Το ονομάζουν "Πλανητικό Καθεστώς"

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο






Αυτό το παράσιτο που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα ονομάζεται John Holdren και είναι ο επιστημονικός σύμβουλος του Obama , τον οποίο  έχει πρόσφατα διορίσει διευθυντή του Λευκό Οίκο , στο Γραφείο Πολιτικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, βοηθό του Προέδρου για την Επιστήμη και την Τεχνολογία, και συμπρόεδρο του Συμβουλίου Συμβούλων για την Επιστήμη και την Τεχνολογία - ανεπίσημα γνωστός ως  τσάρος Επιστήμης των Ηνωμένων Πολιτειών .


Αναφέρομαι στο σκουλήκι αυτό διότι θέλει να σώσει τον πλανήτη , λέει , σκοτώνοντας  6 δισεκατομμύρια ανθρώπους .
 


 Έχει εκδώσει ένα βιβλίο (που βλέπετε παραπάνω) μαζί με τους στενούς συνεργάτες του Paul Ehrlich και Anne Ehrlich  μέσω του οποίου εξηγεί πως θα το κάνει .




Επί παραδείγματι :


  •  Οι γυναίκες θα μπορούσαν να αναγκαστούν να διακόψουν την εγκυμοσύνη τους, άσχετα αν ήθελαν ή όχι?
  •   Ο πληθυσμός εν γένει θα μπορούσε σκόπιμα να στειρώνεται με φάρμακα υπογονιμότητας  που θα είχαν τοποθετηθεί στο πόσιμο νερό της κάθε χώρας ή και στα τρόφιμα?
  •   Να κατάσχουν μωρά από ανύπαντρες έφηβες μητέρες και να τα δίνουν σε άλλα ζευγάρια .
  •   Οι άνθρωποι που «συμβάλλουν στην κοινωνική υποβάθμιση» (δηλαδή ανεπιθύμητοι) "μπορεί να απαιτείται από το νόμο να ασκεί αναπαραγωγική ευθύνη» - με άλλα λόγια, να υποχρεωθεί να κάνουν έκτρωση ή να στειρώνονται.
  •   Ένα διακρατικό "Πλανητικό καθεστώς» θα πρέπει να αναλάβει τον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας, αλλά και να υπαγορεύουν τις πιο προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής των πολιτών - χρησιμοποιώντας μια ένοπλη δύναμη  διεθνούς αστυνομίας . 
  •  Απόλυτο έλεγχο των γεννήσεων με την επιβολή βίας αν χρειαστεί .
Όλα τα κράτη θα παραδώσουν την εθνική τους κυριαρχία στην ένοπλη δύναμη  διεθνούς αστυνομίας κλπ κλπ  


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από εδώ





Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η παρακάτω άποψη... τα συμπεράσματα δικά σας .

Υποβάθμιση της ανθρωπότητας;Καταστροφή του DNA;


Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης : Όπως και να το δείς,απο οποιαδήποτε οπτική γωνία, βλέπεις οτι η ανθρωπότητα βιώνει κοσμο-ιστορικές αλλαγές. Κάποιοι λένε οτι οι αλλαγές και οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα θα είναι αντίστοιχες με αυτές που περιγράφει ο Πλάτωνας για την Ατλαντίδα. 


Το πιο δυναμικό τμήμα της ανθρωπότητας ενημερώνεται πλέον απο το διαδίκτυο. Θεωρητικά λοιπόν όλοι οι άνθρωποι έχουμε ακούσει για τα chemtrails. Για τον έλεγχο των σπόρων. Για την ατζέντα 21. Για τα εμβόλια και τον υδράργυρο που περιέχουν. Για τους εξωγήϊνους ή ενδογήϊνους. Για την επίδραση της μουσικής. Για την επίδραση των νέων οικονομικών λαμπτήρων. 

Για την συνωμοσία των φαρμακευτικών εταιρειών. Και χιλιάδες άλλα ακόμη σενάρια που "τρέχουν" ταυτόχρονα. 


Ελάχιστοι όμως έχουν την δυνατότητα να ενώσουν το πάζλ όλων αυτών των "παιχνιδιών" για να αντιληφθούν το "Μεγάλο" παιχνίδι. Ποιός όμως είναι αυτός ο "παίκτης" που έχει τόσο υψηλό δείκτη νοημοσύνης που συντονίζει όλο αυτό το παγκόσμιο "παιχνίδι"; 


Πιστεύετε οτι επαρκεί ο ανθρώπινος νούς για να συντονίσει κυριολεκτικά εκατοντάδες χιλιάδες οργανώσεις; Προσωπικά πιστεύω οτι αυτό είναι αδύνατο. Δείτε οτι σε έναν δήμο που χειρίζονται καμιά δεκαριά διαφορετικές υποθέσεις και ο δήμαρχος "μπλοκάρει". 


Το ίδιο συμβαίνει ακόμη και με τους καθηγητές πανεπιστημίου που διοικούν ένα ίδρυμα. Μην έχετε ψευδαισθήσεις. 


Το "παιχνίδι" ξεπερνάει τα ανθρώπινα δεδομένα. Πάει χιλιάδες χρόνια πίσω. Αφορά τον αποικισμό της Γης, αυτό που στα ιερά κείμενα αναφέρεται σαν δημιουργία του ανθρώπου. Κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν το δικό τους DNA καταστρέφοντας το δικό μας. Το σχέδιο βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή. Δείτε προσεκτικά το βίντεο και ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις..