Αποκάλυψη: 130 αγάλματα άθικτα σε υπόγειο αρχαίο χώρο στην Αθήνα και το ήξεραν εδώ και 25 χρόνια και το έκρυβαν..Τι κάνει το Υπ. Πολιτισμού;

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012 | 3 αναγνώστες άφησαν σχόλιοΜακάρι να ισχύει κάτι τέτοιο..

Η μεγαλύτερη ανακάλυψη στην υφήλιο. Παγκόσμια.

Υπάρχει κάτω από την Αθήνα υπόγειος χώρος αρχαίος που οδηγεί σε άθικτο ναό, τον έχουνε βρει εδώ και... 25 χρόνια με 130 αγάλματα άθικτα σε άριστη κατάσταση και πολλά άλλα πράγματα και το κρατάνε μυστικό τόσα χρόνια..

Τι κρύβεται εκεί;;

Τι φοβούνται να μην αποκαλυφθεί και το κρύβουν 25 χρόνια;
Υπάρχουν εικασίες ότι υπάρχει και το χρυσελεφάντινο άγαλμα. Εκεί υπήρχαν ανάγλυφα παντού στον χώρο γεμάτο σαν αυτά που έχει ο Παρθενώνας γύρω γύρω. Τα αγάλματα και ο χώρος τουλάχιστον τότες πριν το ξανακλείσουν ήτανε άθικτος.

Τα αγάλματα ήταν τέλειος άθικτα, χωρίς να λείπουν χέρια μύτες όπως λείπουν σε αυτά τα αγάλματα που έχουμε έξω,τα περισσότερα σπασμένα στο μουσείο της ακρόπολης και παντού. Χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά. Και όλα αυτά μέχρις εκεί που προχώρησαν γιατί δεν το εξερεύνησαν όλο το μέρος.

Ποιοι είναι αυτοί που έχουνε σταματήσει τόσα χρόνια το άνοιγμα της στοάς;
Ξυπνήστε Έλληνες....

Το έβγαλε στην φόρα ο άνθρωπος που το ανακάλυψε..αλλιώς ακόμα δεν θα ξέραμε τίποτα.
Το ανακοίνωσε ο άνθρωπος γιατί λέει φτάνει πια, ήρθε ο καιρός να δοξαστεί η Ελλάδα. με τους προδότες τους ανθέλληνες που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια..

Δείτε την προχθεσινή εκπομπή μυστικά περάσματα και δεν θα το πιστεύετε.
Πρέπει αμέσως το υπουργείο πολιτισμου να πάρει θέση. Τι εκανε τοσα χρονια; Ποιος ειναι ο σατανικος του ρολος και ποιοι κρυβονται απο πισω. Σιγουρα ανθελληνες. Παει καπου το μυαλο μου;

Πρέπει να έρθουν αρχαιολόγοι από όλο τον κόσμο και να ανοιχτεί το μέρος!

Ακουστέ το βίντεο από το 58.07 και θα σας πιάσουνε τα νευρά σας σίγουρα.


πηγή

Φευγάτε ρε , μην μας ξευτελίζετε άλλο !

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο
Η υπέροχη Μαλβίνα με δυό σταράτες κουβέντες αντικατοπτρίζει το πανελλήνιο αίσθημα ,
το πανελλήνιο θέλω , την πανελλήνια απαίτηση τελικά .
Φευγάτε ρε , μην μας ξευτελίζετε άλλο !


2/2/96 ( μετά τα Ίμια)

-ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΑΠΩΝ -ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ ΑΠΩΝ -ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΕΚΤΩΡΑΣ ΓΙΑΛΟΨΟΣ ΑΠΩΝ

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιοΜιλάμε στα παιδιά μας, τους λέμε τι έγινε, πολεμάμε τη λήθη, πηγαίνουμε στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για την επέτειο που φέτος είναι πάρα πολλές σε όλα τα μήκη και πλάτη της ελληνικής επικράτειας, από σήμερα ως και την Τρίτη, προτρέπουμε τους νέους στον ηρωικό τρόπος ζωής, βροντοφωνάζουμε τα ονόματα των ηρώων: αντιναύαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, αντιναύαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος, πλοίαρχος Έκτορας Γιαλοψός.

Διότι στη λήθη επενδύει το σύστημα, για να στήνει “γκρίζες ζώνες” και να καταρεγεί τα σύνορα.

Η θύμιση των ηρώων μας ενοχλεί όλους όσους επιδιώκουν την άμβλυνση των πατριωτικών μας αντανακλαστικών, όσους μας θέλουν καθισμένους ή καλύτερα «βυθισμένους» στους καναπέδες της αδιαφορίας και του κομφορμισμού, όσους μας θέλουν παθητικούς δέκτες των μηνυμάτων της παρακμής.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ.

Τιμούμε τη μνήμη των ηρώων μας και στηλιτεύουμε την συνεχιζόμενη παρουσία στην πολιτική σκηνή των ανθρώπων που εκείνη τη μοιραία νύκτα, στάθηκαν κατά πολύ κατώτεροι των περιστάσεων.

Ο αγώνας συνεχίζεται.

Οι ήρωες του Ελληνισμού, ήταν, είναι και θα είναι πάντα εκεί. Το παράδειγμα των πεσόντων στα Ίμια, δίνει σε όλους μας ώθηση για συμμετοχή στους αγώνες για την προστασία των εθνικών μας δικάιων.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ.πηγή

Φραγή στο fecebook Χάρρυ Κλύνν λόγω μιας φώτο της αγάμητης Μέρκελ ...

| 1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

In the mind of Harry Klynn

Αγαπητοί φίλοι, σας ενημερώνω ότι δε μου επιτρέπει (προς το παρόν όπως λέει) το facebook την επικοινωνία, γιατί θεώρησε ότι η φωτογραφία της Μέρκελ με το περιβραχιόνιο του αγκυλωτού σταυρού που ανάρτησα παραβίασε τα στάνταρ του ιστότοπου. Η φωτογραφία κατέβηκε από τους administrators… Αναρωτιέμαι τι σόι Έλληνες είναι αυτοί που κάνανε την καταγγελία… Σας φιλώ


Αυτή είναι η επίμαχη φωτογραφία

Ομορφούλαμουουουουο !!