω – με τουλάχιστον 70 δισεκατομμύρια ευρώ!!! Εκ των οποίων η Γερμανία έχει καταβάλει μόνο το απειροελάχιστο ποσό, των 115 εκατομμυρίων μάρκων το 1960…   

Και δεν μιλάω για τις 800.000 δολοφονημένους Ελληνες !

Νισάφι πιά . Δεν μπορούμε άλλους φόρους και εισπρακτικές "ρυθμίσεις" που δήθεν θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο . Η φοροεισπρακτική πολιτική δεν θα φέρει ανάπτυξη , δεν θα φέρει επενδύσεις ... απεναντίας θα φέρει συρρικνωση της ανάπτυξης και καθόλου επενδύσεις με ότι αυτό συνεπάγεται ... 


Και κάτι τελευταίο : φορολογείστε την ρημάδα την εκκλησία επιτέλους και πάρτε πίσω ότι δεν της ανήκει . Δεν μπορεί ένας οργανισμός εν προκειμένω η εκκλησία να κατέχει το 1% του Ελληνικού εδάφους ! Είναι αδιανόητο ! Από που κι ως που ο Άθως τους ανήκει !