Η αθλιότητα , η υποκρισία , ο φαρισαϊσμός έχουν πρόσωπο : Σαμαράς και Παπούλιας .

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Επιμένουν Σαμαράς και Παπούλιας να μην καταδικάζουν την δολοφονία των δύο νέων Ελλήνων

Επιμένουν οι γελοίοι να μην καταδικάζουν την δολοφονία των δύο νέων Ελλήνων . Κατά τα άλλα είναι πρωθυπουργός και πρόεδρος όλων των Ελλήνων !

Δύο εικοσιτετράωρα έχουν πλέον παρέλθει από την άνανδρη, δολοφονική επίθεση που εξαπολύθηκε από τρομοκράτες κατόπιν της παραινέσεως σύσσωμου του μνημονιακού, πολιτικού ή μιντιακού, κατεστημένου. Δύο εικοσιτετράωρα έχουν παρέλθει και δύο ανώτατοι πολιτειακοί άρχοντες, ο πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εξακολουθούν να διατηρούν μία ύποπτη σιωπή, αποφεύγοντας να καταδικάσουν το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα. Με δεδομένο τον χρόνο που διατηρείται η σιωπή τους, αλλά και το γεγονός ότι τόσο εμείς, αλλά και άλλες φωνές της ενημέρωσης, τόνισαν αυτή τη σιωπή τους, έχει αρχίσει να γίνεται εκκωφαντική η υποψία για ουσιαστική σιωπηρή επικρότηση των δολοφόνων.
Θυμίζουμε τι είχαμε γράψει μόλις εχθές για το ζήτημα:
Ούτε μισή δήλωση Παπούλια και Σαμαρά για τις δολοφονίες των 2 μελών της Χρυσής Αυγής!
Ο ανώτατος θεσμικός παράγοντας της Ελλάδος, ο οποίος χρησιμοποίησε την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου προκειμένου να επιτεθεί σε ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα το οποίο ψηφίστηκε από μισό εκατομμύριο Έλληνες, δεν έχει ακόμη προβεί σε καμία δήλωση για την άνανδρη τρομοκρατική ενέργεια η οποία είχε ως συνέπεια την δολοφονία 2 μελών της Χρυσής Αυγής! Το ίδιο συμβαίνει και με τον πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος άλλωστε είχε δηλώσει προς τους σιωνιστές και τους Αμερικανούς πως στόχος του είναι η εξάλειψη της Χρυσής Αυγής!
Ο λαλίστατος όταν πρόκειται να καταδικάσει τη νόμιμη πολιτική δραστηριότητα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, κύριος Παπούλιας, παραμένει άφαντος, σχεδόν ένα 24ωρο μετά την δολοφονία δύο νεαρών Ελλήνων Εθνικιστών από τρομοκράτες κι ενώ ο Ελληνικός Λαός παρακολουθεί συγκλονισμένος. Ούτε μισή δήλωση καταδίκης της τρομοκρατικής επίθεσης, θλίψης για τα δυο αθώα θύματα και συλλυπητηρίων προς τις οικογένειες, δεν ανάλωσε ο κ. Παπούλιας.
Παρομοίως, ο θλιβερός πρόεδρος της κυβέρνησης των υποτακτικών δεν έχει ακόμη καταδικάσει την τρομοκρατική ενέργεια, περιοριζόμενος στη δήλωση του κυβερνητικού του εκπροσώπου. Άλλωστε με τι μούτρα να καταδικάσει ο κύριος Σαμαράς τη δολοφονία δύο νέων, οι οποίοι σύμφωνα με την τερατώδη και αντισυνταγματική λογική του, αποτελούσαν εν δυνάμει μέλη μιας «εγκληματικής οργάνωσης»;
Την ώρα που το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών και ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός βιώνουν ένα πρωτόγνωρο κύμα πολύπλευρης πολιτικής τρομοκρατίας, οι ανώτεροι πολιτειακοί παράγοντες δηλώνουν κατά τρόπο προκλητικό ΑΠΟΝΤΕΣ, δημιουργώντας ερωτηματικά ως προς το αν η καταδίκη άνανδρων δολοφονιών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό, είναι προνόμιο όλων των υπολοίπων εκτός της Χρυσής Αυγής.

Τί λέτε βρε τρισάθλια γ@μημένα τομάρια ...

| 1 αναγνώστες άφησαν σχόλιοΛίγη μόλις ώρα μετά το στυγερό δολοφονικό χτύπημα κι ενώ δύο παλικάρια κείτονταν νεκρά ενώ ένα ακόμη, έδινε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega , ο μεγάλος  Γιάννης Πρετεντέρης παρέδιδε μαθήματα «ανθρωπισμού» και "δημοκρατικών" φρονημάτων, προβαίνοντας στην ακόλουθη, ασύλληπτη για το μέσο νου δήλωση: «η επίθεση έγινε νωρίς, με κόσμο στο δρόμο και θα μπορούσαν να χτυπήσουν και ανθρώπους»!

Και συμφώνησε με τον κουνιστό και το τέρας της δημοσιογραφίας, η Μίνα Καραμήτρου ... ω θεέ μου !

Ξεφτίλα κουνιστέ Πρετεντέρη , σε τρώει το κωλαράκι σου ε ;  Προφανώς δεν σε πήδηξε κανένας χρυσαυγίτης ...