Συμφωνία για ξέπλυμα μαύρου χρήματος κυβέρνησης και κερδοσκόπων ;

Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιοΤο κόλπο στήθηκε με μαεστρία. Κομμάτια του παζλ οι διάφορες δηλώσεις και οι δήθεν διαρροές του προηγούμενου μήνα  από διάφορους δήθεν ανόητους και  πεφυσιωμένους του υπουργείου Οικονομικών. Όλα μέρος του σχεδίου!
Κάποιοι δήθεν φοβήθηκαν και «μετακίνησαν» τεράστια ποσά ρευστού εκτός  Ελλάδας. Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ένα ποσό γύρω στα 10 δισ. ευρώ που φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό από αυτές τις δηλώσεις. Οι πληροφορίες μου λέμε για πάνω από 15 δις. Ευρώ!

Το ξεφτελισμένο ιερατείο της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος και οι "δουλικές" κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιοΔεν τολμούν να φορολογήσουν την εκκλησία . Ο πρωθυπουργός είπε πως βρίσκεται σε διάλογο με την εκκλησία για το θέμα αυτό , αλλά δεν θυμάμαι να ρώτησε τους εργαζόμενους αν και κατα πόσο θέλουν να φορολογηθούν !

Ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου προ ημερών μας είπε πως είναι  ζήτημα εθνικής επιβίωσης η εφαρμογή του προγράμματος σταθερότητας ( δηλαδή η εφαρμογή των νέων μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση) και καλοπροαίρετοι καθώς είμαστε οι Έλληνες τον πιστεύουμε.
- Θα μας εξηγήσει όμως γιατί η εκκλησία πληρώνει φόρο που είναι της τάξεως των 0 ευρώ ;