Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS… ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΡΤΑ … ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ (Βίντεο)

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Αποτέλεσμα εικόνας για neew kartew synallagvn

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ  ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ…


Νέα συσκευή κλέβει τα στοιχεία της...
πιστωτικής κάρτας από απόσταση!

Tη δυνατότητα να σκανάρει τα στοιχεία πιστωτικών καρτών δίνει στους επιτήδειους μια νέα συσκευή.
Το μόνο που χρειάζεται είναι, να περάσει κάποιος με αυτή δίπλα από το ανυποψίαστο θύμα.

Η νέα συσκευή επιτρέπει σε διάφορους επιτήδειους να κλέβουν τις πιστωτικές κάρτες χωρίς να χρειαστεί να τους κλέψουν το πορτοφόλι !

Έχει τη δυνατότητα να σκανάρει το pin της κάρτας και μέσω ενός προγράμματος μπορεί κάποιος να έχει όλα τα στοιχεία σας.

Όνομα, επώνυμο, αριθμό κάρτας και ημερομηνία λήξης.

Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο μπορούν να αγοράζουν εντελώς δωρεάν, χρεώνοντας βεβαίως το θύμα.

Περνώντας λοιπόν μπροστά από έναν ανυποψίαστο πολίτη και τοποθετώντας τη συσκευή δίπλα στη τσέπη, που έχει το πορτοφόλι του, σκανάρει την κάρτα και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έχει όσα στοιχεία χρειάζονται.



πηγή

Μέρκελ : "Η παραίτηση Τσίπρα είναι μέρος της λύσης και όχι μέρος της κρίσης"

Γιατί η παραίτηση Τσίπρα αποτελεί για τους τοκογλύφους μέρος της λύσης του “προβλήματος”;

Τι εννοεί μ΄αυτό η πoυτάνα απόγονος του Χίτλερ ;

Είναι γνωστό πως το σύστημα παγκοσμίως ως "λερναία ύδρα" έχει πολλά διαθέσιμα κεφάλια για να συνεχίσει να κάνει την δουλειά του και μπορεί να προχωρά απρόσκοπτα σε όσους αποκεφαλισμούς χρειάζεται.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η αρχιτοκογλύφος Μέρκελ προχώρησε σε μια άκρως αινιγματική δήλωση για την παραίτηση της κυβέρνησης Τσίπρα στην Ελλάδα, φανερώνοντας έτσι ότι οι δανειστές συνεχίζουν να κρατούν τα ηνία των εξελίξεων.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στην Βραζιλία η Άνγκελα Μέρκελ σχολίασε για τις εξελίξεις στην χώρα μας: "Η παραίτηση Τσίπρα είναι μέρος της λύσης και όχι μέρος της κρίσης". Τι εννοεί η Φράου; Μήπως ότι οι τοκογλύφοι έχουν έτοιμο σενάριο μνημονιακής διακυβέρνησης και ολοκλήρωσης του εθνοκτόνου προγράμματος και ξεπουλήματος της Πατρίδας;
Μήπως ανεξαρτήτως εκλογών οι δανειστές ελέγχουν πλήρως τα πολιτικά τους ανδρείκελα και δεν έχουν κανένα άγχος για την εξέλιξη των πραγμάτων;
Όπως και να έχει ο ελληνικός λαός θα δώσει ηχηρή απάντηση στις μνημονιακές μαριονέτες των δανειστών, γιγαντώνοντας την Χρυσή Αυγή!
ΟΧΙ στα Μνημόνια, ΟΧΙ στους λαθρομετανάστες - Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

πηγή