Δεν θα περάσει ο φασισμός !

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Είναι σύνθημα που λέγαμε παλιά ... σήμερα είναι και πάλι επίκαιρο ...

Όπως υποσχέθηκα στους βολεμένους υπαλληλίσκους της διαδικτυακής Διαβούλευσης Σχεδίων για την ιθαγένεια , το θέμα της μη ανάρτησης των σχολίων είναι πλέον ως θέμα στο γραφείο του υπουργού εσωτερικών κ. Ραγκούση . Ευελπιστώ πως θα βρώ άκρη ... είδωμεν ... αν όχι υπάρχει και ο πρωθυπουργός ... ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και πάει λέγοντας ... εγώ δεν θα δεχτώ αυτό το έλλειμα δημοκρατίας ... το έζησα πολλα χρόνια πριν, και το πάλεψα , το ίδιο θα πράξω και τώρα .

Παρακάτω το αποσταλθέν στον υπουργό ενημερωτικό μηνυμά μου :

Καλημέρα και καλή χρονίά .Κύριε Ραγκούση , ονομάζομαι Ρωσσίδης Γεώργιος και κατοικώ σε χωριό του Κιλκίς . Προ ημερών έπεσε στην αντίληψή μου η διαδυκτιακή διαβούλεση σχεδίων αποφάσεων (http://www.opengov.gr/ypes/?) και θεώρησα πως έπρεπε να πω , ως Ελλην φορολογούμενος πολίτης , ισότιμος μ΄όλους τους άλλους Έλληνες κατά το σύνταγμα, την άποψή μου γύρω από το μείζον θέμα της απόδοσης ιθαγένειας στους μετανάστες και λαθρομετανάστες .

Το ότι η γνώμη μου δεν είναι ταυτόσημη με την κυβερνητική θέση σημαίνει πως πρέπει να αποκλειστεί απο την δημοσίευση της στην παραπάνω ιστοσελίδα και μάλιστα 3 φορές ;  Το νόημα του δημόσιου διαλόγου ποιά έννοια έχει ; Υποχρεωτικά θα πρέπει να συμφωνήσω ;Ποιό ο λόγος για διάλογο τότε ; Και εν πάσει περιπτώση ποιός είναι ο κριτής μου ; Δεν είμαι άβουλο και άλογο υποκείμενο κύριε υπουργέ  να με διαφεντεύει ο κάθε δημόσιος υπάλληλος του υπουργείου , ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω , δεν ξέρω με τι κριτηρια ή με τι τρόπο έγινε κάτοχος αυτής της θέσης .Εκτός και εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία ... τον μετριασμό δηλαδή αντίθετων απόψεων ... πράγμα το οποίο ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω .
 

Θα παρακαλούσα λοιπόν κύριε υπουργέ να διορθώσετε άμεσα αυτή την λεπτομέρεια με την ουσιαστική παρέμβασή σας προς τους υφιστάμενους υπαλλήλους του υπουργείου σας και να μου εξηγήσετε γιατί δεν αναρτήθηκαν τα σχόλια μου (αφού ούτε υβριστικά  , ούτε προσβλητικά ήσαν - και σχετικά με το θέμα  ήσαν) και να μου πείτε ποιός ευθύνεται γι΄αυτό (ονομαστικά για να κάνω αναφορά), διότι δεν είμαι διατεθιμένος να αφήσω ατιμώρητη μιά τέτοια φασίζουσα νοοτροπία  να εκκολάπτετε στους κόλπους της Δημοκρατίας μας.
 

Σας επισυνάπτω και τα σχετικά "αδημοσίευτα" σχόλιά μου .
 

Με εκτίμηση Ρωσσίδης Γεώργιος

Ο μύθος των 6 εκατομυρίων Εβραίων του ολοκαυτώματος . ( The Myth of the Six Million )

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

 Το βιβλίο αυτο το κατέβασα απο εδώ .
Ο άνθρωπος που δημιούργησε την σελίδα είναι Γερμανός ερευνητής ,ιστορικός ... κρίθηκε "αρνητής του ολοκαυτώματος" για την μελέτη στο θέμα αυτό  και σύμφωνα με τον νόμο ως ένοχος έπρεπε να πάει φυλακή . Πήγε στην Αμερική λοιπόν και έφτιαξε αυτήν την σελίδα και σε λίγο καιρό εκδώθηκε από την Εβραιόδουλη Αμερική στην Εβραιόδουλη Γερμανία όπου εκτείει την ποινή του !! Στην ιστοσελίδα αυτή  θα βρείτε και την δική του μελέτη και άλλων "αρνητών" του ολοκαυτώματος .


The Myth of the Six Million
by David Hoggan
POSTFACE : THE CRITICAL COMMENT OF
ARTHUR R. BUTZ (1976)
(1969)
AAARGH edition on line
2001
Second edition online 2004
HOGGAN : The Myth of the Six Million
— 2 —
1. The Attitude of Adolf Hitler and the National Socialists toward the Jews
Adolf Hitler was appointed Chancellor of defeated, truncated, and starving
Germany on January 30, 1933, by President Paul von Hindenburg. Jews throughout the
world professed to be horrified by news of this event. It was also evident that a
campaign against the still unpopular Germans on the Jewish question might possibly
be exploited to advance the position of World Jewry. Twenty years later, this turned
out to be the case to an extent that few Jews could have foreseen at the time. Dr. Max
Nussbaum, the former chief rabbi of the Jewish community in Berlin, declared on April
11, 1953: "The position the Jewish people occupy today in the world is-despite the
enormous losses ten times stronger than what it was twenty years ago."